Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Elég durva, hogy az idei 9 bajnoki+BL meccsből 6ot elbukott ETH. Nem mondom, hogy edzőt kéne váltani, mert hát mégis ki jobb jöhetne helyette? Conte? Flick? Nagelsman már elkelt a nyárig.
több mint 2 éve
sőt, az lett volna a műhiba. ez így csak rossz ítélet volt.Az egészben nekem az a megdöbbentőbb, hogy azonnal leesett nekik hogy elbaszták, ahogy ment tovább a játék, és áhh már folytatódott a meccsel beleszartak, hagyták hogy nagyobb baj történjen.bmennyire is hulyen hangzik, az is muhiba lett volna, ha megallitja ujra a jatekot, es golt itel.
Ott kellett volna megállítani a meccset, akár a gyakorlati szabályokat áthágva, és korrigálni a bekövetkezett hibát.
Úgy műhiba nélkül ment tovább volna a meccs, és a komplett bírói társaságot ugyanúgy eltiltották volna amiért az érvényben lévő irányelvek ellenére megálltak, és a szabályok ellenére, de a fair játék szellemében korrigáltak, de nem lett volna a részükről arcvesztés, hitelrontás, sőt, a szurkolók is pozitívabban álltak volna hozzá.
Tony Adams
csebi
több mint 2 éve
Azért az kemény lenne, ha már most elkezdenénk tudatosan gyúrni az EL-re, hogy jövőre legyen bl. ETH ennél azért többre tartja magát és a csapatot szvsz.ossze kell kapni magukat, mert ez a Koppenhaga sem tunik annyira rossznak, egesz jol tudnak vedekezni, meg ha a Tuchelball latvanyosan unalmas, a jatekosok allitolag az o taktikajat sem ertik, nem tudjak megvalositani gyakorlatban (lehet ide Pinter kellene, mert ugy latszik csak a rem egyszeru taktikat tudjak jatszani). de a lenyeg, hogy azert ha most nem lesz 6 pont akkor nagyon komoly bajba kerulhet a MU. vagy mar most arra jatszanak, hogy majd a EL gyozelemmel kvalifikalnak jovore a BLre, mert az egyszerubb, mint a PL 4. hely?Huh nemtudom mi tortent ETH unitedjevel, de mint egy amatőr csapat... Rossz nezni.Borzalmas volt ez a tegnapi. Onanaval nem tudom mi a tök van, ő azért az eddigieknél sokkal jobb. Gyorsan bele kéne jönnie, mielőtt túlzottan kikezdik őt is.
Duff
Kb csak Hojlund tetszett tegnapról, de ő nagyon. Egyik gólját sem mondanám könnyűnek, bár az első nem tudom mennyire volt tudatos. Dehát az a jó csatár akiről minden bepattan. A második meg zseni volt. Plusz az elvett lesgólját is szépen megoldotta.
Persze ettől függetlenül agyvérzés 😊
dugo93
csebi
több mint 2 éve
ossze kell kapni magukat, mert ez a Koppenhaga sem tunik annyira rossznak, egesz jol tudnak vedekezni, meg ha a Tuchelball latvanyosan unalmas, a jatekosok allitolag az o taktikajat sem ertik, nem tudjak megvalositani gyakorlatban (lehet ide Pinter kellene, mert ugy latszik csak a rem egyszeru taktikat tudjak jatszani). de a lenyeg, hogy azert ha most nem lesz 6 pont akkor nagyon komoly bajba kerulhet a MU. vagy mar most arra jatszanak, hogy majd a EL gyozelemmel kvalifikalnak jovore a BLre, mert az egyszerubb, mint a PL 4. hely?Huh nemtudom mi tortent ETH unitedjevel, de mint egy amatőr csapat... Rossz nezni.Borzalmas volt ez a tegnapi. Onanaval nem tudom mi a tök van, ő azért az eddigieknél sokkal jobb. Gyorsan bele kéne jönnie, mielőtt túlzottan kikezdik őt is.
Duff
Kb csak Hojlund tetszett tegnapról, de ő nagyon. Egyik gólját sem mondanám könnyűnek, bár az első nem tudom mennyire volt tudatos. Dehát az a jó csatár akiről minden bepattan. A második meg zseni volt. Plusz az elvett lesgólját is szépen megoldotta.
dugo93
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Huh nemtudom mi tortent ETH unitedjevel, de mint egy amatőr csapat... Rossz nezni.Borzalmas volt ez a tegnapi. Onanaval nem tudom mi a tök van, ő azért az eddigieknél sokkal jobb. Gyorsan bele kéne jönnie, mielőtt túlzottan kikezdik őt is.
Duff
több mint 2 éve
Az egészben nekem az a megdöbbentőbb, hogy azonnal leesett nekik hogy elbaszták, ahogy ment tovább a játék, és áhh már folytatódott a meccsel beleszartak, hagyták hogy nagyobb baj történjen.bmennyire is hulyen hangzik, az is muhiba lett volna, ha megallitja ujra a jatekot, es golt itel.
Ott kellett volna megállítani a meccset, akár a gyakorlati szabályokat áthágva, és korrigálni a bekövetkezett hibát.
Úgy műhiba nélkül ment tovább volna a meccs, és a komplett bírói társaságot ugyanúgy eltiltották volna amiért az érvényben lévő irányelvek ellenére megálltak, és a szabályok ellenére, de a fair játék szellemében korrigáltak, de nem lett volna a részükről arcvesztés, hitelrontás, sőt, a szurkolók is pozitívabban álltak volna hozzá.
Tony Adams
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Replay operator egy NEM bírói titulusban lévő hivatalos személy. Egyszerűbben fogalmazva a technikus.Oh faszom, olyan szavakat használsz. Mi a faszom az a replay operator meg assistant VAR ...Az egészben nekem az a megdöbbentőbb, hogy azonnal leesett nekik hogy elbaszták, ahogy ment tovább a játék, és áhh már folytatódott a meccsel beleszartak, hagyták hogy nagyobb baj történjen.egyedül a replay operatornak esett le. a VAR és az assistant VAR vakon, illetve félig vakon volt továbbra is.
Tony Adams
slowmotion
Nekem is pont az volt a fejembe amikor hallgattam ,hogy valaki egyből észlelte amikor elbaszták ,hogy elbaszták, és kb egy támadás ment végig. Oldalról jött egy bedobás, akkor megállítják, és akkor azt mondják bocs elbasztuk ez gólt volt és akkor jobban kijönnek belőle.
Sixo
Üllnek 3-4-5-(?) mennyien egy szobában. Ott a VAR és az assistant VAR szal a 2 bírói titulusban közreműködő. Legyen szakértő.
Az utóbbi kettő igazából hátradőlve kell csak nézz a képernyőt. A technkius tekergeti a videót, nagyít bele, vonalaz stb. Kvázi a keze alá dolgozik a "szakértőknek", hogy ők csak a sportági szabálykönyv alapján eldöntsék a helyzetet.
(Rallycross versenyeken konkrétan sötét szobában szoktunk üllni mi is, ahol csak egy giga video fal van előttünk az élő eseményeknek és a visszajátszásoknak. A 2-3-itt néha több bent lévő beszélget nézi az élő adást és ha látnak valamit jeleznek a technikusnak,hogy ezt nézzük vissza. Nem voltam még focis VAR szobában de amit tudok/látok róla eléggé hasonlóan képzelem el a működést. Nyilván itt a kommunikációval volt baj, ott csúszott el a dolog. Sportágspecifikusan előfordulhatna pl autósportban is hogy a race controllból false kommunikáció miatt véletlenül lepirosoznak egy futamot, véletlenül. Előfordulhatna, előfordult eddig valaha (ahol jelen voltam és emlékeznék rá)? nem.)

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Salec nagyon kellemetlen a Made in Englandben. Amikor megpróbálta előadni, hogy Havertz nem párbaj erős, majd aztán Peet nekiesett, hogy pont ez a legnagyobb erőssége, aztán azzal vágott vissza, hogy lehet, hogy a statisztikák azt mutatják, de a meccsen lehet látni, hogy vézna és nem az xD Kiégek tőle, a Spíler tényleg a SportTV szintjére esett vissza.Sajnos 😕 Egyszerűen nem értem minek kellett ő oda.
Sixo

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Ez piros, nem számít mi volt a szándék.mondjuk speciel ez szerintem rosszabb volt videón...nyilván egyébként nem akarattal csinálta, de kicsit sem fogta vissza magát és baromi csúnya sérülések lehetnek ebből...ezek mostanában rendre pirosat érnek és ne is legyen ez másképp, nem hiszem, hogy ebben a helyzetben egy ilyen talpalás a jó megoldásmondjuk tok erdekes dolgot vetett fel ezzel kapcsolatban Klopp. emlekszem, hogy Daviest is kiallitottak, ami lassitasba nyilvan durvan nezett ki, de eloben, annyi tortent, hogy lecsuszott a laba a labdarol, es sem szandek nem volt, serules sem lett plusz nem is volt annyira durva. de nyilvan volt egyetlen kep, ami csunyan nezett ki, ezert az is piros lett.Ezt nem igazán értem, mi a piros, ha ez nem?Azért annyira nem volt egyedi eset ez a les/nem les, mert ez volt a 14. eset kicsit több mint 1 év alatt ahol bocsánatot kellett kérniük. Lehet a jelentős része mondjuk nem ekkora figyelmet kapó mérkőzésen volt, úgyhogy nem volt ekkora visszhangja. Az mindenesetre furcsa, hogy egy ilyen kommunikációs hiba miatt hibázzanak ekkorát.Egy meccsen egy les ket jogtalan piros.sztem ez tulzas.
Nálunk ami félreérthető, azt nem mondhatjuk rádióforgalmazásban. Például nincs ilyen, hogy nem engedélyezem, helyette a megtiltomat kell mondani. Itt csak annyit kellene, hogy gól volt vagy nem volt gól és nem azt, hogy nem bíráljuk felül a döntést.
Jó kis tanulópénz...ezt mondjuk most a Pool fizette meg.
Klaci79
YoungZeeZee
Mióta VAR van, szerintem 10-ből 10 ilyenért pirosat adnak...vagy labdára ment volna? )
Klaci79
csebi
Klaci79
Ha kimegyek a Blahára egy késsel a kezemben elkezdek hadonászni a levegőben lehet, hogy senkit nem akarok leszúrni, de ha valakibe véletlen beletalálok akkor felelős vagyoka dologért vagy nem?

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Anthony Taylor for Liverpool vs Brighton at the weekend.Nem csak fan oldalról.
Egy fan oldalról, de ha igaz, akkor a liga poénos kedvében van.
Nomac
És Kavanagh lesz a VAR. Esetleg Tierneyt beszerkeszthették volna valahogy. Vagy ő a következő meccset kapja?
több mint 2 éve
Anthony Taylor for Liverpool vs Brighton at the weekend. Egy fan oldalról, de ha igaz, akkor a liga poénos kedvében van.
több mint 2 éve
Őket még united drukkerként is imádtam nézni.Cselszki drukkerként is minden fórumon rögzítem: Dennis Bergkamp és Thierry Henry a két legnagyobb PL-játékos, akit a gyepen láttam rohangálni.25 years later. ⏩ pic.twitter.com/9HVsWzSVY5
— afcstuff (@afcstuff) October 3, 2023
Rohadt öreg vagyok, ők voltak akik megszerettették velem az Arsenalt....
Tony Adams
Dzsokijuing
Nem PL de Bergkamp argentinoknak lőtt gólja... hetekig tátott szájjal néztük ( mondjuk nekem eleve a 98as vb a kedvencem)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Cselszki drukkerként is minden fórumon rögzítem: Dennis Bergkamp és Thierry Henry a két legnagyobb PL-játékos, akit a gyepen láttam rohangálni.25 years later. ⏩ pic.twitter.com/9HVsWzSVY5
— afcstuff (@afcstuff) October 3, 2023
Rohadt öreg vagyok, ők voltak akik megszerettették velem az Arsenalt....
Tony Adams
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
linkelve van picit lejjebb.Remek. Leírtam magyarul, ahogy tudtam, mi is hallható, mi történt. Mert nem biztos, hogy mindenki vágja az angolt eléggé.
bogjosi

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
linkelve van picit lejjebb.Sky sports (appon hallgattan) kijött a hanganyag. Nemtom az otthon elérhetõ vagy mi a helyzet. Akit érdekel és tud angolul, meg lehet hallgatni, miközben a felvételt is látjuk Amit néznek. tuti már valahol YouTube meg X en is fent van.ha már újrandult a játék, akkor nem lehet megállítani. evvan.Oh faszom, olyan szavakat használsz. Mi a faszom az a replay operator meg assistant VAR ...Az egészben nekem az a megdöbbentőbb, hogy azonnal leesett nekik hogy elbaszták, ahogy ment tovább a játék, és áhh már folytatódott a meccsel beleszartak, hagyták hogy nagyobb baj történjen.egyedül a replay operatornak esett le. a VAR és az assistant VAR vakon, illetve félig vakon volt továbbra is.
Tony Adams
slowmotion
Nekem is pont az volt a fejembe amikor hallgattam ,hogy valaki egyből észlelte amikor elbaszták ,hogy elbaszták, és kb egy támadás ment végig. Oldalról jött egy bedobás, akkor megállítják, és akkor azt mondják bocs elbasztuk ez gólt volt és akkor jobban kijönnek belőle.
Sixo
a replay operator a videoguru gondolom, a technikus, aki megálltja a képkockákat, lépteti, felteszi a csíkozást, satöbbi.
slowmotion
Szal ott õk vonalaztak is egybõl. Csak azt hitték onside az ítélet, szal akkor jól van. De az egyik mondja hogy "ez neked így jó ítélet??" Mert õ látja hogy offside az ítélet és nem érti hogy lenne jó így. Aztán ezen elvannak egy percig, a játék továbbmegy. Akkor mondja a (gondolom játékvezetõ), hogy elkúrtuk,de már nem tehetünk semmit. Ez a szabály. Most már késõ.
ulpianus
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Sky sports (appon hallgattan) kijött a hanganyag. Nemtom az otthon elérhetõ vagy mi a helyzet. Akit érdekel és tud angolul, meg lehet hallgatni, miközben a felvételt is látjuk Amit néznek. tuti már valahol YouTube meg X en is fent van.ha már újrandult a játék, akkor nem lehet megállítani. evvan.Oh faszom, olyan szavakat használsz. Mi a faszom az a replay operator meg assistant VAR ...Az egészben nekem az a megdöbbentőbb, hogy azonnal leesett nekik hogy elbaszták, ahogy ment tovább a játék, és áhh már folytatódott a meccsel beleszartak, hagyták hogy nagyobb baj történjen.egyedül a replay operatornak esett le. a VAR és az assistant VAR vakon, illetve félig vakon volt továbbra is.
Tony Adams
slowmotion
Sixo
a replay operator a videoguru gondolom, a technikus, aki megálltja a képkockákat, lépteti, felteszi a csíkozást, satöbbi.
slowmotion
Szal ott õk vonalaztak is egybõl. Csak azt hitték onside az ítélet, szal akkor jól van. De az egyik mondja hogy "ez neked így jó ítélet??" Mert õ látja hogy offside az ítélet és nem érti hogy lenne jó így. Aztán ezen elvannak egy percig, a játék továbbmegy. Akkor mondja a (gondolom játékvezetõ), hogy elkúrtuk,de már nem tehetünk semmit. Ez a szabály. Most már késõ.
A játékvezetõ megkapta tehàt a "check complete" jelzést. Csak õ azt hitte a lesre kapta. A VAR pedig azt hitte az érvényes gólra kéri. Mert õk nem látták a partjelzõ les jelzését. És fingom nincs hogyan nem értették hogy nem középkezdés van, és nem is oda mutat a birau.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
ha már újrandult a játék, akkor nem lehet megállítani. evvan.Oh faszom, olyan szavakat használsz. Mi a faszom az a replay operator meg assistant VAR ...Az egészben nekem az a megdöbbentőbb, hogy azonnal leesett nekik hogy elbaszták, ahogy ment tovább a játék, és áhh már folytatódott a meccsel beleszartak, hagyták hogy nagyobb baj történjen.egyedül a replay operatornak esett le. a VAR és az assistant VAR vakon, illetve félig vakon volt továbbra is.
Tony Adams
slowmotion
Sixo
több mint 2 éve
Hosszú idő után egyeltalán nem vagyok megelégedve a nyújtott teljesítménnyel, a szezon egyik legfontosabb meccse előtt. Nulla energia, fejetlenül nem lehet feltörni a low blockot.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Huh nemtudom mi tortent ETH unitedjevel, de mint egy amatőr csapat... Rossz nezni.
több mint 2 éve
odapasszolta az ellenfélnek (de úgy, h 3m-es körzetben nem volt senki), Casemiro meg felrúgta, tizi lett...de Icardi kihagyta 😀Onana 🤣Nah mi volt, megint benyelt egyet?
Duff
Sixo
ONANA OH MY GOD
— CF Comps (@CF_Compss) October 3, 2023
RETWEET THIS!!!!pic.twitter.com/b0Dgj4PAOo
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Oh faszom, olyan szavakat használsz. Mi a faszom az a replay operator meg assistant VAR ...Az egészben nekem az a megdöbbentőbb, hogy azonnal leesett nekik hogy elbaszták, ahogy ment tovább a játék, és áhh már folytatódott a meccsel beleszartak, hagyták hogy nagyobb baj történjen.egyedül a replay operatornak esett le. a VAR és az assistant VAR vakon, illetve félig vakon volt továbbra is.
Tony Adams
slowmotion
több mint 2 éve
Onana 🤣
több mint 2 éve
Az egészben nekem az a megdöbbentőbb, hogy azonnal leesett nekik hogy elbaszták, ahogy ment tovább a játék, és áhh már folytatódott a meccsel beleszartak, hagyták hogy nagyobb baj történjen.egyedül a replay operatornak esett le. a VAR és az assistant VAR vakon, illetve félig vakon volt továbbra is.
Tony Adams