Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 403 — LIGHTS OUT!

empty taxi
Elmebeteg barmai már ezzel az ajánlattal is, de tuti emelni fognak még...
Beki
Lesz egy nagy igazolás az biztos, hiányposztra biztosan túl kell fizetni...
Heisman nádor
Nem kettő? Gondolok itt Havertzre Rice mellett.
Beki
Havertz hianyposztra jonne?
csebi
Szerintem Nketiah helyére.

több mint 2 éve
Vanuatu közben legyőzte Mongóliát!
warr_b
2 nagy kedvenc

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 793 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Vanuatu közben legyőzte Mongóliát!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 382 — Lucas Scott

empty taxi
Beki
Heisman nádor
Beki
Havertz hianyposztra jonne?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó

empty taxi
Beki
Heisman nádor
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 793 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Löfli, Sixo, holnap kezdődik az U17-es Ázsia-bajnokság!
Asszem Laosznak fogok drukkolni 🙂
warr_b
Nem rossz választás, én maradok az üzbégeknél, mindig is kedveltem a sakkozóikat. Mondjuk ők is Laoszhoz hasonlóan utolsó kalaposok, tehát underdogok. Löfli fixen a címvédő japánoknak fog szorítani.
Sixo
na kösz, mit kinézel belőlem. amúgy én is az Üzbég bandwagonra akartam felszállni, de akkor inkább megyek az underdog Jemennel
Löfli
mekkora gála a malájok ellen, lehet nem is vagyunk akkora underdogok 😀
Löfli
Jaja, sima 4-0, underdogtól nem is rossz 😊

Egyelőre Laosz is szépen tartja magát, a 17 éves csatártehetség, Peter Phanthavong egyenlített Thaiföld ellen. Van még egy félidő, hajrá!

Japán gurított egy hatost Salvadornak, Banglades meg a félidőben némi meglepetésre vezet Kambodzsa ellen.

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"

empty taxi
Beki

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 927 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
warr_b
Nem rossz választás, én maradok az üzbégeknél, mindig is kedveltem a sakkozóikat. Mondjuk ők is Laoszhoz hasonlóan utolsó kalaposok, tehát underdogok. Löfli fixen a címvédő japánoknak fog szorítani.
Sixo
na kösz, mit kinézel belőlem. amúgy én is az Üzbég bandwagonra akartam felszállni, de akkor inkább megyek az underdog Jemennel
Löfli
mekkora gála a malájok ellen, lehet nem is vagyunk akkora underdogok 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 382 — Lucas Scott
Holnap Malta - Anglia EB selejtező, a Ta'Qaliban. Csebi nagyot fog menni, tuti berohan a pályára és nekimegy az angol játékosoknak. Ha majd láttok egy félmeztelen férfit, bambusz rúddal Grealish után rohanni, azt ordibálva, hogy " TE SZARHÁZI", akkor tudjátok ,hogy itt olvastátok először.
Sixo
A Spíler 2-n lehet majd nézni 😊
Nem csodálkoznék egy ikszen, ergyák az angolok.
warr_b
nem-nem. Rice utan fogok futni, rajtam egy Bayern mez, meg viszem meg vmeik masikat is, es ratuzom tuzogeppel ugy, hogy soha tobbet ne tudja levenni.

(amugy gondolkoztam rajta, de vegul nem vettem jegyet. tul kemeny volt a het meloban, lenyegeben 3 napig nem is latott a csalad, inkabb veluk toltom a het maradek reszet mar.)

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó

empty taxi
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 285 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 816 — Kinek mit intézett a kormánya
Holnap Malta - Anglia EB selejtező, a Ta'Qaliban. Csebi nagyot fog menni, tuti berohan a pályára és nekimegy az angol játékosoknak. Ha majd láttok egy félmeztelen férfit, bambusz rúddal Grealish után rohanni, azt ordibálva, hogy " TE SZARHÁZI", akkor tudjátok ,hogy itt olvastátok először.
Sixo
mondjuk Jack szerintem a kispadon fog pihenni másnaposkodni kezdeni
oda azért könnyebb lejutni

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sixo
A Spíler 2-n lehet majd nézni 😊
Nem csodálkoznék egy ikszen, ergyák az angolok.

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Elcseréltuk a kedvenc playámat egy 33 eves full motivalt jatekosert.

#Biznisz
eaglesmcnabb
??? Bale már visszavonult. Amrabat még mindig az AEK Athenban van és nem megy sehova. Vagy most Enner Valenciáról beszélünk?
Sixo
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-a-paks-57-szeres-valogatott-bekkjevel-erositett-az-mtk-hivatalos-2962505
eaglesmcnabb
Jah bocs, az MTK-t nem követem amióta Kenesei Krisztián elment.

több mint 2 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 333 — je suis poloska

#Biznisz
eaglesmcnabb
??? Bale már visszavonult. Amrabat még mindig az AEK Athenban van és nem megy sehova. Vagy most Enner Valenciáról beszélünk?
Sixo
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-a-paks-57-szeres-valogatott-bekkjevel-erositett-az-mtk-hivatalos-2962505

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve

több mint 2 éve

#Biznisz
eaglesmcnabb

több mint 2 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 333 — je suis poloska

#Biznisz

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
Tudom szezon eleje mindenki atom fit lesz, de miért a Community Shield 2 csapata kezdi a PL-t…

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
warr_b
Sixo
Löfli
Remek felkészülési meccsek is lesznek déltől meg kora délután, mint például Japán-El Salvador, Vanuatu-Mongólia, Kambodzsa-Banglades.

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 927 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
warr_b
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Újabb NSO-gyöngyszem

Kroos Hazard-ral szúrt oda Bellinghamnek

😀
JC6 - a ruszki
A pontos kiejtése Hazard nevének egyébként "ázár", tehát itt még ez helyes is nyelvtanilag.
empty taxi
Nyelvtan ötök kettes
Bocsánat Szollo Gyuri!