Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 852 — Kinek mit intézett a kormánya
Csebiék az utolsó utáni percben viszik a Tippmixemet a Dinamo Tbiliszi ellen

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 630 — Sworn to the Dark
A jól értesültek szerint megegyezett a Liverpool Roméo Laviával a szerződésének részleteiről, és már a So'tonnal tárgyalnak.

Ő amúgy tényleg annyira jó mint amilyennek mondják?
Mikey
elég jónak tűnik nekem. itt egy elemző videó róla

www.youtube.com/watch?v=jQI4pvqVOx4

built for this shit

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 428 — LIGHTS OUT!
Új-Zélandi csajoknak elég nagy égés kikapni hazai pályán a filippínóktól, nem?
warr_b
2 arab csapat, nem lehet nagy különbség köztük.

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 852 — Kinek mit intézett a kormánya
BL-ben is vannak meglepetések
HJK megverte a Moldet, Zalgiris meg X-elt a Galataval

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 428
A jól értesültek szerint megegyezett a Liverpool Roméo Laviával a szerződésének részleteiről, és már a So'tonnal tárgyalnak.

Mikey
Az első, 37 millió fontos ajánlatot vissza is utasította gyorsan a So'ton.
Mikey
Ebből 20% a M.szitié lenne akinek jövőre elővásárlási joga
van rá —mintha.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 806 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Új-Zélandi csajoknak elég nagy égés kikapni hazai pályán a filippínóktól, nem?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 929 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
 index.hu/sport/futball/2023/07/25/bvsc-zuglo-labdarugo-nb-ii-visszateres-a-profik-koze-22-ev-utan/
warr_b
én szurkolnék nekik, ha már itt van tőlem 2 percre a pálya, de ezt is csak fideszes pénzzel tömik

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 806 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 index.hu/sport/futball/2023/07/25/bvsc-zuglo-labdarugo-nb-ii-visszateres-a-profik-koze-22-ev-utan/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 890 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Mikey
Mikey
Közben Fabinho holnap csatlakozik a kerethez ha nem lesz addig megegyezés. A kutyákon túl is egyezkedik még a két klub, nem miattuk áll a dolog. Elvileg fizetési részletekben nincs még megállapodás. Fabinho pedig jelenleg is Angliában van.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 563

Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 591
Hozzám az a vélemény áll közel, hogy így már utólag eléggé érthető, miért viselt el mindent a Herthának. Pontosan tudta, hogy mi is a célja
r.baggio
mi a celja?
szerinted a vezetoseg belement volna az igazolasba ha nem latjak ertelmet?
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 890 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Mikey
Szerintem ő nem kezdő szint még egy BL szintű csapatban de fizikálisan top és van benne potenciál. Tchouameni light kb. de pár 10 milliót bőven megér.

Pláne amikor Rice kaliberek 100+ millióért váltanak....
FLZOLI
Akkor a Liverpoolban kezdő szint. Azt olvastam hogy a potenciálja nagy, de akkor rotációban már bőven használható lesz idén is. A pletykák szerint 50-ért lehet elhozni.
Mikey
Fabinho sosem volt gyors, de az utolsó évében lelassult, elpattant tőle a labda, és sokszor nem tudott gyorsan jó döntést hozni, vagyis fejben is elfáradt.
az első szempontból hatalmas upgrade, ami a védekezéshez nagyon kell nekünk, a másodikból egyáltalán nem áll rosszul, a harmadik majd kiderül.
slowmotion
Csak gondolom Jürgenék sem gondolták úgy a középpálya rebuildet, hogy egy év alatt elmegy az egész bagázs, Fabinho (és Henderson) távozási szándéka nem volt bekalkulálva. Fabinhoval ráadásul az egyetlen 6-os megy el. A Brazil egy tapasztalt játékosként érkezett már mégis kellett neki fél év mire kezdőbe került. Most ha jön is Lavia, akkor is egy19 éves srác lesz az egyetlen opció oda. Nem biztos, hogy ez a szezon első felében mindig jól fog kinézni. Plusz az év végén amikor WM rendszer lett Fabinhonak limitáltabb szerepköre lett build up-ban is és sokkal jobban nézett ki. AA amikor belépett melé az ő játéka is sokkat javult nemcsak az angolé.
Persze ha már menni akarsz levezetni akkor nem szabad megtartani hiszen akkor motivációdat vesztetted, kicsit kiégtél, így most már nem gondolom h a transfer elé kéne állni és azt mondani márpedig te nem mész sehova de alapvetően én sajnálom hogy elmegy. Még pont 1 évre kellett volna amíg egy Lavia (vagy bárki) betanul mögötte.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 608 — Cowboys fan

Mikey
Szerintem ő nem kezdő szint még egy BL szintű csapatban de fizikálisan top és van benne potenciál. Tchouameni light kb. de pár 10 milliót bőven megér.

Pláne amikor Rice kaliberek 100+ millióért váltanak....
FLZOLI
Akkor a Liverpoolban kezdő szint. Azt olvastam hogy a potenciálja nagy, de akkor rotációban már bőven használható lesz idén is. A pletykák szerint 50-ért lehet elhozni.
Mikey
Fabinho sosem volt gyors, de az utolsó évében lelassult, elpattant tőle a labda, és sokszor nem tudott gyorsan jó döntést hozni, vagyis fejben is elfáradt.
az első szempontból hatalmas upgrade, ami a védekezéshez nagyon kell nekünk, a másodikból egyáltalán nem áll rosszul, a harmadik majd kiderül.
több mint 2 éve
napi humoros:

"az sincs kizárva, hogy az Európa-konferencialiga döntőjéig meneteltünk volna"
csebi
Ez kitől van?
Mikey
"Nehéz lenne tagadni, meglepett a klub döntése, de elfogadtam. Az más kérdés, hogy korábban kikaptunk a Qarabagtól, hazai pályán az egyik nagy rivális Slovan Bratislavától, három nullára a Pakstól a Groupama Arénában, vagy éppen a Magyar Kupában az Iváncsától is, és akkor mégsem rúgtak ki. Most vereséget szenvedtünk a Klaksvík ellen, rosszul sikerült mérkőzés volt, de ki tudja, az sincs kizárva, hogy az Európa Konferencia Liga döntőjéig meneteltünk volna” – mondta Csercseszov

Egészen elképesztő, hogy milyen párhuzamos valóságok léteznek. És akkor most zsebre tesz még pár százmillió forintot és megy tovább, mintha kb mi se történt volna
r.baggio
😀😀😀😀😀😀 Elképesztő.

több mint 2 éve
napi humoros:

csebi
Ez kitől van?
Mikey
"Nehéz lenne tagadni, meglepett a klub döntése, de elfogadtam. Az más kérdés, hogy korábban kikaptunk a Qarabagtól, hazai pályán az egyik nagy rivális Slovan Bratislavától, három nullára a Pakstól a Groupama Arénában, vagy éppen a Magyar Kupában az Iváncsától is, és akkor mégsem rúgtak ki. Most vereséget szenvedtünk a Klaksvík ellen, rosszul sikerült mérkőzés volt, de ki tudja, az sincs kizárva, hogy az Európa Konferencia Liga döntőjéig meneteltünk volna” – mondta Csercseszov

Egészen elképesztő, hogy milyen párhuzamos valóságok léteznek. És akkor most zsebre tesz még pár százmillió forintot és megy tovább, mintha kb mi se történt volna
r.baggio
A tolmács legenda fordította vajon ezt is?
Mi lesz most szegénnyel.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 453 — Lucas Scott
napi humoros:

csebi
Ez kitől van?
Mikey

r.baggio
en azert megsajnaltam ot, mikor elmondta, hogy milyen elkepeszto osszegre mondott nemet, mikor megkerestek az arabok. igazi klubikon, a fradi sziv megtesitoje. remelem vissza is vonultatjuk a szamat.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
napi humoros:

csebi
Ez kitől van?
Mikey

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
napi humoros:

csebi
Ez kitől van?

több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Hozzám az a vélemény áll közel, hogy így már utólag eléggé érthető, miért viselt el mindent a Herthának. Pontosan tudta, hogy mi is a célja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 591
José Mourinho once went 9 years in a row without losing a single league game at home [2002-2011]. 🤯

He managed Porto, Chelsea, Inter and Real Madrid in that time.

107 different teams failed to beat him across 150 different matches.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 269
Amúgy is rosszul kezeli a sajtót, van ott már sok sértett firkász, akik alig várják hogy megforgassák benne a tollukat.
Pont addig lesz nyugta amíg az első helyeken tanyáznak.
ozibozi
Pali szereti a tétet és a nyomást, ezzel a lépéssel most tett is magára.
több mint 2 éve
napi humoros:

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Amúgy is rosszul kezeli a sajtót, van ott már sok sértett firkász, akik alig várják hogy megforgassák benne a tollukat.
Pont addig lesz nyugta amíg az első helyeken tanyáznak.

több mint 2 éve
Nem tudom mennyire jó ötlet vagy szerencsés dolog ez a nepotista irány 😊
ozibozi
amugy epp erre gondoltam en is mikor meglattam. egy vmiben biztos vagyok, Palko nem bundas szint (marpedig ha a celt nezzuk akkor olyan jatekosokat kellene osszeszedni, akikben van potencial arra, hogy bundas szint legyenek) de megkockaztatom, hogy meg bundas 2ben sem meghatarozo jatekos. ezek a dontesek nem neznek ki jol, es meg szarabbul fognak, amikor nem jonnek az eredmenyek.
de legalabb 3 Dardai is lesz a keretben ...

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 298
Elanga Nottingham. Miert adjuk el oket. Tamadoszekcioban annyira nem vagyunk melyek