Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
garincsa San Francisco 49ers 465
Most olvastam hogy az MU szeretné Zidanet a padra. Nem is ez érdekelne mert lesz millió jelölt még, hanem hogy miért az MU, az Manchester Unitedként írják? Van ennek valami előélete. Előre is köszi ha valakinek van valami infója erről.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 814 — Kinek mit intézett a kormánya
Gálázunk Mezőörsön, érződik a több osztályni különbség, Gerzson máris átadta a győztes mentalitást!

| Ja, nem. |
warr_b
de legalább már a vezetés megvan

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 792 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Gálázunk Mezőörsön, érződik a több osztályni különbség, Gerzson máris átadta a győztes mentalitást!

| Ja, nem. |

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
nem tudom, hogy volt-e itt errol szo, de Kroos visszatert a valogatotthoz az EB-re. ez elegge felkeveri az allovizet plusz Nagelsmann is lenyilatkozta, hogy jo paran nem fognak bekerulni a keretbe sem, akiket amugy mki odavar. legnagyobb eselyesek, akik kimaradnak: Goretzka, Gnabry (ez mondjuk nekem nem nagy meglepetes), Schlotterbeck, Hummels, Sule stb.
vhogy igy allhat fel amugy a nationelf:
Neuer
Kimmich, Rudiger, Tah, Gosens(talan)
Gross/Andrich, Kroos, Gundogan
Wirtz, Musiala
Fullkrug

Neuer a biztos kapus, ami Ter Stegen terveit elegge athuzza, Kroos hasonlo szerepkorben lesz, mint a Realban, o felel a labdak elosztasaert, Gundogan is hasonlo szerepkorben lesz, mint a Cityben, tamadasokert lesz felelos, ezert kell egy harmadik veroember a kozeppalyara, aki utkozik, es visszaszerzi a labdat. Ez Goretzkanak nem tul jo hir, mar nem is a kezdo csapatba kerulese van veszelyben hanem egyaltalan, hogy befer-e a keretbe.
Sane helye a keretben sem biztos. Nincs is most jo formaban, legutobbi utese miatt kihagyja a felkeszulesi meccseket is szoval akar kimaradhat o is.
erdekes lesz ez igy nagyon, meglatjuk Nagelsmann mit alkot majd. aki amugy sztem egy eleg komoly edzokeringo resze lesz a nyaron ...
csebi
Stegen terveit ott áthúzták amikor undorító módon padoztatták mikor Neuer visszabotorkált a kórházból nulla játékperccel.
garincsa
nem kovetem Stegen teljesitmenyet igy nem tudom azt megitelni. de Neueret latom, es miota visszatert, elkepeszto modon ved sztem.
csebi
Nem a mostanira gondoltam hanem a legutóbbi EB-s szitura. Most Stegen is sérült volt sokáig.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 377 — Lucas Scott
nem tudom, hogy volt-e itt errol szo, de Kroos visszatert a valogatotthoz az EB-re. ez elegge felkeveri az allovizet plusz Nagelsmann is lenyilatkozta, hogy jo paran nem fognak bekerulni a keretbe sem, akiket amugy mki odavar. legnagyobb eselyesek, akik kimaradnak: Goretzka, Gnabry (ez mondjuk nekem nem nagy meglepetes), Schlotterbeck, Hummels, Sule stb.
Neuer
Wirtz, Musiala
Fullkrug

Neuer a biztos kapus, ami Ter Stegen terveit elegge athuzza, Kroos hasonlo szerepkorben lesz, mint a Realban, o felel a labdak elosztasaert, Gundogan is hasonlo szerepkorben lesz, mint a Cityben, tamadasokert lesz felelos, ezert kell egy harmadik veroember a kozeppalyara, aki utkozik, es visszaszerzi a labdat. Ez Goretzkanak nem tul jo hir, mar nem is a kezdo csapatba kerulese van veszelyben hanem egyaltalan, hogy befer-e a keretbe.
Sane helye a keretben sem biztos. Nincs is most jo formaban, legutobbi utese miatt kihagyja a felkeszulesi meccseket is szoval akar kimaradhat o is.
erdekes lesz ez igy nagyon, meglatjuk Nagelsmann mit alkot majd. aki amugy sztem egy eleg komoly edzokeringo resze lesz a nyaron ...
csebi
Stegen terveit ott áthúzták amikor undorító módon padoztatták mikor Neuer visszabotorkált a kórházból nulla játékperccel.
garincsa
nem kovetem Stegen teljesitmenyet igy nem tudom azt megitelni. de Neueret latom, es miota visszatert, elkepeszto modon ved sztem.

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Neuer
Wirtz, Musiala
Fullkrug

csebi
több mint 2 éve
lehet én nem értek valamit, de ez most akkora dolog?
nálam ez simán beleférne
NB2
Pont írni akartam hogy azèrt ennyire ezen nem kellene kiakadni. Nem szép, ez tény de nem is annyira brutális mint aminek lefestették. Csak a képet látva azt hittem mutogat valamit, de ez a vezénylés annyira nem gáz.
davemayer
lehet a végén az L ment félre
nem tudom

én se feltétlen akadnék ki annyira ezen
türhő paraszt, de nem várok mást
Negritis, a vajda
Finoman szólva sem szívem csücske sebőkvili, de ebben semmi olyat nem látok, amit ne lehetne egy "jóvan, ez még mindig hülye" kézlegyintéssel elintézni.
Vihar a biliben.
Bálesz
Huha.
Most képzeljük el fordítva, mert a YNWA kb egyenlő a Himnusszal.
Egy angol riporter meg ugyanezt csinálja, míg mi állunk és énekelünk mint a faszent.
Mekkora kiakadas lenne, trollfoci háborúba hívna, a CB meg felszállna az első londoni gépre és még Vitya is hadba hívna.
Meg lehet nézni hogy körülöttük MINDENKI hogyan viselkedett…
Legalja. Szépen lejáratták megint az országot.
- JC6
Igazad van hogy ez lenne minden magyar részéről amit írtál, de se ez, se ha ők csinálnák nem kellene hogy ekkora cirkusz legyen. Semmi különös nem történt csak az erzekenyebb szurkoló lelkek ezt felfújják, de amikor ők porig aláznak valakit vagy egy országot az éneklesükkel az rendben van.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981
Elvileg a Mbappe tesok csomagban mennek Madridba, mert a Real Ethan kapcsán is megegyezett a PSG-vel.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 000 — The Mathematician
 www.thisisanfield.com/2024/02/liverpool-lineup-vs-southampton-up-to-3-full-debuts-as-youth-takes-centre-stage/

nem lenne rossz továbbmenni, akár full ifivel se
de brutál mennyire elfogytunk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 403 — LIGHTS OUT!
Kele Monokiékról:
 www.facebook.com/story.php?story_fbid=934839468205294&id=100050377484880
NB2
Jó mondjuk az a brigád, már a Digin sem volt vállalható. Ha poolnak szurkolnék tuti a fejüket követelném.

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 805 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Csak a ruha más, a szenvedély örök 😁

több mint 2 éve
ja meg masik info. Davies nagyon kozel van a Realhoz, elvileg mindenben megegyeztek mar. A Bayerntol evi 20 millios fizetest kovetel, amit biztosan nem fog megkapni igy vszeg nyaron eligazol, mert jovore lejar a szerzodes. Ara vhol 30-50 misi kozott lesz sztem, inkabb 35-hoz kozel.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 000 — The Mathematician
mi a cirkusz az arena4-en, hogy monoki meg vili ellen belső vizsgálat indult a ligakupa döntő után történtekért?
peach
 nb1.hu/hir/a-magyarorszagi-liverpool-szurkolok-kiakadtak-sebok-vilmosekra/?utm_source=facebook&utm_medium=trollfoci_poszt&utm_campaign=trollfoci&fbclid=IwAR14BsoNeU4ZdicIBaakDcmbYE6QcU1yhw94zMpHHh5pD60MezIr3AQy97E

Ha Sebők Vilit elzavarják a faszba, már megérte
zacknorb
nálam ez simán beleférne
NB2
Pont írni akartam hogy azèrt ennyire ezen nem kellene kiakadni. Nem szép, ez tény de nem is annyira brutális mint aminek lefestették. Csak a képet látva azt hittem mutogat valamit, de ez a vezénylés annyira nem gáz.
davemayer
Anno Schumachert is ki kellett volna baszni már az első vezénylése után, amit minden Ferraris olasz himnusz végén lenyomott. Mondjuk, neki legalább jól állt. 😀
dugo93
kicsit más ha mondjuk VvD csinálta volna

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 814 — Kinek mit intézett a kormánya
 szurkoloiklub.mlsz.hu/
Itt lehet az új MLSZ szurkolói klubba regisztrálni.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Neuer
Wirtz, Musiala
Fullkrug

csebi
Finoman szólva se mozgok napi szinten a német fociban, de hogy a pöcsbe lehet az, hogy bal hátvéd most már bő 10 éve ilyen félig megoldott dolog csak, kb világversenyenként valaki új van.
A másik, Füllkrug? 😀 Tényleg ő a legjobb német csatár? A sok Guirassy, Boniface meg hasonlók között egy átnevelt vagy honosított sem akad? Olyan nagyon nem csinálnék a gatyába, ha tényleg ő a 9-es opció.
Havertz akkor már esetleg hamis9/visszalépő 9-es?
alatriste
Havertz tortenet ebben a szerepkorben megbukott sztem. nekem ott sem tetszett, es igen jobban nezett ki ez a nemet valogatott, amikor Fullkrug ott jatszott ld vb is. Sokkal jobban nezett ki a jatek Flick alatt is mikor volt, aki megtartja a labdat kozeppalyan, es erkezik a tizenhatoson belul a labdakra. nincs is rossz szezonja a Dortmundban (pedig iden nem sok jatekos jatszik ott jol) 21 meccsen 11 gol 7 golpassz.
Havertz amugy ujra hamis kilencest jatszott par meccsen az Arsenalban, de sztem kifejezetten rosszat tesz ez neki, hogy Arteta ide-oda pakolja. nekem alapvetoen a fenti valogatott kezdo kifejezetten tetszik, padrol johet par frissito jatekos pl Havertz, Brandt, Sane (ha bekerul), Muller.

Balhatved poszt eleg regota megoldatlan, de pl Gosens jol jatszott Low alatt a 3-5-2ben, negy vedos rendszerben is tud. Azert is tettem kerdojelet, mert en jatszatnam ott Raumot is, aki a Lipcseben korrekt szezon hozott iden ossze.

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
nálam ez simán beleférne
NB2
davemayer
lehet a végén az L ment félre
nem tudom

én se feltétlen akadnék ki annyira ezen
türhő paraszt, de nem várok mást
Negritis, a vajda
Finoman szólva sem szívem csücske sebőkvili, de ebben semmi olyat nem látok, amit ne lehetne egy "jóvan, ez még mindig hülye" kézlegyintéssel elintézni.
Vihar a biliben.
Bálesz
Huha.
Most képzeljük el fordítva, mert a YNWA kb egyenlő a Himnusszal.
Egy angol riporter meg ugyanezt csinálja, míg mi állunk és énekelünk mint a faszent.
Mekkora kiakadas lenne, trollfoci háborúba hívna, a CB meg felszállna az első londoni gépre és még Vitya is hadba hívna.
Meg lehet nézni hogy körülöttük MINDENKI hogyan viselkedett…
Legalja. Szépen lejáratták megint az országot.
- JC6
Ugyan ezt a példát hoztam én is egy másik beszélgetésben.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Neuer
Wirtz, Musiala
Fullkrug

csebi
Finoman szólva se mozgok napi szinten a német fociban, de hogy a pöcsbe lehet az, hogy bal hátvéd most már bő 10 éve ilyen félig megoldott dolog csak, kb világversenyenként valaki új van.
A másik, Füllkrug? 😀 Tényleg ő a legjobb német csatár? A sok Guirassy, Boniface meg hasonlók között egy átnevelt vagy honosított sem akad? Olyan nagyon nem csinálnék a gatyába, ha tényleg ő a 9-es opció.
Havertz akkor már esetleg hamis9/visszalépő 9-es?

Liverpool Fc
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 640
mi a cirkusz az arena4-en, hogy monoki meg vili ellen belső vizsgálat indult a ligakupa döntő után történtekért?
peach
 nb1.hu/hir/a-magyarorszagi-liverpool-szurkolok-kiakadtak-sebok-vilmosekra/?utm_source=facebook&utm_medium=trollfoci_poszt&utm_campaign=trollfoci&fbclid=IwAR14BsoNeU4ZdicIBaakDcmbYE6QcU1yhw94zMpHHh5pD60MezIr3AQy97E

Ha Sebők Vilit elzavarják a faszba, már megérte
zacknorb
nálam ez simán beleférne
NB2
davemayer
Anno Schumachert is ki kellett volna baszni már az első vezénylése után, amit minden Ferraris olasz himnusz végén lenyomott. Mondjuk, neki legalább jól állt. 😀

több mint 2 éve
Neuer
Wirtz, Musiala
Fullkrug

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 472 — nabege2@yahoo.com
Kele Monokiékról:
 www.facebook.com/story.php?story_fbid=934839468205294&id=100050377484880
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 927 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Mallorca kupadöntő! remélem a Bilbaoval játszanak

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 583
 sloveniatimes.com/40263/maribor-football-club-punished-over-fan-violence
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 243 — WHO DAT!!!!
Röhögnék ha ebből maradás lenne.

Sixo
Azzal végleg csak magát minősítené, hogy a pénzen kívül más nem érdekli, és klub szinten semmit nem akar elérni

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 400
Cremonese
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 403 — LIGHTS OUT!
Röhögnék ha ebből maradás lenne.