Soccer
Szerintem Nketiah helyére.Havertz hianyposztra jonne?Nem kettő? Gondolok itt Havertzre Rice mellett.Lesz egy nagy igazolás az biztos, hiányposztra biztosan túl kell fizetni...Elmebeteg barmai már ezzel az ajánlattal is, de tuti emelni fognak még...Arsenal opening bid for Declan Rice has been rejected immediately by West Ham — sources guarantee that total value of the proposal was £80m. Not enough to convince West Ham 🚨⚪️🔴 #AFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 15, 2023
Man City, informed on Rice deal but Arsenal remain favourites - they’re expected to bid again. pic.twitter.com/H0s72epFPp
empty taxi
Beki
Heisman nádor
Beki
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Havertz hianyposztra jonne?Nem kettő? Gondolok itt Havertzre Rice mellett.Lesz egy nagy igazolás az biztos, hiányposztra biztosan túl kell fizetni...Elmebeteg barmai már ezzel az ajánlattal is, de tuti emelni fognak még...Arsenal opening bid for Declan Rice has been rejected immediately by West Ham — sources guarantee that total value of the proposal was £80m. Not enough to convince West Ham 🚨⚪️🔴 #AFC
Man City, informed on Rice deal but Arsenal remain favourites - they’re expected to bid again. pic.twitter.com/H0s72epFPp
empty taxi
Beki
Heisman nádor
Beki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Nem kettő? Gondolok itt Havertzre Rice mellett.Lesz egy nagy igazolás az biztos, hiányposztra biztosan túl kell fizetni...Elmebeteg barmai már ezzel az ajánlattal is, de tuti emelni fognak még...Arsenal opening bid for Declan Rice has been rejected immediately by West Ham — sources guarantee that total value of the proposal was £80m. Not enough to convince West Ham 🚨⚪️🔴 #AFC
empty taxi
Beki
Heisman nádor
Jaja, sima 4-0, underdogtól nem is rossz 😊mekkora gála a malájok ellen, lehet nem is vagyunk akkora underdogok 😀na kösz, mit kinézel belőlem. amúgy én is az Üzbég bandwagonra akartam felszállni, de akkor inkább megyek az underdog JemennelLöfli, Sixo, holnap kezdődik az U17-es Ázsia-bajnokság!Nem rossz választás, én maradok az üzbégeknél, mindig is kedveltem a sakkozóikat. Mondjuk ők is Laoszhoz hasonlóan utolsó kalaposok, tehát underdogok. Löfli fixen a címvédő japánoknak fog szorítani.
Asszem Laosznak fogok drukkolni 🙂
warr_b
Sixo
Löfli
Löfli
Egyelőre Laosz is szépen tartja magát, a 17 éves csatártehetség, Peter Phanthavong egyenlített Thaiföld ellen. Van még egy félidő, hajrá!
Japán gurított egy hatost Salvadornak, Banglades meg a félidőben némi meglepetésre vezet Kambodzsa ellen.

Lesz egy nagy igazolás az biztos, hiányposztra biztosan túl kell fizetni...Elmebeteg barmai már ezzel az ajánlattal is, de tuti emelni fognak még...Arsenal opening bid for Declan Rice has been rejected immediately by West Ham — sources guarantee that total value of the proposal was £80m. Not enough to convince West Ham 🚨⚪️🔴 #AFC
empty taxi
Beki
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
mekkora gála a malájok ellen, lehet nem is vagyunk akkora underdogok 😀na kösz, mit kinézel belőlem. amúgy én is az Üzbég bandwagonra akartam felszállni, de akkor inkább megyek az underdog JemennelLöfli, Sixo, holnap kezdődik az U17-es Ázsia-bajnokság!Nem rossz választás, én maradok az üzbégeknél, mindig is kedveltem a sakkozóikat. Mondjuk ők is Laoszhoz hasonlóan utolsó kalaposok, tehát underdogok. Löfli fixen a címvédő japánoknak fog szorítani.
warr_b
Sixo
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
nem-nem. Rice utan fogok futni, rajtam egy Bayern mez, meg viszem meg vmeik masikat is, es ratuzom tuzogeppel ugy, hogy soha tobbet ne tudja levenni.Holnap Malta - Anglia EB selejtező, a Ta'Qaliban. Csebi nagyot fog menni, tuti berohan a pályára és nekimegy az angol játékosoknak. Ha majd láttok egy félmeztelen férfit, bambusz rúddal Grealish után rohanni, azt ordibálva, hogy " TE SZARHÁZI", akkor tudjátok ,hogy itt olvastátok először.A Spíler 2-n lehet majd nézni 😊
Sixo
Nem csodálkoznék egy ikszen, ergyák az angolok.
warr_b
(amugy gondolkoztam rajta, de vegul nem vettem jegyet. tul kemeny volt a het meloban, lenyegeben 3 napig nem is latott a csalad, inkabb veluk toltom a het maradek reszet mar.)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Elmebeteg barmai már ezzel az ajánlattal is, de tuti emelni fognak még...Arsenal opening bid for Declan Rice has been rejected immediately by West Ham — sources guarantee that total value of the proposal was £80m. Not enough to convince West Ham 🚨⚪️🔴 #AFC
empty taxi
Arsenal opening bid for Declan Rice has been rejected immediately by West Ham — sources guarantee that total value of the proposal was £80m. Not enough to convince West Ham 🚨⚪️🔴 #AFC

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Holnap Malta - Anglia EB selejtező, a Ta'Qaliban. Csebi nagyot fog menni, tuti berohan a pályára és nekimegy az angol játékosoknak. Ha majd láttok egy félmeztelen férfit, bambusz rúddal Grealish után rohanni, azt ordibálva, hogy " TE SZARHÁZI", akkor tudjátok ,hogy itt olvastátok először.mondjuk Jack szerintem a kispadon fog
Sixo
oda azért könnyebb lejutni
Poloska vagyok.
Holnap Malta - Anglia EB selejtező, a Ta'Qaliban. Csebi nagyot fog menni, tuti berohan a pályára és nekimegy az angol játékosoknak. Ha majd láttok egy félmeztelen férfit, bambusz rúddal Grealish után rohanni, azt ordibálva, hogy " TE SZARHÁZI", akkor tudjátok ,hogy itt olvastátok először.A Spíler 2-n lehet majd nézni 😊
Sixo
Nem csodálkoznék egy ikszen, ergyák az angolok.

Bayern Munich are leading the chase for Napoli's Kim Min-Jae and their move is progressing, reports @DiMarzio. More follows.
— Get Italian Football News (@_GIFN) June 15, 2023
Jah bocs, az MTK-t nem követem amióta Kenesei Krisztián elment.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-a-paks-57-szeres-valogatott-bekkjevel-erositett-az-mtk-hivatalos-2962505Elcseréltuk a kedvenc playámat egy 33 eves full motivalt jatekosert.??? Bale már visszavonult. Amrabat még mindig az AEK Athenban van és nem megy sehova. Vagy most Enner Valenciáról beszélünk?
#Biznisz
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-a-paks-57-szeres-valogatott-bekkjevel-erositett-az-mtk-hivatalos-2962505Elcseréltuk a kedvenc playámat egy 33 eves full motivalt jatekosert.??? Bale már visszavonult. Amrabat még mindig az AEK Athenban van és nem megy sehova. Vagy most Enner Valenciáról beszélünk?
#Biznisz
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Elcseréltuk a kedvenc playámat egy 33 eves full motivalt jatekosert.??? Bale már visszavonult. Amrabat még mindig az AEK Athenban van és nem megy sehova. Vagy most Enner Valenciáról beszélünk?
#Biznisz
eaglesmcnabb
#Biznisz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Premier League opening day fixtures 🇬🇧 pic.twitter.com/vkqJlZcQQh
Remek felkészülési meccsek is lesznek déltől meg kora délután, mint például Japán-El Salvador, Vanuatu-Mongólia, Kambodzsa-Banglades.na kösz, mit kinézel belőlem. amúgy én is az Üzbég bandwagonra akartam felszállni, de akkor inkább megyek az underdog JemennelLöfli, Sixo, holnap kezdődik az U17-es Ázsia-bajnokság!Nem rossz választás, én maradok az üzbégeknél, mindig is kedveltem a sakkozóikat. Mondjuk ők is Laoszhoz hasonlóan utolsó kalaposok, tehát underdogok. Löfli fixen a címvédő japánoknak fog szorítani.
warr_b
Sixo
Löfli

na kösz, mit kinézel belőlem. amúgy én is az Üzbég bandwagonra akartam felszállni, de akkor inkább megyek az underdog JemennelLöfli, Sixo, holnap kezdődik az U17-es Ázsia-bajnokság!Nem rossz választás, én maradok az üzbégeknél, mindig is kedveltem a sakkozóikat. Mondjuk ők is Laoszhoz hasonlóan utolsó kalaposok, tehát underdogok. Löfli fixen a címvédő japánoknak fog szorítani.
warr_b
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Manchester United will soon make a €60 million move for Atalanta's Rasmus Højlund (20), reports @AlfredoPedulla. Intermediaries are working on the move, with La Dea expected to demand €70 million.https://t.co/nohWFOe1BR
— Get Italian Football News (@_GIFN) June 14, 2023
Nyelvtan ötök kettesÚjabb NSO-gyöngyszemA pontos kiejtése Hazard nevének egyébként "ázár", tehát itt még ez helyes is nyelvtanilag.
Kroos Hazard-ral szúrt oda Bellinghamnek
😀
JC6 - a ruszki
empty taxi
Bocsánat Szollo Gyuri!