Soccer
legyen ez a vége,hogy a f*szom szopod ki,Igazad van, szól egy cseh,
lőjj végre egy gólt, kedves karel poborsky!
peach
De ezt még védi Petr Czeh!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
lőjj végre egy gólt, kedves karel poborsky!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
A Bayernes játéka igencsak gané,Soccer-rímek topic, epedve vártam,
így szaúdi lett a Sadio Mané.
Ha az ilyen híreket kamálod,
friss tracker a barátod.
empty taxi
így most a munkának, neki is álltam
Poloska vagyok.
így szaúdi lett a Sadio Mané.
Ha az ilyen híreket kamálod,
friss tracker a barátod.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Van egy nagy ikon, kit még senki nem említett, hiszen a recency bias megint tort ül a józan ész felett;A góllövőlisták élén ki van?
Holott Josef Masopust megérdemel egy-két sort, ha nem is egy opuszt.
r.baggio
Nem lehet más, csakis Josef Bican!
De ha ifjabbaknak szól a foci,
Itt van nektek Marek Jankulovski.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
rímbe ember 😊Ja afelett elsiklottam de Paneka is vóóót má de hogy ki ne maradjon mèg valaki legyen akkor Skuhravy 😛Dobálództok a nevekkel, pedig az itteni Pool drukkerek már règ írhatták volna, hogy Berger vagy Smicer 🙈Bergert már írták. 😉
dande2
Amúgy meg mehetünk még messzebb az időben egészen Panenka-ig. 😀
iktriad
dande2
Holott Josef Masopust megérdemel egy-két sort, ha nem is egy opuszt.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Forintos a zsugaJa afelett elsiklottam de Paneka is vóóót má de hogy ki ne maradjon mèg valaki legyen akkor Skuhravy 😛Dobálództok a nevekkel, pedig az itteni Pool drukkerek már règ írhatták volna, hogy Berger vagy Smicer 🙈Bergert már írták. 😉
dande2
iktriad
dande2
Golt lott Pavel Kuka.
Miről megy a kvaterka, mikorDobálództok a nevekkel, pedig az itteni Pool drukkerek már règ írhatták volna, hogy Berger vagy Smicer 🙈Bergert már írták. 😉
dande2
iktriad
A legjobb rúgó Panenka😉
Ja afelett elsiklottam de Paneka is vóóót má de hogy ki ne maradjon mèg valaki legyen akkor Skuhravy 😛Dobálództok a nevekkel, pedig az itteni Pool drukkerek már règ írhatták volna, hogy Berger vagy Smicer 🙈Bergert már írták. 😉
dande2
iktriad
Szerkesztette: dande2
Dobálództok a nevekkel, pedig az itteni Pool drukkerek már règ írhatták volna, hogy Berger vagy Smicer 🙈Bergert már írták. 😉
dande2
lendül az a balosElgurult itt egy pár rollerHülyeséget dobolsz ki,Visszavonult már Pavel Nedved,pedig a legjobb focista cseh ember
Friss trackertől jó a kedved.
empty taxi
az bizony maga patrick berger.
peach
Az biz' Karel Poborsky.
Őszentsége Sobri Jóska
Beléjük rúgott Jan Koller.
iktriad
gól szerez a milan baros
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Elgurult itt egy pár rollerHülyeséget dobolsz ki,Visszavonult már Pavel Nedved,pedig a legjobb focista cseh ember
empty taxi
peach
Az biz' Karel Poborsky.
Őszentsége Sobri Jóska
Beléjük rúgott Jan Koller.
csak azt fránya BL címet nem sikerült összehozni neki, Dan Marino 2.0 🥴 mindent köszönünk ès minden jót Gigi 🙋BREAKING: legendary Italian goalkeeper Gianluigi Buffon has decided to retire from professional football — it will be official in the next days ⭐️🇮🇹
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 1, 2023
Buffon, 45 years old, was playing for Parma last season.
One of the best goalkeepers in history of the game will now retire. pic.twitter.com/j5KpHYd6dU
Matthew99
BREAKING: legendary Italian goalkeeper Gianluigi Buffon has decided to retire from professional football — it will be official in the next days ⭐️🇮🇹
Buffon, 45 years old, was playing for Parma last season.
One of the best goalkeepers in history of the game will now retire. pic.twitter.com/j5KpHYd6dU

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Graham Potter currently earns MORE than Carlo Ancelotti. 👀👀 The highest-paid managers in the world right now 👇🏾👇🏾
— Snow Sports (@SnowSports22) March 31, 2023
1 Diego Simeone: €34M
2 Guardiola: Ç22.4M
3 Jürgen Klopp: €17.8M
4 Graham Potter: €13.5M
5 Max Allegri: €12.8M
6 Thomas Tuchel: €12M
7 Carlo Ancelotti: €11M pic.twitter.com/hGVnluCAUP

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Rasmus Højlund will undergo first part of medical tests later today — he’s already in Manchester 🔴✨ #MUFC
ilyen kalibert biztos nem tudna, főleg hogy 2-3 van jelenleg a világon aki megér ennyit. de 1000% hogy kacsa. nem borítanák fel a csapat egységet egy ilyen agyhalottért, egyedül keresne annyit mint az egész keret. jó kis clickbait cikk. a wishes Mbappet megkapja most a PSG abból majd elhozzák Bernardo Silvat meg a tigris gyerek már idén érkezhet akkor, és előrébb vannak mint Dembelevel voltakSose lehet tudni, a barca máshogy most biztosan nem tudna hasonló játékost szerezni. Csak az ellenértéknek kb a fél kezdő lenne reálisBarcelona elvileg felajánlotta a PSG nek Gavit Mbappéért cserébe, de valahogy nem voltak vevők az üzletre. Utána megpróbálták hozzácsapni Raphinhát meg Dembelét, de így sem jártak sikerrel. Nem is értem miért 😁még jó hogy kacsa..🙃
www.getfootballnewsfrance.com/2023/barcelona-offer-gavi-swap-for-kylian-mbappe-with-psg-expecting-new-chelsea-bid/
kapitnono
DBook90
kapitnono
Legjobb cseh?Koller, ő még vén korában is simán felnyúl a szekrény tetején rejtegetett dugi piáértDe kreatív mindenkiHülyeséget dobolsz ki,Visszavonult már Pavel Nedved,pedig a legjobb focista cseh ember
empty taxi
peach
Az biz' Karel Poborsky.
Őszentsége Sobri Jóska
Viszont a legjobb Rosicky
Heisman nádor
FLZOLI
Petr Čech!
Poloska vagyok.
állítólag Kane azt mondta Leynek, hogy ha elkezdődik a bajnokság akkor ő már nem igazol sehova. ezzel is nyomást akar rájuk helyezni míg nálunk a Mané eladásból felszabadult pénzt próbálnánk még hozzácsapni az ajánlathoz, hogy végre elfogadják. sztem legkésőbb pénteken bejelentés lesz.Bayern’s package is around €95m with possible add-ons for Harry Kane. 💰
— Football Daily (@footballdaily) August 1, 2023
Kane will become the top earner at the club with a contract until 2028. ✍️
All parties are confident that an agreement will be reached as Bayern plan to improve their offer.
[via @Plettigoal]. pic.twitter.com/at64BjUWHH
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Sose lehet tudni, a barca máshogy most biztosan nem tudna hasonló játékost szerezni. Csak az ellenértéknek kb a fél kezdő lenne reálisBarcelona elvileg felajánlotta a PSG nek Gavit Mbappéért cserébe, de valahogy nem voltak vevők az üzletre. Utána megpróbálták hozzácsapni Raphinhát meg Dembelét, de így sem jártak sikerrel. Nem is értem miért 😁még jó hogy kacsa..🙃
www.getfootballnewsfrance.com/2023/barcelona-offer-gavi-swap-for-kylian-mbappe-with-psg-expecting-new-chelsea-bid/
kapitnono
DBook90

Barcelona elvileg felajánlotta a PSG nek Gavit Mbappéért cserébe, de valahogy nem voltak vevők az üzletre. Utána megpróbálták hozzácsapni Raphinhát meg Dembelét, de így sem jártak sikerrel. Nem is értem miért 😁még jó hogy kacsa..🙃
kapitnono
Koller, ő még vén korában is simán felnyúl a szekrény tetején rejtegetett dugi piáértDe kreatív mindenkiHülyeséget dobolsz ki,Visszavonult már Pavel Nedved,pedig a legjobb focista cseh ember
empty taxi
peach
Az biz' Karel Poborsky.
Őszentsége Sobri Jóska
Viszont a legjobb Rosicky
Heisman nádor
éjféltől már nem 50, hanem 100 Milla a kivásárlási ára, ami persze a PSG-nek nyilván belefér, de biztosan nem mindegy azért
Most olvasom Romano-tól, hogy mivel a PSG hivatalosan kérte a záradékot, ezért továbbra is megkaphatják 50-ért, ha Dembele nem tud megegyezni a Barcával és menni akar.
Szerkesztette: Klaci79