Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Norvégok bőszen vágják a fát, de az hogy védelemben is ennyire bizonytalanok (nem tudják a bedobásokat átvenni, labdát kihozni, hanem elveszítik mindig), ez meg fogja bosszulni magát... Ehhez túl technikásak a japán kp-k, Miyazawa/Hasegawa, vagy majd a frissítő cserék ezt megoldják a 2. félidőben, remélem.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Nemsoka (par evtized max) eljutunk majd oda, hogy annyian nezik majd a noi focit is, mint a ferfit.Sok mindent elért már a feminizmus, de ezt azért nem fogja.
Borbinho
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Eleg jo eddig ez a Japan-Norvegia nyolcaddonto. Sokat dob az egesz VB hangulatan, hogy sok nezo van.A japanok jateka kifejezetten mutatos, otletes, es veszelyes is, kivancsi vagyok meddig birjak a norvegok.
Nemsoka (par evtized max) eljutunk majd oda, hogy annyian nezik majd a noi focit is, mint a ferfit. Pedig nem kis hatranybol indultak, sot...
A szinvonal folyamatosan javul, es sokkal elvezetesebb, hogy nem all sokat a jatek.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
dawyd728
4 201
Amúgy a 2rule annyira gyász, a kupadöntő előtti hetekben/hónapban nem lehetett kapni sehol mezt. Az a sportszergyártó, akinek ennyire nincs kapacitása pár száz mez legyártására, amikor kereslet az volt rá, az inkább menjen kapálni.Budafok Budapest Staten Island-je.Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4A fradibol puma lesz.A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
A puma mezeket vhogy soha nem kedveltem meg.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
dawyd728
Kampman
több mint 2 éve
dawyd728
4 201
Öngólok napja.
több mint 2 éve
Friss trackeres a mai szombat,szórakoztat, mint a Mortal Kombat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Csak megnézném az NB1-ben ezt a fiatal tehetségetHa ez nem szándékos, akkor nem tudom mi. 😀
twitter.com/nocontextfooty/status/1687548852147003392?t=3h6MReShg8EV1q01-x-Dlw&s=19
FLZOLI
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Ez mekkora mindgamer kapus.— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 5, 2023
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 5, 2023
több mint 2 éve
Csak megnézném az NB1-ben ezt a fiatal tehetségetA kapust vagy a lovo játékost? Vkik Szingapúrban dorzsolhettek a tenyerüket
twitter.com/nocontextfooty/status/1687548852147003392?t=3h6MReShg8EV1q01-x-Dlw&s=19
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Csak megnézném az NB1-ben ezt a fiatal tehetségettwitter.com/nocontextfooty/status/1687548852147003392?t=3h6MReShg8EV1q01-x-Dlw&s=19
több mint 2 éve
Az ugye megvan h ugyanugy két máltai csapat maradt életben mint magyar. Ráadásul mindkettő underdogkent ment tovább. Nálunk meg Fradit tudjuk(nem itt kellene lenniük) a Debrecen meg szinten nincs top formában.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 593
De meg mindig nem jon at h a vezetoseg intezte igy?tisztaban vannak a dolgokkal.ok hoztak vissza palkot es adtak uj szerzodest martonnak😀Statisztikailag lehet jobbak voltak, de ez a pályán nem nagyon látszott.És akkor 1 meccs alapján, amin a csapata minden statisztika szerint jobban játszott, már már jelentősen jobban, azt szűrnéd le, hogy ebből nem lesz feljutás?Csak innen már nekik feljutni kellene, nem bennmaradni.Nem hogy fél évet, 2 hónapot nem adok Palinak.. hiba volt a visszatérése.Amit én láttam belőle azzal nem volt gond. 19 lövésből nem tudott a csapata betalálni, arról nem ő tehet, az ő feladata, hogy helyzetbe kerüljön a Hertha. Szerintem ha csak a játék képét nézzük, ez nem volt rossz kezdés, ha ezt tudják folytatni, akkor majd legközelebb bemennek a helyzetek.
JC6 - a ruszki
Sixo
Kampman
Sixo
Ráadásul ez egy 3. osztályból frissen feljutott csapat. Ha komolyan gondoljak a feljutást ezeket simán verni kene. Persze hosszú meg a szezon, bármi lehet, de sosem szerencsés 2 vereséggel kezdeni.
Plusz kiváncsi leszek ez a családi homokozókent kezelem a csapatot dolog mikor lesz sok a vezetőségnek. Mert ha jonnek az eredmények ok, de ha azok is el fognak maradni elég gyorsan kellemetlen lehet a szitu Dardainak.
roberto23
több mint 2 éve
Az Csepel!Budafok Budapest Staten Island-je.Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4A fradibol puma lesz.A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
dawyd728
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Statisztikailag lehet jobbak voltak, de ez a pályán nem nagyon látszott.És akkor 1 meccs alapján, amin a csapata minden statisztika szerint jobban játszott, már már jelentősen jobban, azt szűrnéd le, hogy ebből nem lesz feljutás?Csak innen már nekik feljutni kellene, nem bennmaradni.Nem hogy fél évet, 2 hónapot nem adok Palinak.. hiba volt a visszatérése.Amit én láttam belőle azzal nem volt gond. 19 lövésből nem tudott a csapata betalálni, arról nem ő tehet, az ő feladata, hogy helyzetbe kerüljön a Hertha. Szerintem ha csak a játék képét nézzük, ez nem volt rossz kezdés, ha ezt tudják folytatni, akkor majd legközelebb bemennek a helyzetek.
JC6 - a ruszki
Sixo
Kampman
Sixo
Ráadásul ez egy 3. osztályból frissen feljutott csapat. Ha komolyan gondoljak a feljutást ezeket simán verni kene. Persze hosszú meg a szezon, bármi lehet, de sosem szerencsés 2 vereséggel kezdeni.
Plusz kiváncsi leszek ez a családi homokozókent kezelem a csapatot dolog mikor lesz sok a vezetőségnek. Mert ha jonnek az eredmények ok, de ha azok is el fognak maradni elég gyorsan kellemetlen lehet a szitu Dardainak.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Budafok Budapest Staten Island-je.Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4A fradibol puma lesz.A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
dawyd728
több mint 2 éve
dawyd728
4 201
Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4A fradibol puma lesz.A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
több mint 2 éve
A fradibol puma lesz.A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 593
A fradibol puma lesz.A puma mezeket vhogy soha nem kedveltem meg.
A 2rule elhasalt?
több mint 2 éve
dawyd728
4 201
3 spanyol gól 17 perc alatt.
több mint 2 éve
Azért elég komikus még mindig a női soccer.Támadásban nem rosszak a spanyolok, de a védelmük eddig is lyukas volt... azért figyeld meg, szépen végignyomják majd a meccset.
Kampman
És ha igazi szép focit akarsz látni, nézd a második meccset, Japán majd megmutatja.
(Angolok is elég szépen játszanak eddig a vb-n, USAkok viszont elég halovány, de nyilván bármikor felpöröghetnek... svédekben, hollandokban is van lehetőség ráadásul. Elég nyitott vb.)
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Bonmati ügyes, de a védők továbbra is bohócok... looool.
több mint 2 éve
ANNNNNNYYYÁÁÁÁDDDD!! 😀😀😀