Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Jesus lemarad a szezon első pár hetéről. Vasárnap már Community Shield.sajnos egyre jobban bejön nála az amièrt a City olyan könnyen megvált tőle...😒
3naphét mire lehetséges lesz a feltámadás.
Heisman nádor
több mint 2 éve
Jesus lemarad a szezon első pár hetéről. Vasárnap már Community Shield.3
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Azonnal helyezzèk vissza Csercseszovot 🤪🤪🤪
több mint 2 éve
Mindig vannak cinderella-sztorik, és logikus, hogy a nagyobb csapatok vannak olyankor a fasz rosszabbik vegén.Part of the game.
Ezt felesleges túlmagyarázni, és tiszteletlenség is a kiscsapattal szemben.
több mint 2 éve
Innen fixen megvan nekik legalább a konfetti csoportkör, igaz? Beszarás 😀Igen, meg az éves költségvetésük legalább két évre előre ☺️
ervinator
Amúgy ha még élne az idegenben lőtt gól szabály, akkor hosszabbítás és tizik nélkül továbbmentek volna...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Gec....most nézem a villanyszerelők ráoltották a villanyt a svédekre is...Beszarok
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Lassan tényleg KÍ mezt kell rendelni
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Verhetetlenek. Ennyi.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Innen fixen megvan nekik legalább a konfetti csoportkör, igaz? Beszarás 😀Bezony. Jó sok szabit kell kivenniük az üzemben 😀
ervinator

több mint 2 éve
Innen fixen megvan nekik legalább a konfetti csoportkör, igaz? Beszarás 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
KÍ a királyilyen bivaly csapat ellen nem szégyen búcsúzni
zacknorb
built for this shit
több mint 2 éve
És tovább mentek a feroeriek. Hihetetlen. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Kb. 20 éve voltam egy Pécs - Dombóvár kosármeccsen, volt kb. 1000 néző (a csarnok max létszámából számoltuk), 40:60 arányban, mert akkor épp a Pécs nem volt a csúcson. Előttünk ült az újságíró, aki a Nemzeti Sport-nak küldte fel a kis beszámolót, meg az adatokat, kérdeztük, hogy hány nézőt ír be, mondta, hogy kicsit feljebb húzza, ne legyen ciki, 1500-at ír be, másnap nézem az újságot, 2000 lett belőle, mire ott megjelent. Ezek szerint mára se nagyon változtak a dolgok, #hasraütés... 😀A hétvégén elkezdődött a 2023/24-es idény a másodosztályban. A legtöbb szurkoló a Gyirmót-Győr meccset figyelte a helyszínen, erre 4578 néző váltott jegyet - írja az nb1.hu.Bírom ezeket a kerek számokat. Pontosan 1000 néző vett jegyet. Nem 1001, nem 999, pontosan ezren akarták megnézni a Honvédot, 700-an az Ajkát és így tovább..😃
Érdekesség, hogy a hétvégi NB I-es meccsek közül ettől kettőn is kevesebb drukker volt a helyszínen (a ZTE-Kisvárda 2314, az MTK-Paks pedig 2223 nézőt vonzott).
Nézőszámok:
Csákvár-Honvéd: 1000 néző
Vasas-Budafok: 2097 néző
Gyirmót-Győr: 4578 néző
Kazincbarcika-Szeged: 650 néző
Ajka-Soroksár: 700 néző
Nyíregyháza-Siófok: 600 néző
BVSC-Haladás: 700 néző
PMFC-Mosonmagyaróvár: 1000 néző
Kozármisleny-Tiszakécske: 800 néző
nagir
Egyszer írtam a nagyerdei stadionnak, hogy miért ezek a nézőszám ok vannak hetek óta: 3000, 3100, 3150, 3100, mire azt a választ kaptam, hogy a Loki jelenti le ezeket 😃
JC6 - a ruszki

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Svédek lehet edzőt buktatnak? 😁Na, még a végén tényleg ennyire jók ezek a feröeriek.. hosszabbítás lesz a svédeknél.A svédeknek is megrúgták a hármat idegenben a hazai 0-0 után. Mondjuk most kaptak is.
JC6 - a ruszki
Bálesz

több mint 2 éve
Jah, Soproni vagy Borsodi, valami ilyesmi fos (kocsival voltam, csak bambit ittam).Még mindig dobozos Soproni az, amit előtted öntenek át pohárba?Szuper volt a vendégszektorból végigszurkolni a meccset, a kínzó kérdés, hogy a hazai oldalon is ennyire szar a sör?A miénk legalább nem full kamu 😄A hétvégén elkezdődött a 2023/24-es idény a másodosztályban. A legtöbb szurkoló a Gyirmót-Győr meccset figyelte a helyszínen, erre 4578 néző váltott jegyet - írja az nb1.hu.Bírom ezeket a kerek számokat. Pontosan 1000 néző vett jegyet. Nem 1001, nem 999, pontosan ezren akarták megnézni a Honvédot, 700-an az Ajkát és így tovább..😃
Érdekesség, hogy a hétvégi NB I-es meccsek közül ettől kettőn is kevesebb drukker volt a helyszínen (a ZTE-Kisvárda 2314, az MTK-Paks pedig 2223 nézőt vonzott).
Nézőszámok:
nagir
Egyszer írtam a nagyerdei stadionnak, hogy miért ezek a nézőszám ok vannak hetek óta: 3000, 3100, 3150, 3100, mire azt a választ kaptam, hogy a Loki jelenti le ezeket 😃
JC6 - a ruszki
Mondjuk az már maga a Budafok elleni meccs volt, előtte az öregfiúk meccsén meg Kálmán bá mezvisszavonultatásán a negyede ha volt... 😕
warr_b
Dzsokijuing
zacknorb
Új catering cég viszi, sokkal szarabb mint volt 🙁

több mint 2 éve
Még mindig dobozos Soproni az, amit előtted öntenek át pohárba?Szuper volt a vendégszektorból végigszurkolni a meccset, a kínzó kérdés, hogy a hazai oldalon is ennyire szar a sör?A miénk legalább nem full kamu 😄A hétvégén elkezdődött a 2023/24-es idény a másodosztályban. A legtöbb szurkoló a Gyirmót-Győr meccset figyelte a helyszínen, erre 4578 néző váltott jegyet - írja az nb1.hu.Bírom ezeket a kerek számokat. Pontosan 1000 néző vett jegyet. Nem 1001, nem 999, pontosan ezren akarták megnézni a Honvédot, 700-an az Ajkát és így tovább..😃
Nézőszámok:
nagir
JC6 - a ruszki
Mondjuk az már maga a Budafok elleni meccs volt, előtte az öregfiúk meccsén meg Kálmán bá mezvisszavonultatásán a negyede ha volt... 😕
warr_b
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Csebiék kiejtették a Dudalángost a Konfettiben
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Szuper volt a vendégszektorból végigszurkolni a meccset, a kínzó kérdés, hogy a hazai oldalon is ennyire szar a sör?A miénk legalább nem full kamu 😄A hétvégén elkezdődött a 2023/24-es idény a másodosztályban. A legtöbb szurkoló a Gyirmót-Győr meccset figyelte a helyszínen, erre 4578 néző váltott jegyet - írja az nb1.hu.Bírom ezeket a kerek számokat. Pontosan 1000 néző vett jegyet. Nem 1001, nem 999, pontosan ezren akarták megnézni a Honvédot, 700-an az Ajkát és így tovább..😃
Nézőszámok:
nagir
JC6 - a ruszki
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Na, még a végén tényleg ennyire jók ezek a feröeriek.. hosszabbítás lesz a svédeknél.A svédeknek is megrúgták a hármat idegenben a hazai 0-0 után. Mondjuk most kaptak is.
JC6 - a ruszki

több mint 2 éve
Na, még a végén tényleg ennyire jók ezek a feröeriek.. hosszabbítás lesz a svédeknél.
több mint 2 éve
A jól értesültek szerint megadja a Liverpool a So'tonnak, amit Laviáért kér.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May