Soccer
140-ért vették és most 26 éves, szerintem minden csak nem jó deal, főleg hogy senki sincs mögötte aki tudná pótolni.50 millió egy sérülékeny, hangulatjátékosért jó deal.Ousmane Dembélé to PSG, here we go! Medical tests booked, official contract valid until June 2028 will be signed by Saturday 🚨🔴🔵🇫🇷 #PSG
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 3, 2023
‘Private’ clause activated on Monday for €50m.
Main part to Barcelona and also part to player side/his agent Moussa Sissoko.
Sealed soon. pic.twitter.com/g4LLItD8DA
Sixo
Játszhat Ferran aki közelsem annyira nyomorék mint mutatja magát.
Még el kéne adni 10-15 millióért és meglenne az 1 az 1 szabályhoz a bevételünk is, akkor lehetne igazolni még 1-2 embert.
Kenny
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Kecske úr kérte az amatőrre mert hozzá mert érni. Nyilván a spori meg egyből adta is, tuti megfogalmaztak fent, hogy védeni kell a szteroid törpét, hogy legyen ereje berúgni a 11-eseketA végén ki kapott lapot?— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 3, 2023
XD XD XD
Zsellértelkes Vrij
StormST
50 millió egy sérülékeny, hangulatjátékosért jó deal.Ousmane Dembélé to PSG, here we go! Medical tests booked, official contract valid until June 2028 will be signed by Saturday 🚨🔴🔵🇫🇷 #PSG
Sixo
Játszhat Ferran aki közelsem annyira nyomorék mint mutatja magát.
Még el kéne adni 10-15 millióért és meglenne az 1 az 1 szabályhoz a bevételünk is, akkor lehetne igazolni még 1-2 embert.
Ousmane Dembélé to PSG, here we go! Medical tests booked, official contract valid until June 2028 will be signed by Saturday 🚨🔴🔵🇫🇷 #PSG
Németek hatalmasak VB-csoportkörökben 😀Komoly vb eddig, kiesett Brazília, Németország, Kanada, Olaszország... miközben 3 afrikai és 1 karibi csapat a 16 között. Marokkó kirakhatná a franciákat is (csak sajnos azzal a briteknek ágyaz meg, akiknek borzasztó könnyű águk van)
Anglia mit mákolt ezzel a hülye ágrajzzal…
Heisman nádor
A JPN-NOR, SWE-USA négyes meg teljesen nonszensz, hogy ebből a négyes fog egy csapat elődöntőzni... remélem japánok lesznek, eddig pazaul játszanak, a spanyolok elleni (hehe, megint ismétlődik a történelem) tanítanivaló meccs volt, ami a kontrákat illeti.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
nekem így lett idei neonzöld MU mezem nemrég 30 fontért manutd shop-ból (szállítással, áfával, vámmal, mindenestül) a kb 100-120 helyett 😀akkor majd szezon végén 😀én imádom a sárga-kék mezeket, szóval én majd ilyen Kerkez mezt rendelek 😊Múlt héten néztük baggioval, feliratozva és szállítással együtt van 100 font
Löfli
zacknorb
Löfli
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
akkor majd szezon végén 😀én imádom a sárga-kék mezeket, szóval én majd ilyen Kerkez mezt rendelek 😊Múlt héten néztük baggioval, feliratozva és szállítással együtt van 100 font
Löfli
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
én imádom a sárga-kék mezeket, szóval én majd ilyen Kerkez mezt rendelek 😊Múlt héten néztük baggioval, feliratozva és szállítással együtt van 100 font
Introducing our third kit, a modern twist on our '90s classic 🟡🔵
— AFC Bournemouth 🍒 (@afcbournemouth) August 1, 2023
Löfli
Poloska vagyok.
Introducing our third kit, a modern twist on our '90s classic 🟡🔵
— AFC Bournemouth 🍒 (@afcbournemouth) August 1, 2023

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Chelsea have agreed fee around £20m fixed for Robert Sánchez — it includes add ons up to £25m package 🚨🔵
Long term deal verbally agreed with Sánchez who always wanted to join #CFC.
🇪🇨 Caicedo talks continue in separate deal.
🇺🇸 Slonina will now leave on loan.
Here we go ✔️ pic.twitter.com/aJn5BDF1oe
A p$g, mint "egészéges" környezet cucchoz egyetlen adalék: hónapokon át fütyülték a világ legjobb, legnagyobb labdarúgóját. Több kérdésem nincs. Tényleg igaz a mondás, ennek annyi esze sincs, amennyi látszik.
nem tudom mit szív a gyerek de én is kérek 😁
Anglia mit mákolt ezzel a hülye ágrajzzal…
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
A végén ki kapott lapot?— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 3, 2023
XD XD XD
Zsellértelkes Vrij

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 3, 2023
XD XD XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Joao Cancelo has agreed personal terms with Barça, he wants the move... and Xavi wants him since January as priority target. Talks now ongoing with Manchester City over deal structure 🔵🔴🇵🇹
Barça plan revealed on Sunday: use part of Dembélé budget to try again for Cancelo. pic.twitter.com/3L2q2T6nuF
Paris Saint-Germain are closing in on Gonçalo Ramos deal! Agreement very close, final details being sorted — it could completed this week 🚨🔴🔵
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 2, 2023
€80m package fee to Benfica, add-ons included.
Ramos agreed contract until June 2028.
Here we go expected very soon. pic.twitter.com/3Ubtafy9Tc
ha normálisan írok valamit akkor is ugyanazt hajtogatod így nem töröm magam. szerintem nem így volt, szerinted úgy. nem kell egyet érteni.Nagyon nso-szinvonalat hozol.nyugtasd csak magad hogy úgy van minden ahogy te gondolod.Én nyugodt vagyok, csak ezt a 2 visszavágót is egy kalap alá venni elég szánalmas szvsz.nyugodjál meg attól megnyugszol. 😁Igen, mert ők is végig lötyögték a meccset, ugye?Svédek lehet edzőt buktatnak? 😁Na, még a végén tényleg ennyire jók ezek a feröeriek.. hosszabbítás lesz a svédeknél.A svédeknek is megrúgták a hármat idegenben a hazai 0-0 után. Mondjuk most kaptak is.
JC6 - a ruszki
Bálesz
warr_b
0-1nél tuti sétálva lőttek 2t biztos...
davemayer
DBook90
davemayer
DBook90
davemayer
A mienk volt ezer évig,meghalt már a romhányiNem Nem Soha
le kéne a rímekkel állni
Negritis, a vajda
zacknorb
Egy rímet sem hagyunk nékik.
én szurkolni mennék, nem balhézni 😉Mindig csak a balhé 😀Csebiék kiejtették a Dudalángost a Konfettibenbizony, tovább ment a Gzira, nem gondoltam volna. külön öröm, hogy Wilkson lőtte a gólt, akit nagyon kedveltem fm-ben amikor nálam játszott. Gzira következő ellenfele a Viktoria Plzen-Drita párharcból jön, 0-0 az első meccs után, Pristinában lesz a visszavágó.
zacknorb
közben a Balzan kiesett kedden, nem tudtak gólt szerezni a 180 perc alatt.
ma meg szorítani kell a Hamrunnak, mert ha kiharcoljak a továbbjutást Tbilisziben (2-1 a párharc jelenleg) akkor utána Fradi-Hamrun lesz, remélhetőleg jövő heti máltai meccsel és akkor ki tudnék menni. gondolkozom, hogy a híresen balos, elég ultra Hamrun drukkerek közé beülök Fradi mezben 😊
csebi
warr_b
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
én szurkolni mennék, nem balhézni 😉Mindig csak a balhé 😀Csebiék kiejtették a Dudalángost a Konfettibenbizony, tovább ment a Gzira, nem gondoltam volna. külön öröm, hogy Wilkson lőtte a gólt, akit nagyon kedveltem fm-ben amikor nálam játszott. Gzira következő ellenfele a Viktoria Plzen-Drita párharcból jön, 0-0 az első meccs után, Pristinában lesz a visszavágó.
zacknorb
közben a Balzan kiesett kedden, nem tudtak gólt szerezni a 180 perc alatt.
ma meg szorítani kell a Hamrunnak, mert ha kiharcoljak a továbbjutást Tbilisziben (2-1 a párharc jelenleg) akkor utána Fradi-Hamrun lesz, remélhetőleg jövő heti máltai meccsel és akkor ki tudnék menni. gondolkozom, hogy a híresen balos, elég ultra Hamrun drukkerek közé beülök Fradi mezben 😊
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
meghalt már a romhányiRímektől elveszed kezedet,
le kéne a rímekkel állni
Negritis, a vajda
Különben empty leszedi fejedet!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
meghalt már a romhányiNem Nem Soha
le kéne a rímekkel állni
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
le kéne a rímekkel állni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Kolumbia kezében van a sorsuk jelenleg
Szerkesztette: Heisman nádor