Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
Betiltják a sört a nyomik miatt,
több mint 2 éve
Nalunk meg, a 309 szektorbol, ledobaltak a soros poharakat. A 209ben ulokkel jol elaztunk...

több mint 2 éve
Egy picit csalódottan jöttem haza. Régi meccsrejáró vagyok, de egy darabig nem fogok menni. Egyszerűen vállalhatatlan emberek tömkelege.Hiába kiabálják, hogy megb****** az összes f****ó balkáni csapatot, a lelátói kulturánk ugyan az a balkáni fos.
- kifütyülik az ellenfél himnuszát
- dobálják az ellenfelet
- háttal állnak az ellenfél himnusza alatt és a középső ujjukat mutogatják
- félig teli sörös poharakat dobálnak többen előre, amely nem egy gyereket fejbekapott ma is
- mellettem egy köcsög 25 éves forma kivett a zacskóból 2 percenként egy marék szotyit és dobálta vele a többi szurkolótársát, a kis idióta barátnője meg röhögcsélt mellette. Utána összeszedett vagy 20 db üres poharat és azt akarta előre dobni, akkor fogtam le a kezét és elküldtem a szerbekhez, hogy velük keméykedjen
- köpödnek egymásra, nem csak nyálat, taknyot is és közben jókat nevetnek
- iszonyat sok az alkesz, részeg állat
- gyerekek előtt olyan szinten káromkodnak, hogy én, aki futballpályán szocializálódott, belepirulok. Utána pár perccel kesőbb a kisgyerek bammegol...
A többi hirtelen most eszembe sem jut. Legalja söpredék. Hányingerem van... nem is tudtam élvezni a meccet. Volt olyan pár, akik előttek vagy 100 szelfit. Emberek 2 percenként álltak fel és mentek ki... nem is értem, minek járnak? Agybe-főbe videóznak, fotóznak, nem is a meccset nézik, megy a face meg az insta. Szánalmas.
Szerintem Montenegro ellen zártkapu lesz.
Nagyot csalódtam..
több mint 2 éve
Wow, nagy élmeny volt, Orbán azert hiányzott hátulról. Fiola kész életveszély, Nego viszont szenzációs első félidőt ment, nálam ő volt az MVP.Dibusz egészen elképesztő kapus, olyan reflexei vannak amivel barmelyik topligában megállná a helyét, de lábbal és a kijöveteleknél konkrétan megye kettes szintű amit nyújt. A végén a szenzációs védésénél is 3 méterről fejeltek neki, hát arra hogy a faszomba nem sikerült kijönni.
Meg kell nyerni a maradék három meccset és akkor első kalapból sorsolnak minket az EB-n, és akár a VB selejtezőn is van sansz az első kalapra. 12 csoportnál nagyon nem mindegy.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
A lényeg az, hogy régen ezeket a meccseket is elbuktuk, elrontottuk mindig, most meg így is, ezt is sikerült behúzni! Élőben még körömrágósabb volt ráadásul.😊
több mint 2 éve
Adott esetben az utolsó körben ki is ejthetjük a szerbeket.Szerintem nem, megyünk az első kalapra az EB-n
Bálesz
több mint 2 éve
Dobálásért kaphatunk zárt kaput mint visszaesők?Attól félek
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
1986-ban csak 4 éves voltam....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Már csak kurva VB szereplést szeretnék megélni ......
Draft

több mint 2 éve
Dobálásért kaphatunk zárt kaput mint visszaesők?
Draft

több mint 2 éve
dibusz jol kikeszult a vegere fejben..agyilag nehez egy ilyen meccs is.Azt szeretem benne, hogy a meccsek után mindig reálisan értékel.
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 964
dibusz jol kikeszult a vegere fejben..agyilag nehez egy ilyen meccs is.
több mint 2 éve
azért Mitrovic nem néger, na. de a csávó is csak addig bátor, amíg ő fent van a lelátón, Mitrovic meg lent a pályán.Ebből a dobálózásból rasszizmus lesz, zártkapus meccsel.Ugyanezt érzem sajnos....lehet megússzuk pénzbüntivel
shagi0206
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Nem tudom ki miért izgult. Ahogy Sobri mondaná bravúr Jags W-k-után, csak bejött a papírforma. 😀
több mint 2 éve
Második félidő 65 percig bírtuk erővel utána már csak a szívük vitte őket....Az tény, hogy a mieink most összetartóbbnak tűntek, de a szerbeket se írnám le.
Itt látszik, nekünk van csapategység ott kurvára nincs
ThundersNFL a Jobbágy
Rohadtul nem volt szerencséjük vagy nem jól használták ki a helyzeteiket.
Azért az a majdnem 30-70-es labdabirtoklási arány elmond mindent.
Rohadt nagy mákunk volt nem egyszer, kapufa is kisegített, stb.
több mint 2 éve
Második félidő 65 percig bírtuk erővel utána már csak a szívük vitte őket....tevebaszo futballkurvaktol nem kell semmit varni.
Itt látszik, nekünk van csapategység ott kurvára nincs
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Münchent nem kéne lebontani, voltam pár hete, ennyire élhető város kevés van.Lesz meg Munchen magyar falu!Ha akarsz 30€-s jegyet venni, akkor jelentkezz az UEFA szerencsejátékára. Addig fizesd is ki a megpályázott jegyet, amég a sorsolás sem történt meg 😀Ha nyerünk Litvánia ellen akkor kijutunk. Ha nyernek a montenegróiak, kijutunk. Ha X az a meccs és mi is X-elünk, kijutunk.Nem kell a matek, már nézem is az Airbnb lakasokat németben 🤣
Heisman nádor
JC6 - a zsidó
Heisman nádor
Kenny
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Szoboszlai a gatyajat elosztogatja. Jo azert ezt latni azert.
több mint 2 éve
Ebből a dobálózásból rasszizmus lesz, zártkapus meccsel.Ugyanezt érzem sajnos....lehet megússzuk pénzbüntivel
shagi0206
Draft

több mint 2 éve
Második félidő 65 percig bírtuk erővel utána már csak a szívük vitte őket....Itt látszik, nekünk van csapategység ott kurvára nincs
Draft

több mint 2 éve
Lesz meg Munchen magyar falu!Ha akarsz 30€-s jegyet venni, akkor jelentkezz az UEFA szerencsejátékára. Addig fizesd is ki a megpályázott jegyet, amég a sorsolás sem történt meg 😀Ha nyerünk Litvánia ellen akkor kijutunk. Ha nyernek a montenegróiak, kijutunk. Ha X az a meccs és mi is X-elünk, kijutunk.Nem kell a matek, már nézem is az Airbnb lakasokat németben 🤣
Heisman nádor
JC6 - a zsidó
Heisman nádor
több mint 2 éve
Nem hittem volna hogy ezt a meccset megnyerjük. Kellett hozzá mák, de nagyon örülök neki.
több mint 2 éve
Kalmár mínusz egy ember. Csak azért kerettag mert Rossi szerelmes belé
több mint 2 éve
Ha akarsz 30€-s jegyet venni, akkor jelentkezz az UEFA szerencsejátékára. Addig fizesd is ki a megpályázott jegyet, amég a sorsolás sem történt meg 😀Ha nyerünk Litvánia ellen akkor kijutunk. Ha nyernek a montenegróiak, kijutunk. Ha X az a meccs és mi is X-elünk, kijutunk.Nem kell a matek, már nézem is az Airbnb lakasokat németben 🤣
Heisman nádor
JC6 - a zsidó
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Adott esetben az utolsó körben ki is ejthetjük a szerbeket.