NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
22
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Balfasz Sevilla, gyanítom Ocampost megpokrócozzák...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Wow, volt már női vezetőbíró, vagy ez is történelem?
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ez a Bayern meccs is érdekes a felállás alapján
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 410
dikk Onana 3 golbol 3-ban ludas volt ?😀
több mint 2 éve
psv ünneplésébe belekürtölt kratos? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
nah a psvnek van ideje nyerni
Negritis, a vajda
kurva nagy mázlisták, mert nagyon bután játszottak. beállt a négy védő közé öt ember, hátul meg öten próbálták felhozni, akiket öt spanyol támadott le. emberelőnyben, félpályás paszolgatásból majdnem kaptak három kontrát.
ahelyett ugye, hogy ha létszámfölény van a védővonalban, akkor átlövöm a letámadás fölött a labdát.
több mint 2 éve
Na akkor Tuchel ha vicces kedvében van kiejtheti a MU-t 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ja, csak 3-3 jelenleg3-40-2-nél kikapcsoltam, gondoltam eldőlt 😀
Mint minden United vendég meccs
zacknorb
Heisman nádor
De jöhet még az a Galata gól
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 410
muslerat soha nem tartottam jo kapusnak, de ez nem szamit o volt vbn elso 4ben.. nem en 😀
több mint 2 éve
3-40-2-nél kikapcsoltam, gondoltam eldőlt 😀
Mint minden United vendég meccs
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
nah a psvnek van ideje nyerni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
A középpályások mindkét csapatból a buszon maradtak? Nem igazán létezik...
több mint 2 éve
Ránézek soha nem azt érzem hogy kapus, hanem egy hátvéd aki beállt védeni. De semlegesként könnyű nekem...elég szórakoztató meccsMondd h nincs igazam, ez az ember egy kibaszott bohócOnana te amatőr szar😀
davemayer
Nomac
davemayer
több mint 2 éve
Mondd h nincs igazam, ez az ember egy kibaszott bohócOnana te amatőr szar😀
davemayer
Nomac
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
3-4Mint minden United vendég meccs
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Na a United.
több mint 2 éve
Onana te amatőr szar
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
És nincs teljesen igaza a saját szempontjából?mivel a szerzodese lejar, es az uj szerzodeserol targyalnak igy elvileg semmibol sem enged.amugy ez azt mutatja, hogy Mullerrel nem allnak jol a hosszabitasok. asszem tavaly vele egyutt jelentettek be Neuerral a hosszabbitast, most meg nagyon nem. allitolag Thomas nem nagyon akar engedni a fizubol sem (ami meg mindig a top fizetesek kozott van) pedig a menedzsment szerint kellene tekinte a jatekperceit (ugye legutobb Choupo kezdett a helyen). erdekes lesz.Dehát a játékperceit nem ő választja meg. Ha rajta múlna kezdene és játszana mindig.
csebi
Nem elég, hogy nem engedik játszani, még a pénzéből is engedjen? Ez jó nagy hülye elvárás.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Vagy marad, jól keres, és vagy kezd vagy nem, vagy nem marad, és levezet bárhol, 34 éves, sok csapatba beférhet még.
több mint 2 éve
Tökéletes lesz így szerintem, több lenne a gól is és nem a bírón múlna.Amúgy szerintem ezt csak úgy lehet kiküszöbölni, hogy a kéz az 11-es, így a szubjektivitás kikerülne a játékból ezzel kapcsolatban. Az, hogy ez lapot is ér-e, vagy milyen színűt az legyen szubjektív.Hat...2006.akkor csak rapoccintem a kezere a labdat es tizi.
Jughead
YoungZeeZee
több mint 2 éve
mivel a szerzodese lejar, es az uj szerzodeserol targyalnak igy elvileg semmibol sem enged.amugy ez azt mutatja, hogy Mullerrel nem allnak jol a hosszabitasok. asszem tavaly vele egyutt jelentettek be Neuerral a hosszabbitast, most meg nagyon nem. allitolag Thomas nem nagyon akar engedni a fizubol sem (ami meg mindig a top fizetesek kozott van) pedig a menedzsment szerint kellene tekinte a jatekperceit (ugye legutobb Choupo kezdett a helyen). erdekes lesz.Dehát a játékperceit nem ő választja meg. Ha rajta múlna kezdene és játszana mindig.
csebi
Nem elég, hogy nem engedik játszani, még a pénzéből is engedjen? Ez jó nagy hülye elvárás.
Őszentsége Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 410
Amúgy szerintem ezt csak úgy lehet kiküszöbölni, hogy a kéz az 11-es, így a szubjektivitás kikerülne a játékból ezzel kapcsolatban. Az, hogy ez lapot is ér-e, vagy milyen színűt az legyen szubjektív.Hat...2006.akkor csak rapoccintem a kezere a labdat es tizi.
Jughead
Egyszeruen termeszet ellenes lenne h minden kez tizi, de le kene irni, modellezni h milyen lehetoseg vannak es pontrol pontra leirni h mikor er buntetest ha kezhez er a labda.
Pl psg meccs
- ha a testedrol pattan a kezedre,NEM tizi.
Stb...
Persze lenne meg vita de talan kevesebb
.
Ennyi lenne sztem es egyforman kene alkalmazni.
több mint 2 éve
Nincs kedvem dolgozni és eszembe jutott, hogy régóta a gépemen pihen Dr Csáki István doktori munkája.Aki nem ismerné az Urat: doktori.hu/index.php?menuid=192&lang=HU&sz_ID=41088
Sokáig Ő volt a felcsúti utánpótlás igazgatója, nem rossz név a szakmában.
Akit érdekel az utánpótlás nevelés szakmai megközelítése, annak bátran ajánlom a munkáját, még ha több ponton nem is értek vele egyet: "A magyar elitképzésben résztvevő utánpótlás korú labdarúgók poszt és korosztályspecifikus vizsgálata" A googleben rákeresve letölthető a pdf.