NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
22
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Immobile gyorsan eldönti a végénPedig az első góljánál azt hittem kihagyja 33 centiméterről (#költőitúlzás)
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Rodrigo Bentancur, set to be out at least until February after he tore his ankle during Sunday game vs Villa.Two months/two months and half is the expectation for Bentancur’s recovery.
He was on 1st game in the starting XI after spending 8 months sidelined due to injury.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
U17-es VB-n Franciao.-Mali és Németo.-Argentína elődöntők.Franciák 2-1-re lenyomták Malit, pedig az afrikaiak kétszer annyit támadtak és lőttek kapura, jobbak voltak.
warr_b
Az argentín-német pedig igazi klasszikus volt, az argentínok a 97. percben egyenlítettek 3-3-ra Agustin Ruberto mesterhármasával, majd a tiziket a németek lőtték jobban, a rendes játékidőben két gólt szerző Paris Brunneré döntött. Argentín oldalról Ruberto nem tudom, miért nem lőtt tizit...
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
NB3 max szerintem. Transfermarkton egyedül a kapusnak van érték feltüntetve (100k euró), meg az egyik középpályásnak (25k euró). Nb3-as csapatoknál sehol nem láttam játékosnál értéket feltüntetve (persze ez simán lehet a TM hiányossága), kivéve a Békéscsabát (805k euró az össz csapat), az NB2-es csapatok értékét 1 és 5 millió euró közé írja.Új-Kaledónia-Salamon-szigetek döntő akkor...Egy ilyen Új-Kaledónia szintű csapat milyen valós játékerőt képvisel?
Sajnos Fidzsi egy piros lappal elintézte az esélyeit 😕
warr_b
Magyar NB2? NB3? BLASZ?
Őszentsége Sobri Jóska

több mint 2 éve
Új-Kaledónia-Salamon-szigetek döntő akkor...Egy ilyen Új-Kaledónia szintű csapat milyen valós játékerőt képvisel?
warr_b
Magyar NB2? NB3? BLASZ?
több mint 2 éve
Új-Kaledónia-Salamon-szigetek döntő akkor...Tahiti 2-1-re nyert Szamoa ellen, a pápuák meg megállapított eredménnyel, játék nélkül mentek tovább a Cook-szigetek ellen.😁... hogy együtt megnézzük a Kelet-Timor vs Nyugat-Szahara csúcsderbit!Hétfő reggel légy szíves gyere be az irodámba!egész nap meccset nézhetek és még fizetnek is érte, what a time to be alive! (remélem a munkaadóim nem olvassák a fórumot)ma is ugyanez a terv, nflig a tervezett program:
Löfli
13:00 BVSC - Tiszakécske
15:00 Tottenham - Villa
17:00 Felcsút - Fradi
Löfli
warr_b
r.baggio
A Cook-szigetek-Pápua Új-Guinea derbyre gondoltam, esetleg ha korábban bejön, még a Tahiti-Szamoa is belefér, amíg elkávézgatunk.
warr_b
A 9.-12. helyekért zajló helyosztókon az Északi-Mariana-szigetek Amerikai Szamoát, Tuvalu pedig Tongát intézte el egyaránt 4-0-ra.
Holnap az elődöntők is lejátszásra kerülnek: Új-Kaledónia-Vanuatu illetve Fidzsi-szigetek-Salamon-szigetek meccseket rendeznek.
warr_b

több mint 2 éve
A közvetítésben azért lehetett hallani egy bekiabálást, hogy "Orbán, takarodj!". Legalább ennyi...Miniszterelnök Úr élőben láthatta ezt a Baráth góltGyakrabban is kijöhetne a főméltóságú doktorminiszterelnökúr igazán 😀
zacknorb
warr_b
Szivacski nélkül csodákra vagyunk képesek. Amúgy egészen tetszetős, kombinatív játékot játszott a Vasas. Soha rosszabbat.
több mint 2 éve
Bundás Győr
több mint 2 éve
Girona 😉
több mint 2 éve
Miniszterelnök Úr élőben láthatta ezt a Baráth góltGyakrabban is kijöhetne a főméltóságú doktorminiszterelnökúr igazán 😀
zacknorb

több mint 2 éve
Miniszterelnök Úr élőben láthatta ezt a Baráth góltSzomorú vagyok, hogy lesz ebből X?
zacknorb
több mint 2 éve
Miniszterelnök Úr élőben láthatta ezt a Baráth gólt
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Bezzeg amikor a Fradi ellen ezt csinálták és meg mertem jegyezni, le lettem hurrogva (nem általad, mielőtt magadra vennéd).A vidi és a kecsó mindig szórakoztató meccseket toladtunk nekik 2 pontot. nem érdemeltek ezek ma semmit. tavalyról a szimpi csapatból egy hentes favágó brigád lettek.
JC6 - a zsidó
Katonát remélem látta Rossi.
petey

több mint 2 éve
Tahiti 2-1-re nyert Szamoa ellen, a pápuák meg megállapított eredménnyel, játék nélkül mentek tovább a Cook-szigetek ellen.😁... hogy együtt megnézzük a Kelet-Timor vs Nyugat-Szahara csúcsderbit!Hétfő reggel légy szíves gyere be az irodámba!egész nap meccset nézhetek és még fizetnek is érte, what a time to be alive! (remélem a munkaadóim nem olvassák a fórumot)ma is ugyanez a terv, nflig a tervezett program:
Löfli
13:00 BVSC - Tiszakécske
15:00 Tottenham - Villa
17:00 Felcsút - Fradi
Löfli
warr_b
r.baggio
A Cook-szigetek-Pápua Új-Guinea derbyre gondoltam, esetleg ha korábban bejön, még a Tahiti-Szamoa is belefér, amíg elkávézgatunk.
warr_b
A 9.-12. helyekért zajló helyosztókon az Északi-Mariana-szigetek Amerikai Szamoát, Tuvalu pedig Tongát intézte el egyaránt 4-0-ra.
Holnap az elődöntők is lejátszásra kerülnek: Új-Kaledónia-Vanuatu illetve Fidzsi-szigetek-Salamon-szigetek meccseket rendeznek.

több mint 2 éve
"Milyen érzés, amikor 15 évesen életed első mérkőzésén pályára lépsz a Serie A-ban és több mint 70 ezer szurkoló kiabálja a neved a San Siróban? Francesco Camarda tudja…"✍️ Quel momento in cui si scrive la storia ✨
— Lega Serie A (@SerieA) November 26, 2023
A 15 anni e 260 giorni, Francesco #Camarda è il più giovane calciatore ad avere esordito nella storia della #SerieATIM 💎. #MilanFiorentina pic.twitter.com/sLDNBw6ku4

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Hát ezen besírok.hany magyar labdarugo mondhatja el magarol, hogy japan bajnok lett? amugyis Messi volt mar japan bajnok? na ugye.
“Vécsei szeptemberben igazol a japán Kobéhoz, ahol azóta kétszer állt be csereként, összesen 22 percet játszott. Hétvégén a keretben sem volt és így lett japán bajnok.”
Sírok 😃😃😃😃😃
JC6 - a zsidó
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Hát ezen besírok.“Vécsei szeptemberben igazol a japán Kobéhoz, ahol azóta kétszer állt be csereként, összesen 22 percet játszott. Hétvégén a keretben sem volt és így lett japán bajnok.”
Sírok 😃😃😃😃😃
több mint 2 éve
Így, h kepa sérült ugye hetek óta Lunin véd a Realban, szvsz jobban, mint Kepa, vagy legalábbis minimum nem rosszabb. De elvileg Ancelottinak mit is számít, h a pályán ki hogy teljesit, mert ahogy visszatér Kepa alanyi jogon megint kezdő lesz es ki is akarja járni, h maradjon jövőre is Kurtos cseréjének. Komolyan, én bírom az öreg olaszt, sokat adott a Realnak, de nagyon remelem, h nem marad jövőre. Ez a pofa alapján állítom össze a kezdőt nekem már sok. Egyszerűen ha vmi miatt nem vagy szimpi az öregnek akkor ha megszakadsz se számol veled, csak ha nagyon muszáj. Jó példa erre Brahim is. Elvileg vele meg az a baja, h nem ot kérte a vezetosegtol, mert szerinte nem passzol a csapatba, ugyh nem is nagyon játszott idén.
Utoljára ilyet kb Capello alatt láttam, aki csak úgy kirakta Ronaldot (mondjuk az meg félig meddig talán védhető is volt) és Beckham-et, mert nem voltak neki szimpik.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Puskás-Fradit le se kéne játszani, általában X 😊ja, utoljara vmi masfel eve kb 5 bajnoki meccsel korabban volt iksz ...
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
A vidi és a kecsó mindig szórakoztató meccseket tol
több mint 2 éve
Kalmár sérültlista

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
kurva jók ezek a november/decemberi este fél 8-as időpontok, bmlsz.
több mint 2 éve
Young felrúgja Martialt, erre Martial kap lapot színészkedésért 😀Tiszta 11es volt
remélem jól megVARozzák és tizi lesz..
szerk: ...helyes! TIZI 😀
szerk2: persze, Martial is kereste a kontaktot, szépen leszúrt a lábával, de dupla érintettség miatt nézze el mindenki a némi részlehajlást most 😀
bogjosi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal