Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 863 — Kinek mit intézett a kormánya
Mariborban a 120+1-ben a továbbjutást érő tizit az ex-Atalanta sztár Josip Ilicic lőtte be

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 863 — Kinek mit intézett a kormánya
Azért a Plzen - Drita meccs is komoly lehetett. A csehek egy 115. Percben szerzett tizenegyes góllal mentek tovább a RENDES játékidőben. Volt pár perc hosszabbítás …
csebi
félbeszakadt ott a meccs asszem áramszünet miatt

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 461 — Lucas Scott
Azért a Plzen - Drita meccs is komoly lehetett. A csehek egy 115. Percben szerzett tizenegyes góllal mentek tovább a RENDES játékidőben. Volt pár perc hosszabbítás …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 632 — Patriot
Ezzel a debrecen meccsel vallatni lehet.

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
Azert ahogy neztem az EKL playoffban mar komoly csapatok eshetnek. De persze elobb utni kell a maltaiakat.
Kenny
Azért egyik szemed sírni fog mikor Marchetti gólt kap ugye? 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Azert ahogy neztem az EKL playoffban mar komoly csapatok eshetnek. De persze elobb utni kell a maltaiakat.
Kenny
Attól függ, mi számít komolynak. Kb a Ludogorec tűnik a legerősebbnek, a Qarabag nem hiszem, hogy kiesik a finnek ellen.

több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 839 — SB 50 Champion @ Grund

XD XD XD
Zsellértelkes Vrij
A végén ki kapott lapot?
StormST
Kecske úr kérte az amatőrre mert hozzá mert érni. Nyilván a spori meg egyből adta is, tuti megfogalmaztak fent, hogy védeni kell a szteroid törpét, hogy legyen ereje berúgni a 11-eseket
FLZOLI
Akartam írni előtte, hogy ez a jelenet kb. egyben mutatja, mi a baj a mai bíráskodással, de így akkor tényleg...

Messi-t sose bírtam, elismerem a tehetségét, de az én szememben mára egy elkényeztetett pöcs lett, aki elhitte a saját mítoszát, a bírók meg pláne. Aztán persze lehet ezért engem utálni, nyugodtan...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 593
a kommentator mit nez?
megrugtak a kapust
több mint 2 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 872 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Lekerült a pályáról ez a Loncar nevű fék...
Vallatni lehetne ezzel a meccsel. (is)

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 432
Ilyen nyomi kecskemétiek ha véletlen tovább mennek, még elhiszik róluk hogy ott valami komoly szakmai munka folyik meg a magyarok meg a tehetségek stb. Kb kivesznek 2 értékesebb marhát onnan és borul a komplett dominó.
Mennek is vissza idén vagy jövőre a balettbe ugrálni’
De ezt aki nem idén kezdett focit nézni kb tudja is. Mindig voltak, lesznek egynyári csodák.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 947 — Pfizer & Moderna fan
Tiszta piros, kár hogy nem adnak ilyet minden hasonlóért
Klaci79
+1000

Ilyet kikell venni a focibol. Hasonlo szituban nekem bal tamaszkodo labamat talaltak el. (Reszleges szakadassal, fel ev)

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 058
Tiszta piros, kár hogy nem adnak ilyet minden hasonlóért
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 593
Nem vagyok nagy fanja Zsuzsinak, de a gól előtti labdaátvételen lehetett látni, hogy valaha focista volt. Más magyar pályán ezt egyből eltöri.
Klaci79
de a lovesen is lehetett latni
több mint 2 éve
gyurczi New York Giants 2 669 — Giants fan
És akkor azon vitatkozunk, hogy edzőbuktatás volt vagy nem...
Ennyit ér a magyar klubfutball nemzetközi szinten. Fradival, Lokival, taoval, stadionokkal, tokkal-vonóval, mindennel együtt...
A miértet mindenki a vérmérséklete és belátása szerint véleményezheti...
Következmény vagy esély valamiféle változásra nincs...
Enjoy...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 058
Nem vagyok nagy fanja Zsuzsinak, de a gól előtti labdaátvételen lehetett látni, hogy valaha focista volt. Más magyar pályán ezt egyből eltöri.
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 630 — Sworn to the Dark
egy jó Dombi Tibor azért elkelne a Debrecenben.

built for this shit

több mint 2 éve
Hát ha mind3 magyar csapat kiesik, akkor azért elküldök mindenkit a picsába, aki az én adómból összehozta ezt a förmedvényt!
NB2
Dzs ezt olvasva mentené Peti seggét

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 494 — nabege2@yahoo.com
Hát ha mind3 magyar csapat kiesik, akkor azért elküldök mindenkit a picsába, aki az én adómból összehozta ezt a förmedvényt!
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
4-ből 3 kuka (ill.a 4-ik is gyakorlatilag)...csak azért érték meg az augusztust klubcsapataink, mert később kezdődtek a küzdelmek 😊
több mint 2 éve
A Loki legalább úgy jött ki, mint aki tovább akar jutni
zacknorb
Remek...

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Osszekene rakni magyarokbol egy ligavalogatottat, es azt inditani az eklben. 😊 fradi jatekosokat kiveve.
beltazor
Azok is kiszopnának

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
A Loki legalább úgy jött ki, mint aki tovább akar jutni

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Huh milyen gyenge egy atlagos magyar focista...
beltazor
Az nem kifejezés....a fingomban több erő van mint ezekben

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
most mondták a tévében, hogy csebinek előbb jön a karácsony 😊

(nekem ennyire nem volt meg az ág, hogy kivel játszhat a Fradi)
NB2
Én minden sorsolasnal azt néztem h lesz-e máltai ellenfél bmeik magyar csapatnak 😊
Vmikor 9-10 eve volt h a Fradi meg a Diósgyőr is máltai ellenfelet kapott ugyanabban a körben. Azóta nem volt össze sorsolás.