Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 754 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Norvégok bőszen vágják a fát, de az hogy védelemben is ennyire bizonytalanok (nem tudják a bedobásokat átvenni, labdát kihozni, hanem elveszítik mindig), ez meg fogja bosszulni magát...

Ehhez túl technikásak a japán kp-k, Miyazawa/Hasegawa, vagy majd a frissítő cserék ezt megoldják a 2. félidőben, remélem.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 563
Nemsoka (par evtized max) eljutunk majd oda, hogy annyian nezik majd a noi focit is, mint a ferfit.
Borbinho
Sok mindent elért már a feminizmus, de ezt azért nem fogja.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Eleg jo eddig ez a Japan-Norvegia nyolcaddonto. Sokat dob az egesz VB hangulatan, hogy sok nezo van.

A japanok jateka kifejezetten mutatos, otletes, es veszelyes is, kivancsi vagyok meddig birjak a norvegok.

Nemsoka (par evtized max) eljutunk majd oda, hogy annyian nezik majd a noi focit is, mint a ferfit. Pedig nem kis hatranybol indultak, sot...

A szinvonal folyamatosan javul, es sokkal elvezetesebb, hogy nem all sokat a jatek.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
dawyd728 4 201
A fradibol puma lesz.
A puma mezeket vhogy soha nem kedveltem meg.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
Kampman
Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4
dawyd728
Budafok Budapest Staten Island-je.
Kampman
Amúgy a 2rule annyira gyász, a kupadöntő előtti hetekben/hónapban nem lehetett kapni sehol mezt. Az a sportszergyártó, akinek ennyire nincs kapacitása pár száz mez legyártására, amikor kereslet az volt rá, az inkább menjen kapálni.
több mint 2 éve
dawyd728 4 201
Öngólok napja.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Friss trackeres a mai szombat,
szórakoztat, mint a Mortal Kombat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 563
Csak megnézném az NB1-ben ezt a fiatal tehetséget

twitter.com/nocontextfooty/status/1687548852147003392?t=3h6MReShg8EV1q01-x-Dlw&s=19
FLZOLI
Ha ez nem szándékos, akkor nem tudom mi. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!
Ez mekkora mindgamer kapus.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 461 — Lucas Scott

twitter.com/nocontextfooty/status/1687548852147003392?t=3h6MReShg8EV1q01-x-Dlw&s=19
FLZOLI
A kapust vagy a lovo játékost? Vkik Szingapúrban dorzsolhettek a tenyerüket

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 461 — Lucas Scott
Az ugye megvan h ugyanugy két máltai csapat maradt életben mint magyar. Ráadásul mindkettő underdogkent ment tovább. Nálunk meg Fradit tudjuk(nem itt kellene lenniük) a Debrecen meg szinten nincs top formában.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 593
Nem hogy fél évet, 2 hónapot nem adok Palinak.. hiba volt a visszatérése.
JC6 - a ruszki
Amit én láttam belőle azzal nem volt gond. 19 lövésből nem tudott a csapata betalálni, arról nem ő tehet, az ő feladata, hogy helyzetbe kerüljön a Hertha. Szerintem ha csak a játék képét nézzük, ez nem volt rossz kezdés, ha ezt tudják folytatni, akkor majd legközelebb bemennek a helyzetek.
Sixo
Csak innen már nekik feljutni kellene, nem bennmaradni.
Kampman
És akkor 1 meccs alapján, amin a csapata minden statisztika szerint jobban játszott, már már jelentősen jobban, azt szűrnéd le, hogy ebből nem lesz feljutás?
Sixo
Statisztikailag lehet jobbak voltak, de ez a pályán nem nagyon látszott.

Ráadásul ez egy 3. osztályból frissen feljutott csapat. Ha komolyan gondoljak a feljutást ezeket simán verni kene. Persze hosszú meg a szezon, bármi lehet, de sosem szerencsés 2 vereséggel kezdeni.

Plusz kiváncsi leszek ez a családi homokozókent kezelem a csapatot dolog mikor lesz sok a vezetőségnek. Mert ha jonnek az eredmények ok, de ha azok is el fognak maradni elég gyorsan kellemetlen lehet a szitu Dardainak.
roberto23
De meg mindig nem jon at h a vezetoseg intezte igy?tisztaban vannak a dolgokkal.ok hoztak vissza palkot es adtak uj szerzodest martonnak😀
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 707 — Saturday Night Lights
A fradibol puma lesz.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
Kampman
Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4
dawyd728
Kampman
Az Csepel!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 432
Főleg hogy most a Hamburg majd elkalapálja őket és akkor a 3/ semmi már nem marad szó nélkül.
utána a negyedik /hazai/ meccs már az állásáért mehet majd.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982
Nem hogy fél évet, 2 hónapot nem adok Palinak.. hiba volt a visszatérése.
JC6 - a ruszki
Amit én láttam belőle azzal nem volt gond. 19 lövésből nem tudott a csapata betalálni, arról nem ő tehet, az ő feladata, hogy helyzetbe kerüljön a Hertha. Szerintem ha csak a játék képét nézzük, ez nem volt rossz kezdés, ha ezt tudják folytatni, akkor majd legközelebb bemennek a helyzetek.
Sixo
Csak innen már nekik feljutni kellene, nem bennmaradni.
Kampman
És akkor 1 meccs alapján, amin a csapata minden statisztika szerint jobban játszott, már már jelentősen jobban, azt szűrnéd le, hogy ebből nem lesz feljutás?
Sixo
Statisztikailag lehet jobbak voltak, de ez a pályán nem nagyon látszott.

Ráadásul ez egy 3. osztályból frissen feljutott csapat. Ha komolyan gondoljak a feljutást ezeket simán verni kene. Persze hosszú meg a szezon, bármi lehet, de sosem szerencsés 2 vereséggel kezdeni.

Plusz kiváncsi leszek ez a családi homokozókent kezelem a csapatot dolog mikor lesz sok a vezetőségnek. Mert ha jonnek az eredmények ok, de ha azok is el fognak maradni elég gyorsan kellemetlen lehet a szitu Dardainak.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 112
A fradibol puma lesz.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4
dawyd728

több mint 2 éve
dawyd728 4 201
A fradibol puma lesz.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4
több mint 2 éve
A fradibol puma lesz.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 593
A fradibol puma lesz.
A 2rule elhasalt?
több mint 2 éve
dawyd728 4 201
Fotelben én is elmentem most a rokonok elé.
Gyönyörű gól volt.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 2 éve
dawyd728 4 201
3 spanyol gól 17 perc alatt.
több mint 2 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 754 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Azért elég komikus még mindig a női soccer.
Kampman
Támadásban nem rosszak a spanyolok, de a védelmük eddig is lyukas volt... azért figyeld meg, szépen végignyomják majd a meccset.
És ha igazi szép focit akarsz látni, nézd a második meccset, Japán majd megmutatja.

(Angolok is elég szépen játszanak eddig a vb-n, USAkok viszont elég halovány, de nyilván bármikor felpöröghetnek... svédekben, hollandokban is van lehetőség ráadásul. Elég nyitott vb.)

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Azért elég komikus még mindig a női soccer.

több mint 2 éve
Bonmati ügyes, de a védők továbbra is bohócok... looool.

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
ANNNNNNYYYÁÁÁÁDDDD!! 😀😀😀