Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 889 — Így remélem megfelelek nektek.....
olaszok bukták az U20-as VB-t is
szar hónapjuk van 😊
NB2
Megirigyeltèk Phialdelphiát minden döntőt buknak 😏
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 285 — NFL bracket champion '26
Kerkezt holnap bejelentik a Benficanal elvileg.
Kenny
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/06/12/kerkez-milos-benfica-szazmillios-kivasarlasi-ar/?_gl=1*1cfig60*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 472 — nabege2@yahoo.com
olaszok bukták az U20-as VB-t is
szar hónapjuk van 😊
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 377 — Lucas Scott
Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztályból
Heisman nádor
Ooo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
roberto23
Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.
Kenny
en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.
csebi
Letezik ilyen h island challenge vagy ezt csak ugy kitalatad?😀
YoungZeeZee
egy football manageres csoportban szoktak ilyen challengeket feltenni, szoval igen letezo.
a masik, amit lementettem az a Pentagon challenge. meg kell nyerni minden kontinens 'BL' sorozatat. de ehhez meg nem kezdtem hozza szvsz.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Akkor így majd egy nap késéssel YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 😛

Illetve egy érdekes elemzéssel jelentkezem 😊

telex.hu/sport/2023/06/11/bajnokok-ligaja-bl-donto-manchester-city-inter-elemzes-guardiola

A meccset nem láttam, csak utólag a fontosabb pillanatokat néztem vissza, gondolom, hogy nem volt minden tökéletes, sőt, de lényeg, hogy meglett végül. 😊
dande2
amugy sztem ahol Inzaghi elszamolta magat az a Lukaku csere volt, es nem a kihagyott helyzetek miatt, mert rosszindulattal szolva az varhato volt 😊
hanem azzal, hogy o nem jart vissza vedekezni. addig Martinez meg Dzeko rengeteget leptek vissza Rodrira, felvaltva, ki mikor volt kozelebb hozza. Lukako viszont erre cseszett, meg is boritotta a csapatvedekezest. nem tudom, hogy Dzeko serult volt-e, nem birt-e mar tobbet, de tul koran hozta le sztem.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 583
Heisman nádor
Ooo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
roberto23
Kenny
en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.
csebi
Letezik ilyen h island challenge vagy ezt csak ugy kitalatad?😀
több mint 2 éve
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
Portsmouth nem jó Angliából? Harmadosztály, sziget 😂
warr_b
a Plt beken hagyom. ott a southamptonnal mar vegigkuzdottem magam, tudom nem sziget csapat, de vert izzadtam az olajmagnas csapatokkal mire bajnok lettem.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 792 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
Portsmouth nem jó Angliából? Harmadosztály, sziget 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Heisman nádor
roberto23
Kenny

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 792 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Huh. Akkora a válság, hogy már a horvát harmadosztályból igazolnak. Azt még Warrb sem nézi.
Sixo
Na azt monnyuk tényleg nem. 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Kenny
Igen, már kint van a család Lisszabonban.
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 613 — Omar's Coming Yo!

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 805 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nekem 8 h ki nyeri a BL-t, a Roma úgyse jut be.
De azért vmi fizetési sapka felső határát illene húzni.
Előbb-utóbb a régi nagy hagyománnyal biró csapatok, nézzük csak az olaszokat /Inter,Milan, Juve/ teljesen elfognak tűnni a BL-ből.
Mindent felfalnak ezek a 💰 olajosak.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 403 — LIGHTS OUT!
Közben kiderült, hogy a Cagliari lesz a 20. csapat jövőre a Serie A-ban. Hazai 1-1 után, Bariban tudott nyerni Ranieri csapata, egy 94. perces Pavoletti góllal. Alapszakaszban csak 5.ek lettek, de a play-offot megnyerték.
Sixo
Nagyon bírom Ranieri-t. Őt is megedzette az élet, rendesen..
JC6 - a ruszki
Ha ő marad jövőre is az edző szerintem ő lesz a top ligákban a legidősebb. Idén aki nagyon idős volt az Hodgson, de ő csak ideiglenesen fogta el a kinevetést és mondta, hogy jövőre már nem vállalja.

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Közben kiderült, hogy a Cagliari lesz a 20. csapat jövőre a Serie A-ban. Hazai 1-1 után, Bariban tudott nyerni Ranieri csapata, egy 94. perces Pavoletti góllal. Alapszakaszban csak 5.ek lettek, de a play-offot megnyerték.
Sixo
Nagyon bírom Ranieri-t. Őt is megedzette az élet, rendesen..
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Miért nem mondtátok ,hogy oda-visszavágós a CAF BL. Lehetne az európai is az.

több mint 2 éve
Nzola milyen ritka szar 11est lőtt, mehet a Rómába 😀
Heisman nádor
Minek? Ott csak középhátvédek rúgnak 11est.

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
Van nyomás most az Alavesen

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981
Heisman nádor
roberto23
Kenny
Mondjuk ennyi csapatot követni nem lesz könnyű. Sok szabadidore lesz szükségem. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 613 — Omar's Coming Yo!
Heisman nádor
roberto23

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
Nzola milyen ritka szar 11est lőtt, mehet a Rómába 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 814 — Kinek mit intézett a kormánya
Na 2-0 a Realnak a mini el classico-n. Így hosszabbításra áll a dolog.
roberto23
Már 3-0 😀
kapitnono
Zsiiir. 😀 beérett a Raul mágia. 😀
roberto23
nyilvan tizit kap a real a 93-ik percben 😊
Kenny
Gondolom fel se merül, hogy jogos volt.

Hiába, már a B csapatnak is fújnak a birok. 😊
roberto23
adható tizi volt, a bíró legalább is fix jobb szögből látta mint én, és neki nem volt pixeles a stream
de ezt azért ne hívjuk Raul mágiána, ha a srác normálisan tartja a karját lehet még mindig nem tudnánk ki ment tovább
bár utána a letört kordon viccs volt és kurva veszélyes
zacknorb
A Raul mágia félig meddig vicc volt, nem kell mindent ennyire véresen komolyan venni.
roberto23
mondjuk utána az emoji eléggé érzékelteti a viccet, igaz

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981
Heisman nádor

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”