Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 810 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Csebiék kiejtették a Dudalángost a Konfettiben
zacknorb
bizony, tovább ment a Gzira, nem gondoltam volna. külön öröm, hogy Wilkson lőtte a gólt, akit nagyon kedveltem fm-ben amikor nálam játszott. Gzira következő ellenfele a Viktoria Plzen-Drita párharcból jön, 0-0 az első meccs után, Pristinában lesz a visszavágó.

közben a Balzan kiesett kedden, nem tudtak gólt szerezni a 180 perc alatt.

ma meg szorítani kell a Hamrunnak, mert ha kiharcoljak a továbbjutást Tbilisziben (2-1 a párharc jelenleg) akkor utána Fradi-Hamrun lesz, remélhetőleg jövő heti máltai meccsel és akkor ki tudnék menni. gondolkozom, hogy a híresen balos, elég ultra Hamrun drukkerek közé beülök Fradi mezben 😊
csebi
Mindig csak a balhé 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 609 — Cowboys fan
Nah találtam végre összefoglalót a meccsről. Szobonak nem sok megoldását láttam, volt pár szép visszaérése védekezésben, illetve egy lövése amit szerintem vagy le kellett volna passzolnia, vagy ha már ellőtte, akkor sokkal jobban kellett volna helyeznie. De az látszott, hogy a pontrúgásokhoz egyenlőre nem engedik oda.
Kratzig gólja a végén nagyon durva volt.
 www.youtube.com/watch?v=Cj4ncQ898Ds
Sixo
jaja, kiccsávó megrúgta élete gólját a Pool ellen, mint kb mindenki más (a legnagyobb sztárok kivételével)
slowmotion
kapushiba.
csebi
még Kurtoá se védte volna, pedig ő jóval magasabb, mint Ramszesz
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 461 — Lucas Scott
Csebiék kiejtették a Dudalángost a Konfettiben
zacknorb
bizony, tovább ment a Gzira, nem gondoltam volna. külön öröm, hogy Wilkson lőtte a gólt, akit nagyon kedveltem fm-ben amikor nálam játszott. Gzira következő ellenfele a Viktoria Plzen-Drita párharcból jön, 0-0 az első meccs után, Pristinában lesz a visszavágó.

közben a Balzan kiesett kedden, nem tudtak gólt szerezni a 180 perc alatt.

ma meg szorítani kell a Hamrunnak, mert ha kiharcoljak a továbbjutást Tbilisziben (2-1 a párharc jelenleg) akkor utána Fradi-Hamrun lesz, remélhetőleg jövő heti máltai meccsel és akkor ki tudnék menni. gondolkozom, hogy a híresen balos, elég ultra Hamrun drukkerek közé beülök Fradi mezben 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Nah találtam végre összefoglalót a meccsről. Szobonak nem sok megoldását láttam, volt pár szép visszaérése védekezésben, illetve egy lövése amit szerintem vagy le kellett volna passzolnia, vagy ha már ellőtte, akkor sokkal jobban kellett volna helyeznie. De az látszott, hogy a pontrúgásokhoz egyenlőre nem engedik oda.
Sixo
jaja, kiccsávó megrúgta élete gólját a Pool ellen, mint kb mindenki más (a legnagyobb sztárok kivételével)
slowmotion
kapushiba.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Na, még a végén tényleg ennyire jók ezek a feröeriek.. hosszabbítás lesz a svédeknél.
JC6 - a ruszki
A svédeknek is megrúgták a hármat idegenben a hazai 0-0 után. Mondjuk most kaptak is.
Bálesz
Svédek lehet edzőt buktatnak? 😁
warr_b
ugyanerre gondoltam mikor tegnap megláttam az eredményt. ha edzőt akarsz buktatni akkor ez a csapat kell, hogy az ellenfeled legyen.sztem Moe már előre lemond gyorsan.

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Pool mint a tenger.
Sixo
Inkább mint a medence.

Egyébként friss a tracker.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 413 — Invisible man
Ma szerintem megfeleződik a EKL csapataink száma.....
ThundersNFL a Jobbágy
én nagyobb esélyt látok a 4/4-re, mint a 4/2-re
zacknorb
Szerintem meg bármi megeshet és az ellenkezője is 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 863 — Kinek mit intézett a kormánya
ThundersNFL a Jobbágy
én nagyobb esélyt látok a 4/4-re, mint a 4/2-re

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982
ThundersNFL a Jobbágy
Aki ma nem jut tovább, az véleményen szerint kiesik.
roberto23

davemayer
Pep is tudja ki az igazi szakértő.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"
ThundersNFL a Jobbágy
roberto23

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982
ThundersNFL a Jobbágy

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 563
Sixo
Ha valami egyértelműen kiderült ebből a meccsből is, az az hogy ez az RB-DM hibrid poszt baromi veszélyes. Sajnos a saját kapura.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Na, még a végén tényleg ennyire jók ezek a feröeriek.. hosszabbítás lesz a svédeknél.
JC6 - a ruszki
A svédeknek is megrúgták a hármat idegenben a hazai 0-0 után. Mondjuk most kaptak is.
Bálesz
warr_b
Igen, mert ők is végig lötyögték a meccset, ugye?
0-1nél tuti sétálva lőttek 2t biztos...
davemayer
nyugodjál meg attól megnyugszol. 😁
DBook90
Én nyugodt vagyok, csak ezt a 2 visszavágót is egy kalap alá venni elég szánalmas szvsz.
davemayer
nyugtasd csak magad hogy úgy van minden ahogy te gondolod.
DBook90
Nagyon nso-szinvonalat hozol.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126
JC6 - a ruszki
Bálesz
warr_b
davemayer
DBook90
Én nyugodt vagyok, csak ezt a 2 visszavágót is egy kalap alá venni elég szánalmas szvsz.
davemayer
nyugtasd csak magad hogy úgy van minden ahogy te gondolod.
több mint 2 éve
Most nézem a 3. góljuk öngól 😁
Tiziknél meg nagy dráma lehetett, utolsó kettőt kihagyták a hazaiak.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
JC6 - a ruszki
Bálesz
warr_b
davemayer
DBook90

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 707 — Saturday Night Lights
A hétvégén elkezdődött a 2023/24-es idény a másodosztályban. A legtöbb szurkoló a Gyirmót-Győr meccset figyelte a helyszínen, erre 4578 néző váltott jegyet - írja az nb1.hu.
Érdekesség, hogy a hétvégi NB I-es meccsek közül ettől kettőn is kevesebb drukker volt a helyszínen (a ZTE-Kisvárda 2314, az MTK-Paks pedig 2223 nézőt vonzott).

Nézőszámok:
Csákvár-Honvéd: 1000 néző
Vasas-Budafok: 2097 néző
Gyirmót-Győr: 4578 néző
Kazincbarcika-Szeged: 650 néző
Ajka-Soroksár: 700 néző
Nyíregyháza-Siófok: 600 néző
BVSC-Haladás: 700 néző
PMFC-Mosonmagyaróvár: 1000 néző
Kozármisleny-Tiszakécske: 800 néző
nagir
Bírom ezeket a kerek számokat. Pontosan 1000 néző vett jegyet. Nem 1001, nem 999, pontosan ezren akarták megnézni a Honvédot, 700-an az Ajkát és így tovább..😃

Egyszer írtam a nagyerdei stadionnak, hogy miért ezek a nézőszám ok vannak hetek óta: 3000, 3100, 3150, 3100, mire azt a választ kaptam, hogy a Loki jelenti le ezeket 😃
JC6 - a ruszki
A miénk legalább nem full kamu 😄
Mondjuk az már maga a Budafok elleni meccs volt, előtte az öregfiúk meccsén meg Kálmán bá mezvisszavonultatásán a negyede ha volt... 😕
warr_b
Szuper volt a vendégszektorból végigszurkolni a meccset, a kínzó kérdés, hogy a hazai oldalon is ennyire szar a sör?
Dzsokijuing
Még mindig dobozos Soproni az, amit előtted öntenek át pohárba?
zacknorb
Ez csapolt, amiben a vízhez találomra hozzáadagolnak egy kis komlót.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Mindig vannak cinderella-sztorik, és logikus, hogy a nagyobb csapatok vannak olyankor a fasz rosszabbik vegén.
Part of the game.
Ezt felesleges túlmagyarázni, és tiszteletlenség is a kiscsapattal szemben.
Őszentsége Sobri Jóska
Plusz a svédek ellen komoly küzdelemben nyertek, 2x vesztésről felállva, idegenben. Nem semmi teljesítmény.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 609 — Cowboys fan
Sixo
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 630 — Sworn to the Dark
elso feroeri csoportkoros csapat.

Szivesen😃
Kenny
megverik a Moldét is

built for this shit

több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126
JC6 - a ruszki
Bálesz
warr_b
davemayer
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
– Mintegy száz KTE-szurkoló kelt útra, hogy buzdítsa az együttest. Ígér nekik valamit?
– Nem szoktam fogadkozni, legutóbb talán az édesanyámnak ígértem meg, hogy átmegyek hozzá egy jó levesre… Hallottam, hogy van, aki autóval utazik Kecskemétről Rigába és szállást vesz ki, hogy elférjen az egész család, ez is nagyszerű motiváció a csapatnak. Ebből is kitűnik, mennyire fontos a kecskemétieknek a futball és mennyire szeretnek minket. Beszélhetünk arról, mi a fontos, mit szeretnénk játszani, de itt forró szívre van szükség és egy irányba kell húzni a sikerhez.

Hajrá fiúk!
több mint 2 éve
JC6 - a ruszki
Bálesz
warr_b

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!

Szerkesztette: Sixo