Soccer
Ok, intézzük el akkor ennyivel, ahogy kényelmesebb.Ha szóvá tesszük az eredményt az a baj, ha nem, akkor meg az 😄Ádám HambergerHahaha, elég csak megnézned azt a tücsökciripelést itt a fórumon ami majdnem 1 napja megy a fradi meccsel kapcsolatban...
19 órája
Erről van szó.
Úgy látom tényleg megértette a csapat a mondandónkat. Menni kell tovább.
FERENCVÁROS
most akkor mégsem edzőbuktatás volt? dave, lécci..kétségek közt őrlődöm napk óta. 😀
petey
Ha neked ezek után sem egyértelmű mi történt nem tudok segíteni.
Az meg hogy a steroid műmájer mit nyilatkozik (akarom mondani nyilatkozhat) és mi történt valójában az kèt külön dolog.
Enyhén szánalmasnak érzem a lekezelő stílust amit megengedsz magadnak btw.
davemayer
Szerinted edzőbuktatás volt a Kí elleni. Mások szerint meg nem. Ahogy általában, most sem fogjuk meggyőzni a másikat az igazunkról. Lapozhatunk?
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Nem az eredmény, hanem a mutatott játék és a játékosok hozzáállása közti különbség. Múlt héten kb mindenki szarozott azért amit írtam, ez a meccs volt kb a bizonyíték arra hogy egy 70-80%-os teljesitmény is elég egy ilyen meccs megnyeréséhez (most sem játszott igazán jól a fradi amúgy).mire fel történne bármi is?Ádám HambergerHahaha, elég csak megnézned azt a tücsökciripelést itt a fórumon ami majdnem 1 napja megy a fradi meccsel kapcsolatban...
19 órája
Erről van szó.
FERENCVÁROS
most akkor mégsem edzőbuktatás volt? dave, lécci..kétségek közt őrlődöm napk óta. 😀
petey
Az meg hogy a steroid műmájer mit nyilatkozik (akarom mondani nyilatkozhat) és mi történt valójában az kèt külön dolog.
davemayer
jött a kötelező, vagy szerinted ez "eredmény"?
Negritis, a vajda
Elég volt csak a labda nélküli mozgásokat figyelni hogy lehessen látni mitől lett múlt héten az az eredmény.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Bundás 2 közben már elkezdődött, Hamburg vs Schalke. Németh András a cserepadon.Az egykori BEK győztes meg az UEFA győztes vagy 60.000 néző előtt 😉
Sixo
Ha szóvá tesszük az eredményt az a baj, ha nem, akkor meg az 😄Ádám HambergerHahaha, elég csak megnézned azt a tücsökciripelést itt a fórumon ami majdnem 1 napja megy a fradi meccsel kapcsolatban...
19 órája
Erről van szó.
FERENCVÁROS
petey
davemayer
Szerinted edzőbuktatás volt a Kí elleni. Mások szerint meg nem. Ahogy általában, most sem fogjuk meggyőzni a másikat az igazunkról. Lapozhatunk?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
De hát az történt amire sokan utaltak. Oda került a csapat ahova való.Ádám HambergerHahaha, elég csak megnézned azt a tücsökciripelést itt a fórumon ami majdnem 1 napja megy a fradi meccsel kapcsolatban...
19 órája
Erről van szó.
FERENCVÁROS
petey
davemayer
Lehet hogy nagyobb költségvetéssel dolgoznak, mint egy bl csapat, de attól meg nem lesznek azok. Hiába hangoztatja Pali meg kubi hogy itten márpedig bl csapat van, a konfetti liga az ő szintjük. El kell fogadni.
mire fel történne bármi is?Ádám HambergerHahaha, elég csak megnézned azt a tücsökciripelést itt a fórumon ami majdnem 1 napja megy a fradi meccsel kapcsolatban...
19 órája
Erről van szó.
FERENCVÁROS
petey
davemayer
jött a kötelező, vagy szerinted ez "eredmény"?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Ja megvannak, a wcs néni volt.Ádám Hambergerez a Hamberger az a főhuligán, akinek a spanjai a stadionban, kamerák előtt késelték meg a korábbi főhuligánt?
19 órája
Erről van szó.
FERENCVÁROS
petey
tényleg, lezárult már a nyomozás, megvannak a tettesek?
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Ádám HambergerHahaha, elég csak megnézned azt a tücsökciripelést itt a fórumon ami majdnem 1 napja megy a fradi meccsel kapcsolatban...
19 órája
Erről van szó.
FERENCVÁROS
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Ádám Hambergerez a Hamberger az a főhuligán, akinek a spanjai a stadionban, kamerák előtt késelték meg a korábbi főhuligánt?
19 órája
Erről van szó.
FERENCVÁROS
petey
tényleg, lezárult már a nyomozás, megvannak a tettesek?
19 órája
Erről van szó.
FERENCVÁROS
Na várj, én azt olvastam hogy az orvosi teljes egészén átesett már. Romano kicsit lemaradt most.Fabinho has been authorised to travel for first part of medical with Al Ittihad, as expected 🚨🟡⚫️
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 28, 2023
Liverpool, waiting to check documents — key step then then deal will be done as reported earlier ⤵️ https://t.co/7EMkY9klrO
Beki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Pít, Szomorú Szűz Bence és valami sudri kopasz proli Vadhajtások stílusban és Trollfoci szakértelemmelÉn komolyan nem tudom mit eszik a nép ezen a Premier Leek műsoron... Büdös paraszt stílusban egoból nyomni a berögzült mantrákat valami kényszeredett vicceskedő és lekezelő hangvétellel... Még talán az a Sós Márk mutat valamit abból, hogy nem csak buborékban él de a másik három... No comment, amit a szaudi ligáról is összehordtak,te jó ég. Még szerencse, hogy az önreklám és pénz tarhálás megszakította időnként a gondolatmenetet.ki volt a masik harom?
Eddig se követtem, jól tettem, marad így 🙂
FLZOLI
en amugy epp ezzel a Markkal vitatkoztam multkor twitteren, azert volt, amikor a tenyek nem igazan zavartak.
csebi
Sadio Mané to Al Nassr, here we go! Deal in place between the two clubs, Bayern have accepted the verbal proposal after advanced talks yesterday 🟡🔵🇸🇦
Paperwork to be checked on player side and then medical will be booked, deal will be done.
Fofana, Brozović, Telles… Mané ⭐️ pic.twitter.com/w0eZqFQxgD
Én komolyan nem tudom mit eszik a nép ezen a Premier Leek műsoron... Büdös paraszt stílusban egoból nyomni a berögzült mantrákat valami kényszeredett vicceskedő és lekezelő hangvétellel... Még talán az a Sós Márk mutat valamit abból, hogy nem csak buborékban él de a másik három... No comment, amit a szaudi ligáról is összehordtak,te jó ég. Még szerencse, hogy az önreklám és pénz tarhálás megszakította időnként a gondolatmenetet.ki volt a masik harom?
FLZOLI
en amugy epp ezzel a Markkal vitatkoztam multkor twitteren, azert volt, amikor a tenyek nem igazan zavartak.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
🚨 BREAKING! Ousmane Dembélé is on the verge of signing for PSG!
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) July 28, 2023
The two parties are in advanced discussions and he is keen on the move. The Barça forward has a release clause of €50M before July 31, rising to €100M after that date. 💰⏳
✍️@FabriceHawkins pic.twitter.com/RKbxLf6Yx6
🚨 BREAKING 🚨
— Football Daily (@footballdaily) July 28, 2023
UK and Ireland set to host Euro 2028 after they were left as sole bidders.
[via @SkyKaveh]. pic.twitter.com/NU5RoaI8Ki
Fabinho has been authorised to travel for first part of medical with Al Ittihad, as expected 🚨🟡⚫️
Liverpool, waiting to check documents — key step then then deal will be done as reported earlier ⤵️ https://t.co/7EMkY9klrO
Mane megy Cr7hez.igen, most targyalnak. kivancsi vagyok, hogy pluszbol jovunk-e ki ebbol atigazolasi dij cimen.
Sixo
azert ez az sztar igazolas nem mutat tul jol Brazzo cvjben.
Matthias Jaissle Salburg vezető edzője megy az Al Ahlihoz.
Rebic ácsé -> Besiktas
PSG 250 misit kér Mbappéért. Nem tudom minek fizetnék ki ha jövőre mehet ingyen is.
www.youtube.com/watch?v=wcpPpl_9lG4

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
friss trackerrel teljes a péntek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...