Soccer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Poloska vagyok.
Akkor a Liverpoolban kezdő szint. Azt olvastam hogy a potenciálja nagy, de akkor rotációban már bőven használható lesz idén is. A pletykák szerint 50-ért lehet elhozni.A jól értesültek szerint megegyezett a Liverpool Roméo Laviával a szerződésének részleteiről, és már a So'tonnal tárgyalnak.Szerintem ő nem kezdő szint még egy BL szintű csapatban de fizikálisan top és van benne potenciál. Tchouameni light kb. de pár 10 milliót bőven megér.
Ő amúgy tényleg annyira jó mint amilyennek mondják?
Mikey
Pláne amikor Rice kaliberek 100+ millióért váltanak....
FLZOLI
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
A jól értesültek szerint megegyezett a Liverpool Roméo Laviával a szerződésének részleteiről, és már a So'tonnal tárgyalnak.Szerintem ő nem kezdő szint még egy BL szintű csapatban de fizikálisan top és van benne potenciál. Tchouameni light kb. de pár 10 milliót bőven megér.
Mikey
Pláne amikor Rice kaliberek 100+ millióért váltanak....
GOAL 🐎🐎@CPLCavalryFC go up 2-1 over @VanFootballClub as Daan Klomp shows off the flicks and tricks before rounding off with the finish
— OneSoccer (@onesoccer) July 22, 2023
🔴 WATCH #CanPL on OneSoccer pic.twitter.com/Sd5kWeBJxH

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
🚨🇸🇦 This has been the summer window of the Saudi Pro League and PIF have reportedly set aside £17 BILLION for transfers between now and 2030:
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) July 25, 2023
𝗔𝗹-𝗡𝗮𝘀𝘀𝗿:
🇵🇹 Cristiano Ronaldo
🇭🇷 Brozović
🇨🇮 Seko Fofana
🇧🇷 Alex Telles
🇸🇳 Sadio Mané ⏳
𝗔𝗹-𝗔𝗵𝗹𝗶:
🇸🇳 Edouard Mendy
🇧🇷… pic.twitter.com/eYO9Y4L02b
Meg szép. 😀 bár a Koppenhága ellen sok esélyt nem látok, de kitudja.Jó kis nap lesz a mai. Az összes kedvenc északi csapatom egymással játszik a bl selejtezőben. 😀te is breidablik drukker vagy?
roberto23
Löfli
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Jó kis nap lesz a mai. Az összes kedvenc északi csapatom egymással játszik a bl selejtezőben. 😀te is breidablik drukker vagy?
roberto23

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
friss trackeres ez a kedd.

Madden hates me.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
jó, csak az MTVA focis fodcastjében, ahol kb hetente fikázza az RTL-tLegalább Székely Dávid bemondta, hogy a Fradi-KÍ olyan trauma volt, mint 9/11, hogy mindenki tudni fogja hol és kivel volt.Nebaszki hogy ez lement?
AZT. A. KURVA.
zacknorb
Melyik műsor volt ez?
gamerkr
Poloska vagyok.
En csak azt lattam h az ekl megnyeresenek a unneplesere berletesek 10% olcsobban vehetnek jegyet.Sorsoltak a Konferencia Ligában, de most semmi nem számít még, csak az előttünk álló párharc az írek ellen. ⚽Fradi a Hamrun/Dinamo Tbiliszi győztesével játszik, ha megveri a Shamrockot, megyünk csebihez! 😀fradi kirakta már hogy továbbjutás esetén ki lesz? 😀
Löfli
petey
👉 bitly.ws/NB7q
zacknorb
Legalább Székely Dávid bemondta, hogy a Fradi-KÍ olyan trauma volt, mint 9/11, hogy mindenki tudni fogja hol és kivel volt.Nebaszki hogy ez lement?
AZT. A. KURVA.
zacknorb
Melyik műsor volt ez?
Mi a picsa ez, kiégett az agyam!!!Végülis csak megcsinálják pár év alatt a Szuperligát, csak nem Real meg Milan meg Chelsea lesz a csapatok neve, hanem kicsit arabosabb.
Tony Adams
Here we go? 😵💫🏀🇸🇦 https://t.co/l7koCplF5R
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 24, 2023
Poloska vagyok.
twitter.com/Giannis_An34/status/1683549442287255552?s=20
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
Szaúd Arábia menjen már a halál faszáramár így is ott van b@szod, a sivatag közepén 😀
ThundersNFL a Jobbágy

Madden hates me.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Nah ez Sobri lehet. 300 milliós átigazolási díj Mbappéért és 700 misis fizu, az új kijön 1 milliárd egy szezonra. Mondjuk új sem megy bele a francia.
Sixo
🚨 Kylian Mbappé will NOT join Al-Hilal this summer. He would rather not play at all next season than play in the Saudi league. 👀
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) July 24, 2023
✍️ @relevo pic.twitter.com/wvDD2ARJOt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Es gibt einen neuen Szalai in Hoffenheim! pic.twitter.com/bGRAhHYTVj
— TSG Hoffenheim (@tsghoffenheim) July 24, 2023
Hát mennyire kemény ez 😀
Al Hilal offering €300m transfer fee to PSG. In addition to this they are prepared to offer Mbappe a salary package of €700m over one year, after which he would be free to depart for Real Madrid should he so wish.
— James Benge (@jamesbenge) July 24, 2023
Mi a picsa ez, kiégett az agyam!!!