Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
olaszok bukták az U20-as VB-t isMegirigyeltèk Phialdelphiát minden döntőt buknak 😏
szar hónapjuk van 😊
NB2
több mint 2 éve
Kerkezt holnap bejelentik a Benficanal elvileg.rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/06/12/kerkez-milos-benfica-szazmillios-kivasarlasi-ar/?_gl=1*1cfig60*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5
Kenny

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
egy football manageres csoportban szoktak ilyen challengeket feltenni, szoval igen letezo.Letezik ilyen h island challenge vagy ezt csak ugy kitalatad?😀en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
YoungZeeZee
a masik, amit lementettem az a Pentagon challenge. meg kell nyerni minden kontinens 'BL' sorozatat. de ehhez meg nem kezdtem hozza szvsz.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Akkor így majd egy nap késéssel YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 😛amugy sztem ahol Inzaghi elszamolta magat az a Lukaku csere volt, es nem a kihagyott helyzetek miatt, mert rosszindulattal szolva az varhato volt 😊
Illetve egy érdekes elemzéssel jelentkezem 😊
telex.hu/sport/2023/06/11/bajnokok-ligaja-bl-donto-manchester-city-inter-elemzes-guardiola
A meccset nem láttam, csak utólag a fontosabb pillanatokat néztem vissza, gondolom, hogy nem volt minden tökéletes, sőt, de lényeg, hogy meglett végül. 😊
dande2
hanem azzal, hogy o nem jart vissza vedekezni. addig Martinez meg Dzeko rengeteget leptek vissza Rodrira, felvaltva, ki mikor volt kozelebb hozza. Lukako viszont erre cseszett, meg is boritotta a csapatvedekezest. nem tudom, hogy Dzeko serult volt-e, nem birt-e mar tobbet, de tul koran hozta le sztem.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 583
Letezik ilyen h island challenge vagy ezt csak ugy kitalatad?😀en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
több mint 2 éve
a Plt beken hagyom. ott a southamptonnal mar vegigkuzdottem magam, tudom nem sziget csapat, de vert izzadtam az olajmagnas csapatokkal mire bajnok lettem.Portsmouth nem jó Angliából? Harmadosztály, sziget 😂en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
warr_b
több mint 2 éve
Portsmouth nem jó Angliából? Harmadosztály, sziget 😂en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
több mint 2 éve
😂😂😂 pic.twitter.com/iY16KbYhvF
— Mike Sanz (@mikesanz19) June 11, 2023
több mint 2 éve
Huh. Akkora a válság, hogy már a horvát harmadosztályból igazolnak. Azt még Warrb sem nézi.Na azt monnyuk tényleg nem. 😂
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Kerkezt holnap bejelentik a Benficanal elvileg.Igen, már kint van a család Lisszabonban.
Kenny
több mint 2 éve
Nekem 8 h ki nyeri a BL-t, a Roma úgyse jut be.De azért vmi fizetési sapka felső határát illene húzni.
Előbb-utóbb a régi nagy hagyománnyal biró csapatok, nézzük csak az olaszokat /Inter,Milan, Juve/ teljesen elfognak tűnni a BL-ből.
Mindent felfalnak ezek a 💰 olajosak.
több mint 2 éve
Ha ő marad jövőre is az edző szerintem ő lesz a top ligákban a legidősebb. Idén aki nagyon idős volt az Hodgson, de ő csak ideiglenesen fogta el a kinevetést és mondta, hogy jövőre már nem vállalja.Közben kiderült, hogy a Cagliari lesz a 20. csapat jövőre a Serie A-ban. Hazai 1-1 után, Bariban tudott nyerni Ranieri csapata, egy 94. perces Pavoletti góllal. Alapszakaszban csak 5.ek lettek, de a play-offot megnyerték.Nagyon bírom Ranieri-t. Őt is megedzette az élet, rendesen..
Sixo
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
Közben kiderült, hogy a Cagliari lesz a 20. csapat jövőre a Serie A-ban. Hazai 1-1 után, Bariban tudott nyerni Ranieri csapata, egy 94. perces Pavoletti góllal. Alapszakaszban csak 5.ek lettek, de a play-offot megnyerték.Nagyon bírom Ranieri-t. Őt is megedzette az élet, rendesen..
Sixo
több mint 2 éve
Közben kiderült, hogy a Cagliari lesz a 20. csapat jövőre a Serie A-ban. Hazai 1-1 után, Bariban tudott nyerni Ranieri csapata, egy 94. perces Pavoletti góllal. Alapszakaszban csak 5.ek lettek, de a play-offot megnyerték.
több mint 2 éve
Miért nem mondtátok ,hogy oda-visszavágós a CAF BL. Lehetne az európai is az.
több mint 2 éve
Nzola milyen ritka szar 11est lőtt, mehet a Rómába 😀Minek? Ott csak középhátvédek rúgnak 11est.
Heisman nádor
több mint 2 éve
Van nyomás most az Alavesen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Mondjuk ennyi csapatot követni nem lesz könnyű. Sok szabadidore lesz szükségem. 😀Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
több mint 2 éve
Nzola milyen ritka szar 11est lőtt, mehet a Rómába 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
mondjuk utána az emoji eléggé érzékelteti a viccet, igazA Raul mágia félig meddig vicc volt, nem kell mindent ennyire véresen komolyan venni.adható tizi volt, a bíró legalább is fix jobb szögből látta mint én, és neki nem volt pixeles a streamGondolom fel se merül, hogy jogos volt.nyilvan tizit kap a real a 93-ik percben 😊Zsiiir. 😀 beérett a Raul mágia. 😀Na 2-0 a Realnak a mini el classico-n. Így hosszabbításra áll a dolog.Már 3-0 😀
roberto23
kapitnono
roberto23
Kenny
Hiába, már a B csapatnak is fújnak a birok. 😊
roberto23
de ezt azért ne hívjuk Raul mágiána, ha a srác normálisan tartja a karját lehet még mindig nem tudnánk ki ment tovább
bár utána a letört kordon viccs volt és kurva veszélyes
zacknorb
roberto23
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”