Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
akkor itt a Gzira-Dudelange meccs 2 golja. mindkettot erdemes megnezni, az elsot tenyleg jol lattam, hogy kozep laposra ment be, a masodik meg tenyleg szep gol volt:sport.timesofmalta.com/2023/07/27/watch-macula-scerri-combine-to-put-gzira-in-command-against-dudelange-in-conference-league/
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Sajna gecitrueegészen elképesztő, hogy magyar adófizetői pénzből épült arénában, 2Rule mezben, Mészáros főszponzorral a mezen veri meg a horvát Eszék a magyar kupagyőztest.
— bence 🍯 (@BenceSudar) July 27, 2023
itt kell lenned, hogy elhidd. https://t.co/cnsYyuZ88Z
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
abban a Traore sprintben benne volt minden. A csávó így autózta körbe az egész magyar ligát amikor idejött. Ilyet kb 3-4 hónapja nem mutatott.Ja, akkor neked is, ok. Itt jópárnak nemMúlthéten is azok voltak!Edzőbuktató 💩🏠i zöld 🐒 okNa mi van, most meg már azok?!
ThundersNFL a Jobbágy
davemayer
ThundersNFL a Jobbágy
davemayer
Tudom, hogy ez a Shamrock kb kiesne a magyar bajnokságból de nagyon szembetűnő volt ez.
Az orosz valamit nagyon elnézhetett az öltözőben.
Szerkesztette: Kenny
több mint 2 éve
Ja, akkor neked is, ok. Itt jópárnak nemMúlthéten is azok voltak!Edzőbuktató 💩🏠i zöld 🐒 okNa mi van, most meg már azok?!
ThundersNFL a Jobbágy
davemayer
ThundersNFL a Jobbágy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Na, Mészáros&Mészáros örülhet.
több mint 2 éve
A Basel is szépen földbe állt otthon. 😀
több mint 2 éve
Múlthéten is azok voltak!Edzőbuktató 💩🏠i zöld 🐒 okNa mi van, most meg már azok?!
ThundersNFL a Jobbágy
davemayer
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
A Fradi ma edzőt éltetett.
több mint 2 éve
senki nem mondja, hogy mult heten nem edzot buktattak.csak idény eleji volt a forma
Kenny
built for this shit
több mint 2 éve
És amúgy egy ilyen 70-80%-os teljesítmény 1-2 jobbal fűszerezve pont elég lett volna múlt héten is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Edzőbuktató 💩🏠i zöld 🐒 okNa mi van, most meg már azok?!
ThundersNFL a Jobbágy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
senki nem mondja, hogy mult heten nem edzot buktattak.Hagyjad, én voltam akkor is a hülye.
Kenny
Elég csak megnézni ma a labda nélküli mozgást.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Basszameg 🥲Kecsó!!!! Riaria Hungária! 😊Jiiiinx
petey
r.baggio
több mint 2 éve
Kecsó!!!! Riaria Hungária! 😊Jiiiinx
petey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Ott is a második. Gyönyörű támadás után a csapatkapitány Borg kapásból kilövi a hosszú ficakot.
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Edzőbuktató 💩🏠i zöld 🐒 ok
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
🚨 Exclusive: Stoke City are close to finalising a deal for Ferencváros forward, Ryan Mmaee.
— Bence Bocsák (@BenBocsak) July 27, 2023
The Moroccan international was not included in the club’s squad for their Conference League qualifier, and the move should be completed soon. ⏳ pic.twitter.com/SvLz6dYoYY
több mint 2 éve
senki nem mondja, hogy mult heten nem edzot buktattak.
több mint 2 éve
25rol közép lapos. Kapus nem teszi rá a válogatás kazira.Ahogy a Gzira is. Macula betalált!Egy Maculátlan helyzetből?
csebi
warr_b
Közben ott is a második sárga, ember előnybe kerül a Gzira
több mint 2 éve
Ahogy a Gzira is. Macula betalált!Egy Maculátlan helyzetből?
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Ahogy a Gzira is. Macula betalált!
több mint 2 éve
Vezet a Kecsó!!!
több mint 2 éve
Jó volt látni, hogy Arteta érti mi is az egyedi skillje Havernek. És ki is akarja használni.

Állat vagyok, ami enni kér...