Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 563
Valaki írjon már valamit a Csebi vs Liverpool Mikey csatáról. Szobo kezdett, de nem tudom nézni.
Sixo
javítva
csebi
Megtisztelő, de nem néztem a mait. 🙏
Az eredményt tudom, meg hogy vezetésről kapott ki a Liverpool, de így ennyi.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 810 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A hétvégén elkezdődött a 2023/24-es idény a másodosztályban. A legtöbb szurkoló a Gyirmót-Győr meccset figyelte a helyszínen, erre 4578 néző váltott jegyet - írja az nb1.hu.
Érdekesség, hogy a hétvégi NB I-es meccsek közül ettől kettőn is kevesebb drukker volt a helyszínen (a ZTE-Kisvárda 2314, az MTK-Paks pedig 2223 nézőt vonzott).

Nézőszámok:
Csákvár-Honvéd: 1000 néző
Vasas-Budafok: 2097 néző
Gyirmót-Győr: 4578 néző
Kazincbarcika-Szeged: 650 néző
Ajka-Soroksár: 700 néző
Nyíregyháza-Siófok: 600 néző
BVSC-Haladás: 700 néző
PMFC-Mosonmagyaróvár: 1000 néző
Kozármisleny-Tiszakécske: 800 néző
nagir
Bírom ezeket a kerek számokat. Pontosan 1000 néző vett jegyet. Nem 1001, nem 999, pontosan ezren akarták megnézni a Honvédot, 700-an az Ajkát és így tovább..😃

Egyszer írtam a nagyerdei stadionnak, hogy miért ezek a nézőszám ok vannak hetek óta: 3000, 3100, 3150, 3100, mire azt a választ kaptam, hogy a Loki jelenti le ezeket 😃
JC6 - a ruszki
A miénk legalább nem full kamu 😄
Mondjuk az már maga a Budafok elleni meccs volt, előtte az öregfiúk meccsén meg Kálmán bá mezvisszavonultatásán a negyede ha volt... 😕
warr_b
félidőben értem fel vidékről, itt lakom a stadion mellett, de csak a Budafok ultrákat lehetett hallani
zacknorb
Szólt időnként a hazai tábor is, aztán a 80. perctől a kurvagyenge

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 863 — Kinek mit intézett a kormánya
A hétvégén elkezdődött a 2023/24-es idény a másodosztályban. A legtöbb szurkoló a Gyirmót-Győr meccset figyelte a helyszínen, erre 4578 néző váltott jegyet - írja az nb1.hu.
Érdekesség, hogy a hétvégi NB I-es meccsek közül ettől kettőn is kevesebb drukker volt a helyszínen (a ZTE-Kisvárda 2314, az MTK-Paks pedig 2223 nézőt vonzott).

Nézőszámok:
nagir
Bírom ezeket a kerek számokat. Pontosan 1000 néző vett jegyet. Nem 1001, nem 999, pontosan ezren akarták megnézni a Honvédot, 700-an az Ajkát és így tovább..😃

Egyszer írtam a nagyerdei stadionnak, hogy miért ezek a nézőszám ok vannak hetek óta: 3000, 3100, 3150, 3100, mire azt a választ kaptam, hogy a Loki jelenti le ezeket 😃
JC6 - a ruszki
Mondjuk az már maga a Budafok elleni meccs volt, előtte az öregfiúk meccsén meg Kálmán bá mezvisszavonultatásán a negyede ha volt... 😕
warr_b
félidőben értem fel vidékről, itt lakom a stadion mellett, de csak a Budafok ultrákat lehetett hallani

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 609 — Cowboys fan

Beki
de hogy koldpléjjel baszki. legalább lehetett volna a Time To Say Goodbye a B&B-től.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 810 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Nézőszámok:
nagir

JC6 - a ruszki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121

Nézőszámok:
nagir

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!
Valaki írjon már valamit a Csebi vs Liverpool Mikey csatáról. Szobo kezdett, de nem tudom nézni.
Sixo
javítva
csebi
Mindjárt jönnek 8an kijavítani. Fél fórum a poolnak szurkol, a bajoroknak viszont csak te egyedül.
Sixo
vannak még itt pannonbajorok, just sayin'.
csebi
Te vagy a leghangosabb, veled azonosítja mindenki a csapatot. Kb mint a Jags meg iktriad, vagy a skins és Warrb. Pool mint a tenger.

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 064 — The Mathematician
where is the issue?
 www.facebook.com/photo.php?fbid=835465351281631&set=a.803346027826897&type=3&ref=embed_post

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 461 — Lucas Scott
Sixo
javítva
csebi
Mindjárt jönnek 8an kijavítani. Fél fórum a poolnak szurkol, a bajoroknak viszont csak te egyedül.
Sixo
vannak még itt pannonbajorok, just sayin'.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
SMS + LA elveszíteni egy nyár alatt, ráadásul Claudio nem fizet 15misi felett senkiért. Lehet mégsem lesz bajnok jövőre a Lazio.

több mint 2 éve
Sixo
javítva
csebi

Szerkesztette: Sixo

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 461 — Lucas Scott
Sixo
javítva

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Valaki írjon már valamit a Csebi vs Liverpool csatáról. Szobo kezdett, de nem tudom nézni.

több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 590 — Bla, bla, bla

Nézőszámok:

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
De jól megy a Sociedadnak, van de Beeket is akarják.

Sixo
Meg De Ketelaerét is.
empty taxi
Őt aztán miért adnátok oda egy év után?
Sixo
Pioli rájött h nem tudja használni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Brazil lányokat kiejtették Jamaica

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve

Sixo
Meg De Ketelaerét is.
empty taxi
Őt aztán miért adnátok oda egy év után?

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26

Sixo
Meg De Ketelaerét is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 707 — Saturday Night Lights
legyen ez a vége,hogy a f*szom szopod ki,
lőjj végre egy gólt, kedves karel poborsky!
peach
Igazad van, szól egy cseh,
De ezt még védi Petr Czeh!
Dzsokijuing
vóótmááá
peach
Kommentekkel csehül állok,
Visszanéztem, öngólt látok!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Sixo
BL-ben indulnak, ez gondolom megdobta a költségvetést.
Kubo-val a jól bevált törpe-colos támadó duót nyomják majd és ez jól is áll majd nekik.

több mint 2 éve

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 630 — Sworn to the Dark
akkor ha a védelem teljesen fuck all,
jól jönne a csapatba egy Milan Fukal

built for this shit

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 593
Bvsc- vinicius..de nem a jr
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 876 — a new hope (again)
legyen ez a vége,hogy a f*szom szopod ki,
lőjj végre egy gólt, kedves karel poborsky!
peach
Igazad van, szól egy cseh,
De ezt még védi Petr Czeh!
Dzsokijuing
vóótmááá

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...