NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Kubatov nem véletlenül fizeti őket.de mikor szidni kéne a rendszert valahogy csönd van a Fradi B-ben...Abszolut. ezerszer Gyor, Nyiregyhaza, Szeged,Pecs , mint Mezokovesd, Kisvarda, Felcsut.rossz nezni ezt a Kisvardat, mintha szandekosan akarnak kiejteni magukat.Névre jobban hangzik mégis.
Mondjuk ha jon a Gyor helyettuk sok minden nem valtozik, max par 100 nezovel tobb lesz.
Kenny
Kampman
Kenny
NB2
buhloone mindstate
több mint 1 éve
de mikor szidni kéne a rendszert valahogy csönd van a Fradi B-ben...Abszolut. ezerszer Gyor, Nyiregyhaza, Szeged,Pecs , mint Mezokovesd, Kisvarda, Felcsut.rossz nezni ezt a Kisvardat, mintha szandekosan akarnak kiejteni magukat.Névre jobban hangzik mégis.
Mondjuk ha jon a Gyor helyettuk sok minden nem valtozik, max par 100 nezovel tobb lesz.
Kenny
Kampman
Kenny
több mint 1 éve
Abszolut. ezerszer Gyor, Nyiregyhaza, Szeged,Pecs , mint Mezokovesd, Kisvarda, Felcsut.rossz nezni ezt a Kisvardat, mintha szandekosan akarnak kiejteni magukat.Névre jobban hangzik mégis.
Kenny
Kampman
több mint 1 éve
rossz nezni ezt a Kisvardat, mintha szandekosan akarnak kiejteni magukat.Névre jobban hangzik mégis.
Kenny
több mint 1 éve
Én vagyok Usher.Akkor tényleg Sixo lesz a HT Show Usher helyett?Te Sixo, az ázsiai döntő hogyhogy szombaton van?Vasárnap Sixo nem èrt rá, jelenèse van a SB-on így szombatra szervezte 😁😁😁
warr_b
dande2
zacknorb
Sixo
több mint 1 éve
rossz nezni ezt a Kisvardat, mintha szandekosan akarnak kiejteni magukat. Mondjuk ha jon a Gyor helyettuk sok minden nem valtozik, max par 100 nezovel tobb lesz.
több mint 1 éve
Ezen röhögnék. Mondjuk a Barcának fixen nincs rá pénze."Enzo Fernandez has told his agent to make contact with Barcelona as he plots a route out of crisis club Chelsea."
több mint 1 éve
Nagy hangulat van a Budapest Kupa meccsen a címvédő Csepeli TC vendégjátékán 😄Hajrá, Szigetország!
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Az AFC döntő 2 hete volt, azóta áll a bál a Chiefs topikban.Mit érdekli Izraelt egy AFC döntő az Uefából?Te Sixo, az ázsiai döntő hogyhogy szombaton van?Csak egy fricska Izraelnek 😊
warr_b
r.baggio
warr_b
több mint 1 éve
Mit érdekli Izraelt egy AFC döntő az Uefából?Te Sixo, az ázsiai döntő hogyhogy szombaton van?Csak egy fricska Izraelnek 😊
warr_b
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Te Sixo, az ázsiai döntő hogyhogy szombaton van?Csak egy fricska Izraelnek 😊
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Én vagyok Usher.Akkor tényleg Sixo lesz a HT Show Usher helyett?Te Sixo, az ázsiai döntő hogyhogy szombaton van?Vasárnap Sixo nem èrt rá, jelenèse van a SB-on így szombatra szervezte 😁😁😁
warr_b
dande2
zacknorb
több mint 1 éve
Grubernek helye lesz jovore, ebben biztos vagyok.tedd a szívedre a kezed, nyáron igazoltok 3 légióst erre a posztra.bent kell tartani a zetét, itt úgyse játszana, mert szélre megvagyunk, nyáron meg megint megy a ballaszt és akkor jöhet. Nyilván nem akarják elvenni Lisztes perceit, amiért pénzt kapunk, tök reális döntés.Gruber a házban, ment is Egerszegre segíteni a bentmaradást.XDDDDD ezért kurvára kellett LOL
Focizni tud, szóval jó lesz, kérdés bírja-e a nyomást.
Kenny
Szánthó meg Baráth is hogy be lett harangozva, hogy na majd ők.
aztán Szánthó megy is a Vasasba a kiskapun át 😀
petey
Kenny
petey
több mint 1 éve
Nagy hangulat van a Budapest Kupa meccsen a címvédő Csepeli TC vendégjátékán 😄

több mint 1 éve
Pantomimshow lesz, amelyben elmutogatja a Chargers utóbbi 25 évének legjobb pillanatait, Ryan Leaftől a los angelesi soccer stadion megtöltésének képtelenségén át a 63-7-ig.Akkor tényleg Sixo lesz a HT Show Usher helyett?Te Sixo, az ázsiai döntő hogyhogy szombaton van?Vasárnap Sixo nem èrt rá, jelenèse van a SB-on így szombatra szervezte 😁😁😁
warr_b
dande2
zacknorb
több mint 1 éve
Akkor tényleg Sixo lesz a HT Show Usher helyett?Te Sixo, az ázsiai döntő hogyhogy szombaton van?Vasárnap Sixo nem èrt rá, jelenèse van a SB-on így szombatra szervezte 😁😁😁
warr_b
dande2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Te Sixo, az ázsiai döntő hogyhogy szombaton van?

több mint 1 éve
Lehet jobban tenné. Ezért az 5 percért, amit idén kibírt, kár erőltetnie.Thiago be is fejezte idénre, olyan komoly az izomsérülése. Köszönjük neki hogy néha azért pályára tudott lépni, és bár baromi technikás játékos, nem fog hiányozni.Én már azt hittem h visszavonult …
Mikey
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Thiago be is fejezte idénre, olyan komoly az izomsérülése. Köszönjük neki hogy néha azért pályára tudott lépni, és bár baromi technikás játékos, nem fog hiányozni.Én már azt hittem h visszavonult …
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Thiago be is fejezte idénre, olyan komoly az izomsérülése. Köszönjük neki hogy néha azért pályára tudott lépni, és bár baromi technikás játékos, nem fog hiányozni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Beállt Szalai Attis, remélhetőleg elindul felfelé23. percben cserélték be. Bár 2 gólt is kaptak amíg bent volt, de a fotmob szerint a 2. legjobb Freiburg játékos volt a meccsen.
Heisman nádor
több mint 1 éve
HSV-Hannover egy remek kis meccs...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Beállt Szalai Attis, remélhetőleg elindul felfelé
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
tedd a szívedre a kezed, nyáron igazoltok 3 légióst erre a posztra.bent kell tartani a zetét, itt úgyse játszana, mert szélre megvagyunk, nyáron meg megint megy a ballaszt és akkor jöhet. Nyilván nem akarják elvenni Lisztes perceit, amiért pénzt kapunk, tök reális döntés.Gruber a házban, ment is Egerszegre segíteni a bentmaradást.XDDDDD ezért kurvára kellett LOL
Focizni tud, szóval jó lesz, kérdés bírja-e a nyomást.
Kenny
Szánthó meg Baráth is hogy be lett harangozva, hogy na majd ők.
aztán Szánthó megy is a Vasasba a kiskapun át 😀
petey
Kenny