Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem az volt a kitétel, hogy milyen módon. A City "okosan" csal, ez a többi szurkoló pechje...Papíron!City magasan vezeti a bevételi listákat évek ótaJaj de hiányzott ez az Mbappe 2.0 történet...Kb akárhonnan szerintem.Minden évben a legnagyobb bevétellel záró klub a real, ha az ilyen 0 környéki bevétellel rendelkező City,Psg, Chelsea szórhatja az euró százmilliókat, nem hinném hogy gondot okozna a Realnak.
Gondolom akkor szeptemberig most már minden nap lesz valami hír erről, hogy aztán a végén alairja a fizetésemelest és a stadiont a nevére veszi.
Bár eleve nem látom a Jude transzfer után honnan lenne még 200 millió a kasszában erre.
FLZOLI
kapitnono
alatriste
3szor túlárazott szponzori dealekkel könnyű
zacknorb

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Őt is meg tudom érteni, egy év alatt többet keres mint egész karrierje alatt....Documents are being signed today for N’Golo Kanté to Al Ittihad as revealed last week — done and sealed soon. 🟡⚫️🇸🇦 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 13, 2023
Kanté salary will be around €100m, first part of medical tests already completed.
Here we go confirmed, end of an era at Chelsea. pic.twitter.com/jUyRZZb9yS
empty taxi

több mint 2 éve
Documents are being signed today for N’Golo Kanté to Al Ittihad as revealed last week — done and sealed soon. 🟡⚫️🇸🇦 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 13, 2023
Kanté salary will be around €100m, first part of medical tests already completed.
Here we go confirmed, end of an era at Chelsea. pic.twitter.com/jUyRZZb9yS

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Lehet már volt, de Peter Bosz lett a PSV edzőjeBosz is the new Boss?
zacknorb
több mint 2 éve
Lehet már volt, de Peter Bosz lett a PSV edzője
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Másét szereti neki nem kell! 😀Teszem hozzá, hogy a funkcionális kollagénnel növeszthetne tököket is...Még dolgozomwww.haon.hu/helyi-sport/2023/06/dzsudzsak-balazs-bejelentes-dvsc-tv-2-labdarugas-sport-debrecen-haon
De hol van Zsuzsi!?????
Azt mondtak 18:45
JC6 - a ruszki
zacknorb
Willie Parker
Ha már gerince sincs minek tök!
több mint 2 éve
végre BL sorsolás, már hiányzott 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Nem rémlik hogy profitot írtam volna, hanem bevételt, mert ugye azzal egyenértékű összeget lehet játékosokra költeni a pénzügyi fair play szerint. Az meg nem 13 millió volt...Őszintén kétlem a legnagyobb profitotJaj de hiányzott ez az Mbappe 2.0 történet...Kb akárhonnan szerintem.Minden évben a legnagyobb bevétellel záró klub a real, ha az ilyen 0 környéki bevétellel rendelkező City,Psg, Chelsea szórhatja az euró százmilliókat, nem hinném hogy gondot okozna a Realnak.
Gondolom akkor szeptemberig most már minden nap lesz valami hír erről, hogy aztán a végén alairja a fizetésemelest és a stadiont a nevére veszi.
Bár eleve nem látom a Jude transzfer után honnan lenne még 200 millió a kasszában erre.
FLZOLI
kapitnono
www.realmadrid.com/en/news/2022/09/12/real-madrid-close-the-2021/22-financial-year-with-a-13-million-profit-
13 Milla úgy hogy 2022ben 600 Milla volt a tartozás
www.footballtransfers.com/en/transfer-news/es-la-liga/2022/05/chelsea-barcelona-real-madrid-clubs-most-debt
www.footballtransfers.com/en/transfer-news/uk-premier-league/2022/05/barcelona-man-utd-10-clubs-most-debt-europe
Negritis, a vajda

több mint 2 éve
Jaj de hiányzott ez az Mbappe 2.0 történet...ha Perez nem akar egy rákos sejtet az öltözőben akkor rég elengedte ezt a Mbappe sztorit. ott sem lesz normálisabb a pali
FLZOLI
több mint 2 éve
igen tegnap olvastam róla is. Az megint jó fogás lenne.Közben kimaradt: Aouar -> AS Roma. Ez eleg tetszetos.Evan Ndicka gépe pedig elvileg 11:45 körül landol a szerződés aláírásához
Toto21
zacknorb
több mint 2 éve
Papíron!City magasan vezeti a bevételi listákat évek ótaJaj de hiányzott ez az Mbappe 2.0 történet...Kb akárhonnan szerintem.Minden évben a legnagyobb bevétellel záró klub a real, ha az ilyen 0 környéki bevétellel rendelkező City,Psg, Chelsea szórhatja az euró százmilliókat, nem hinném hogy gondot okozna a Realnak.
FLZOLI
kapitnono
alatriste
3szor túlárazott szponzori dealekkel könnyű
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
City magasan vezeti a bevételi listákat évek ótaJaj de hiányzott ez az Mbappe 2.0 történet...Kb akárhonnan szerintem.Minden évben a legnagyobb bevétellel záró klub a real, ha az ilyen 0 környéki bevétellel rendelkező City,Psg, Chelsea szórhatja az euró százmilliókat, nem hinném hogy gondot okozna a Realnak.
FLZOLI
kapitnono

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Közben kimaradt: Aouar -> AS Roma. Ez eleg tetszetos.Evan Ndicka gépe pedig elvileg 11:45 körül landol a szerződés aláírásához
Toto21
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Jack Grealish is outperforming his xPints.pic.twitter.com/EPzZM13iox
— The xG Philosophy (@xGPhilosophy) June 12, 2023
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Őszintén kétlem a legnagyobb profitotJaj de hiányzott ez az Mbappe 2.0 történet...Kb akárhonnan szerintem.Minden évben a legnagyobb bevétellel záró klub a real, ha az ilyen 0 környéki bevétellel rendelkező City,Psg, Chelsea szórhatja az euró százmilliókat, nem hinném hogy gondot okozna a Realnak.
FLZOLI
kapitnono
www.realmadrid.com/en/news/2022/09/12/real-madrid-close-the-2021/22-financial-year-with-a-13-million-profit-
13 Milla úgy hogy 2022ben 600 Milla volt a tartozás
www.footballtransfers.com/en/transfer-news/es-la-liga/2022/05/chelsea-barcelona-real-madrid-clubs-most-debt
www.footballtransfers.com/en/transfer-news/uk-premier-league/2022/05/barcelona-man-utd-10-clubs-most-debt-europe
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Közben kimaradt: Aouar -> AS Roma. Ez eleg tetszetos.
több mint 2 éve
Jaj de hiányzott ez az Mbappe 2.0 történet...Kb akárhonnan szerintem.Minden évben a legnagyobb bevétellel záró klub a real, ha az ilyen 0 környéki bevétellel rendelkező City,Psg, Chelsea szórhatja az euró százmilliókat, nem hinném hogy gondot okozna a Realnak.
FLZOLI

több mint 2 éve
Csebi, mint a német foci, helyi nagykövete, elmondanád nekem, hogy mi ez a védelem? Az ukránoktól 3 gól 60 perc alatt.Hát azért mostanság az Ukrán offense elég erős!
Sixo
több mint 2 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/06/12/jack-grealish-orult-buli-manchester-city-bajnokok-ligaja/?_gl=1*1qdojzp*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5Biztos örül, hogy annak ellenére, hogy sokszor -1 a pályán még így is nyert a City. Igazi csapatember tud a társai sikerének örülni. 😀
empty taxi
több mint 2 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/06/12/jack-grealish-orult-buli-manchester-city-bajnokok-ligaja/?_gl=1*1qdojzp*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Csebi, mint a német foci, helyi nagykövete, elmondanád nekem, hogy mi ez a védelem? Az ukránoktól 3 gól 60 perc alatt.Sorry de épp most van kedd szerda egy 120+ fős konferencia amit 4 hónapja szervezünk. Most nem néztem ezt a meccset szóval csak annyit tudok h k gyenge volt
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Jaj de hiányzott ez az Mbappe 2.0 történet...Kb két hete tippeltem hogy kihisztiz hogy leléphessen.
FLZOLI
A Madrid anyagi lehetőségeitől nem félek, a milliókkal hasonlóan Reálisan gazdálkodó klub, mint a Barca, a PSG vagy a két manchesteri csapat.
több mint 2 éve
Jaj de hiányzott ez az Mbappe 2.0 történet...Gondolom akkor szeptemberig most már minden nap lesz valami hír erről, hogy aztán a végén alairja a fizetésemelest és a stadiont a nevére veszi.
több mint 2 éve
Süti hol vagy, ezt próbáld magyarul elmagyarázni 😲😲😲😁Rászántam 2 perc guglizást, a cég egyik alapítójának a cége a:Teszem hozzá, hogy a funkcionális kollagénnel növeszthetne tököket is...Még dolgozomwww.haon.hu/helyi-sport/2023/06/dzsudzsak-balazs-bejelentes-dvsc-tv-2-labdarugas-sport-debrecen-haon
De hol van Zsuzsi!?????
JC6 - a ruszki
zacknorb
Willie Parker
DVTK MEDICAL!! 😀😀😀
Tony Adams
több mint 2 éve
Rászántam 2 perc guglizást, a cég egyik alapítójának a cége a:Teszem hozzá, hogy a funkcionális kollagénnel növeszthetne tököket is...Még dolgozomwww.haon.hu/helyi-sport/2023/06/dzsudzsak-balazs-bejelentes-dvsc-tv-2-labdarugas-sport-debrecen-haon
De hol van Zsuzsi!?????
JC6 - a ruszki
zacknorb
Willie Parker
DVTK MEDICAL!! 😀😀😀