Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Liverpool are in talks with PSG over a sensational loan move for Kylian Mbappé.Ez hülyeség.
The Reds are ready to offer Mbappé a one-year loan deal, which will bring in cash for PSG and allows the 24-year-old to complete his dream move to Real Madrid next year.
(Source: @MirrorFootball)
ozibozi
Viszont milyen kevesen vannak kint a Liverpool-Leicester City meccsen Szingapúrban, az nagyon meglep.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Liverpool are in talks with PSG over a sensational loan move for Kylian Mbappé.The Reds are ready to offer Mbappé a one-year loan deal, which will bring in cash for PSG and allows the 24-year-old to complete his dream move to Real Madrid next year.
(Source: @MirrorFootball)
több mint 2 éve
Nekem egy tippem van mért ment vissza Palkó is, kellett a regisztációba valaki olcsón. Nem tudom mik a Bundás kettőben a szabályok. Nem akarom elhinni hogy Dárdai is már ennyire alja szinten toljaNagyon a begyedbe vannak baggio, ne félj, 5-6 forduló, nem jönnek az eredmények, akkor viszlát Dárdai-klán. Egyedül Marci marad asszem.A nyitófordulóig kellett csak várni az incest showra, hát gratula 😊Hát ez a Videjóton kurvagyengeez a Hertha sem túl acélos a 3 Dárdaival
ThundersNFL a Jobbágy
deyell
r.baggio
Amúgy nekem is nagyon erős, ami Berlinben megy. Mik a kinti hangok, olvas valaki nemet fórumokat?
JC6 - a ruszki
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Nincsenek a begyemben, csak így már rögtön más megvilágításba került az ő mártíromsága. A profi edzői pályáját tulajdonképp feladta, mielőtt igazából elkezdődött volna, gyerekeinek a menedzserévé avanzsált abban a tudatban, hogy a hertha utánpótlásában vagy az mlsz-nél úgy is mindig lesz valami munkájaNagyon a begyedbe vannak baggio, ne félj, 5-6 forduló, nem jönnek az eredmények, akkor viszlát Dárdai-klán. Egyedül Marci marad asszem.A nyitófordulóig kellett csak várni az incest showra, hát gratula 😊Hát ez a Videjóton kurvagyengeez a Hertha sem túl acélos a 3 Dárdaival
ThundersNFL a Jobbágy
deyell
r.baggio
Amúgy nekem is nagyon erős, ami Berlinben megy. Mik a kinti hangok, olvas valaki nemet fórumokat?
JC6 - a ruszki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 591
Ezt nyilatkozta?Természetesen a többi játékos hibája a vereség.A nyitófordulóig kellett csak várni az incest showra, hát gratula 😊Hát ez a Videjóton kurvagyengeez a Hertha sem túl acélos a 3 Dárdaival
ThundersNFL a Jobbágy
deyell
r.baggio
Mikey
Mi is a baj dardaival.
Itt
Ezz nyilatkozta?Természetesen a többi játékos hibája a vereség.A nyitófordulóig kellett csak várni az incest showra, hát gratula 😊Hát ez a Videjóton kurvagyengeez a Hertha sem túl acélos a 3 Dárdaival
ThundersNFL a Jobbágy
deyell
r.baggio
Mikey
Amugy alapbol mi a gond?
A vezetoseg azt mondta igy meg ugy ove a poszt.
sajat penzt kockaztatnak.ha pali igy vagy ugy szar lesz kidobjak de akar o maguk is lemondanak.
Ezt elfelejtitetek h nyugaton uzlet es nem homokozo😀
több mint 2 éve
Természetesen a többi játékos hibája a vereség.A nyitófordulóig kellett csak várni az incest showra, hát gratula 😊Hát ez a Videjóton kurvagyengeez a Hertha sem túl acélos a 3 Dárdaival
ThundersNFL a Jobbágy
deyell
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Nagyon a begyedbe vannak baggio, ne félj, 5-6 forduló, nem jönnek az eredmények, akkor viszlát Dárdai-klán. Egyedül Marci marad asszem.A nyitófordulóig kellett csak várni az incest showra, hát gratula 😊Hát ez a Videjóton kurvagyengeez a Hertha sem túl acélos a 3 Dárdaival
ThundersNFL a Jobbágy
deyell
r.baggio
több mint 2 éve
Hát ez a Videjóton kurvagyengemit gondoltál, dobogóért megy idén?
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
félelmetes, hogy bozsik ezért a produkcióért amit szakértés címen művel még pénzt is kapHát ennyi faszságot annyi pénzért én is elmormognék
peach
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
A nyitófordulóig kellett csak várni az incest showra, hát gratula 😊Hát ez a Videjóton kurvagyengeez a Hertha sem túl acélos a 3 Dárdaival
ThundersNFL a Jobbágy
deyell

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Félelmetes, hogy mennyire bután játszanakHát ez a Videjóton kurvagyengeez a Hertha sem túl acélos a 3 Dárdaival
ThundersNFL a Jobbágy
deyell
több mint 2 éve
félelmetes, hogy bozsik ezért a produkcióért amit szakértés címen művel még pénzt is kap
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Hát ez a Videjóton kurvagyengeez a Hertha sem túl acélos a 3 Dárdaival
ThundersNFL a Jobbágy
built for this shit
több mint 2 éve
Hát ez a Videjóton kurvagyenge
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Tévedtem volna?akkor a második mondat.A pénzégetésre soha nem unnak rá a NER-ben. Kell lennie valamilyen más magyarázatnak is.Nem követtem, nem keresgéltem. Lehet tudni, hogy miért szállt ki a Mol a Vidiből? (Nem bánom, csak kérdezem.)én sem bánom 😀 meg sokan itt.
nagylaza, főpohárnok
ráúntak a pénzégetésre meg gondolom Győrben akarnak valamit felmutatni.
amit kitalálnak a spájzban kolbászevés közben az lesz, ennyi.
petey
Btw ez a meccs minimum iksz, de inkább 2-es. Ha esetleg van valakinek 2000 eurója.
Hopp! Jött is az egyenlítés.
nagylaza, főpohárnok
petey
több mint 2 éve
akkor a második mondat.A pénzégetésre soha nem unnak rá a NER-ben. Kell lennie valamilyen más magyarázatnak is.Nem követtem, nem keresgéltem. Lehet tudni, hogy miért szállt ki a Mol a Vidiből? (Nem bánom, csak kérdezem.)én sem bánom 😀 meg sokan itt.
nagylaza, főpohárnok
petey
Btw ez a meccs minimum iksz, de inkább 2-es. Ha esetleg van valakinek 2000 eurója.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
A pénzégetésre soha nem unnak rá a NER-ben. Kell lennie valamilyen más magyarázatnak is.Nem követtem, nem keresgéltem. Lehet tudni, hogy miért szállt ki a Mol a Vidiből? (Nem bánom, csak kérdezem.)én sem bánom 😀 meg sokan itt.
nagylaza, főpohárnok
petey
Mégse...
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Karakó..hagyjuk isNevetséges piros, hagyjuk már. Végig labda fele néz, eszébe se jut szabálytalankodni, véletlen spárga közben rálép a lábára, semmi baja nem lett a védőnek, mivel semmi direkt erőkifejtés nem volt. Ezek se lettek idén okosabbak a bírói továbbképzéseken. Mindegy, méltó módon válaszoltunk legalább 10 emberrel is.oda se néz Csoboth ahova lép, de piros. Kemény 😀ha azt nézem, hogy minek lép oldalra ennyire akkor meg jogos.
Toto21
petey
zavi27
Borzasztóan kellene egy jobboldali védő. Pauljevicstől a hideg futkos a hátamon..
több mint 2 éve
Nem követtem, nem keresgéltem. Lehet tudni, hogy miért szállt ki a Mol a Vidiből? (Nem bánom, csak kérdezem.)én sem bánom 😀 meg sokan itt.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
ki az ute stábban az a nagy erős nőstény?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Nem követtem, nem keresgéltem. Lehet tudni, hogy miért szállt ki a Mol a Vidiből? (Nem bánom, csak kérdezem.)
több mint 2 éve
azért Vinye nem véletlenül bukott. az ute meg minden egyes szezonban eljátssza ezt, beindulnak, aztán kieső hely aztán tavasszal megmenekülnek.Vignjevics szerintem magyar szinten nagyon is vállalható HC, a keret jó, szerintem nem lesznek kiesési bajaik idén. Egyesek szerint még magasabb céljaik is lehetnek.Ez a Vidi egészen más, mint a tavalyi. Izé...nyilván nem volt lényeges erősítés, plusz az ute mindig az élete meccsét nyomja az első pár fordulóban. ettől függetlenül kurva gyász, de majd meglátjuk 5-6 forduló múlva.
nagylaza, főpohárnok
petey
A Vidire kiváncsi leszek, mert Csongvai érdekes szerepkörben, Grzelak meg egy teljes felkészülés után hozhatja vissza a klubot az elitbe. Houri játszik ❤️ Flores nem 😩
— Militár Iván (@MilitarIvan9) July 29, 2023
Újpest: a Kiss - Pauljevic + Csoboth - Tamás szélesség elég gyorsnak tűnik… Újpest Top 5 csapat lesz idén. pic.twitter.com/YzXBQmMBMK
iktriad
több mint 2 éve
na jön fel a Fehérvár