Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 775 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Megint egy üzbég és kirgiz győztes meccs. Jól megy! Este 8tól szuper rangadó, Vanuatu vs Brunei.
Sixo
A várakozásoknak megfelelően vezet Vanuatu.
warr_b
Hinnye, 2-2 pár perccel a vége előtt...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 775 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy ezt hogy sikerült összehozni, hogy egy téttel bíró Wales-Lengyel meccset nem ad egy tv sem!
NB2
ellenben az ukrán-izland megy a match4-en
peach
Izland vezet is.
deyell
Már nem.
warr_b
DE!
deyell
Valóban 😊

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 626 — Sworn to the Dark
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy ezt hogy sikerült összehozni, hogy egy téttel bíró Wales-Lengyel meccset nem ad egy tv sem!
NB2
peach
Izland vezet is.
deyell
Már nem.
warr_b
DE!

built for this shit

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 401 — LIGHTS OUT!
Boom. Az arsenal most nyerte meg a bajnokságot.

több mint 2 éve
NB2
peach
Izland vezet is.
deyell
Már nem.

több mint 2 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
A meccs szerintem hagyott kivetni valót maga után, de a stadionbeli hangulatra sose lehet panasz😎
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 626 — Sworn to the Dark
NB2
peach
Izland vezet is.

built for this shit

több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 875 — a new hope (again)
NB2

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 086
Mi ez a Telekom-os mez a németeken?
iktriad
A lila-pinkbe vannak? Az sztem tök menő, csak a sok birka NERes egyből nyomatta hogy fúj buzik.
zacknorb
Abban. Nincs vele baj, csak nagyon furcsa látvány.
iktriad
A németeknek voltak nagyon szép 2. mezeik, ez most.....mondjuk úgy, hogy valóban illik hozzájuk.

több mint 2 éve
ez elhangzott?
A VAR-kocsiban is románok ülnek, így nem bízhatunk a hazai pályában”
YoungZeeZee
nekem is feltűnt

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 580
ez elhangzott?
A VAR-kocsiban is románok ülnek, így nem bízhatunk a hazai pályában”
több mint 2 éve
NB2
Egyik csapat sem nézőcsalogató.

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 469 — nabege2@yahoo.com
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 119
Puskásék tartják a rekordot, kiváncsi lennék kik ellen játszottak..
több mint 2 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 415 — Packers Suicide Squad
Szalai kilóg a 2 nagy hibájával
Gergőbácsi
Nem nézem, a többieknek több volt?
Tactful Cactus
Lefelé

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 291 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
A lila-pinkbe vannak? Az sztem tök menő, csak a sok birka NERes egyből nyomatta hogy fúj buzik.
zacknorb
Abban. Nincs vele baj, csak nagyon furcsa látvány.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 291 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grúzok kint vannak 😁
warr_b
A Georgia Bulldogs általában bejut a playoffba college fociban, nincs itt semmi látnivaló. Zizivadze is mindent nálunk tanult.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 785 — Kinek mit intézett a kormánya
iktriad

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Megint egy üzbég és kirgiz győztes meccs. Jól megy! Este 8tól szuper rangadó, Vanuatu vs Brunei.
Sixo
A várakozásoknak megfelelően vezet Vanuatu.

több mint 2 éve
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 785 — Kinek mit intézett a kormánya
Lang assist, és hogy. Előrejött, progresszív volt, és tűéles passz az orrom elé

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Grúzok kint vannak 😁

több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 458 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A gólok mondjuk szépek

több mint 2 éve
Főni boldog, felcsúti gól

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 210 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Hajra lengyelek es ukránok.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil