Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Boér amúgy ki a f.szt akar meggyőzni ezzel az "európai szintén is jónak számító Eszék" dumával? Vagy csak egy kis Lölő-pénz érdekében nyalt egy ízeset?

több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 707 — Saturday Night Lights
Kecsó: Riga FC. Kb Mezőkövesd szint. Na jó, legyen mondjuk Loki. Ilyen szinten, így kicumizni, lehetetlen kategória sajnos. Jönnek majd a "az európai kupa más" és hasonszőrű nyilatkozatok, JC6 - a ruszki
Jött is, más a hőfok, mint itthon!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 617 — I like the Texans, I like who we are
Most komolyan magyar beltenyészet focit nézni és meglepődni, hogy belülről fűrésszel csiklandozza a retinát....

Majd jön a válogatott, lepofozza Andorrát és újra jó útra kerül a foci és igazolja a sok mihaszna haszonállat és haszon terelő paraszt létjogosultságát.
FLZOLI
Ha egyszer szurkolsz egy csapatnak az megmarad örökre ha csak nem vagy divat. Ha nem néznem a Loki meccseit egyel kevesebb dolog lenne ami felbassza a vérnyomásom.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982
Amúgy tok komolyan kérdezem, mert már nem vagyok túlzottan képben a magyar focival kapcsolatban, de van meg olyan nb1/nb2es csapat, ami nem ner érdekeltségű?
roberto23
Újpest, még
zacknorb
Ennyi? Nem túl bő a választék. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 863 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy tok komolyan kérdezem, mert már nem vagyok túlzottan képben a magyar focival kapcsolatban, de van meg olyan nb1/nb2es csapat, ami nem ner érdekeltségű?
roberto23
Újpest, még

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 863 — Kinek mit intézett a kormánya
Annyi ár a remek padawan, hogy muszáj néha villantanom valamit nekem is.
iktriad
Sajna nagyon az az érzésem hogy a Alashkert kapusa összevissza zúzva magát is fogni fogja a tiziket
zacknorb
Már nem azért Mester, de én korábban megcsináltam

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Egy újabb tetű zsoldos
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
„A magyar bajnokság nem készít fel ilyen magas hőfokú meccsekre”

Lóczibá, Kecskemét 😃

Óriásit dolgozott mindenki az egész mérkőzésen. Nagyon sokszor léphettünk volna közelebb a célunk felé, a pálya sok részén eltüntettük a két csapat közti különbséget, nemzetközi szintű dolgokat produkáltunk, viszont a támadózónákban a befejezéseknél nem voltunk kellően hatékonyak. A csapat eszméletlen energiát fektetett a meccsbe, nemzetközi szintű futóminőséget és mennyiséget tudott produkálni egy európai szinten is jónak számító csapat ellen, sokszor föléjük tudtunk kerekedni. Nagyon nehéz úgy játszani, hogy az elején gólt kaptunk, ahogy hétvégén is, és futni kell az eredmény után. Ilyenkor természetes, hogy görcsöl a játékos a befejezéseknél. Remélem, a szépítő gólunk legalább arra jó lesz, hogy ez a görcsösség eltűnjön a csapatból. Emelt fővel búcsúzunk.”

A Nemzeti Sport felvetette neki: a visszajátszások alapján úgy tűnik, a horvátok lesről szerezték az első góljukat.

„Én is így érzem. Az a furcsa és megdöbbentő, hogy az asszisztens azt jelezte, majd le fogják ellenőrizni – mintha arra számított volna, hogy van VAR a mérkőzésen... Ez olyan hiba, ami döntően befolyásolta a mérkőzést. Nem szeretnék ezzel foglalkozni, de tény, hogy ez nehéz szituációt teremtett nekünk, mert mennünk kellett a gólért, az Eszék pedig jól kontrázó csapat.”

Sírokkkkk

Boér, Zete😂
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Most komolyan magyar beltenyészet focit nézni és meglepődni, hogy belülről fűrésszel csiklandozza a retinát....

Majd jön a válogatott, lepofozza Andorrát és újra jó útra kerül a foci és igazolja a sok mihaszna haszonállat és haszon terelő paraszt létjogosultságát.

több mint 2 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 617 — I like the Texans, I like who we are
Kint voltam a Loki meccsen. Megbántam. Ejfelkor lett vége baszki. A végén nem a tovább jutasnak örültem hanem hogy lehet hafele menni. Szörnyű meccs volt.
több mint 2 éve
Amúgy van abban valami féle eltorzult, elkorcsosult romantika vagy báj, hogy a narancsos Zetét, a magyar emberektől ellopott milliardokat egy horvát futballcsapatba mentő, narancsos főkonzul csapata üti ki, magyar pénzből. Egy olyan város csapatáról beszélünk ahol 1% alatti a magyarajkuak aranya 😃 nem is kell itt a problémákat felsorolni állandóan, hogy mitől szar ez az ország, elég ezt a példát bemutatni.

A szomorú viszont az, hogy tűrjük…
több mint 2 éve
Zete:
Szerintem Boér vagy szúrja valamelyik fejes csaját vagy valamelyik segget nyalja fényesre. Már a váltáskor, hónapokkal ezelőtt tudni lehetett, hogy fél éven belül bukik. Szerintem idén (megint) kicsapják, vállalhatatlan ez a Zete,

Kecsó: Riga FC. Kb Mezőkövesd szint. Na jó, legyen mondjuk Loki. Ilyen szinten, így kicumizni, lehetetlen kategória sajnos. Jönnek majd a "az európai kupa más" és hasonszőrű nyilatkozatok, közben meg egy fos csapat cumiztatta őket, úgy, hogy a keret 85%-a együtt maradt..

Fradi: no comment.

Loki: örmények ellen vért hugyoznak, nem is kell többet írni.

Az elmúlt 1 hónap nagyon durván visszarántott minket a földre, a magyar klubcsapatok terén.
Még több pénzt nekik...
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 322 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jól rúgtak a debreceni legények, de a lényeg hogy végre vége 🤣
Klaci79
Tartok tőle a Rapid Wien elleni párharcban vége is lesz majd - már az idei EKL menetelésnek.

Mester megmutatta hogyan kell ezt csinálni😂😂😂
ThundersNFL a Jobbágy
Annyi már a remek padawan, hogy muszáj néha villantanom valamit nekem is.

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mult heten ugy indult a kozvetites a studiobol h szinte kotelezo tovabb jutni a csapatoknak....
Lol 4/2
YoungZeeZee
Én 4/2 vizionáltam

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 593
Mult heten ugy indult a kozvetites a studiobol h szinte kotelezo tovabb jutni a csapatoknak....
Lol 4/2
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szerintem kiesik most a Loki is.
iktriad
Szívesen Debrecen!
iktriad
Mester megmutatta hogyan kell ezt csinálni😂😂😂

Draft

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 058
Jól rúgtak a debreceni legények, de a lényeg hogy végre vége 🤣
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 322 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
Szívesen Debrecen!
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 630 — Sworn to the Dark
kiesni lettek ellen, örmény csapat ellen élethalál harcot vívni... megéri a TAO milliárdokat tolni a sportba, na.

built for this shit

több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
iktriad
Na, akkor házat, asszonyt a Loki továbbjutásra

több mint 2 éve
több mint 2 éve
Orosz rulett

Draft

több mint 2 éve
5 méterről 6 méterrel fölé...balfasz

Draft

több mint 2 éve
Sajna nagyon az az érzésem hogy a Alashkert kapusa összevissza zúzva magát is fogni fogja atiziket

Poloska vagyok.