Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Karakó majdnem elélvezett, hogy adhatott egy tizit ellenünk 😀
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Babunszki, Bárány…Ez most szerintem nem volt az. Babunszkié igen.
A közös: egyik sem kapott pirosat
Sinisa
Azért a ki a leghülyébb játékos a pályán erős ma.
több mint 2 éve
Babunszki, Bárány…A közös: egyik sem kapott pirosat
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
Egyértelmű
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Ez sima 11-es, ha kihívják Karakót.Szerintem is
csipkelli
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Ez sima 11-es, ha kihívják Karakót.
több mint 2 éve
Miért az.. nem rímel az Mu. Hanem a Manchester United, de náluk állandóan az így kezdik a mondatot.Most olvastam hogy az MU szeretné Zidanet a padra. Nem is ez érdekelne mert lesz millió jelölt még, hanem hogy miért az MU, az Manchester Unitedként írják? Van ennek valami előélete. Előre is köszi ha valakinek van valami infója erről.Jó eséllyel tudnék válaszolni Uniteddel kapcsolatos kérdésre, csak nem értem amit kérdezel. 😀
garincsa
dugo93
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 583
offtopik.Izé, kösz...?na eredmenyek.com megviccelt, nem mutatta Rado beallasat, bar vele lottetek golt, nelkule meg nem szoval nincs kerdes, plusz o lott tovabb a kovetkezo forduloba is ... (bar ha Jova ved sztem megfogja az elso harom tizit igy nem jut el oda a tortenet, hogy Radonak kell lonie meg).Hagyjál már Jovával. Ha én beállnék a kapuba mindenfèle bemelegítés nélkül, akkor se lennék rosszabb mint ő.Szánalmas bohócok. Megye egy...Jova biztos nem kapott volna golt ... Rado Bandi sem jatszik? mit vartok akkor?
warr_b
csebi
Bandika meg a félidőben állt be, ő is hatalmas erősítés...
warr_b
grat a tovabbjutashoz.
csebi
warr_b
a multkor te nem leltel el meccset.
itt egy jo oldal
sporttvma.hu/
több mint 2 éve
A nemzetközi kupagyőzelem ünneplésekor már senkit nem fog érdekelni, hogyan vertük ki a Mezőörsöt. Biztató, hogy a csapat az ellenfél egyenlítő gólja után sem omlott össze, a tiziknél is sikerült megfelelően koncentrálni. A lényeg a továbbjutás, aminek értékét növeli, hogy idegenben sikerült kiharcolni. Szép volt, fiúk! Szép volt, Gera! Remek bemutatkozás!
több mint 2 éve
Mit Geráztok more, tartott egy edzést, a csapatot meg Miki állítja össze 😂
több mint 2 éve
Izé, kösz...?na eredmenyek.com megviccelt, nem mutatta Rado beallasat, bar vele lottetek golt, nelkule meg nem szoval nincs kerdes, plusz o lott tovabb a kovetkezo forduloba is ... (bar ha Jova ved sztem megfogja az elso harom tizit igy nem jut el oda a tortenet, hogy Radonak kell lonie meg).Hagyjál már Jovával. Ha én beállnék a kapuba mindenfèle bemelegítés nélkül, akkor se lennék rosszabb mint ő.Szánalmas bohócok. Megye egy...Jova biztos nem kapott volna golt ... Rado Bandi sem jatszik? mit vartok akkor?
warr_b
csebi
warr_b
grat a tovabbjutashoz.
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Zidane-t olyan helyre kell tenni ahol kész a keret de nem jön ki aminek kellMost olvastam hogy az MU szeretné Zidanet a padra. Nem is ez érdekelne mert lesz millió jelölt még, hanem hogy miért az MU, az Manchester Unitedként írják? Van ennek valami előélete. Előre is köszi ha valakinek van valami infója erről.Jó eséllyel tudnék válaszolni Uniteddel kapcsolatos kérdésre, csak nem értem amit kérdezel. 😀
garincsa
dugo93
nah a MU sztem nem ilyen
www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/zinedine-zidane-obstacle-removed-offer-28718525
ez az info van, de ki tudja ennek mennyi alapja van? 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Most olvastam hogy az MU szeretné Zidanet a padra. Nem is ez érdekelne mert lesz millió jelölt még, hanem hogy miért az MU, az Manchester Unitedként írják? Van ennek valami előélete. Előre is köszi ha valakinek van valami infója erről.Jó eséllyel tudnék válaszolni Uniteddel kapcsolatos kérdésre, csak nem értem amit kérdezel. 😀
garincsa
több mint 2 éve
na eredmenyek.com megviccelt, nem mutatta Rado beallasat, bar vele lottetek golt, nelkule meg nem szoval nincs kerdes, plusz o lott tovabb a kovetkezo forduloba is ... (bar ha Jova ved sztem megfogja az elso harom tizit igy nem jut el oda a tortenet, hogy Radonak kell lonie meg).Hagyjál már Jovával. Ha én beállnék a kapuba mindenfèle bemelegítés nélkül, akkor se lennék rosszabb mint ő.Szánalmas bohócok. Megye egy...Jova biztos nem kapott volna golt ... Rado Bandi sem jatszik? mit vartok akkor?
warr_b
csebi
warr_b
grat a tovabbjutashoz.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Biztos mókamiki kedvence. Vsgy Desits volt egy barom.Nem is értem amúgy miért nem Uram védHagyjál már Jovával. Ha én beállnék a kapuba mindenfèle bemelegítés nélkül, akkor se lennék rosszabb mint ő.Szánalmas bohócok. Megye egy...Jova biztos nem kapott volna golt ... Rado Bandi sem jatszik? mit vartok akkor?
warr_b
csebi
warr_b
zacknorb
Közben megvan a továbbjutás, Radó lőtte a döntő tizit 😂

több mint 2 éve
Nem is értem amúgy miért nem Uram védHagyjál már Jovával. Ha én beállnék a kapuba mindenfèle bemelegítés nélkül, akkor se lennék rosszabb mint ő.Szánalmas bohócok. Megye egy...Jova biztos nem kapott volna golt ... Rado Bandi sem jatszik? mit vartok akkor?
warr_b
csebi
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
simán továbbment a Vasas, mit nyihogtok itt már 😊
több mint 2 éve
Hagyjál már Jovával. Ha én beállnék a kapuba mindenfèle bemelegítés nélkül, akkor se lennék rosszabb mint ő.Szánalmas bohócok. Megye egy...Jova biztos nem kapott volna golt ... Rado Bandi sem jatszik? mit vartok akkor?
warr_b
csebi
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Hagyjál már Jovával. Ha én beállnék a kapuba mindenfèle bemelegítés nélkül, akkor se lennék rosszabb mint ő.Szánalmas bohócok. Megye egy...Jova biztos nem kapott volna golt ... Rado Bandi sem jatszik? mit vartok akkor?
warr_b
csebi

több mint 2 éve
Szánalmas bohócok. Megye egy...Jova biztos nem kapott volna golt ... Rado Bandi sem jatszik? mit vartok akkor?
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Ha Guardiola lenne 2 napja az edző, akkor jobban néznének ki?A kapu mögötti drapi tetszik!
több mint 2 éve
Gerával egészen más ez a Vasas.
több mint 2 éve
Szánalmas bohócok. Megye egy...

több mint 2 éve
Már nincs. Hányadszor lépünk ugyanabba a folyóba?Gálázunk Mezőörsön, érződik a több osztályni különbség, Gerzson máris átadta a győztes mentalitást!de legalább már a vezetés megvan
| Ja, nem. |
warr_b
zacknorb