Soccer
szvsz en inkabb Uli meg Manu kornyekere koltoznek Tegernseenel. bar onnan azert az Allianz combos lenne, de mondjuk helikopterrel megoldhato 😊Ja, gondoltam. Elég sok játékos lakik ott elvileg. Sőt, ha jól tudom még Kahn is.Grunwald kornyeken nezett. nem tudom, hogy megfelelo kornyek-e neked? 😊na akkor elvileg a BM benyomja utolso ajanlatot Kane-ért, kb 100 M EUR korul. feljebb mar nem megy a csapat.Igazán vehetne egyet nekem is. 😀 pláne azon a környéken, ahol gondolom nézelődik.
kozben Kanené meg házakat nézett Munchen kornyeken a hetvegen. biztos csupán befektetés céljából.
csebi
roberto23
csebi
Hat Ja, nem egy lepusztult rész. 😀
roberto23
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Ja, gondoltam. Elég sok játékos lakik ott elvileg. Sőt, ha jól tudom még Kahn is.Grunwald kornyeken nezett. nem tudom, hogy megfelelo kornyek-e neked? 😊na akkor elvileg a BM benyomja utolso ajanlatot Kane-ért, kb 100 M EUR korul. feljebb mar nem megy a csapat.Igazán vehetne egyet nekem is. 😀 pláne azon a környéken, ahol gondolom nézelődik.
kozben Kanené meg házakat nézett Munchen kornyeken a hetvegen. biztos csupán befektetés céljából.
csebi
roberto23
csebi
Hat Ja, nem egy lepusztult rész. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
ez amugy sztem egy viszonylag jo uzlet a BMnek, es folytatodik az, hogy a Dortmund lerabolja a bundasligat.Marcel Sabitzer to Borussia Dortmund from Bayern, here we go! 🟡⚫️ #BVB
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 24, 2023
€19m package agreed, add-ons also included. Long term deal ready — to be signed later this week if all goes to plan.
Man United decided against his return weeks ago. BVB, on it as @Plettigoal called. pic.twitter.com/RgbgmVlqSe
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Grunwald kornyeken nezett. nem tudom, hogy megfelelo kornyek-e neked? 😊na akkor elvileg a BM benyomja utolso ajanlatot Kane-ért, kb 100 M EUR korul. feljebb mar nem megy a csapat.Igazán vehetne egyet nekem is. 😀 pláne azon a környéken, ahol gondolom nézelődik.
csebi
roberto23
Nah ez Sobri lehet. 300 milliós átigazolási díj Mbappéért és 700 misis fizu, az új kijön 1 milliárd egy szezonra. Mondjuk új sem megy bele a francia.De az arabok tudják hogy menne a Margitba, és elvileg benne van az ajánlatban hogy ha kivásárolják akkor mehet tovább.
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Marcel Sabitzer to Borussia Dortmund from Bayern, here we go! 🟡⚫️ #BVB
€19m package agreed, add-ons also included. Long term deal ready — to be signed later this week if all goes to plan.
Man United decided against his return weeks ago. BVB, on it as @Plettigoal called. pic.twitter.com/RgbgmVlqSe
EXCL: Al Hilal have submitted formal bid to Paris Saint-Germain in order to open talks for Kylian Mbappé. 🚨🔵🇸🇦
Understand it’s worth €300m — record fee.
No talks on player side.
⚪️ PSG remain convinced that Mbappé already agreed terms with Real Madrid with contract ready. pic.twitter.com/yeDu5AQr6E

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
"Szalai Ádám a magyar futballakadémiák munkáját összefogó és segítő Labdarúgó Módszertani Központ szakmai és képzési tanácsadója lett."Szalai eszméletlenül jól építette fel a marketingjét, imidzsét, nem véletlenül láthattuk legutóbb a CB-ben. Nagyon jó kapcsolatokkal rendelkezik, várható volt..
Biztosan igen komoly interjúztatási köröket követően!
r.baggio
na akkor elvileg a BM benyomja utolso ajanlatot Kane-ért, kb 100 M EUR korul. feljebb mar nem megy a csapat.Igazán vehetne egyet nekem is. 😀 pláne azon a környéken, ahol gondolom nézelődik.
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Biztosan igen komoly interjúztatási köröket követően!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Itt a cikk az interjúval, videóvalEz mindenhogy érdekelne 🤣🤣🤣itt a múltkori zseniális tizi, amiről mesélt @csebi 😊Holnap akartam linkelni a máltai kommentárral 😊 érdekel majd?
www.youtube.com/watch?v=LKU_siorq04
Löfli
csebi
davemayer
timesofmalta.com/articles/view/watch-i-wanted-ground-swallow-up-gzira-keeper-penalty-gaffe.1044973
Ez mindenhogy érdekelne 🤣🤣🤣itt a múltkori zseniális tizi, amiről mesélt @csebi 😊Holnap akartam linkelni a máltai kommentárral 😊 érdekel majd?
Löfli
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
naná 😊itt a múltkori zseniális tizi, amiről mesélt @csebi 😊Holnap akartam linkelni a máltai kommentárral 😊 érdekel majd?
Löfli
csebi

Don't blink!
itt a múltkori zseniális tizi, amiről mesélt @csebi 😊Holnap akartam linkelni a máltai kommentárral 😊 érdekel majd?
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Mateo Retegui to Genoa, here we go! Agreement in place with Italian national team striker who joins from Tigre 🔴🔵 🇦🇷🇮🇹 #SerieA
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 23, 2023
Understand Retegui will undergo first part of medical on Monday then sign in Genova on Tuesday.
Wolves tried — but FFP issues made it impossible. pic.twitter.com/35Ce9SaXRv

Don't blink!
Szerintem a Hoffenheim egy jó következő lépés, és előrelépés is. Szinte mindig 3 védőznek, ami könnyebbé teszi a beilleszkedését is, és bár vannak vetélytársak, kirobbanthatatlan lesz a kezdőből.
25 évesen megint mert kockáztatni, ezt mindig becsülni fogom.