NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
307
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
150
22
22:25
RedZone week 16
89
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
16
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
X2-be raktam a Fradit 😃
több mint 2 éve
Második edzőbuktatás a szezonban 😀Úgy látom, Dejant is megette az öltöző, mint Csercseszovot... 😀nekem is ez jutott az eszembe 😀
Bálesz
senki nem jo nekik
YoungZeeZee
több mint 2 éve
„Tsimikas ha betalál, akkor az gól!“
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 410
Úgy látom, Dejant is megette az öltöző, mint Csercseszovot... 😀nekem is ez jutott az eszembe 😀
Bálesz
senki nem jo nekik
több mint 2 éve
Úgy látom, Dejant is megette az öltöző, mint Csercseszovot... 😀

több mint 2 éve
Jaj de gyönyörű gól Díaztól! ❤️
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Csukás Ricsi gólt szerzett, ejjj.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Utolsó fordulóban a belgák a Cukkal otthon játszanak.
több mint 2 éve
A végén Számít az egymás elleni eredményeknél az idegenben szerzett gól ? Fagyi-Genk 1-1;0-0Points in head-to-head matches among the tied teams;
Vagy csak a gólarány?
ozibozi
Goal difference in head-to-head matches among the tied teams;
Goals scored in head-to-head matches among the tied teams;
Satöbbi staöbbi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
A végén Számít az egymás elleni eredményeknél az idegenben szerzett gól ? Fagyi-Genk 1-1;0-0Vagy csak a gólarány?
több mint 2 éve
a 11. helyet Tonga szerezte meg, miután 6-2-re verték Amerikai Szamoát, Tuvalu pedig 9. lett, 4-1-re nyertek Északi-Mariana-szigetek ellen. A 7. helyet Szamoa kapta, miután Cook-szigetek visszalépett, az 5. helyről szóló meccsről még nem találtam végeredményt 😀Új-Kaledónia-Salamon-szigetek döntő akkor...Tahiti 2-1-re nyert Szamoa ellen, a pápuák meg megállapított eredménnyel, játék nélkül mentek tovább a Cook-szigetek ellen.😁... hogy együtt megnézzük a Kelet-Timor vs Nyugat-Szahara csúcsderbit!Hétfő reggel légy szíves gyere be az irodámba!egész nap meccset nézhetek és még fizetnek is érte, what a time to be alive! (remélem a munkaadóim nem olvassák a fórumot)ma is ugyanez a terv, nflig a tervezett program:
Löfli
13:00 BVSC - Tiszakécske
15:00 Tottenham - Villa
17:00 Felcsút - Fradi
Löfli
warr_b
r.baggio
A Cook-szigetek-Pápua Új-Guinea derbyre gondoltam, esetleg ha korábban bejön, még a Tahiti-Szamoa is belefér, amíg elkávézgatunk.
warr_b
A 9.-12. helyekért zajló helyosztókon az Északi-Mariana-szigetek Amerikai Szamoát, Tuvalu pedig Tongát intézte el egyaránt 4-0-ra.
Holnap az elődöntők is lejátszásra kerülnek: Új-Kaledónia-Vanuatu illetve Fidzsi-szigetek-Salamon-szigetek meccseket rendeznek.
warr_b
Sajnos Fidzsi egy piros lappal elintézte az esélyeit 😕
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
tegyuk hozza, hogy egy tok egyertelmu tizenegyest nem adtak meg a BMnek (VAR-ral asszem nem is csekkoltak a szitut), valamint egy ugyanolyat megadtak, mint a PSGnek, majd a VARnal visszavontak (megjegyzem jogosan).Na akkor Tuchel ha vicces kedvében van kiejtheti a MU-t 😀Ha nem fogastam volna korabban a bayernre a mai meccset nézve még örülnék is neki komolyan, a szakadék szélén egyensúlyozó kopasz zseninek kellene egy utolsó lökés.
Heisman nádor
Bár jobban belegondolva eljutott odaig ez a mai united hogy lehet ki sem merik most rúgni mert sokat kellene neki fizetni.
davemayer
de ettol fuggetlenul nem volt meggyozo a csapat, raadasul Neuer ujra megmutathatta miert is o a legjobb nemet kapus tovabbra is, amit lehet nem egy Koppenhaga ellen kellene.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Rodrigo Riquelme’s reaction as he was given the UCL Man of the Match award last night.
— Football Videos That Go Hard (@hardfootyvids) November 29, 2023
What a video ❤️👏 pic.twitter.com/wIDnRIlR4D
több mint 2 éve
Joselu idén el van átkozva. semmi. de semmi.😁
petey

több mint 2 éve
5 gól az 5 támadótól 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Nem nézem a meccset, szívesen😀
több mint 2 éve
Party in the NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Kai csak beindul mostmár 😀Onnan jönnek a gólok, amikre ki lett találva
Jézus gólja is megszületett, pedig még nincs is karácsony
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
több mint 2 éve
Na akkor Tuchel ha vicces kedvében van kiejtheti a MU-t 😀Ha nem fogastam volna korabban a bayernre a mai meccset nézve még örülnék is neki komolyan, a szakadék szélén egyensúlyozó kopasz zseninek kellene egy utolsó lökés.
Heisman nádor
Bár jobban belegondolva eljutott odaig ez a mai united hogy lehet ki sem merik most rúgni mert sokat kellene neki fizetni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Igaz, nem olvastam végig, csak itt-ott belenéztem 😊Én most azt olvastam hogy nem előszörWow, volt már női vezetőbíró, vagy ez is történelem?Elvileg először, de VB meccset meg Szuperkupát már vezetett
zacknorb
en.as.com/soccer/who-is-stephanie-frappart-the-referee-for-bayern-vs-copenhagen-in-the-champions-league-n/
warr_b
Pont ebben a cikkben
Volt már Juve meccse amikor a Fradival voltak egy csoportban
Meg egy Real is
zacknorb
She then established herself as the first female to referee a men’s Champions League game - the matchday 6 game between Juventus and Dinamo Kyiv in Turin was yet another milestone in her career. She was back last season, in charge of Real Madrid’s home meeting with Celtic - once again on matchday 6.

több mint 2 éve
Idén nincs eldőlt united meccs3-40-2-nél kikapcsoltam, gondoltam eldőlt 😀
Mint minden United vendég meccs
zacknorb
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Én most azt olvastam hogy nem előszörWow, volt már női vezetőbíró, vagy ez is történelem?Elvileg először, de VB meccset meg Szuperkupát már vezetett
zacknorb
en.as.com/soccer/who-is-stephanie-frappart-the-referee-for-bayern-vs-copenhagen-in-the-champions-league-n/
warr_b
Pont ebben a cikkben
Volt már Juve meccse amikor a Fradival voltak egy csoportban
Meg egy Real is
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Wow, volt már női vezetőbíró, vagy ez is történelem?Elvileg először, de VB meccset meg Szuperkupát már vezetett
zacknorb