Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 265

empty taxi
Elmebeteg barmai már ezzel az ajánlattal is, de tuti emelni fognak még...
Beki
Lesz egy nagy igazolás az biztos, hiányposztra biztosan túl kell fizetni...
Heisman nádor
Nem kettő? Gondolok itt Havertzre Rice mellett.
Beki
Havertz hianyposztra jonne?
csebi
Szerintem Nketiah helyére.
Sixo
De Nketiah középcsatár, Havertz meg idén bizonyította hogy abban nem jó. Nincs is olyan poszt jelenleg ahova ő illene igazán jelenleg szerintem, mert Jesus helyére se raknám be, hacsak Arteta nem talált ki valami mást. Neki kéne visszakészíteni, nekünk pedig olyan kell aki lekészít. Vagy jöjjön egy igazi 9-es, vagy Saka mögé egy jó backup.
A Chelseanek meg 70 milliót, de még 50-et se adnék. Eladási kényszerben vannak, bukjanak rajta, ha nem kell nekik a német. Mondjuk ebbe a túlfizetés dologba Edu nem nagyon ment bele eddig.
Heisman nádor
Jesus se igazi 9es, Havertz neki az alternatívája.
Sixo
Ezért írtam hogy inkább jöjjön egy igazi 9-es, aki taktikailag tud változás lenni, és berúgja a helyzeteit, plusz van benne helyzetfelismerés hogy mikor kell lekészítenie. Mert Lacazette erre hajazott, és ezért is volt jobb tavaly előtt mint Auba, hogy ő oda tudta adni a labdát Sakának és Martinellinek. Pedig ő nem false 9/second striker. Nketiah egyenlőre nem top PL szint, de van 3 másik poszt ahova előbb kéne erősítés: Xhaka helyére ball CM, egy Partey upgrade, és egy jobbszélső védő.
De van itt sok ágyús, érdekel hogy ti mit gondoltok 😊
Heisman nádor
Rice/Caicedo jön középre, az elég nagy upgrade a mostanihoz képest.
Havertz cserének drága, kezdőnek nincs posztja így simán hülyeség.

Top szélső védő nincs a piacon, szóval oda kár nagy pénzt áldozni.

Én tuti a francia ligában hoznék valakit csatárnak vagy valami spanyol/olasz/német középcsapat értelmesebb játékosát (lásd Isak). Aztán ha van pénz lóvéra akkor Osimeh egyértelműen. Top fit és simán menni kell a PL + BL kombóért.

Mondjuk én nem vagyok ágyús fan, szóval ez nem fog érdekelni 🙂
FLZOLI
Broncos fanok véleménye is elfogadható 😀 Azért írtam csak ezt mert ők nézik a legtöbb meccset, jobban tisztában lehetnek mi kell pontosan, nem kizárva másokat 😉
Kb egyet is értek, RB-be ha nem is nagy pénzért azért ott van egy Fresneda. Nem kell amúgy sokat költeni, egy nagy összegű játékost vártam alapból, és 2 rotation opciót.
Heisman nádor
Jobb bekket én mindenképpen hoznék, pl Frimpong a Bayer 04-ből nagyon adnám, vagy Cancelo-t, esetleg a kiesőktől valaki, Castagne-t már nézegetjük is, de nekem pl tetszene onnan egy Livermento is a Sotonból.
Rice + Havertz mellé kicsit soknak érezném Caicedo-t, szerintem ennyi pénzünk nincs. Inkább Partey mellé egy fiatal riválist hoznék, persze nem olcsón, akivel meg kellene harcolnia a kezdőért. Na Caicedo ehhez sztem drága.
Bírom Nketiah-t, Balogun-t is, de ha a két fiatal eladásával keresnénk 60-70 millát, az nem lenne rossz Tierney is lelép, Cancelo azért is lenne epic,mert mindkét szélre be tudnak forogni.
Tony Adams
Jobbhátvéd, Partey upgrade (lehet Rice) + befejező csatár.
Nketiah Balogun Tierney Xhaka elmehetnek, Leno-val mi lesz?
több mint 2 éve
Törölt felhasználó

Negritis, a vajda
Sztem azért kacsa alapból, mert ha jól emlékszem h az UEFA áttolt 1 éve egy olyan szabályt, amiben a kölcsön éveinek számát max 1 évben határozza meg (ebben volt h hány játékost adhat kölcsönbe max 1 klub). Persze, ha nem él még ez a szabály, akkor sorry.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 003 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 583
Beindult az nb1.volt milanos az ujpestbe, volt juves zegre.
több mint 2 éve
Tavaly még lehetett azzal magyarázni, hogy egy kiskaput használtak ahhoz, hogy ennyi pénzt költhessenek. Ezt a kiskaput bezárta PL. Akkor kérdem én, hogy mégis honnan van rá pénzük? Ráadásul azt is mondják ,hogy Leao új kivásárlási összegét, 175 misit is ki akarják fizetni. Mibűl? Eladják Löflit törökbe szervenként?
Sixo
gondolom akiket tavaly vettek azokat kell most eladni
még ha brutális kedvezménnyel és veszteséggel teszik akkor is maradhat elég
szánalmas ettől még
Negritis, a vajda
szerintem pont hogy a korábbi igazolásokat fogják áron alul eladni, plusz a homegrown talenteket, mert az tiszta haszonként látszik könyvelésnél
Löfli
ezt írtam én is, nem?
legalábbis ugyanerre utaltam hogy a meglévő keretet lehet árúsítani és azzal egyenesbe hozni a könyvelést
Negritis, a vajda
mármint a még korábbiakra gondoltam, nem hiszem, hogy pl Mudrykot meg Enzot eladnák miután 7-8 éves szerződéseket írtak alá 😊
Löfli
jah nyilván, de sztem a tavalyiak közül is lesz akit megpatkolnak

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 927 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Tavaly még lehetett azzal magyarázni, hogy egy kiskaput használtak ahhoz, hogy ennyi pénzt költhessenek. Ezt a kiskaput bezárta PL. Akkor kérdem én, hogy mégis honnan van rá pénzük? Ráadásul azt is mondják ,hogy Leao új kivásárlási összegét, 175 misit is ki akarják fizetni. Mibűl? Eladják Löflit törökbe szervenként?
Sixo
szánalmas ettől még
Negritis, a vajda
szerintem pont hogy a korábbi igazolásokat fogják áron alul eladni, plusz a homegrown talenteket, mert az tiszta haszonként látszik könyvelésnél
Löfli
ezt írtam én is, nem?
legalábbis ugyanerre utaltam hogy a meglévő keretet lehet árúsítani és azzal egyenesbe hozni a könyvelést
Negritis, a vajda
mármint a még korábbiakra gondoltam, nem hiszem, hogy pl Mudrykot meg Enzot eladnák miután 7-8 éves szerződéseket írtak alá 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Sixo
szánalmas ettől még
Negritis, a vajda
Löfli
ezt írtam én is, nem?

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 403 — LIGHTS OUT!
Az India-Libanon 0-0 lett, de örültem, hogy a nagy öregek közül Sunil Chhetri be lett hozva csereként.
zacknorb
Viszont csak három Singh nevű volt az indiai kezdőben, hát mivé lesz így a világ...
warr_b
Követelem a warrb_szutyok futball topikot
JC6 - a ruszki
Hajnalban Concacaf Nemzetek Ligája elődöntők: Panama-Kanada és Usa-Mexikó!

Löfli nyilván az usákoknak drukkol, Sixo meg természetesen Panamának szorít.
warr_b
lófaszt, Viva Mexikó!
Löfli
Pedig jobban jártál volna 😂
Parázs meccs volt, 2-2 piros lap is villant.
Kanada-Usa döntő...
warr_b

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 927 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Sixo
szánalmas ettől még
Negritis, a vajda

Don't blink!
több mint 2 éve
Sixo
szánalmas ettől még

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Mi az istennek kéne nekünk egy bodegás Danilo. Vagy megint visszaállunk majd 4 védőzni?

több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Kanada-Usa döntő...
warr_b
Haverom kint volt, Vegasban rendezték

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 285 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 382 — Lucas Scott
remek selejtező meccseket közvetítenek ma a sportcsatornák. Málta - Anglia, Gibraltár - Franciaország, Andorra - Svájc... nem is tudom eldönteni melyiket nézzem.
deyell
Malta - Anglia. football is coming home.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 794 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
remek selejtező meccseket közvetítenek ma a sportcsatornák. Málta - Anglia, Gibraltár - Franciaország, Andorra - Svájc... nem is tudom eldönteni melyiket nézzem.
deyell
22:30-kor az Antigua&Barbuda-Guadeloupe meccsel megkezdődnek a Gold Cup selejtezők, az jobb lesz.

Hajrá Saint Lucia!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 630 — Sworn to the Dark

built for this shit

több mint 2 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 005

Sixo
Állítólag már nagyon előrehaladottak a tárgyalások vele. Júliustól fix 50 millióért vihető, így meg lehet spórolni a De Laurentiis-szel való tárgyalást is.

Egy de Ligt - Kim duó már pofás lenne a tengelyben, még akár a prime Hummels - Boateng párost is überelheti hosszabb távon.
Hungarian Bill
Kim ennyire jo vedo lenne? sztem o akkor jonne, amikor Pavardot meg Hernandezt mar biztosan tudjuk annyiert eladni, amennyiert akarjuk.
csebi
Serie A-ban az év védője díjakat azért nem szokták puszira osztogatni.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 382 — Lucas Scott

Sixo
Állítólag már nagyon előrehaladottak a tárgyalások vele. Júliustól fix 50 millióért vihető, így meg lehet spórolni a De Laurentiis-szel való tárgyalást is.

Egy de Ligt - Kim duó már pofás lenne a tengelyben, még akár a prime Hummels - Boateng párost is überelheti hosszabb távon.
Hungarian Bill
Kim ennyire jo vedo lenne? sztem o akkor jonne, amikor Pavardot meg Hernandezt mar biztosan tudjuk annyiert eladni, amennyiert akarjuk.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981
Ez az egész Mbappe sztori már most rohadt gaz és irritáló. Nem hiszem el, h Perez ennyire hülye, hogy belelep megint ugyan abba a folyóba.

Egész nyáron majd megy a huzovona, hogy aztán persze maradjon meg egy szezonra Párizsban, majd jövő nyáron az utolsó pillanatban persze vagyonokért megint hosszabbít 2 évre, hogy aztán akkor ujrakezdodjon az egész. Vicc.

Macron is nagyon szanalmas, hogy ennyire belefolyik. Tiszta Vitya lesz lassan.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 794 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az India-Libanon 0-0 lett, de örültem, hogy a nagy öregek közül Sunil Chhetri be lett hozva csereként.
zacknorb
Viszont csak három Singh nevű volt az indiai kezdőben, hát mivé lesz így a világ...
warr_b
JC6 - a ruszki

warr_b
lófaszt, Viva Mexikó!
Löfli
Kanada-Usa döntő...

több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 714

Sixo

több mint 2 éve
zacknorb
warr_b
JC6 - a ruszki

warr_b
Panama, nem is kérdés.

több mint 2 éve
zacknorb
warr_b
JC6 - a ruszki

warr_b
lófaszt, Viva Mexikó!

Don't blink!
több mint 2 éve
zacknorb
warr_b
JC6 - a ruszki