Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Mindig csak a balhé 😀Csebiék kiejtették a Dudalángost a Konfettibenbizony, tovább ment a Gzira, nem gondoltam volna. külön öröm, hogy Wilkson lőtte a gólt, akit nagyon kedveltem fm-ben amikor nálam játszott. Gzira következő ellenfele a Viktoria Plzen-Drita párharcból jön, 0-0 az első meccs után, Pristinában lesz a visszavágó.
zacknorb
közben a Balzan kiesett kedden, nem tudtak gólt szerezni a 180 perc alatt.
ma meg szorítani kell a Hamrunnak, mert ha kiharcoljak a továbbjutást Tbilisziben (2-1 a párharc jelenleg) akkor utána Fradi-Hamrun lesz, remélhetőleg jövő heti máltai meccsel és akkor ki tudnék menni. gondolkozom, hogy a híresen balos, elég ultra Hamrun drukkerek közé beülök Fradi mezben 😊
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
még Kurtoá se védte volna, pedig ő jóval magasabb, mint Ramszeszkapushiba.Nah találtam végre összefoglalót a meccsről. Szobonak nem sok megoldását láttam, volt pár szép visszaérése védekezésben, illetve egy lövése amit szerintem vagy le kellett volna passzolnia, vagy ha már ellőtte, akkor sokkal jobban kellett volna helyeznie. De az látszott, hogy a pontrúgásokhoz egyenlőre nem engedik oda.jaja, kiccsávó megrúgta élete gólját a Pool ellen, mint kb mindenki más (a legnagyobb sztárok kivételével)
Kratzig gólja a végén nagyon durva volt.
www.youtube.com/watch?v=Cj4ncQ898Ds
Sixo
slowmotion
csebi
több mint 2 éve
Csebiék kiejtették a Dudalángost a Konfettibenbizony, tovább ment a Gzira, nem gondoltam volna. külön öröm, hogy Wilkson lőtte a gólt, akit nagyon kedveltem fm-ben amikor nálam játszott. Gzira következő ellenfele a Viktoria Plzen-Drita párharcból jön, 0-0 az első meccs után, Pristinában lesz a visszavágó.
zacknorb
közben a Balzan kiesett kedden, nem tudtak gólt szerezni a 180 perc alatt.
ma meg szorítani kell a Hamrunnak, mert ha kiharcoljak a továbbjutást Tbilisziben (2-1 a párharc jelenleg) akkor utána Fradi-Hamrun lesz, remélhetőleg jövő heti máltai meccsel és akkor ki tudnék menni. gondolkozom, hogy a híresen balos, elég ultra Hamrun drukkerek közé beülök Fradi mezben 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
kapushiba.Nah találtam végre összefoglalót a meccsről. Szobonak nem sok megoldását láttam, volt pár szép visszaérése védekezésben, illetve egy lövése amit szerintem vagy le kellett volna passzolnia, vagy ha már ellőtte, akkor sokkal jobban kellett volna helyeznie. De az látszott, hogy a pontrúgásokhoz egyenlőre nem engedik oda.jaja, kiccsávó megrúgta élete gólját a Pool ellen, mint kb mindenki más (a legnagyobb sztárok kivételével)
Sixo
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
ugyanerre gondoltam mikor tegnap megláttam az eredményt. ha edzőt akarsz buktatni akkor ez a csapat kell, hogy az ellenfeled legyen.sztem Moe már előre lemond gyorsan.Svédek lehet edzőt buktatnak? 😁Na, még a végén tényleg ennyire jók ezek a feröeriek.. hosszabbítás lesz a svédeknél.A svédeknek is megrúgták a hármat idegenben a hazai 0-0 után. Mondjuk most kaptak is.
JC6 - a ruszki
Bálesz
warr_b
több mint 2 éve
Pool mint a tenger.Inkább mint a medence.
Sixo
Egyébként friss a tracker.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Szerintem meg bármi megeshet és az ellenkezője is 😀Ma szerintem megfeleződik a EKL csapataink száma.....én nagyobb esélyt látok a 4/4-re, mint a 4/2-re
ThundersNFL a Jobbágy
zacknorb

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Ma szerintem megfeleződik a EKL csapataink száma.....én nagyobb esélyt látok a 4/4-re, mint a 4/2-re
ThundersNFL a Jobbágy
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Pep is tudja ki az igazi szakértő.Ma szerintem megfeleződik a EKL csapataink száma.....Aki ma nem jut tovább, az véleményen szerint kiesik.
ThundersNFL a Jobbágy
roberto23
davemayer
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Ma szerintem megfeleződik a EKL csapataink száma.....Aki ma nem jut tovább, az véleményen szerint kiesik.
ThundersNFL a Jobbágy
roberto23
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ma szerintem megfeleződik a EKL csapataink száma.....Aki ma nem jut tovább, az véleményen szerint kiesik.
ThundersNFL a Jobbágy
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Nah találtam végre összefoglalót a meccsről. Szobonak nem sok megoldását láttam, volt pár szép visszaérése védekezésben, illetve egy lövése amit szerintem vagy le kellett volna passzolnia, vagy ha már ellőtte, akkor sokkal jobban kellett volna helyeznie. De az látszott, hogy a pontrúgásokhoz egyenlőre nem engedik oda.Ha valami egyértelműen kiderült ebből a meccsből is, az az hogy ez az RB-DM hibrid poszt baromi veszélyes. Sajnos a saját kapura.
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Ma szerintem megfeleződik a EKL csapataink száma.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Nagyon nso-szinvonalat hozol.nyugtasd csak magad hogy úgy van minden ahogy te gondolod.Én nyugodt vagyok, csak ezt a 2 visszavágót is egy kalap alá venni elég szánalmas szvsz.nyugodjál meg attól megnyugszol. 😁Igen, mert ők is végig lötyögték a meccset, ugye?Svédek lehet edzőt buktatnak? 😁Na, még a végén tényleg ennyire jók ezek a feröeriek.. hosszabbítás lesz a svédeknél.A svédeknek is megrúgták a hármat idegenben a hazai 0-0 után. Mondjuk most kaptak is.
JC6 - a ruszki
Bálesz
warr_b
0-1nél tuti sétálva lőttek 2t biztos...
davemayer
DBook90
davemayer
DBook90
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
nyugtasd csak magad hogy úgy van minden ahogy te gondolod.Én nyugodt vagyok, csak ezt a 2 visszavágót is egy kalap alá venni elég szánalmas szvsz.nyugodjál meg attól megnyugszol. 😁Igen, mert ők is végig lötyögték a meccset, ugye?Svédek lehet edzőt buktatnak? 😁Na, még a végén tényleg ennyire jók ezek a feröeriek.. hosszabbítás lesz a svédeknél.A svédeknek is megrúgták a hármat idegenben a hazai 0-0 után. Mondjuk most kaptak is.
JC6 - a ruszki
Bálesz
warr_b
davemayer
DBook90
davemayer
több mint 2 éve
Most nézem a 3. góljuk öngól 😁Tiziknél meg nagy dráma lehetett, utolsó kettőt kihagyták a hazaiak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Én nyugodt vagyok, csak ezt a 2 visszavágót is egy kalap alá venni elég szánalmas szvsz.nyugodjál meg attól megnyugszol. 😁Igen, mert ők is végig lötyögték a meccset, ugye?Svédek lehet edzőt buktatnak? 😁Na, még a végén tényleg ennyire jók ezek a feröeriek.. hosszabbítás lesz a svédeknél.A svédeknek is megrúgták a hármat idegenben a hazai 0-0 után. Mondjuk most kaptak is.
JC6 - a ruszki
Bálesz
warr_b
davemayer
DBook90
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ez csapolt, amiben a vízhez találomra hozzáadagolnak egy kis komlót.Még mindig dobozos Soproni az, amit előtted öntenek át pohárba?Szuper volt a vendégszektorból végigszurkolni a meccset, a kínzó kérdés, hogy a hazai oldalon is ennyire szar a sör?A miénk legalább nem full kamu 😄A hétvégén elkezdődött a 2023/24-es idény a másodosztályban. A legtöbb szurkoló a Gyirmót-Győr meccset figyelte a helyszínen, erre 4578 néző váltott jegyet - írja az nb1.hu.Bírom ezeket a kerek számokat. Pontosan 1000 néző vett jegyet. Nem 1001, nem 999, pontosan ezren akarták megnézni a Honvédot, 700-an az Ajkát és így tovább..😃
Érdekesség, hogy a hétvégi NB I-es meccsek közül ettől kettőn is kevesebb drukker volt a helyszínen (a ZTE-Kisvárda 2314, az MTK-Paks pedig 2223 nézőt vonzott).
Nézőszámok:
Csákvár-Honvéd: 1000 néző
Vasas-Budafok: 2097 néző
Gyirmót-Győr: 4578 néző
Kazincbarcika-Szeged: 650 néző
Ajka-Soroksár: 700 néző
Nyíregyháza-Siófok: 600 néző
BVSC-Haladás: 700 néző
PMFC-Mosonmagyaróvár: 1000 néző
Kozármisleny-Tiszakécske: 800 néző
nagir
Egyszer írtam a nagyerdei stadionnak, hogy miért ezek a nézőszám ok vannak hetek óta: 3000, 3100, 3150, 3100, mire azt a választ kaptam, hogy a Loki jelenti le ezeket 😃
JC6 - a ruszki
Mondjuk az már maga a Budafok elleni meccs volt, előtte az öregfiúk meccsén meg Kálmán bá mezvisszavonultatásán a negyede ha volt... 😕
warr_b
Dzsokijuing
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Mindig vannak cinderella-sztorik, és logikus, hogy a nagyobb csapatok vannak olyankor a fasz rosszabbik vegén.Plusz a svédek ellen komoly küzdelemben nyertek, 2x vesztésről felállva, idegenben. Nem semmi teljesítmény.
Part of the game.
Ezt felesleges túlmagyarázni, és tiszteletlenség is a kiscsapattal szemben.
Őszentsége Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Nah találtam végre összefoglalót a meccsről. Szobonak nem sok megoldását láttam, volt pár szép visszaérése védekezésben, illetve egy lövése amit szerintem vagy le kellett volna passzolnia, vagy ha már ellőtte, akkor sokkal jobban kellett volna helyeznie. De az látszott, hogy a pontrúgásokhoz egyenlőre nem engedik oda.jaja, kiccsávó megrúgta élete gólját a Pool ellen, mint kb mindenki más (a legnagyobb sztárok kivételével)
Sixo
több mint 2 éve
elso feroeri csoportkoros csapat.megverik a Moldét is
Szivesen😃
Kenny
built for this shit
több mint 2 éve
nyugodjál meg attól megnyugszol. 😁Igen, mert ők is végig lötyögték a meccset, ugye?Svédek lehet edzőt buktatnak? 😁Na, még a végén tényleg ennyire jók ezek a feröeriek.. hosszabbítás lesz a svédeknél.A svédeknek is megrúgták a hármat idegenben a hazai 0-0 után. Mondjuk most kaptak is.
JC6 - a ruszki
Bálesz
warr_b
davemayer
több mint 2 éve
– Mintegy száz KTE-szurkoló kelt útra, hogy buzdítsa az együttest. Ígér nekik valamit?– Nem szoktam fogadkozni, legutóbb talán az édesanyámnak ígértem meg, hogy átmegyek hozzá egy jó levesre… Hallottam, hogy van, aki autóval utazik Kecskemétről Rigába és szállást vesz ki, hogy elférjen az egész család, ez is nagyszerű motiváció a csapatnak. Ebből is kitűnik, mennyire fontos a kecskemétieknek a futball és mennyire szeretnek minket. Beszélhetünk arról, mi a fontos, mit szeretnénk játszani, de itt forró szívre van szükség és egy irányba kell húzni a sikerhez.
Hajrá fiúk!
több mint 2 éve
Igen, mert ők is végig lötyögték a meccset, ugye?Svédek lehet edzőt buktatnak? 😁Na, még a végén tényleg ennyire jók ezek a feröeriek.. hosszabbítás lesz a svédeknél.A svédeknek is megrúgták a hármat idegenben a hazai 0-0 után. Mondjuk most kaptak is.
JC6 - a ruszki
Bálesz
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Nah találtam végre összefoglalót a meccsről. Szobonak nem sok megoldását láttam, volt pár szép visszaérése védekezésben, illetve egy lövése amit szerintem vagy le kellett volna passzolnia, vagy ha már ellőtte, akkor sokkal jobban kellett volna helyeznie. De az látszott, hogy a pontrúgásokhoz egyenlőre nem engedik oda.Kratzig gólja a végén nagyon durva volt.
Szerkesztette: Sixo