Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Ez az úgynevezett Szulejmán BowlKolozsvár/Adana Demirspor - ZTE/Eszék3 magyar csak lenyom 1 törököt
Löfli
empty taxi
több mint 2 éve
Szalai Ati Hoffenheim hivatalos!
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Legalább Székely Dávid bemondta, hogy a Fradi-KÍ olyan trauma volt, mint 9/11, hogy mindenki tudni fogja hol és kivel volt..... és a végén a ferörei binladenekre ráküldik a TEK-et.
AZT. A. KURVA.
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2023/07/24/atigazolas-ujpest-franklin-sasere-vaduz/?_gl=1*wboo21*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
remelem be is alltal a | hosszu | sorba.origó is megírta ki mögött kell állniA Fradinak.Kolozsvár/Adana Demirspor - ZTE/EszékA ZTE - Eszék meccsen kinek kell majd szurkolnia a becsületes magyar szurkolóknak?
Löfli
Mikey
warr_b
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Sorsoltak a Konferencia Ligában, de most semmi nem számít még, csak az előttünk álló párharc az írek ellen. ⚽Fradi a Hamrun/Dinamo Tbiliszi győztesével játszik, ha megveri a Shamrockot, megyünk csebihez! 😀fradi kirakta már hogy továbbjutás esetén ki lesz? 😀
Löfli
petey
👉 bitly.ws/NB7q
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Na igen, az mondjuk már egy kicsit más szint. 😊szvsz en inkabb Uli meg Manu kornyekere koltoznek Tegernseenel. bar onnan azert az Allianz combos lenne, de mondjuk helikopterrel megoldhato 😊Ja, gondoltam. Elég sok játékos lakik ott elvileg. Sőt, ha jól tudom még Kahn is.Grunwald kornyeken nezett. nem tudom, hogy megfelelo kornyek-e neked? 😊na akkor elvileg a BM benyomja utolso ajanlatot Kane-ért, kb 100 M EUR korul. feljebb mar nem megy a csapat.Igazán vehetne egyet nekem is. 😀 pláne azon a környéken, ahol gondolom nézelődik.
kozben Kanené meg házakat nézett Munchen kornyeken a hetvegen. biztos csupán befektetés céljából.
csebi
roberto23
csebi
Hat Ja, nem egy lepusztult rész. 😀
roberto23
csebi
Brutális az a környék az biztos.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
origó is megírta ki mögött kell állniA Fradinak.Kolozsvár/Adana Demirspor - ZTE/EszékA ZTE - Eszék meccsen kinek kell majd szurkolnia a becsületes magyar szurkolóknak?
Löfli
Mikey
warr_b
több mint 2 éve
Fradi a Hamrun/Dinamo Tbiliszi győztesével játszik, ha megveri a Shamrockot, megyünk csebihez! 😀fradi kirakta már hogy továbbjutás esetén ki lesz? 😀
Löfli
több mint 2 éve
A Fradinak.Kolozsvár/Adana Demirspor - ZTE/EszékA ZTE - Eszék meccsen kinek kell majd szurkolnia a becsületes magyar szurkolóknak?
Löfli
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Kolozsvár/Adana Demirspor - ZTE/EszékA ZTE - Eszék meccsen kinek kell majd szurkolnia a becsületes magyar szurkolóknak?
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Ijjjj, ez a gól még előszezonban is ciki. Mondjuk McConnell nem sokat lesz az első csapat közelében.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Kolozsvár/Adana Demirspor - ZTE/Eszék3 magyar csak lenyom 1 törököt
Löfli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Kolozsvár/Adana Demirspor - ZTE/Eszék

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Twente/Hammarby - Kecskemét/Riga

Don't blink!
több mint 2 éve
Rapid Wien - DVSC/Alashkert

Don't blink!
több mint 2 éve
mi ebben a Skizofrenia? 😊 nekem a Hibernians a maltai csapatom, akkor lennek nehez helyzetben. amugy nyilvan ugy lesz a sorsolas, hogy ha tovabb is megy a Hamrun akkor jatszanak Magyarorszagon, mikor maltan vagyok ... | sztem nem fog tovabbmenni a Hamrun, mar ma itt nyer Maltan a Tbiliszi ebben a hosegben is |Fradi a Hamrun/Dinamo Tbiliszi győztesével játszik, ha megveri a Shamrockot, megyünk csebihez! 😀Skizofrén meghasonulás, here we go 😄
Löfli
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Fradi a Hamrun/Dinamo Tbiliszi győztesével játszik, ha megveri a Shamrockot, megyünk csebihez! 😀Skizofrén meghasonulás, here we go 😄
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Fradi a Hamrun/Dinamo Tbiliszi győztesével játszik, ha megveri a Shamrockot, megyünk csebihez! 😀csebi bowl
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Fradi a Hamrun/Dinamo Tbiliszi győztesével játszik, ha megveri a Shamrockot, megyünk csebihez! 😀

Don't blink!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 591
sztem a net4+++ramehet a net4+raTetszik ez a szaúdi bevásárlás, lassan egész komoly csapatok lesznek ott. Közvetíti vajon valamelyik magyar csatorna?Ha még nincs is, tuti meg fogja venni valamelyik.
Jughead
Sixo
zacknorb
vagy az m4 megvehetne bl potleknak
több mint 2 éve
Tetszik ez a szaúdi bevásárlás, lassan egész komoly csapatok lesznek ott. Közvetíti vajon valamelyik magyar csatorna?dazn adja állítólag
Jughead
(jó tudom magyart kérdeztél)
több mint 2 éve
mehet a net4+raTetszik ez a szaúdi bevásárlás, lassan egész komoly csapatok lesznek ott. Közvetíti vajon valamelyik magyar csatorna?Ha még nincs is, tuti meg fogja venni valamelyik.
Jughead
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Tetszik ez a szaúdi bevásárlás, lassan egész komoly csapatok lesznek ott. Közvetíti vajon valamelyik magyar csatorna?Ha még nincs is, tuti meg fogja venni valamelyik.
Jughead