Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Mariborban a 120+1-ben a továbbjutást érő tizit az ex-Atalanta sztár Josip Ilicic lőtte be
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Azért a Plzen - Drita meccs is komoly lehetett. A csehek egy 115. Percben szerzett tizenegyes góllal mentek tovább a RENDES játékidőben. Volt pár perc hosszabbítás …félbeszakadt ott a meccs asszem áramszünet miatt
csebi
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Azért a Plzen - Drita meccs is komoly lehetett. A csehek egy 115. Percben szerzett tizenegyes góllal mentek tovább a RENDES játékidőben. Volt pár perc hosszabbítás …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ezzel a debrecen meccsel vallatni lehet.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
Azert ahogy neztem az EKL playoffban mar komoly csapatok eshetnek. De persze elobb utni kell a maltaiakat.Azért egyik szemed sírni fog mikor Marchetti gólt kap ugye? 😊
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Azert ahogy neztem az EKL playoffban mar komoly csapatok eshetnek. De persze elobb utni kell a maltaiakat.Attól függ, mi számít komolynak. Kb a Ludogorec tűnik a legerősebbnek, a Qarabag nem hiszem, hogy kiesik a finnek ellen.
Kenny

több mint 2 éve
Akartam írni előtte, hogy ez a jelenet kb. egyben mutatja, mi a baj a mai bíráskodással, de így akkor tényleg...Kecske úr kérte az amatőrre mert hozzá mert érni. Nyilván a spori meg egyből adta is, tuti megfogalmaztak fent, hogy védeni kell a szteroid törpét, hogy legyen ereje berúgni a 11-eseketA végén ki kapott lapot?— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 3, 2023
XD XD XD
Zsellértelkes Vrij
StormST
FLZOLI
Messi-t sose bírtam, elismerem a tehetségét, de az én szememben mára egy elkényeztetett pöcs lett, aki elhitte a saját mítoszát, a bírók meg pláne. Aztán persze lehet ezért engem utálni, nyugodtan...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Lekerült a pályáról ez a Loncar nevű fék...Vallatni lehetne ezzel a meccsel. (is)
több mint 2 éve
Azert ahogy neztem az EKL playoffban mar komoly csapatok eshetnek. De persze elobb utni kell a maltaiakat.
több mint 2 éve
Ilyen nyomi kecskemétiek ha véletlen tovább mennek, még elhiszik róluk hogy ott valami komoly szakmai munka folyik meg a magyarok meg a tehetségek stb. Kb kivesznek 2 értékesebb marhát onnan és borul a komplett dominó.Mennek is vissza idén vagy jövőre a balettbe ugrálni’
De ezt aki nem idén kezdett focit nézni kb tudja is. Mindig voltak, lesznek egynyári csodák.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Tiszta piros, kár hogy nem adnak ilyet minden hasonlóért+1000
Klaci79
Ilyet kikell venni a focibol. Hasonlo szituban nekem bal tamaszkodo labamat talaltak el. (Reszleges szakadassal, fel ev)

több mint 2 éve
Tiszta piros, kár hogy nem adnak ilyet minden hasonlóért
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 593
Nem vagyok nagy fanja Zsuzsinak, de a gól előtti labdaátvételen lehetett látni, hogy valaha focista volt. Más magyar pályán ezt egyből eltöri.de a lovesen is lehetett latni
Klaci79
több mint 2 éve
És akkor azon vitatkozunk, hogy edzőbuktatás volt vagy nem... Ennyit ér a magyar klubfutball nemzetközi szinten. Fradival, Lokival, taoval, stadionokkal, tokkal-vonóval, mindennel együtt...
A miértet mindenki a vérmérséklete és belátása szerint véleményezheti...
Következmény vagy esély valamiféle változásra nincs...
Enjoy...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Nem vagyok nagy fanja Zsuzsinak, de a gól előtti labdaátvételen lehetett látni, hogy valaha focista volt. Más magyar pályán ezt egyből eltöri.
több mint 2 éve
egy jó Dombi Tibor azért elkelne a Debrecenben.
built for this shit
több mint 2 éve
Hát ha mind3 magyar csapat kiesik, akkor azért elküldök mindenkit a picsába, aki az én adómból összehozta ezt a förmedvényt!Dzs ezt olvasva mentené Peti seggét
NB2
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hát ha mind3 magyar csapat kiesik, akkor azért elküldök mindenkit a picsába, aki az én adómból összehozta ezt a förmedvényt!
több mint 2 éve
4-ből 3 kuka (ill.a 4-ik is gyakorlatilag)...csak azért érték meg az augusztust klubcsapataink, mert később kezdődtek a küzdelmek 😊
több mint 2 éve
A Loki legalább úgy jött ki, mint aki tovább akar jutniRemek...
zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Osszekene rakni magyarokbol egy ligavalogatottat, es azt inditani az eklben. 😊 fradi jatekosokat kiveve.Azok is kiszopnának
beltazor
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Huh milyen gyenge egy atlagos magyar focista...Az nem kifejezés....a fingomban több erő van mint ezekben
beltazor
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
most mondták a tévében, hogy csebinek előbb jön a karácsony 😊Én minden sorsolasnal azt néztem h lesz-e máltai ellenfél bmeik magyar csapatnak 😊
(nekem ennyire nem volt meg az ág, hogy kivel játszhat a Fradi)
NB2
Vmikor 9-10 eve volt h a Fradi meg a Diósgyőr is máltai ellenfelet kapott ugyanabban a körben. Azóta nem volt össze sorsolás.