NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
312
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
152
22
22:25
RedZone week 16
89
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
16
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
heroikus küzdelem ide-vagy oda, azért ez qrva gyenge volt. lesz baj.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 410
LOL 😀
több mint 2 éve
a wishes Varga Barniigazi csatar. 98 percig balfaszkodik, de az utolso percben gyoztes golt lo.
petey
több mint 2 éve
az olaszok ellen meg jöhet egy szalonremi
több mint 2 éve
Huhhhh
több mint 2 éve
Tahiti 2-0-ra nyert, övék az ötödik hely 😉a 11. helyet Tonga szerezte meg, miután 6-2-re verték Amerikai Szamoát, Tuvalu pedig 9. lett, 4-1-re nyertek Északi-Mariana-szigetek ellen. A 7. helyet Szamoa kapta, miután Cook-szigetek visszalépett, az 5. helyről szóló meccsről még nem találtam végeredményt 😀Új-Kaledónia-Salamon-szigetek döntő akkor...Tahiti 2-1-re nyert Szamoa ellen, a pápuák meg megállapított eredménnyel, játék nélkül mentek tovább a Cook-szigetek ellen.😁... hogy együtt megnézzük a Kelet-Timor vs Nyugat-Szahara csúcsderbit!Hétfő reggel légy szíves gyere be az irodámba!egész nap meccset nézhetek és még fizetnek is érte, what a time to be alive! (remélem a munkaadóim nem olvassák a fórumot)ma is ugyanez a terv, nflig a tervezett program:
Löfli
13:00 BVSC - Tiszakécske
15:00 Tottenham - Villa
17:00 Felcsút - Fradi
Löfli
warr_b
r.baggio
A Cook-szigetek-Pápua Új-Guinea derbyre gondoltam, esetleg ha korábban bejön, még a Tahiti-Szamoa is belefér, amíg elkávézgatunk.
warr_b
A 9.-12. helyekért zajló helyosztókon az Északi-Mariana-szigetek Amerikai Szamoát, Tuvalu pedig Tongát intézte el egyaránt 4-0-ra.
Holnap az elődöntők is lejátszásra kerülnek: Új-Kaledónia-Vanuatu illetve Fidzsi-szigetek-Salamon-szigetek meccseket rendeznek.
warr_b
Sajnos Fidzsi egy piros lappal elintézte az esélyeit 😕
warr_b
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Most látom csak, ki született Leskovacban. | (Gojko Mitić, az NDK-s indiánfilmek sztárja.) |
több mint 2 éve
Ez a Fior win marha jól jönne a Fradinak
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
na vegre
több mint 2 éve
Azért ez a gól benne volt
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sebaj, megint jöhetnek a hangzatos nyilatkozatok hétvégéig, abban arra jók vagyunk

több mint 2 éve
kéne még párezer milliárdaz érdekelne, hogy mire fel. Az elején nagyon ment vele a szekér, de mióta kiesett Varga azóta gyenge a csapat.most mondom, hogy Stankovic bukta az oltozot.ordas nagy vicc lenne ez 😀
Kenny
YoungZeeZee
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
az érdekelne, hogy mire fel. Az elején nagyon ment vele a szekér, de mióta kiesett Varga azóta gyenge a csapat.most mondom, hogy Stankovic bukta az oltozot.ordas nagy vicc lenne ez 😀
Kenny
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 410
most mondom, hogy Stankovic bukta az oltozot.ordas nagy vicc lenne ez 😀
Kenny
több mint 2 éve
Miért nem esett el Katona?Persze hogy bukta, Traoré kamusérülés.. nem akar játszani
több mint 2 éve
BuzikMásodik edzőbuktatás a szezonban 😀Úgy látom, Dejant is megette az öltöző, mint Csercseszovot... 😀nekem is ez jutott az eszembe 😀
Bálesz
senki nem jo nekik
YoungZeeZee
vpi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
engem nem zavar ha a vegen nem jutunk tovabb, de ezt a csukaricskit illene oda-vissza.
több mint 2 éve
Padon nem ül Lisztesen kivül olyan, aki a tamado felfogasu lenne. Owusu-val pl mi van? Elso meccsen golt lott