Soccer
Megtisztelő, de nem néztem a mait. 🙏Valaki írjon már valamit a Csebi vsjavítvaLiverpoolMikey csatáról. Szobo kezdett, de nem tudom nézni.
Sixo
csebi
Az eredményt tudom, meg hogy vezetésről kapott ki a Liverpool, de így ennyi.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Szólt időnként a hazai tábor is, aztán a 80. perctől a kurvagyengefélidőben értem fel vidékről, itt lakom a stadion mellett, de csak a Budafok ultrákat lehetett hallaniA miénk legalább nem full kamu 😄A hétvégén elkezdődött a 2023/24-es idény a másodosztályban. A legtöbb szurkoló a Gyirmót-Győr meccset figyelte a helyszínen, erre 4578 néző váltott jegyet - írja az nb1.hu.Bírom ezeket a kerek számokat. Pontosan 1000 néző vett jegyet. Nem 1001, nem 999, pontosan ezren akarták megnézni a Honvédot, 700-an az Ajkát és így tovább..😃
Érdekesség, hogy a hétvégi NB I-es meccsek közül ettől kettőn is kevesebb drukker volt a helyszínen (a ZTE-Kisvárda 2314, az MTK-Paks pedig 2223 nézőt vonzott).
Nézőszámok:
Csákvár-Honvéd: 1000 néző
Vasas-Budafok: 2097 néző
Gyirmót-Győr: 4578 néző
Kazincbarcika-Szeged: 650 néző
Ajka-Soroksár: 700 néző
Nyíregyháza-Siófok: 600 néző
BVSC-Haladás: 700 néző
PMFC-Mosonmagyaróvár: 1000 néző
Kozármisleny-Tiszakécske: 800 néző
nagir
Egyszer írtam a nagyerdei stadionnak, hogy miért ezek a nézőszám ok vannak hetek óta: 3000, 3100, 3150, 3100, mire azt a választ kaptam, hogy a Loki jelenti le ezeket 😃
JC6 - a ruszki
Mondjuk az már maga a Budafok elleni meccs volt, előtte az öregfiúk meccsén meg Kálmán bá mezvisszavonultatásán a negyede ha volt... 😕
warr_b
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
félidőben értem fel vidékről, itt lakom a stadion mellett, de csak a Budafok ultrákat lehetett hallaniA miénk legalább nem full kamu 😄A hétvégén elkezdődött a 2023/24-es idény a másodosztályban. A legtöbb szurkoló a Gyirmót-Győr meccset figyelte a helyszínen, erre 4578 néző váltott jegyet - írja az nb1.hu.Bírom ezeket a kerek számokat. Pontosan 1000 néző vett jegyet. Nem 1001, nem 999, pontosan ezren akarták megnézni a Honvédot, 700-an az Ajkát és így tovább..😃
Érdekesség, hogy a hétvégi NB I-es meccsek közül ettől kettőn is kevesebb drukker volt a helyszínen (a ZTE-Kisvárda 2314, az MTK-Paks pedig 2223 nézőt vonzott).
Nézőszámok:
nagir
Egyszer írtam a nagyerdei stadionnak, hogy miért ezek a nézőszám ok vannak hetek óta: 3000, 3100, 3150, 3100, mire azt a választ kaptam, hogy a Loki jelenti le ezeket 😃
JC6 - a ruszki
Mondjuk az már maga a Budafok elleni meccs volt, előtte az öregfiúk meccsén meg Kálmán bá mezvisszavonultatásán a negyede ha volt... 😕
warr_b
Poloska vagyok.
de hogy koldpléjjel baszki. legalább lehetett volna a Time To Say Goodbye a B&B-től.That's all folks!
— Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon) August 2, 2023
You gave me everything.
I gave you everything.
We did it together. pic.twitter.com/bGvIDsoFsG
Beki
A miénk legalább nem full kamu 😄A hétvégén elkezdődött a 2023/24-es idény a másodosztályban. A legtöbb szurkoló a Gyirmót-Győr meccset figyelte a helyszínen, erre 4578 néző váltott jegyet - írja az nb1.hu.Bírom ezeket a kerek számokat. Pontosan 1000 néző vett jegyet. Nem 1001, nem 999, pontosan ezren akarták megnézni a Honvédot, 700-an az Ajkát és így tovább..😃
Nézőszámok:
nagir
JC6 - a ruszki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
A hétvégén elkezdődött a 2023/24-es idény a másodosztályban. A legtöbb szurkoló a Gyirmót-Győr meccset figyelte a helyszínen, erre 4578 néző váltott jegyet - írja az nb1.hu.Bírom ezeket a kerek számokat. Pontosan 1000 néző vett jegyet. Nem 1001, nem 999, pontosan ezren akarták megnézni a Honvédot, 700-an az Ajkát és így tovább..😃
Nézőszámok:
nagir
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
Te vagy a leghangosabb, veled azonosítja mindenki a csapatot. Kb mint a Jags meg iktriad, vagy a skins és Warrb. Pool mint a tenger.vannak még itt pannonbajorok, just sayin'.Mindjárt jönnek 8an kijavítani. Fél fórum a poolnak szurkol, a bajoroknak viszont csak te egyedül.Valaki írjon már valamit a Csebi vsjavítvaLiverpoolMikey csatáról. Szobo kezdett, de nem tudom nézni.
Sixo
csebi
Sixo
csebi
That's all folks!
— Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon) August 2, 2023
You gave me everything.
I gave you everything.
We did it together. pic.twitter.com/bGvIDsoFsG
www.facebook.com/photo.php?fbid=835465351281631&set=a.803346027826897&type=3&ref=embed_post
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
vannak még itt pannonbajorok, just sayin'.Mindjárt jönnek 8an kijavítani. Fél fórum a poolnak szurkol, a bajoroknak viszont csak te egyedül.Valaki írjon már valamit a Csebi vsjavítvaLiverpoolMikey csatáról. Szobo kezdett, de nem tudom nézni.
Sixo
csebi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Lazio's Luis Alberto (30) could leave the club over unpaid bonuses, report La Repubblica. Club president Claudio Lotito is furious over the midfielder's approach of not attending training.https://t.co/yqLcvSkESS
— Get Italian Football News (@_GIFN) August 2, 2023
Valaki írjon már valamit a Csebi vsjavítvaLiverpoolMikey csatáról. Szobo kezdett, de nem tudom nézni.
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Nézőszámok:

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Pioli rájött h nem tudja használni.Őt aztán miért adnátok oda egy év után?De jól megy a Sociedadnak, van de Beeket is akarják.Meg De Ketelaerét is.
André Silva to Real Sociedad, here we go! Deal agreed and set to be signed today after medical tests - André is already in Spain to complete his move ⚪️🔵🇵🇹
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 2, 2023
Portuguese striker joins on one-year loan transfer from RB Leipzig. pic.twitter.com/fSzJgsDCfT
Sixo
empty taxi
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Őt aztán miért adnátok oda egy év után?De jól megy a Sociedadnak, van de Beeket is akarják.Meg De Ketelaerét is.
André Silva to Real Sociedad, here we go! Deal agreed and set to be signed today after medical tests - André is already in Spain to complete his move ⚪️🔵🇵🇹
Portuguese striker joins on one-year loan transfer from RB Leipzig. pic.twitter.com/fSzJgsDCfT
Sixo
empty taxi
De jól megy a Sociedadnak, van de Beeket is akarják.Meg De Ketelaerét is.
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Kommentekkel csehül állok,vóótmááálegyen ez a vége,hogy a f*szom szopod ki,Igazad van, szól egy cseh,
lőjj végre egy gólt, kedves karel poborsky!
peach
De ezt még védi Petr Czeh!
Dzsokijuing
peach
Visszanéztem, öngólt látok!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
De jól megy a Sociedadnak, van de Beeket is akarják.BL-ben indulnak, ez gondolom megdobta a költségvetést.
Sixo
Kubo-val a jól bevált törpe-colos támadó duót nyomják majd és ez jól is áll majd nekik.
jól jönne a csapatba egy Milan Fukal
built for this shit
vóótmááálegyen ez a vége,hogy a f*szom szopod ki,Igazad van, szól egy cseh,
lőjj végre egy gólt, kedves karel poborsky!
peach
De ezt még védi Petr Czeh!
Dzsokijuing
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...