Soccer
Követelem a warrb_szutyok futball topikotAz India-Libanon 0-0 lett, de örültem, hogy a nagy öregek közül Sunil Chhetri be lett hozva csereként.Viszont csak három Singh nevű volt az indiai kezdőben, hát mivé lesz így a világ...
zacknorb
warr_b
Volt pár értelmezhető név a pletykáltak között, de sikerült a legrosszabbat kiválasztani. Még a Kampmanéktől is kibaszták.🚨 BREAKING: Rudi Garcia has been appointed as new Napoli head coach, he replaces Spalletti with immediate effect.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 15, 2023
Former Roma, Lille and Al Nassr coach has signed the contract today. pic.twitter.com/EMlCyuPEap
zacknorb
🚨 BREAKING: Rudi Garcia has been appointed as new Napoli head coach, he replaces Spalletti with immediate effect.
Former Roma, Lille and Al Nassr coach has signed the contract today. pic.twitter.com/EMlCyuPEap
Poloska vagyok.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Az India-Libanon 0-0 lett, de örültem, hogy a nagy öregek közül Sunil Chhetri be lett hozva csereként.Viszont csak három Singh nevű volt az indiai kezdőben, hát mivé lesz így a világ...
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Hundreds of security guards and marshals at the Qatar World Cup went unpaid for long working periods without days off, before being forced out of the country when the tournament endedhttps://t.co/h78rMd383R
— Miguel Delaney (@MiguelDelaney) June 15, 2023
Poloska vagyok.
Jobb bekket én mindenképpen hoznék, pl Frimpong a Bayer 04-ből nagyon adnám, vagy Cancelo-t, esetleg a kiesőktől valaki, Castagne-t már nézegetjük is, de nekem pl tetszene onnan egy Livermento is a Sotonból.Broncos fanok véleménye is elfogadható 😀 Azért írtam csak ezt mert ők nézik a legtöbb meccset, jobban tisztában lehetnek mi kell pontosan, nem kizárva másokat 😉Rice/Caicedo jön középre, az elég nagy upgrade a mostanihoz képest.Ezért írtam hogy inkább jöjjön egy igazi 9-es, aki taktikailag tud változás lenni, és berúgja a helyzeteit, plusz van benne helyzetfelismerés hogy mikor kell lekészítenie. Mert Lacazette erre hajazott, és ezért is volt jobb tavaly előtt mint Auba, hogy ő oda tudta adni a labdát Sakának és Martinellinek. Pedig ő nem false 9/second striker. Nketiah egyenlőre nem top PL szint, de van 3 másik poszt ahova előbb kéne erősítés: Xhaka helyére ball CM, egy Partey upgrade, és egy jobbszélső védő.Jesus se igazi 9es, Havertz neki az alternatívája.De Nketiah középcsatár, Havertz meg idén bizonyította hogy abban nem jó. Nincs is olyan poszt jelenleg ahova ő illene igazán jelenleg szerintem, mert Jesus helyére se raknám be, hacsak Arteta nem talált ki valami mást. Neki kéne visszakészíteni, nekünk pedig olyan kell aki lekészít. Vagy jöjjön egy igazi 9-es, vagy Saka mögé egy jó backup.Szerintem Nketiah helyére.Havertz hianyposztra jonne?Nem kettő? Gondolok itt Havertzre Rice mellett.Lesz egy nagy igazolás az biztos, hiányposztra biztosan túl kell fizetni...Elmebeteg barmai már ezzel az ajánlattal is, de tuti emelni fognak még...Arsenal opening bid for Declan Rice has been rejected immediately by West Ham — sources guarantee that total value of the proposal was £80m. Not enough to convince West Ham 🚨⚪️🔴 #AFC
Man City, informed on Rice deal but Arsenal remain favourites - they’re expected to bid again. pic.twitter.com/H0s72epFPp
empty taxi
Beki
Heisman nádor
Beki
csebi
Sixo
A Chelseanek meg 70 milliót, de még 50-et se adnék. Eladási kényszerben vannak, bukjanak rajta, ha nem kell nekik a német. Mondjuk ebbe a túlfizetés dologba Edu nem nagyon ment bele eddig.
Heisman nádor
Sixo
De van itt sok ágyús, érdekel hogy ti mit gondoltok 😊
Heisman nádor
Havertz cserének drága, kezdőnek nincs posztja így simán hülyeség.
Top szélső védő nincs a piacon, szóval oda kár nagy pénzt áldozni.
Én tuti a francia ligában hoznék valakit csatárnak vagy valami spanyol/olasz/német középcsapat értelmesebb játékosát (lásd Isak). Aztán ha van pénz lóvéra akkor Osimeh egyértelműen. Top fit és simán menni kell a PL + BL kombóért.
Mondjuk én nem vagyok ágyús fan, szóval ez nem fog érdekelni 🙂
FLZOLI
Kb egyet is értek, RB-be ha nem is nagy pénzért azért ott van egy Fresneda. Nem kell amúgy sokat költeni, egy nagy összegű játékost vártam alapból, és 2 rotation opciót.
Heisman nádor
Rice + Havertz mellé kicsit soknak érezném Caicedo-t, szerintem ennyi pénzünk nincs. Inkább Partey mellé egy fiatal riválist hoznék, persze nem olcsón, akivel meg kellene harcolnia a kezdőért. Na Caicedo ehhez sztem drága.
Bírom Nketiah-t, Balogun-t is, de ha a két fiatal eladásával keresnénk 60-70 millát, az nem lenne rossz Tierney is lelép, Cancelo azért is lenne epic,mert mindkét szélre be tudnak forogni.
Poloska vagyok.
Broncos fanok véleménye is elfogadható 😀 Azért írtam csak ezt mert ők nézik a legtöbb meccset, jobban tisztában lehetnek mi kell pontosan, nem kizárva másokat 😉Rice/Caicedo jön középre, az elég nagy upgrade a mostanihoz képest.Ezért írtam hogy inkább jöjjön egy igazi 9-es, aki taktikailag tud változás lenni, és berúgja a helyzeteit, plusz van benne helyzetfelismerés hogy mikor kell lekészítenie. Mert Lacazette erre hajazott, és ezért is volt jobb tavaly előtt mint Auba, hogy ő oda tudta adni a labdát Sakának és Martinellinek. Pedig ő nem false 9/second striker. Nketiah egyenlőre nem top PL szint, de van 3 másik poszt ahova előbb kéne erősítés: Xhaka helyére ball CM, egy Partey upgrade, és egy jobbszélső védő.Jesus se igazi 9es, Havertz neki az alternatívája.De Nketiah középcsatár, Havertz meg idén bizonyította hogy abban nem jó. Nincs is olyan poszt jelenleg ahova ő illene igazán jelenleg szerintem, mert Jesus helyére se raknám be, hacsak Arteta nem talált ki valami mást. Neki kéne visszakészíteni, nekünk pedig olyan kell aki lekészít. Vagy jöjjön egy igazi 9-es, vagy Saka mögé egy jó backup.Szerintem Nketiah helyére.Havertz hianyposztra jonne?Nem kettő? Gondolok itt Havertzre Rice mellett.Lesz egy nagy igazolás az biztos, hiányposztra biztosan túl kell fizetni...Elmebeteg barmai már ezzel az ajánlattal is, de tuti emelni fognak még...Arsenal opening bid for Declan Rice has been rejected immediately by West Ham — sources guarantee that total value of the proposal was £80m. Not enough to convince West Ham 🚨⚪️🔴 #AFC
Man City, informed on Rice deal but Arsenal remain favourites - they’re expected to bid again. pic.twitter.com/H0s72epFPp
empty taxi
Beki
Heisman nádor
Beki
csebi
Sixo
A Chelseanek meg 70 milliót, de még 50-et se adnék. Eladási kényszerben vannak, bukjanak rajta, ha nem kell nekik a német. Mondjuk ebbe a túlfizetés dologba Edu nem nagyon ment bele eddig.
Heisman nádor
Sixo
Heisman nádor
Én tuti a francia ligában hoznék valakit csatárnak vagy valami spanyol/olasz/német középcsapat értelmesebb játékosát (lásd Isak). Aztán ha van pénz lóvéra akkor Osimeh egyértelműen. Top fit és simán menni kell a PL + BL kombóért.
FLZOLI
Kb egyet is értek, RB-be ha nem is nagy pénzért azért ott van egy Fresneda. Nem kell amúgy sokat költeni, egy nagy összegű játékost vártam alapból, és 2 rotation opciót.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Rice/Caicedo jön középre, az elég nagy upgrade a mostanihoz képest.Ezért írtam hogy inkább jöjjön egy igazi 9-es, aki taktikailag tud változás lenni, és berúgja a helyzeteit, plusz van benne helyzetfelismerés hogy mikor kell lekészítenie. Mert Lacazette erre hajazott, és ezért is volt jobb tavaly előtt mint Auba, hogy ő oda tudta adni a labdát Sakának és Martinellinek. Pedig ő nem false 9/second striker. Nketiah egyenlőre nem top PL szint, de van 3 másik poszt ahova előbb kéne erősítés: Xhaka helyére ball CM, egy Partey upgrade, és egy jobbszélső védő.Jesus se igazi 9es, Havertz neki az alternatívája.De Nketiah középcsatár, Havertz meg idén bizonyította hogy abban nem jó. Nincs is olyan poszt jelenleg ahova ő illene igazán jelenleg szerintem, mert Jesus helyére se raknám be, hacsak Arteta nem talált ki valami mást. Neki kéne visszakészíteni, nekünk pedig olyan kell aki lekészít. Vagy jöjjön egy igazi 9-es, vagy Saka mögé egy jó backup.Szerintem Nketiah helyére.Havertz hianyposztra jonne?Nem kettő? Gondolok itt Havertzre Rice mellett.Lesz egy nagy igazolás az biztos, hiányposztra biztosan túl kell fizetni...Elmebeteg barmai már ezzel az ajánlattal is, de tuti emelni fognak még...Arsenal opening bid for Declan Rice has been rejected immediately by West Ham — sources guarantee that total value of the proposal was £80m. Not enough to convince West Ham 🚨⚪️🔴 #AFC
empty taxi
Beki
Heisman nádor
Beki
csebi
Sixo
Heisman nádor
Sixo
Heisman nádor
m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-lionel-messi-palyafutasa-leggyorsabb-goljat-szerezte-2962553
Ezért írtam hogy inkább jöjjön egy igazi 9-es, aki taktikailag tud változás lenni, és berúgja a helyzeteit, plusz van benne helyzetfelismerés hogy mikor kell lekészítenie. Mert Lacazette erre hajazott, és ezért is volt jobb tavaly előtt mint Auba, hogy ő oda tudta adni a labdát Sakának és Martinellinek. Pedig ő nem false 9/second striker. Nketiah egyenlőre nem top PL szint, de van 3 másik poszt ahova előbb kéne erősítés: Xhaka helyére ball CM, egy Partey upgrade, és egy jobbszélső védő.Jesus se igazi 9es, Havertz neki az alternatívája.De Nketiah középcsatár, Havertz meg idén bizonyította hogy abban nem jó. Nincs is olyan poszt jelenleg ahova ő illene igazán jelenleg szerintem, mert Jesus helyére se raknám be, hacsak Arteta nem talált ki valami mást. Neki kéne visszakészíteni, nekünk pedig olyan kell aki lekészít. Vagy jöjjön egy igazi 9-es, vagy Saka mögé egy jó backup.Szerintem Nketiah helyére.Havertz hianyposztra jonne?Nem kettő? Gondolok itt Havertzre Rice mellett.Lesz egy nagy igazolás az biztos, hiányposztra biztosan túl kell fizetni...Elmebeteg barmai már ezzel az ajánlattal is, de tuti emelni fognak még...Arsenal opening bid for Declan Rice has been rejected immediately by West Ham — sources guarantee that total value of the proposal was £80m. Not enough to convince West Ham 🚨⚪️🔴 #AFC
empty taxi
Beki
Heisman nádor
Beki
csebi
Sixo
Heisman nádor
Sixo
Szerkesztette: Heisman nádor
Jesus se igazi 9es, Havertz neki az alternatívája.De Nketiah középcsatár, Havertz meg idén bizonyította hogy abban nem jó. Nincs is olyan poszt jelenleg ahova ő illene igazán jelenleg szerintem, mert Jesus helyére se raknám be, hacsak Arteta nem talált ki valami mást. Neki kéne visszakészíteni, nekünk pedig olyan kell aki lekészít. Vagy jöjjön egy igazi 9-es, vagy Saka mögé egy jó backup.Szerintem Nketiah helyére.Havertz hianyposztra jonne?Nem kettő? Gondolok itt Havertzre Rice mellett.Lesz egy nagy igazolás az biztos, hiányposztra biztosan túl kell fizetni...Elmebeteg barmai már ezzel az ajánlattal is, de tuti emelni fognak még...Arsenal opening bid for Declan Rice has been rejected immediately by West Ham — sources guarantee that total value of the proposal was £80m. Not enough to convince West Ham 🚨⚪️🔴 #AFC
empty taxi
Beki
Heisman nádor
Beki
csebi
Sixo
Heisman nádor
De Nketiah középcsatár, Havertz meg idén bizonyította hogy abban nem jó. Nincs is olyan poszt jelenleg ahova ő illene igazán jelenleg szerintem, mert Jesus helyére se raknám be, hacsak Arteta nem talált ki valami mást. Neki kéne visszakészíteni, nekünk pedig olyan kell aki lekészít. Vagy jöjjön egy igazi 9-es, vagy Saka mögé egy jó backup.Szerintem Nketiah helyére.Havertz hianyposztra jonne?Nem kettő? Gondolok itt Havertzre Rice mellett.Lesz egy nagy igazolás az biztos, hiányposztra biztosan túl kell fizetni...Elmebeteg barmai már ezzel az ajánlattal is, de tuti emelni fognak még...Arsenal opening bid for Declan Rice has been rejected immediately by West Ham — sources guarantee that total value of the proposal was £80m. Not enough to convince West Ham 🚨⚪️🔴 #AFC
empty taxi
Beki
Heisman nádor
Beki
csebi
Sixo
Szerkesztette: Heisman nádor
Kambodzsa vs Bangladesh meccsen az az érzésem volt, hogy ezeket meg ki tanította focizni.
Japan vs El Salvador, Löfli vs Warrb, várható volt a 6:0. Klasszikus Warrb csapat forgató könyv, 4. percben piros lap. Pedig R R Gomez nagy spíler lehetne, ha csak egy kicsit is hasonlítana névrokonához, George R R Martinra.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.

ezeket hol nezitek?hajrá India, FIFA-ban annyi all11 vs India meccset toltunk, hogy full ázsiai kedvencem lett16 órától India-Libanon, az is csemegének ígérkezik 😉Vanuatu közben legyőzte Mongóliát!
warr_b
empty taxi
warr_b
zacknorb
hajrá India, FIFA-ban annyi all11 vs India meccset toltunk, hogy full ázsiai kedvencem lett16 órától India-Libanon, az is csemegének ígérkezik 😉Vanuatu közben legyőzte Mongóliát!
warr_b
empty taxi
warr_b
Poloska vagyok.
16 órától India-Libanon, az is csemegének ígérkezik 😉A mérkőzés főtámogatója: a Hezbollah!
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
16 órától India-Libanon, az is csemegének ígérkezik 😉Vanuatu közben legyőzte Mongóliát!
warr_b
empty taxi

Vanuatu közben legyőzte Mongóliát!
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...