NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
Elmarad a mai Bayern-Union Berlin meccs. Mondjuk nem meglepő, egész München elesett. Gyakorlatilag 3 napja szakad a ho megállás nélkül.
rob3r7o
Bezzeg nálunk (Bp) évek óta nem volt értelmes hó, kétszer tudtuk használni a szánkót az elmúlt öt évben...
slowmotion
Van az lassan 10 is
ThundersNFL a Jobbágy
az lehet, de mi hat éve vettük a szánkót.
a lányom még óvodás volt, amikor először használtuk, az most lesz öt éve.
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 398 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Elmarad a mai Bayern-Union Berlin meccs. Mondjuk nem meglepő, egész München elesett. Gyakorlatilag 3 napja szakad a ho megállás nélkül.
rob3r7o
Bezzeg nálunk (Bp) évek óta nem volt értelmes hó, kétszer tudtuk használni a szánkót az elmúlt öt évben...
slowmotion
Van az lassan 10 is

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 398 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na estére egy ez lesz
Franciaország
Magyarország
Horvátország
Olaszország

Szívesen easy Rossi 😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
rob3r7o
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
rob3r7o
Lezárták a repülőteret is holnapig

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
13 órakor kezdődik az U17-es VB-döntő, Németország-Franciaország, Indonéziából.

Magyar tévé tudtommal nem adja, de streamek biztosan lesznek.
Kampman
A bronzmeccset simán 3-0-ra behúzta Mali a gauchok ellen. Mondtam hogy már a franciák ellen is jobbak voltak az elődöntőben.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 748

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 033
13 órakor kezdődik az U17-es VB-döntő, Németország-Franciaország, Indonéziából.

Magyar tévé tudtommal nem adja, de streamek biztosan lesznek.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Új-Kaledónia tizikkel behúzta a házigazda Salamon-szigetek ellen a döntőt, ezzel nyolcadik Pacific Games győzelmét aratta, továbbra is ők a legsikeresebbek itt.

Szomorú ugyanakkor, hogy Wallis & Futuna válogatottja továbbra se szerepel sehol a szövetség támogatásának hiányában, 1995 óta inaktívak 😥

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 243
Végre helyettem más is kimondja. Ráadásul legalább 5-6 gól idén Sigi sara, a belgáknál meg agyonlőtte a kapust 6 méterről..
Styles jó lenne, de a csávó full angol. A nemzeti csapat érdeke lenne csak hogy ide jöjjön, más nem szól mellette. Igazolhatunk ezer csatárt, a középpályán dől el a meccs..
JC6 - a zsidó
Ha egy törpe Styles a harmadosztályból erősítés a fagyiba, akkor lehetne mazsolázni a második ligából is -akár-
A nagyobb gond, hogy onnan nehezebb zsebbe tenni a zsetont egy igazolás után.
Pl a Rebrovnak is mennie kellett, miután bezavart a biznicbe.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
😮

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Gondoljatok bele, Ő milyen SMSeseket fog kapni!!

😀😀😀
Tony Adams
és az ajaxos kapus, aki tegnap 3-3-nál a kifelé tartó, kapun túlszálló beívelést akarta megfogni, kiesett a kezéből, az ott járó marseille-i feka lecsapott rá, és a kapus csak faultolni tudta? tizi, meccs elmegy
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Gondoljatok bele, Ő milyen SMSeseket fog kapni!!

😀😀😀
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 410
nso cikkbol

"Ezután hajnalban az egyik vezérszurkolótól kemény stílusú üzenetet kaptam, amelyre rosszul...."
szurkolok smst kuldenek jatekosoknak, marha jo
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 548
Végre helyettem más is kimondja. Ráadásul legalább 5-6 gól idén Sigi sara, a belgáknál meg agyonlőtte a kapust 6 méterről..
Styles jó lenne, de a csávó full angol. A nemzeti csapat érdeke lenne csak hogy ide jöjjön, más nem szól mellette. Igazolhatunk ezer csatárt, a középpályán dől el a meccs..
több mint 2 éve
egész nap meccset nézhetek és még fizetnek is érte, what a time to be alive! (remélem a munkaadóim nem olvassák a fórumot)
Löfli
ma is ugyanez a terv, nflig a tervezett program:
13:00 BVSC - Tiszakécske
15:00 Tottenham - Villa
17:00 Felcsút - Fradi
Löfli
Hétfő reggel légy szíves gyere be az irodámba!
warr_b
... hogy együtt megnézzük a Kelet-Timor vs Nyugat-Szahara csúcsderbit!
r.baggio
😁
A Cook-szigetek-Pápua Új-Guinea derbyre gondoltam, esetleg ha korábban bejön, még a Tahiti-Szamoa is belefér, amíg elkávézgatunk.
warr_b
Tahiti 2-1-re nyert Szamoa ellen, a pápuák meg megállapított eredménnyel, játék nélkül mentek tovább a Cook-szigetek ellen.
A 9.-12. helyekért zajló helyosztókon az Északi-Mariana-szigetek Amerikai Szamoát, Tuvalu pedig Tongát intézte el egyaránt 4-0-ra.
Holnap az elődöntők is lejátszásra kerülnek: Új-Kaledónia-Vanuatu illetve Fidzsi-szigetek-Salamon-szigetek meccseket rendeznek.
warr_b
Új-Kaledónia-Salamon-szigetek döntő akkor...
Sajnos Fidzsi egy piros lappal elintézte az esélyeit 😕
warr_b
a 11. helyet Tonga szerezte meg, miután 6-2-re verték Amerikai Szamoát, Tuvalu pedig 9. lett, 4-1-re nyertek Északi-Mariana-szigetek ellen. A 7. helyet Szamoa kapta, miután Cook-szigetek visszalépett, az 5. helyről szóló meccsről még nem találtam végeredményt 😀
Löfli
Tahiti 2-0-ra nyert, övék az ötödik hely 😉
warr_b
Fidzsié a bronz, Vanuatu 2-1-re még vezetett a félidőben, aztán a másodikban hármat berámolt a Bula Boys.

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
Soccer híreink röviden:
Bernd Storck lett a Sepsi vezetőedzője.

A téli átigazolási szezonban állítólag a Fradi a Slaven Belupo koszovói válogatott szélsőjével, Arber Hoxhával erősítene. A horvátok állítólag 2 millió EUR-t kérnek érte, a Fradi mellett pl. az Udinesét is érdekli a támadó.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
Pesicre nagyon kiváncsi voltam mit tud majd mutatni Varga sérülése utáni időszakban, ha mezőnyben nem is mindig de azért a góljainál látszik hogy ő egy igen jó játékos - legalábbis sztem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
Jó, hát ezt kb nem értem, hogy húztuk be. Sebaj, legyen egy barátságos x a Fiorentina ellen, oszt annyi. Attól függetlenül a játék (höh) qrva gyenge volt megint.
Bálesz
amig Siger az egyik vkp addig nem tudom mit varunk a csapattol. imadom a sracot, csupasziv meg minden, de a nagy serulese ota arnyeka onmaganak, es elotte sem volt feltetlenul egy csoportkoros csapat meghatarozo tagja. tavaly sem veletlenul nem volt keretben sem.
csebi
Szerintem őt szezon végén elengedik, ahogy vszinű Besicet is. A középső középpályára kelleni fog 2 új játékos, Styles végre rájöhetne hogy jobb egy bajnokesélyes csapatban játszani mint az angol harmadosztályban, még ha az a csapat Mo-n is van. Bár sztem ő nem fogja elhagyni Angliát.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
Jó, hát ezt kb nem értem, hogy húztuk be. Sebaj, legyen egy barátságos x a Fiorentina ellen, oszt annyi. Attól függetlenül a játék (höh) qrva gyenge volt megint.
Bálesz
amig Siger az egyik vkp addig nem tudom mit varunk a csapattol. imadom a sracot, csupasziv meg minden, de a nagy serulese ota arnyeka onmaganak, es elotte sem volt feltetlenul egy csoportkoros csapat meghatarozo tagja. tavaly sem veletlenul nem volt keretben sem.
csebi
Egy fek. Resze volt Kubatov "szurkolo visszaszerzo" kampanyanak, aztan maradt.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
Bálesz

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló

több mint 2 éve
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!
a wishes Varga Barni
petey
igazi csatar. 98 percig balfaszkodik, de az utolso percben gyoztes golt lo.
Kenny
Szerintem kb. az egyetlen támadó párharc volt, amit nyert a lövés előtt.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 548
köszi spori
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
Lehet tenni a Fradi-Fiorentinat 0-0-ra

Poloska vagyok.