Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 907 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jesus lemarad a szezon első pár hetéről. Vasárnap már Community Shield.
3 nap hét mire lehetséges lesz a feltámadás.
Heisman nádor
sajnos egyre jobban bejön nála az amièrt a City olyan könnyen megvált tőle...😒
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Jesus lemarad a szezon első pár hetéről. Vasárnap már Community Shield.
3 nap hét mire lehetséges lesz a feltámadás.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 907 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azonnal helyezzèk vissza Csercseszovot 🤪🤪🤪
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 823 — #NoStress
Mindig vannak cinderella-sztorik, és logikus, hogy a nagyobb csapatok vannak olyankor a fasz rosszabbik vegén.
Part of the game.
Ezt felesleges túlmagyarázni, és tiszteletlenség is a kiscsapattal szemben.

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
elso feroeri csoportkoros csapat.

Szivesen😃

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 810 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Innen fixen megvan nekik legalább a konfetti csoportkör, igaz? Beszarás 😀
ervinator
Igen, meg az éves költségvetésük legalább két évre előre ☺️

Amúgy ha még élne az idegenben lőtt gól szabály, akkor hosszabbítás és tizik nélkül továbbmentek volna...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Gec....most nézem a villanyszerelők ráoltották a villanyt a svédekre is...
Beszarok

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 863 — Kinek mit intézett a kormánya
Lassan tényleg KÍ mezt kell rendelni

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Verhetetlenek. Ennyi.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126
na jöjjenek a svédek is edzőt buktattak kommentek
3,2,1 és tessék
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
ervinator
Bezony. Jó sok szabit kell kivenniük az üzemben 😀

több mint 2 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 037

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 630 — Sworn to the Dark
KÍ a király
zacknorb
ilyen bivaly csapat ellen nem szégyen búcsúzni

built for this shit

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982
És tovább mentek a feroeriek. Hihetetlen. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 863 — Kinek mit intézett a kormánya
KÍ a király

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 839 — SB 50 Champion @ Grund
A hétvégén elkezdődött a 2023/24-es idény a másodosztályban. A legtöbb szurkoló a Gyirmót-Győr meccset figyelte a helyszínen, erre 4578 néző váltott jegyet - írja az nb1.hu.
Érdekesség, hogy a hétvégi NB I-es meccsek közül ettől kettőn is kevesebb drukker volt a helyszínen (a ZTE-Kisvárda 2314, az MTK-Paks pedig 2223 nézőt vonzott).

Nézőszámok:
Csákvár-Honvéd: 1000 néző
Vasas-Budafok: 2097 néző
Gyirmót-Győr: 4578 néző
Kazincbarcika-Szeged: 650 néző
Ajka-Soroksár: 700 néző
Nyíregyháza-Siófok: 600 néző
BVSC-Haladás: 700 néző
PMFC-Mosonmagyaróvár: 1000 néző
Kozármisleny-Tiszakécske: 800 néző
nagir
Bírom ezeket a kerek számokat. Pontosan 1000 néző vett jegyet. Nem 1001, nem 999, pontosan ezren akarták megnézni a Honvédot, 700-an az Ajkát és így tovább..😃

Egyszer írtam a nagyerdei stadionnak, hogy miért ezek a nézőszám ok vannak hetek óta: 3000, 3100, 3150, 3100, mire azt a választ kaptam, hogy a Loki jelenti le ezeket 😃
JC6 - a ruszki
Kb. 20 éve voltam egy Pécs - Dombóvár kosármeccsen, volt kb. 1000 néző (a csarnok max létszámából számoltuk), 40:60 arányban, mert akkor épp a Pécs nem volt a csúcson. Előttünk ült az újságíró, aki a Nemzeti Sport-nak küldte fel a kis beszámolót, meg az adatokat, kérdeztük, hogy hány nézőt ír be, mondta, hogy kicsit feljebb húzza, ne legyen ciki, 1500-at ír be, másnap nézem az újságot, 2000 lett belőle, mire ott megjelent. Ezek szerint mára se nagyon változtak a dolgok, #hasraütés... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 810 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Na, még a végén tényleg ennyire jók ezek a feröeriek.. hosszabbítás lesz a svédeknél.
JC6 - a ruszki
A svédeknek is megrúgták a hármat idegenben a hazai 0-0 után. Mondjuk most kaptak is.
Bálesz
Svédek lehet edzőt buktatnak? 😁

több mint 2 éve
A hétvégén elkezdődött a 2023/24-es idény a másodosztályban. A legtöbb szurkoló a Gyirmót-Győr meccset figyelte a helyszínen, erre 4578 néző váltott jegyet - írja az nb1.hu.
Érdekesség, hogy a hétvégi NB I-es meccsek közül ettől kettőn is kevesebb drukker volt a helyszínen (a ZTE-Kisvárda 2314, az MTK-Paks pedig 2223 nézőt vonzott).

Nézőszámok:
nagir
Bírom ezeket a kerek számokat. Pontosan 1000 néző vett jegyet. Nem 1001, nem 999, pontosan ezren akarták megnézni a Honvédot, 700-an az Ajkát és így tovább..😃

Egyszer írtam a nagyerdei stadionnak, hogy miért ezek a nézőszám ok vannak hetek óta: 3000, 3100, 3150, 3100, mire azt a választ kaptam, hogy a Loki jelenti le ezeket 😃
JC6 - a ruszki
A miénk legalább nem full kamu 😄
Mondjuk az már maga a Budafok elleni meccs volt, előtte az öregfiúk meccsén meg Kálmán bá mezvisszavonultatásán a negyede ha volt... 😕
warr_b
Szuper volt a vendégszektorból végigszurkolni a meccset, a kínzó kérdés, hogy a hazai oldalon is ennyire szar a sör?
Dzsokijuing
Még mindig dobozos Soproni az, amit előtted öntenek át pohárba?
zacknorb
Jah, Soproni vagy Borsodi, valami ilyesmi fos (kocsival voltam, csak bambit ittam).
Új catering cég viszi, sokkal szarabb mint volt 🙁

több mint 2 éve

Nézőszámok:
nagir

JC6 - a ruszki
Mondjuk az már maga a Budafok elleni meccs volt, előtte az öregfiúk meccsén meg Kálmán bá mezvisszavonultatásán a negyede ha volt... 😕
warr_b
Szuper volt a vendégszektorból végigszurkolni a meccset, a kínzó kérdés, hogy a hazai oldalon is ennyire szar a sör?
Dzsokijuing
Még mindig dobozos Soproni az, amit előtted öntenek át pohárba?

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Csebiék kiejtették a Dudalángost a Konfettiben

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 707 — Saturday Night Lights

Nézőszámok:
nagir

JC6 - a ruszki
warr_b

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Na, még a végén tényleg ennyire jók ezek a feröeriek.. hosszabbítás lesz a svédeknél.
JC6 - a ruszki
A svédeknek is megrúgták a hármat idegenben a hazai 0-0 után. Mondjuk most kaptak is.

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 811 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Marcelo és a lábtörés esete..

youtu.be/n7Xvhps0vgU
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 563
A jól értesültek szerint megadja a Liverpool a So'tonnak, amit Laviáért kér.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May