Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Hazamehet, az utalásokkal sem lesz semmi baj, plusz én is inkább Luis Enrique alatt játszanék. A kérdés hogy sikerül átnyomni a filozófiát a sok díván, vagy beletörik a bicskája keményen.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Dembele te jellemtelen hálátlan sz*rkupac, amikor az emberek kezdik azt hinni hogy van agyad akkor bebizonyítod hogy nincs. Amikor már mindenki lemondott rólad, kivágtak volna, lelátóra száműztek volna, Xavi akkor is bízott benned mikor a kutyának se kellettél már. Újra játékost faragott belőled te meg az első adandó alkalommal lelépsz egy nincstelen jellemtelen csapathoz, de kár is egy ilyen emberért.. folt a zsákját. Sok sikert egy francia középszerben.🙃Nekem nem fog hiányozni, már mikor hoztuk se èrtettem minek, ahhoz képest mèg több is kijött belőle, ha kapunk èrte mèg valamit már jó.
DBook90
több mint 2 éve
Dembele te jellemtelen hálátlan sz*rkupac, amikor az emberek kezdik azt hinni hogy van agyad akkor bebizonyítod hogy nincs. Amikor már mindenki lemondott rólad, kivágtak volna, lelátóra száműztek volna, Xavi akkor is bízott benned mikor a kutyának se kellettél már. Újra játékost faragott belőled te meg az első adandó alkalommal lelépsz egy nincstelen jellemtelen csapathoz, de kár is egy ilyen emberért.. folt a zsákját. Sok sikert egy francia középszerben.🙃
több mint 2 éve
Ne nekem mondd, én tudom 😕Te warr, hallod...Legyen is80 perc után zengett a kurvagyengeBudafokban púpos gyerekek játszanak akiket jobb helyen eltanácsolnak 15 évesen hogy tudjanak a tanulásra fókuszálni. Lesz a Vasasban balhé.
Takarodjon mindenki
warr_b
Heisman nádor
warr_b
Az egész nyári felkészülés egy kiképzőtábor volt. Ferenczi Pista mint erőnléti edző... vicc kategória. A seggén veszi a csapat a levegőt, két hétig napi 3 edzésük volt.
Az meg, hogy Miki Sziliárdot hagyta meg edzőnek egyenes út jövőre is az NB2-nek...
JC6 - a ruszki
És Szivacski az örök alapember bazmeg, minden egyes edzőnél, ezen már röhögni sem lehet. Konkrétan megye 3 szint a gyerek, minden meccsen kapunk a faszsága miatt legalább egy gólt. Nem hiszem el.
A másik, ami évek óta nem változik, elképzelés, taktika, ötlet nélküli tilitoli. Nem lőjük el azt a kurva labdát, inkább továbbteszzük még kettővel. Amikor meg véletlenül ellőjük, akkor meg blokkolják. Nem változott itt semmi... és nem is fog, amíg Nagy Miklós a góré 😕
Amúgy a büfé is tragédia volt, a catering csapatot is lecserélték. Lassú mint a tetű, van kb fos perec, chip, robi meg szotyi, pár féle langymeleg lónyál meg valami csapolt borsodi kb, az is csak fél literes. Alkoholmentes nyista.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Meg Dúzsnak is volt parádéja a 2. félidőben. Nem volt osztálykülönbség a 2 csapat között az biztos. Minden meccs elég keménynek ígérkezik ennek a borzasztóan fiatal Honvédnak.A Kispest győzelemmel mutatkozott be a másodosztályban a Csákvár ellen idegenben (1-2). Remélem a hordágyon, mentővel levitt Benczenleitner sérülése nem túl súlyos.85. percben imádkoztatok, hogy mellémenjen... 😀
iktriad
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
A Kispest győzelemmel mutatkozott be a másodosztályban a Csákvár ellen idegenben (1-2). Remélem a hordágyon, mentővel levitt Benczenleitner sérülése nem túl súlyos.85. percben imádkoztatok, hogy mellémenjen... 😀
iktriad
több mint 2 éve
Te warr, hallod...Legyen is80 perc után zengett a kurvagyengeBudafokban púpos gyerekek játszanak akiket jobb helyen eltanácsolnak 15 évesen hogy tudjanak a tanulásra fókuszálni. Lesz a Vasasban balhé.
Takarodjon mindenki
warr_b
Heisman nádor
warr_b
Az egész nyári felkészülés egy kiképzőtábor volt. Ferenczi Pista mint erőnléti edző... vicc kategória. A seggén veszi a csapat a levegőt, két hétig napi 3 edzésük volt.
Az meg, hogy Miki Sziliárdot hagyta meg edzőnek egyenes út jövőre is az NB2-nek...
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 592
Nem leltem a mai bvcs meccshez osszefoglalot, helyette ezt neztem meg.micsoda nevek: koszta, kiraly, dardai, bukszegi, orosz, bognar, negrau....youtu.be/if_ejatfiHQ
több mint 2 éve
Legyen is80 perc után zengett a kurvagyengeBudafokban púpos gyerekek játszanak akiket jobb helyen eltanácsolnak 15 évesen hogy tudjanak a tanulásra fókuszálni. Lesz a Vasasban balhé.
Takarodjon mindenki
warr_b
Heisman nádor

több mint 2 éve
80 perc után zengett a kurvagyengeBudafokban púpos gyerekek játszanak akiket jobb helyen eltanácsolnak 15 évesen hogy tudjanak a tanulásra fókuszálni. Lesz a Vasasban balhé.
Takarodjon mindenki
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
80 perc után zengett a kurvagyengeTakarodjon mindenki

több mint 2 éve
A Kispest győzelemmel mutatkozott be a másodosztályban a Csákvár ellen idegenben (1-2). Remélem a hordágyon, mentővel levitt Benczenleitner sérülése nem túl súlyos.
több mint 2 éve
Majdnem sikerült kihozni döntetlenre a jó erőkből álló Budafok ellen. Az áprilisi 0:3-as égés után kifejezetten biztató ez a 0:1. | (Takarodjon mindenki a picsába!) |
több mint 2 éve
Kisvárda komolyan bekezdett
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hát ez ugyanaz a fos, mint eddigA Vasas pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta.
Szivacski bazmeg
warr_b
több mint 2 éve
Hát ez ugyanaz a fos, mint eddigSzivacski bazmeg

több mint 2 éve
Vagy Lefogyasztható belépőjegy, mint a kezdő zenekaroknál. 😊
több mint 2 éve
És a csapatok mindig harsogják, hogy a jegybevétel az éves kltségvetés jelentéktelen százaléka, rögtön utána meg azt, hogy kevés a néző…Nem a foci van értünk, hanem mi vagyunk a gurulósért!
ozibozi
Amúgy simán lehetne a BKV bérlet mintájára NB1 bérletet csinálni aztán arra a meccsre mész önkínzani amit a fura ízlésed épp megkíván.
több mint 2 éve
örömünnep Zuglóban, 1-0-ra nyert a BVSC! a Hali még 11est is hibázott, aztán a kapusuk kb gólpasszt adott nekünk!A Honvéd is vezet már Csákváron. Még youtube-os stream is van hozzá, amit nem fognak lelőni meccs közben. 😀
Löfli
www.youtube.com/watch?v=7N2Cv0FuAzI
több mint 2 éve
örömünnep Zuglóban, 1-0-ra nyert a BVSC! a Hali még 11est is hibázott, aztán a kapusuk kb gólpasszt adott nekünk!gyirmót-győr meccset nézem, egész fogyasztható.
Löfli
BVSC meccsre egyszer kinézek majd már csak Flóri miatt is 😀
több mint 2 éve
örömünnep Zuglóban, 1-0-ra nyert a BVSC! a Hali még 11est is hibázott, aztán a kapusuk kb gólpasszt adott nekünk!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
És a csapatok mindig harsogják, hogy a jegybevétel az éves kltségvetés jelentéktelen százaléka, rögtön utána meg azt, hogy kevés a néző…
több mint 2 éve
Na irány a Fáy 😄2500fts jegyre meg 400ft kenyelmi dijat akart a jegymester, ugy hogy nekem elment a kedvem.
warr_b
Penteken az mtk meccsre 2500fts jegyre volt 10% kedvezmeny es csak 160ft dij.

több mint 2 éve
Jól látom Szoboszlait le is cserélték? Volt oka?Az Origo majd megírja holnap
Toto21