Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
A szégyen az én szememben elsősorban a játékosokat illeti és nem minket szurkolókat.Jó ez meg már kb alufóliasapkás kategória... De tegyük fel, hogy igaz, akkor milyen munkaadó az, ami ezt eltűri? Ja pont az, amelyik nem a saját bőrét viszi a vásárra, hanem az adófizetők "korlátlan" pénzéből garázdálkodik
A körülményeket meg láttuk, nehéz úgy nyerni ha nem akarsz.
Messi 11esét meg meg kivédte anno az izlandi kapus aki szintén félamatőr ha jól tudom, biztos az argentin is kutyaütő.
A tehetséget sokszor legyőzi a szív és az akarat, pláne ha a "tehetség" telibeszarja.
davemayer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Na ne röhögtess, emlékszel hogy az Egri Viktor inkább lemondta a meccs után nem sokkalra időzített vitáját a Szőllősivel mert " a közhangulat nem megfelelő a kritikára" - ezt mondta, ez nem vicc 🤣Pont ez a bajom, hogy ez megint egy politikai támadás, illetve egy sportesemény eredményét átviszik politikai támadásba.A Magyarország - Anglia 4-0 után, miután ellenzéki szereplők is teljesen pozitívan írtak a meccsről.
davemayer
Kubatov Gábor ugyan nem fejtette ki, mire gondolt pontosan, azonban a miniszterelnök házi sportújságírója Szöllősi György azt fűzte hozzá, hogy „nagy is a csönd.”
bobi0092
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
De hát Kubatov egy fasz, ő nem számít!Pont ez a bajom, hogy ez megint egy politikai támadás, illetve egy sportesemény eredményét átviszik politikai támadásba.A Magyarország - Anglia 4-0 után, miután ellenzéki szereplők is teljesen pozitívan írtak a meccsről.
davemayer
Kubatov Gábor ugyan nem fejtette ki, mire gondolt pontosan, azonban a miniszterelnök házi sportújságírója Szöllősi György azt fűzte hozzá, hogy „nagy is a csönd.”
bobi0092
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Pont ez a bajom, hogy ez megint egy politikai támadás, illetve egy sportesemény eredményét átviszik politikai támadásba.A Magyarország - Anglia 4-0 után, miután ellenzéki szereplők is teljesen pozitívan írtak a meccsről.
davemayer

több mint 2 éve
Szóval akkor már habzószájú is vagyok, szép. Komoly a színvonallegalább 1az egész ner organizáció égett meg kurváraHány ilyen van itt?
amihez a szurkolók nem hogy asszisztálnak hanem egyenesen örömködnek és kárörvendenek mikor más csapatnál még nagyobb retardáltak vannak
szóval kijár a faszkorbács a habzószájú fradistáknak is
ha edző buktatás volt akkor minden el van intézve és lehet a nemzeti kincset védeni tovább?
nem kéne kis önvizsgálatot tartani minden szinten?
Negritis, a vajda
davemayer
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
legalább 1az egész ner organizáció égett meg kurváraHány ilyen van itt?
amihez a szurkolók nem hogy asszisztálnak hanem egyenesen örömködnek és kárörvendenek mikor más csapatnál még nagyobb retardáltak vannak
ha edző buktatás volt akkor minden el van intézve és lehet a nemzeti kincset védeni tovább?
Negritis, a vajda
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
A srác konkrétan a jelenlegi legjobb játékos.Ha a pénz motiválná, aláírta volna a pár napja elé rakottt 10 év 1 milliárd eurós szerződést, vagy elmenne az arabokhoz. Mert szerintem nem azért akar a Realba szerződni mert a pénz motiválja, ahogy olvasom azért a tavaly alaírt szerződésénel jóval szerényebb pénzt adna neki csak a Real.
Pont egy amerikai sport fórumjában ne lepődjünk már meg a lépésein.
Az USA nagy major sportágaiban a legnagyobb sztárok évről évre a saját nyereségük maximalizálásán dolgoznak, holdoutolnak, kilépnek szerződésikből, cserét követelnek.
Megtehetik,mert ők diktálnak. És az ott egy fizetési sapkával így vagy úgy szabályozott piac.
Itt Európában pedig maffiózók, és arab milliárdosok korlátlan lehetőségekkel rendelkeznek. Csak éppen kevés játékos tud velük szembe szállni, és megzsarolni őket. Mbappé megteheti, és jól is teszi. Majd most lehet vele kapcsolatban az etikáról beszélni, jól fog hangozni a becsületes üzletemberek szájából.
Tony Adams

több mint 2 éve
A csebi. Az egy állat. Jó hogy az idő nagy részében Máltán van, bár ott is félbe kellett szakítani miatta az izraeli csapat elleni kupameccset. 😆az egész ner organizáció égett meg kurváraHány ilyen van itt?
Negritis, a vajda
davemayer

több mint 2 éve
Tehát nem tudod cáfolni az érveimet 😁Másfél éve nem írok semmit a politika topicba direkt, de köszi hogy megint rám sütöd.Nem gondolod komolyan, hogy egy fél percet is áldozok az életemből a fradikára és néztem a meccset? 🤣🤣Vigyoroghatsz rajta egész bátran, de nem volt az?!De hát "edzőbuktatás" volt 😁Es egy mecssen szopni meg ok de altalaban a nagyok osszekapjak magukat es guritanak 3 4 golt a szopo 1. Meccs utqn.Ennek a meccsnek a legszebb hozadéka hogy ezt fogjuk hallgatni évekig, szánalom amit a kárörvendők meg politikai indíttatású kretének előadnak a közösségi médiában pl.Feröeri csapat ellen sikerült kiesni a selejtező első körében, ahol van olyan játékos, aki mondjuk a VILLANYSZERELŐI munkája mellett focizik, kvázi hobbiként. Nincs az a mértékű kárörvendés, ami ennek a szégyennek a közelébe érne
davemayer
r.baggio
A poen itt g ket meccsen estek ki amatoroktol es az ftc az elso meccs elso par percben meg jonak tunt utana viszont lefociztak oket.
YoungZeeZee
warr_b
davemayer
De megint egyedül hajtod itt a magadét mindenki ellenében, mint fidesz témában is szoktad.
A Vasas-Budafok kupaelődöntőn is volt aki azzal jött, hogy Kondást akarták megbuktatni. Az mellékes volt hogy a kopasz zseni addigra rég megbukott, meg csak rá kellett nézni hogy milyen kezdőt rakott fel, és az is egyértelmű volt, hogy baszott megnézni a Budafok előző, Kisvárda elleni meccsét, a fantasztikus mesteredző...
Mégis mi értelme lett volna a Fradi játékosoknak edzőt buktatni?
Egyrészt, a 90%-uk zsoldos, a pénzen kívül más nem érdekli. A pénz márpedig a BL-ben van.
Másrészt meg, ha valami bajuk van az edzővel, honnan tudjàk ki lesz az új edző, és az milyen lesz? Ha az se tetszik nekik, azt is megbuktatják?
warr_b
Az első mondatod után meg komolyan vehetetlen vagy.
davemayer
Amúgy peace, nem támadni akarlak.
Igyunk inkább egy sört 🍻🙂

több mint 2 éve
az egész ner organizáció égett meg kurváraHány ilyen van itt?
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Másfél éve nem írok semmit a politika topicba direkt, de köszi hogy megint rám sütöd.Nem gondolod komolyan, hogy egy fél percet is áldozok az életemből a fradikára és néztem a meccset? 🤣🤣Vigyoroghatsz rajta egész bátran, de nem volt az?!De hát "edzőbuktatás" volt 😁Es egy mecssen szopni meg ok de altalaban a nagyok osszekapjak magukat es guritanak 3 4 golt a szopo 1. Meccs utqn.Ennek a meccsnek a legszebb hozadéka hogy ezt fogjuk hallgatni évekig, szánalom amit a kárörvendők meg politikai indíttatású kretének előadnak a közösségi médiában pl.Feröeri csapat ellen sikerült kiesni a selejtező első körében, ahol van olyan játékos, aki mondjuk a VILLANYSZERELŐI munkája mellett focizik, kvázi hobbiként. Nincs az a mértékű kárörvendés, ami ennek a szégyennek a közelébe érne
davemayer
r.baggio
A poen itt g ket meccsen estek ki amatoroktol es az ftc az elso meccs elso par percben meg jonak tunt utana viszont lefociztak oket.
YoungZeeZee
warr_b
davemayer
De megint egyedül hajtod itt a magadét mindenki ellenében, mint fidesz témában is szoktad.
A Vasas-Budafok kupaelődöntőn is volt aki azzal jött, hogy Kondást akarták megbuktatni. Az mellékes volt hogy a kopasz zseni addigra rég megbukott, meg csak rá kellett nézni hogy milyen kezdőt rakott fel, és az is egyértelmű volt, hogy baszott megnézni a Budafok előző, Kisvárda elleni meccsét, a fantasztikus mesteredző...
Egyrészt, a 90%-uk zsoldos, a pénzen kívül más nem érdekli. A pénz márpedig a BL-ben van.
Másrészt meg, ha valami bajuk van az edzővel, honnan tudjàk ki lesz az új edző, és az milyen lesz? Ha az se tetszik nekik, azt is megbuktatják?
warr_b
Az első mondatod után meg komolyan vehetetlen vagy.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Hidd el, simán elfogadnám hogy szarok, mert most azok is. Eleve a kezdő 11ből pl 4-5 játékos elképesztően szar formában van/volt, de ezt a 0-3at még így sem tudták volna összehozni, mondom, pláne latva mik történtek a meccsen.Ja és hozzatenném hogy sztem nem savazzuk az újpest drukkereket a vaduz meccsért, azt hiszem abban az esetben simán el lehetett könyvelni, egyértelmű volt mi miért történt. Pont ez a bajom, hogy ez megint egy politikai támadás, illetve egy sportesemény eredményét átviszik politikai támadásba.Nekem meg az a véleményem, hogy csak szeretnéd, ha ez politikai támadás lenne. Jobb lenne azt hinni, hogy edzőt akartak buktatni. Azzal azonban, hogy ezt hiszed, csak önmagadat ámítod. Mintha nem tudná minden fociszerető ember, hogy a magyar foci a válogatottat leszámítva igenis rossz úton jár. A válogatott szerencsére nem, mert ott időben kimentett játékosokból össze lehet egy ütőgépes gárdát állítani. Az ember persze gúnyolódik, mert életemben nem hallottam erről a csapatról, a Fradi vezetők meg BL-t meg minimum EL-t emlegettek. Ezek után bárkin gondolkodnának és mivel a pénzek az államtól jönnek, a politikai hangoktól sem csodálkozni kellene, hanem elismerni, hogy ez van, 2/3-al ezt is túléljük. 😊
Nrm hinném hogy bárki olyanokat írogatott ide a sikereknél hogy "nyert a fradi, áldott ner", szerintem elvárható lehetne hogy sportszakmailag értékeljünk bármilyen eredményt. Tisztában vagyok vele hogy a ner a sportot politikai eszközként probálja használni, de pl ennek az eredménynek nálam semmi köze a nerhez. De tovább megyek, nálam ez a vereség még csak nem is a vezetőség sara, és nem is Csercseszové, hanem 100%-ban a játékosoké. Ha a tudásod 10-20%-át hozod azt még csak gyenge formaval sem lehet magyarázni (az a szám a 60-70 lenne), az már direkt van.
davemayer
Klaci79
Nem áll jól a fradi, szarok ezt készséggel elismerem, ott volt pl a suduva meccs visszavágója anno, ott sem játszottak jól, de nyerni akartak és 3-4 játékos jó teljesítménye és akarása elég volt a sikerhez a szerényebb képességű de szívós és jól játszó csapat ellen.
Ha reálisan nézem még szarul játszva is ki lehetett volna hozni egy xet, vagy egy szoros győzelmet.
A 0-3ra az hogy szarok nem magyarázat, és őszintén fáj hogy ezt szimplán elitézik azzal hogy "szarok" meg hogy "köcsög ner, köcsög fradi" a játékosokat pedig nem veszik elő.
Kvázi olyan volt a meccs alakulása mint egy klasszikus fogadási csalásnál, kivéve hogy itt a nyeremény (jó, nektek NERemeny) az edzőváltás volt. És itt jön az a kérdés hogy egy profi focista hogy tehet meg ilyet - úgy hogy telibeszarja a csapatot. Az ilyet pedig meg kell büntetni, és többet nem léphet pályára az adott csapat mezében az tuti. Mondom, én csodalom hogy nem vertek még meg senkit, én tuti elbeszélgetnék párral.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Nem gondolod komolyan, hogy egy fél percet is áldozok az életemből a fradikára és néztem a meccset? 🤣🤣Vigyoroghatsz rajta egész bátran, de nem volt az?!De hát "edzőbuktatás" volt 😁Es egy mecssen szopni meg ok de altalaban a nagyok osszekapjak magukat es guritanak 3 4 golt a szopo 1. Meccs utqn.Ennek a meccsnek a legszebb hozadéka hogy ezt fogjuk hallgatni évekig, szánalom amit a kárörvendők meg politikai indíttatású kretének előadnak a közösségi médiában pl.Feröeri csapat ellen sikerült kiesni a selejtező első körében, ahol van olyan játékos, aki mondjuk a VILLANYSZERELŐI munkája mellett focizik, kvázi hobbiként. Nincs az a mértékű kárörvendés, ami ennek a szégyennek a közelébe érne
davemayer
r.baggio
YoungZeeZee
warr_b
davemayer

több mint 2 éve
az egész ner organizáció égett meg kurváraamihez a szurkolók nem hogy asszisztálnak hanem egyenesen örömködnek és kárörvendenek mikor más csapatnál még nagyobb retardáltak vannak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ha követed akkor tudod hogy a glazeréket az eredményektől függetlenül támadják. Ha a 0-7 miatt mondod, az amúgy nem volt direkt, ott az a csapat ennyit tudott, a poolnak meg szó szerint minden bejött. Mi is vertük 8-2re az arsenalt anno, az is kb ilyen meccs volt.Ez olyan hogy a MU blama után a Glazeréket támadják, azaz a tulajokat. Ha egyszer a NER a tulaj, ez van.Ja és hozzatenném hogy sztem nem savazzuk az újpest drukkereket a vaduz meccsért, azt hiszem abban az esetben simán el lehetett könyvelni, egyértelmű volt mi miért történt. Pont ez a bajom, hogy ez megint egy politikai támadás, illetve egy sportesemény eredményét átviszik politikai támadásba.Nekem meg az a véleményem, hogy csak szeretnéd, ha ez politikai támadás lenne. Jobb lenne azt hinni, hogy edzőt akartak buktatni. Azzal azonban, hogy ezt hiszed, csak önmagadat ámítod. Mintha nem tudná minden fociszerető ember, hogy a magyar foci a válogatottat leszámítva igenis rossz úton jár. A válogatott szerencsére nem, mert ott időben kimentett játékosokból össze lehet egy ütőgépes gárdát állítani. Az ember persze gúnyolódik, mert életemben nem hallottam erről a csapatról, a Fradi vezetők meg BL-t meg minimum EL-t emlegettek. Ezek után bárkin gondolkodnának és mivel a pénzek az államtól jönnek, a politikai hangoktól sem csodálkozni kellene, hanem elismerni, hogy ez van, 2/3-al ezt is túléljük. 😊
Nrm hinném hogy bárki olyanokat írogatott ide a sikereknél hogy "nyert a fradi, áldott ner", szerintem elvárható lehetne hogy sportszakmailag értékeljünk bármilyen eredményt. Tisztában vagyok vele hogy a ner a sportot politikai eszközként probálja használni, de pl ennek az eredménynek nálam semmi köze a nerhez. De tovább megyek, nálam ez a vereség még csak nem is a vezetőség sara, és nem is Csercseszové, hanem 100%-ban a játékosoké. Ha a tudásod 10-20%-át hozod azt még csak gyenge formaval sem lehet magyarázni (az a szám a 60-70 lenne), az már direkt van.
davemayer
Klaci79
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
De dave, én csak példát mondtam.Nem gondolod hogy esetleg az adott játékost kellene számon kérni?
Ha most az állam csecsén lóg valaki, 1000%-ban és a hozzajarulasom nélkül az adóforintjaimból vesz Kubatov alsógatyát, nincs egy magán befektető, csak államilag kötelezően oda irányított cégek és szponzorok, nincs egy jól felépített klub modell, nem piaci alapon működik és tisztes bevétele szinte nincs is, akkor bizony jogomban áll egy ekkora égés után számonkérni. Vagy nem?
JC6 - a ruszki
Ha a kórházigazgató felvesz egy jó traumatológust, aki vegzi is a dolgát ahogy illik, jó pénzt kap érte, néha vannak rosszabb napjai de mindent megtesz majd egyik nap bemegy dolgozni és a műtőasztalon szétkaszabolja a szikével a beteget az a kórházigazgató sara?
Nálam ez a vereség 100%-ban azon játékosok sara akik a pályán voltak, hiszen ekkora különbséget nem lehet csak úgy ledolgozni ha a sokkal jobb csapat legalabb 60-70%-on játszik (amit azért korábban nagy százalékkal hoztak, és alapbol el is varható kb minimum). Ez a meccs 0-3 lett, hatalmas egyéni hibákkal, szandékossággal az első 2 gólnál.
Pont ezèrt van jatékosuralom, mert ilyenkor egy edző tehet amit akar, ha nem akar nyerni a csapata akkor ki fog kapni. Igen, még a villanyszerelőtől is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ez olyan hogy a MU blama után a Glazeréket támadják, azaz a tulajokat. Ha egyszer a NER a tulaj, ez van.Ja és hozzatenném hogy sztem nem savazzuk az újpest drukkereket a vaduz meccsért, azt hiszem abban az esetben simán el lehetett könyvelni, egyértelmű volt mi miért történt. Pont ez a bajom, hogy ez megint egy politikai támadás, illetve egy sportesemény eredményét átviszik politikai támadásba.Nekem meg az a véleményem, hogy csak szeretnéd, ha ez politikai támadás lenne. Jobb lenne azt hinni, hogy edzőt akartak buktatni. Azzal azonban, hogy ezt hiszed, csak önmagadat ámítod. Mintha nem tudná minden fociszerető ember, hogy a magyar foci a válogatottat leszámítva igenis rossz úton jár. A válogatott szerencsére nem, mert ott időben kimentett játékosokból össze lehet egy ütőgépes gárdát állítani. Az ember persze gúnyolódik, mert életemben nem hallottam erről a csapatról, a Fradi vezetők meg BL-t meg minimum EL-t emlegettek. Ezek után bárkin gondolkodnának és mivel a pénzek az államtól jönnek, a politikai hangoktól sem csodálkozni kellene, hanem elismerni, hogy ez van, 2/3-al ezt is túléljük. 😊
davemayer
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ja és hozzatenném hogy sztem nem savazzuk az újpest drukkereket a vaduz meccsért, azt hiszem abban az esetben simán el lehetett könyvelni, egyértelmű volt mi miért történt. Pont ez a bajom, hogy ez megint egy politikai támadás, illetve egy sportesemény eredményét átviszik politikai támadásba.Nekem meg az a véleményem, hogy csak szeretnéd, ha ez politikai támadás lenne. Jobb lenne azt hinni, hogy edzőt akartak buktatni. Azzal azonban, hogy ezt hiszed, csak önmagadat ámítod. Mintha nem tudná minden fociszerető ember, hogy a magyar foci a válogatottat leszámítva igenis rossz úton jár. A válogatott szerencsére nem, mert ott időben kimentett játékosokból össze lehet egy ütőgépes gárdát állítani. Az ember persze gúnyolódik, mert életemben nem hallottam erről a csapatról, a Fradi vezetők meg BL-t meg minimum EL-t emlegettek. Ezek után bárkin gondolkodnának és mivel a pénzek az államtól jönnek, a politikai hangoktól sem csodálkozni kellene, hanem elismerni, hogy ez van, 2/3-al ezt is túléljük. 😊
davemayer
több mint 2 éve
De dave, én csak példát mondtam. Ha most az állam csecsén lóg valaki, 1000%-ban és a hozzajarulasom nélkül az adóforintjaimból vesz Kubatov alsógatyát, nincs egy magán befektető, csak államilag kötelezően oda irányított cégek és szponzorok, nincs egy jól felépített klub modell, nem piaci alapon működik és tisztes bevétele szinte nincs is, akkor bizony jogomban áll egy ekkora égés után számonkérni. Vagy nem?
több mint 2 éve
Viktor urunk legalább Szoboszlairól leszállhat, miután Dzsudzsákot sikerült megrontani. Mondjuk itt legalább az apa kordában tudja tartani az arcát.Lesz még Magyarország narancs részének kedvenc csapata a Liverpool, attól félek.
Heisman nádor
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Fixed 😉Figyelj Dave, leírom mekkora a kontraszt:De basszus úgy írod ezt mintha nem tudnám. Az a mmaee nem játszott amúgy pont de én inkább nem oktatlak ki.
Klasvik középpályás:
- korán reggel kel, elmegy dolgozni
- ledolgoz 8 óra fizikai munkát
- utána azon a megy edzésre, ami 2-2.5 óra
- majd az edzoterembe
- aztán haza, este 8-9-kor
Keres a munkával és a focival kb 5000€-t
R.S. Mmmaaaeee:
- felkel 9kor, eszik, elmegy edzésre (attól függ napi egy vagy kettő)
- ebéd
- csendes pihenő
- edzés ( 1 vagy 2)
- utána szabadfoglalkozas
Keres ezzel 20.00 €-t plusz bónuszok meg egyéb finomságok
Úgy, hogy a teljes fizetését te, én, mi álljuk.
És akkor jön a klasvíki pék, a villanyszerelő meg a postas és 180 perc alatt háromszor találsz ellenük kaput, gólt sem rúgsz, és kiesel az első körben.
Vagy a keretben vagy 35-40 játékos. Számold ki, 5000€ alatt nem keresnek…
Szívesen.
JC6 - a ruszki
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Viktor urunk legalább Szoboszlairól leszállhat, miután Dzsudzsákot sikerült megrontani. Mondjuk itt legalább az apa kordában tudja tartani az arcát.
több mint 2 éve
Figyelj Dave, leírom mekkora a kontraszt:De basszus úgy írod ezt mintha nem tudnám. Az a mmaee nem játszott amúgy pont de én inkább nem oktatlak ki.
Klasvik középpályás:
- majd az edzoterembe
R. Mmmaaaeee:
- ebéd
- csendes pihenő
- edzés ( 1 vagy 2)
És akkor jön a klasvíki pék, a villanyszerelő meg a postas és 180 perc alatt háromszor találsz ellenük kaput, gólt sem rúgsz, és kiesel az első körben.
Szívesen.
JC6 - a ruszki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Figyelj Dave, leírom mekkora a kontraszt:Klasvik középpályás:
- majd az edzoterembe
R. Mmmaaaeee:
- ebéd
- csendes pihenő
- edzés ( 1 vagy 2)
Mocskos buzi politikai van a Fradi minden percében. Minden másodpercében. Semmi más. Semmi szakma, semmi előrelépés, semmi ész, csak az eszetlen közpénz szórás. A köz pénze. A népé. A miénk. És akkor ne szóljunk..
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)