NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 397
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Plusz has been, had been, would be és would have been.a fradi olyan mint leninPlusz a jelene és a múltja is!🤦🤣az a vicc, hogy nem vicc.Ilyen jót rég nevettem 😃Azt h a nemzet csapata. Nincs köztársasági elnökünk per pillanat úgy csak a Fradi maradt ami egyesíti a magyar nemzetetezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Mondjuk ha a Debrecen az alattomos Fradira mit mondjunk?😃
Pláne ha láthatjuk Zsuzsit vergődni.
Kenny
Nemes samu09
csebi
garincsa
Mi vagyunk Magyarország egyetlen jövője!
Kenny
garincsa
csebi
van, volt és lesz
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Kemény meccs ez a Roma-Inter is. A 2 csapat összesen 0.85ös xG-t hozott összes. 7 kaput talált lövésből 5 gól.tudtam, hogy úgyis megfordítják, mikor láttam, hogy még 2-1 a Romának...
Sixo
több mint 1 éve
a fradi olyan mint leninPlusz a jelene és a múltja is!🤦🤣az a vicc, hogy nem vicc.Ilyen jót rég nevettem 😃Azt h a nemzet csapata. Nincs köztársasági elnökünk per pillanat úgy csak a Fradi maradt ami egyesíti a magyar nemzetetezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Mondjuk ha a Debrecen az alattomos Fradira mit mondjunk?😃
Kenny
Nemes samu09
csebi
garincsa
Kenny
garincsa
csebi
van, volt és lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Plusz a jelene és a múltja is!🤦🤣az a vicc, hogy nem vicc.Ilyen jót rég nevettem 😃Azt h a nemzet csapata. Nincs köztársasági elnökünk per pillanat úgy csak a Fradi maradt ami egyesíti a magyar nemzetetezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Mondjuk ha a Debrecen az alattomos Fradira mit mondjunk?😃
Kenny
Nemes samu09
csebi
garincsa
Kenny
garincsa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Kemény meccs ez a Roma-Inter is. A 2 csapat összesen 0.85ös xG-t hozott összes. 7 kaput talált lövésből 5 gól.A Tuchelball is kemény. A szezon talán legfontosabb meccsen, amire tudtál egy hetet készülni ellentétben az ellenféllel sikerül összehozni egy kaput eltalalo lövést és 0.13 xgt (másik oldalon 5 és 1.14 ez a két szám). Remelem már félidőben lemond.
Sixo
Tuchel RAUS!
több mint 1 éve
🤦🤣az a vicc, hogy nem vicc.Ilyen jót rég nevettem 😃Azt h a nemzet csapata. Nincs köztársasági elnökünk per pillanat úgy csak a Fradi maradt ami egyesíti a magyar nemzetetezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Mondjuk ha a Debrecen az alattomos Fradira mit mondjunk?😃
Kenny
Nemes samu09
csebi
garincsa
Kenny
több mint 1 éve
Ilyen jót rég nevettem😃az a vicc, hogy nem vicc.Ilyen jót rég nevettem 😃Azt h a nemzet csapata. Nincs köztársasági elnökünk per pillanat úgy csak a Fradi maradt ami egyesíti a magyar nemzetetezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Mondjuk ha a Debrecen az alattomos Fradira mit mondjunk?😃
Kenny
Nemes samu09
csebi
garincsa
Kenny
több mint 1 éve
Felajánlhatnák Kubatovot a Sándor-palotának.Azt h a nemzet csapata. Nincs köztársasági elnökünk per pillanat úgy csak a Fradi maradt ami egyesíti a magyar nemzetetezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Mondjuk ha a Debrecen az alattomos Fradira mit mondjunk?😃
Kenny
Nemes samu09
csebi
Jó problémamegoldó.
Eleve van biztonsági szolgálata.
A listázáshoz is ért.
A nevét le tudja írni.
A kegyelmet nem ismeri.
Mi baj lehet?
több mint 1 éve
az a vicc, hogy nem vicc.Ilyen jót rég nevettem 😃Azt h a nemzet csapata. Nincs köztársasági elnökünk per pillanat úgy csak a Fradi maradt ami egyesíti a magyar nemzetetezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Mondjuk ha a Debrecen az alattomos Fradira mit mondjunk?😃
Kenny
Nemes samu09
csebi
garincsa
több mint 1 éve
Kemény meccs ez a Roma-Inter is. A 2 csapat összesen 0.85ös xG-t hozott összes. 7 kaput talált lövésből 5 gól.
több mint 1 éve
Ez a Stanisic nem Bayernes volt?Még mindig az.
Sixo
Csak Tuchel utalja, kolcsonadta. Miközben hiánycikk nálunk a jobb hátvéd meg a jobb középső hátvéd. Pont ebben a két pozícióban tudna játszani.
Nem baj el költöttünk meg kb 35+ M egy új jobb hatvedra akiről ma gólt lőtt Stanisic.
több mint 1 éve
Ilyen jót rég nevettem 😃Azt h a nemzet csapata. Nincs köztársasági elnökünk per pillanat úgy csak a Fradi maradt ami egyesíti a magyar nemzetetezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Mondjuk ha a Debrecen az alattomos Fradira mit mondjunk?😃
Kenny
Nemes samu09
csebi
több mint 1 éve
Azt h a nemzet csapata. Nincs köztársasági elnökünk per pillanat úgy csak a Fradi maradt ami egyesíti a magyar nemzetetezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Mondjuk ha a Debrecen az alattomos Fradira mit mondjunk?😃
Kenny
Nemes samu09
több mint 1 éve
ezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Mondjuk ha a Debrecen az alattomos Fradira mit mondjunk?😃
Kenny
több mint 1 éve
Varga ha ebből a teljesítményből semmit nem mutat majd meg megérdemli hogy egy Fradiban rohadjon meg😃. Meccs képe mostani képe alapjan Nek érdemelt gólt a fagyi
több mint 1 éve
ezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Pláne ha láthatjuk Zsuzsit vergődni.
több mint 1 éve
Stanisic 😊 mekkora karma
több mint 1 éve
Az Afc döntőt nézte valaki? Sajnos lemaradtam róla, de azért érdekelne, hogy Katar három 11-eséből mennyi volt jogoswww.youtube.com/watch?v=AMs3xTvwE2g
r.baggio
52.50 volt kontakt, nah de a mikrofonfejű rögtön esett, nagy ellenállást nem mutatott, tipikus
2.06.16 maga a szabálytalanság, de 2.07.50-nél lassítva, szerintem ez is kamu, utálom a színészkedést
2.27.58 ez szerintem fújható
nem akartam 3x berakni a yt videót időpontosan, mert van aki nem szereti
több mint 1 éve
Remek kölcsönbeadás 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Az mondjuk kemény lett volna, ha a döntőben a hazai csapat kap 5 11est.Az Afc döntőt nézte valaki? Sajnos lemaradtam róla, de azért érdekelne, hogy Katar három 11-eséből mennyi volt jogosViccelsz? Mind. És még kettőt meg se kaptak.
r.baggio
warr_b
több mint 1 éve
Hajrá Xhakáék!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Real nem szarozik
több mint 1 éve
Az Afc döntőt nézte valaki? Sajnos lemaradtam róla, de azért érdekelne, hogy Katar három 11-eséből mennyi volt jogosViccelsz? Mind. És még kettőt meg se kaptak.
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Az Afc döntőt nézte valaki? Sajnos lemaradtam róla, de azért érdekelne, hogy Katar három 11-eséből mennyi volt jogos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal