Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Ne már bazeeeg te is Verratti!!!!!! Pfú na Ruben Neves után a második név akin kiakadok! 🤬🤬Szerk: Verratti-Ruben Neves- Milinkovic-Savic középpálya....... Krvára nem vicces
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 2 éve
Az hagyján, hogy a BVSC NER-csapat lett, de miket igazolt már😂😂😂Hidi Patrik 😎
JC6 - a ruszki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Az hagyján, hogy a BVSC NER-csapat lett, de miket igazolt már😂😂😂
több mint 2 éve
www.theguardian.com/football/2023/jul/13/saudi-arabia-al-nassr-banned-from-signing-playersÉn nem tudom miről van szó, de biztos. 😁Henderson délután már az új csapattársaival edzett Horvátországban, pedig még be sem jelentették hivatalosan az átigazolást. Fabinho esetében pedig a probléma a vételára fizetésének a menetrendjében rejlik, a Liverpool most akarna sokat kapni, de az arabok jobban elosztva fizetnének. De újra tárgyalnak már a mikéntről.nem is tudom kinek az igazolásánál jött fel egy 300k-s 6-8 éves korábbi igazolás ki nem fizetése
Bazmeg az övék a világ összes pénze és ehhez képest ilyen potom összegeken szórakoznak.
Mikey
Negritis, a vajda
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Én nem tudom miről van szó, de biztos. 😁Henderson délután már az új csapattársaival edzett Horvátországban, pedig még be sem jelentették hivatalosan az átigazolást. Fabinho esetében pedig a probléma a vételára fizetésének a menetrendjében rejlik, a Liverpool most akarna sokat kapni, de az arabok jobban elosztva fizetnének. De újra tárgyalnak már a mikéntről.nem is tudom kinek az igazolásánál jött fel egy 300k-s 6-8 éves korábbi igazolás ki nem fizetése
Bazmeg az övék a világ összes pénze és ehhez képest ilyen potom összegeken szórakoznak.
Mikey
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Retegui végül a Genoa-ba igazolt, kicsit ez meglepő nekem.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Engem az érdekelne, hogy a MU miért ajánlgat 60 misit Hojlundért, aki az Atalantában 10 gólt sem tudott lőni?!
több mint 2 éve
Henderson délután már az új csapattársaival edzett Horvátországban, pedig még be sem jelentették hivatalosan az átigazolást. Fabinho esetében pedig a probléma a vételára fizetésének a menetrendjében rejlik, a Liverpool most akarna sokat kapni, de az arabok jobban elosztva fizetnének. De újra tárgyalnak már a mikéntről.nem is tudom kinek az igazolásánál jött fel egy 300k-s 6-8 éves korábbi igazolás ki nem fizetése
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Henderson délután már az új csapattársaival edzett Horvátországban, pedig még be sem jelentették hivatalosan az átigazolást. Fabinho esetében pedig a probléma a vételára fizetésének a menetrendjében rejlik, a Liverpool most akarna sokat kapni, de az arabok jobban elosztva fizetnének. De újra tárgyalnak már a mikéntről.Bazmeg az övék a világ összes pénze és ehhez képest ilyen potom összegeken szórakoznak.
több mint 2 éve
Elmaradt egy találkozóm, így akadt egy kis szabadidőm, így frissítettem a trackert.A Kessie--Juve még nem hivatalos? 1 év kölcsönt olvastam valahol
empty taxi
több mint 2 éve
Elmaradt egy találkozóm, így akadt egy kis szabadidőm, így frissítettem a trackert.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Sajnos kiestek az írek 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
MCCABE !!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Ennyit amúgy a térdelgető, nagy lmbtq-harcos angolokról, ha valakik, ők csak rontottak a helyzetenHát, sokadjára derül ki, hogy bizony van az a pénz...
Sajnos pont az ilyen játékosok miatt voltak részben jogosak a gyűlölködő rétegek kritikái
r.baggio
több mint 2 éve
Ennyit amúgy a térdelgető, nagy lmbtq-harcos angolokról, ha valakik, ők csak rontottak a helyzetenSajnos pont az ilyen játékosok miatt voltak részben jogosak a gyűlölködő rétegek kritikái
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
12 év kevés volt ahhoz hogy megkedveljem, most mégis fura látni hogy eligazol.🚨 EXCL: Jordan Henderson will be officially transferred on the FIFA TMS system as an Al Ettifaq player later tonight. His number is not decided yet but he is considering number 10. pic.twitter.com/QLxi4r3cV0
— DaveOCKOP (@DaveOCKOP) July 26, 2023
több mint 2 éve
Liverpool are set to make an improved offer for Southampton midfielder Romeo Lavia.#SaintsFC are holding out for an overall package in the region of £50m.#LFC | #PL
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) July 26, 2023
More from @David_Ornstein and @JamesPearceLFC
több mint 2 éve
Florentino helyében én már tárcsáznám az ügyvédeket.Roma have officially unveiled their new away kit for the coming 2023-24 season, drawing inspiration from the architecture of the Italian capital.https://t.co/JWSntHAxRy #ASRoma #SerieA #Calcio
— Football Italia (@footballitalia) July 26, 2023
több mint 2 éve
Új-Zélandi csajoknak elég nagy égés kikapni hazai pályán a filippínóktól, nem?Nem, korrektek voltak az első meccsen is, még Új-Zéland mákolt a 0 taktikai rendszerrel érkező norvégok ellen
warr_b
több mint 2 éve
Hol a hiba ebben az igènyes cikkben🤔😏?www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/video-messi-golokkal-es-golpasszal-tarolta-le-gazdag-csapatat/blt0c05f8619dceb5de
több mint 2 éve
vegul nem mentem ki, de az utolso 15 percet + hosszabbitast megneztem. nyilvan szereztek is 2 golt. az elso amugy baromsag volt a kapustol, hogy odaallitott vedot a golvonalra szabadrugas miatt igy a kipattanonal esely sem volt lesre, Hamrun okosan egybol betolt 2-3 tamadot az otoson belulre.Csebiék az utolsó utáni percben viszik a Tippmixemet a Dinamo Tbiliszi ellenCsebi jelenleg nem érthető
zacknorb
Matt részeg
JC6 - a ruszki
utolso golnal meg a szelso vedekezes elcsuszott a Tbiliszinel, uresen adhattak be szelrol, jol erkezett Mbong.
majd a csutortoki Gzira meccsre megyek ki, mar megvan a jegy.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Árok partján keressétek.Csebiék az utolsó utáni percben viszik a Tippmixemet a Dinamo Tbiliszi ellenCsebi jelenleg nem érthető
zacknorb
Matt részeg
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
Pali egy ikon. Ha teljhatalmat kap - és azt kapott - akkor azt csinál, amit akar.Hozzám az a vélemény áll közel, hogy így már utólag eléggé érthető, miért viselt el mindent a Herthának. Pontosan tudta, hogy mi is a céljami a celja?
r.baggio
szerinted a vezetoseg belement volna az igazolasba ha nem latjak ertelmet?
YoungZeeZee
Totálisan ez volt a cél. Hogy Palkó visszamenjen. Szép..
több mint 2 éve
Csebiék az utolsó utáni percben viszik a Tippmixemet a Dinamo Tbiliszi ellenCsebi jelenleg nem érthető
zacknorb
Matt részeg
több mint 2 éve
Csebi, remélem végül kimentél a Hamrun meccsre ☺️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"