Soccer
így hoszabbítás
Poloska vagyok.
Itt nincs még var? A fekete srác simán kézzel vitte el a labdát a beadás előtt.nincs
Klaci79
Csebiék vezetnek, jöhet valszeg a derby jövő hétenSpártaiak megcselekedtek amit megkövetelt a haza
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Nem tudom, szerintem lejjebb adhatott. Lazioban csak 2en keresnek annyit, Ciro meg Romagnoli.Milyen fizuban egyeztek meg, mert 5M körül kért legutoljára, plusz u.e. aláírás pénz?!Daichi Kamada, landed in Rome to join Lazio on a free transfer 🔵🥷🏻🇯🇵 pic.twitter.com/XZuT0Wod6m
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 3, 2023
Sixo
nagir
Milyen fizuban egyeztek meg, mert 5M körül kért legutoljára, plusz u.e. aláírás pénz?!Daichi Kamada, landed in Rome to join Lazio on a free transfer 🔵🥷🏻🇯🇵 pic.twitter.com/XZuT0Wod6m
Sixo

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Poloska vagyok.
Fiorentina's Gaetano Castrovilli (26) will head to England tomorrow to undergo a Bournemouth medical, reports @DiMarzio.https://t.co/gXHMKxlX7J
— Get Italian Football News (@_GIFN) August 3, 2023
Daichi Kamada, landed in Rome to join Lazio on a free transfer 🔵🥷🏻🇯🇵 pic.twitter.com/XZuT0Wod6m
szinten 😊senki nem nezi?Fél szemmel.
a zte eddig szopoagon a kte meg vezet.
YoungZeeZee
Kampman
senki nem nezi?Fél szemmel.
a zte eddig szopoagon a kte meg vezet.
YoungZeeZee
Mik ezek a mezszámok, melyik langyi tervezte, Beki, Anyó vagy Lepo?
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Poloska vagyok.
Hmm, ez a ZTE lehet megmenti a Fehérvárt az NB2-tőlmost szerintem Lölö csapatát menti 😊
zacknorb
Poloska vagyok.
Ahhoz képest, hogy megsérül, elmegy a kedve a játèktól stb ès rajtink marad a fizujával együtt ès örülünk ha el tudjuk passzolni, ez igenis jó deal. Most volt szüksèg a helyre a pènzre. Majd lesz valaki helyette, nem aggódom.140-ért vették és most 26 éves, szerintem minden csak nem jó deal, főleg hogy senki sincs mögötte aki tudná pótolni.50 millió egy sérülékeny, hangulatjátékosért jó deal.Ousmane Dembélé to PSG, here we go! Medical tests booked, official contract valid until June 2028 will be signed by Saturday 🚨🔴🔵🇫🇷 #PSG
‘Private’ clause activated on Monday for €50m.
Main part to Barcelona and also part to player side/his agent Moussa Sissoko.
Sealed soon. pic.twitter.com/g4LLItD8DA
Sixo
Játszhat Ferran aki közelsem annyira nyomorék mint mutatja magát.
Még el kéne adni 10-15 millióért és meglenne az 1 az 1 szabályhoz a bevételünk is, akkor lehetne igazolni még 1-2 embert.
Kenny
KeyG
Odavaló! 🤮Al Ahli have just submitted official bid for Franck Kessié! Proposal arrived in Barcelona offices — €15m fee 🚨🇸🇦
Understand Kessié has accepted three year deal offered by Al Ahli, up to final details.
Deal very close, advancing also with Barça ready to sell Franck. pic.twitter.com/kKgpfmWD74
Sixo

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Al Ahli have just submitted official bid for Franck Kessié! Proposal arrived in Barcelona offices — €15m fee 🚨🇸🇦
Understand Kessié has accepted three year deal offered by Al Ahli, up to final details.
Deal very close, advancing also with Barça ready to sell Franck. pic.twitter.com/kKgpfmWD74
Hú, de ku.va jól néz ki! Ha -% lesz szóljatok!akkor majd szezon végén 😀én imádom a sárga-kék mezeket, szóval én majd ilyen Kerkez mezt rendelek 😊Múlt héten néztük baggioval, feliratozva és szállítással együtt van 100 font
Löfli
zacknorb
Löfli

😂😂😂Kecske úr kérte az amatőrre mert hozzá mert érni. Nyilván a spori meg egyből adta is, tuti megfogalmaztak fent, hogy védeni kell a szteroid törpét, hogy legyen ereje berúgni a 11-eseketA végén ki kapott lapot?— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 3, 2023
XD XD XD
Zsellértelkes Vrij
StormST
FLZOLI