Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Azért amit taktikailag véghez vittek idén Pep-ék, az szerintem kimagasló.Nem is tudom már ki ígért Pepnek tortát vagy mit, ha egyszerre 5 néger lesz a csapatában... 🙂Elképesztő a keret, és benne rohadt sok okos focista, akik kismillió szerepkört be tudnak tölteni.Amúgy az a durva, hogy ez a city keret nem egy húde penge és posztjukon legjobb játékosok tömkelegeDe. Elképesztő keretuk van.
Stoki
csebi
Ezen kívül az orvosi csapatuk is valami túlvilági munkát végez, ( nem akarom tudni hogy hogyan) hihetetlen fizikai/ mentális állapotban vannak még most is.
Tony Adams
Foden, Ake, Grealish, Walker, Haaland mint okos focista.... Na ne már. Jól felépített, kismilliószor begyakorolt játék a kulcsa az egésznek.
FLZOLI
Az idény előtt kidobták az eddigi támadás felépítést, és Haaland stílusához igazodtak elől.
Majd tavasszal átalakították a hátulról való labdás építkezésüket Stones-sal.
És ezt tették a meglévő kerettel, ehhez szerintem "inteligens" játékosok kellenek. Szerencséjükre ezek a focisták már ott voltak, több év alatt talicskázták össze őket euró-százmillákból.
több mint 2 éve
Nem is értem, miből gondolod? 😀Úgy érzem nem német drukker vagy! 😀sok helyen láttam hogy most halt meg a footballNem, az 1954-ben halt meg, amikor a tokosok nyertek. A labdarúgásnak, mint játéknaka legtöbbet ártó társaság azóta is.
hát nekem az sokkal inkább az első Chelsea BL cím volt
bár szerintem a foci nem halott
zacknorb
Voltak még mélypontok, olasz catenaccio, Sammer aranylabdája és Thomas Müller......😊
csi77
Toca
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Úgy érzem nem német drukker vagy! 😀sok helyen láttam hogy most halt meg a footballNem, az 1954-ben halt meg, amikor a tokosok nyertek. A labdarúgásnak, mint játéknaka legtöbbet ártó társaság azóta is.
zacknorb
Voltak még mélypontok, olasz catenaccio, Sammer aranylabdája és Thomas Müller......😊
csi77
több mint 2 éve
sok helyen láttam hogy most halt meg a footballNem, az 1954-ben halt meg, amikor a tokosok nyertek. A labdarúgásnak, mint játéknaka legtöbbet ártó társaság azóta is.
zacknorb
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
jó meccsek lesznek ma. hajrá Hellas, Alavés, Bari.
built for this shit
több mint 2 éve
Akkor idén azért nem Haaland kapja az Aranylabdát mert Messi Miamiba igazol? 🤔A goldenboi a narratíva szerint nemet mondott a szaudi pénzre mert a családjának él és csak focizni szeretne. Az más kérdés, hogy így több pénzt kap, de ez senkit sem érdekel. Jól rúgta a 11-eseket a vb-n a börtönválogatottban, sima díj
Matthew99
több mint 2 éve
Gyerünk Max, ez visszautasíthatatlan ajánlat.Allegri offered three-year, €60 million contract by Saudi side #Juventus https://t.co/bq9AJlhZmU
— Juventus News Live (@juvenewslive) June 11, 2023
több mint 2 éve
Nem is tudom már ki ígért Pepnek tortát vagy mit, ha egyszerre 5 néger lesz a csapatában... 🙂Elképesztő a keret, és benne rohadt sok okos focista, akik kismillió szerepkört be tudnak tölteni.Amúgy az a durva, hogy ez a city keret nem egy húde penge és posztjukon legjobb játékosok tömkelegeDe. Elképesztő keretuk van.
Stoki
csebi
Ezen kívül az orvosi csapatuk is valami túlvilági munkát végez, ( nem akarom tudni hogy hogyan) hihetetlen fizikai/ mentális állapotban vannak még most is.
Tony Adams
Foden, Ake, Grealish, Walker, Haaland mint okos focista.... Na ne már. Jól felépített, kismilliószor begyakorolt játék a kulcsa az egésznek.
több mint 2 éve
csak megsugom jobban gyűlölöm a Cityt mint bárki ezen az oldalon de a döntő kivételével toronymagasan a legjobbak voltak.Tanuld meg értő olvasást.szóval a City azért nyert mert várt hogy kijöjjön a lépés de ha más nyer akkor az tökéletesen felépített csapat? mesélj még kérlek erről. ez a City idén úgy vert meg mindenkit hogy megse izzadtLehet érdem hogy kb 4-5 éve top4 csapat végre révbe ért, mert ők folyamatosan erősítettek, a többiek meg nem annyira. De ezen csapatok közül max a PSGt mondhatod, hogy nem csinálja jol. A többi, csak azért mert éppen generáció váltás van vagy éppen buli van a felsővezetésben már rég köröket vert a Pep Cityjére aki csak vár, hogy egyszer kijöjjön a lépés számonkérés nélkül végtelen penzcsappal.Ovisok közé, ne már. A Premier League kiscsapataira esetleg illik ez a minősítés, de a BL az utóbbi években tele volt a City-hez hasonló monstrumokkal, PSG, Madrid, és a többi, nem sorolom.Nagyon könnyű hinni egy projectben, hogy nincs veszíteni vallójuk, a klubhoz érzelmileg nem kötődnek, csak egy politikai tárgy a kezükben, a pénzügyi keretük korlátlan, és a szabályokat is úgy erőszakolják meg ahogy akarják.Szerintem örökös edző titulust kap Manszurk sejktőlMegjegyzem azért függetlenül attól, hogy a soha meg nem szűnő pénzcsap sokaknak irritáló, a City ezerszer okosabban kezelte az utóbbi évek európai kudarcait, mint az ilyenkor első indulatból edzőt váltó PSG/Chelsea/Bayern, stb. Hittek a projektben, és hagyták dolgozni Pepet.
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
Beküldték Godzillát az ovisok közé verekdeni, és nyertek, na bumm.
Tony Adams
Kampman
Na kijött éljen!
Toca
DBook90
Nekem nem a Cityvel van gondom inkább Peppel.
Meg se izzadt? Azért örülök, hogy ahogy nyert végre BLt a City rögtön megjön a marha nagy arc gratulálok.
Főleg egy olyan meccs után ahol a legjobb emberük Ederson volt.
Toca
mi a problémád Guardiolaval?
több mint 2 éve
Birom itt a hozzaszolasokat.azert mert vmi donto jonak kene lennie?Nem értek egyet ha a BLt nézzük. Ebből a City keretből 2-3 BL ki kellett volna essen.
Aki a 99es azt mondja h huu az igen az latta?nem volt egy nagy meccs.leszamitva az utolso ket percet de ott is volt ket gol oszt csa.az ido megszepiti.
Nem lehet kiszoogalni a nezoket mindig mert ha van egy klasszissal jobb ellenfeled neki esel?
Inkabb nyerjen ebt a magyar csapat csunyan, mint kiessen szep jatekal.es a csunya jatek is iszonyat energiat olel fel.
A focinak megvannak a korlatai sajna de minden alkalommal felhozni ertelmetlen.
Amugy az idei kieses reszt nem vokt olyan jo mint a tavalyi.
Sztem ott volt eleg drama de nem lehet minden pl evben barca pool ahol az elso meccs utan ment a fikazas h szar parharc, eldolt.
Mar reg a penz az elso mint minden sportban lehetnenek jobb a szabalyok de igyis ezt nezik a legtobben.
A city egy dologban tenyleg jo volt.kiallt pep mellett.en sem orulok a city gyozelmenek de ha a psgt nezzuk ott evente rebuild van.
YoungZeeZee
több mint 2 éve
Elképesztő a keret, és benne rohadt sok okos focista, akik kismillió szerepkört be tudnak tölteni.Amúgy az a durva, hogy ez a city keret nem egy húde penge és posztjukon legjobb játékosok tömkelegeDe. Elképesztő keretuk van.
Stoki
csebi
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 583
Birom itt a hozzaszolasokat.azert mert vmi donto jonak kene lennie?Aki a 99es azt mondja h huu az igen az latta?nem volt egy nagy meccs.leszamitva az utolso ket percet de ott is volt ket gol oszt csa.az ido megszepiti.
Nem lehet kiszoogalni a nezoket mindig mert ha van egy klasszissal jobb ellenfeled neki esel?
Inkabb nyerjen ebt a magyar csapat csunyan, mint kiessen szep jatekal.es a csunya jatek is iszonyat energiat olel fel.
A focinak megvannak a korlatai sajna de minden alkalommal felhozni ertelmetlen.
Amugy az idei kieses reszt nem vokt olyan jo mint a tavalyi.
Sztem ott volt eleg drama de nem lehet minden pl evben barca pool ahol az elso meccs utan ment a fikazas h szar parharc, eldolt.
Mar reg a penz az elso mint minden sportban lehetnenek jobb a szabalyok de igyis ezt nezik a legtobben.
A city egy dologban tenyleg jo volt.kiallt pep mellett.en sem orulok a city gyozelmenek de ha a psgt nezzuk ott evente rebuild van.
több mint 2 éve
Semmi köze nem volt hozzank most ahhoz amit irtam, meg elnyomashoz. Arrol vontam parhuzamot hogy a Cityt azert gunyolod mert temerdek ketes penz van odairanyitva korlatlanul folyamatosan. Gondoltam ismeros lehet kicsit a szitu itthonrol ezen "viccelodes" helyett.Ja, ez pont ugyanaz a szitu.Na, gyorsan még 80-100 milliárd eurot a Citybe, hátha meglesz a címvédés is.Mondja ezt itthonról fanyalogva egy Fradi szurkoló ugye.😛
Bálesz
zavi27
Szegény elnyomott újpesti... 😀 Elkezdhetjük ezredszer is, de ugyanaz lesz a vége. Sosem kapok érdemi választ, a tények elől az összes lila menekül. Utána "pont" elfelejtitek olvasni a fórumot.
Neverending story, de ha ez kell...
Bálesz
több mint 2 éve
Amúgy az a durva, hogy ez a city keret nem egy húde penge és posztjukon legjobb játékosok tömkelegeDe. Elképesztő keretuk van.
Stoki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
A foci vébén is hangsúlyosan megmutatkozott, hogy ezt a játékot még mindig gólra játsszák, nem majdnem-gólra. Rengeteg olyan meccset láttam (pláne Pool-drukkerként, a fasz rosszabbik végéről), ahol egy semmiből bemákolt góllal szemben volt három kapufa, két gólvonalról mentett labda, és a futballt ölő csapat nyert.Abból is látszik, hogy Pep mekkora edző, hogy meg tudta törni a világ minden pénzéből összevásárolt csapatok BL-átkát.Kalap szarok voltak a dontoben, bitch please
Pedig kb másfélmilliárd oka volt annak, hogy ne nyerjék meg.
slowmotion
davemayer
Ilyen ez a szelavi.
több mint 2 éve
Hát tavaly is a kapus nyerte meg a csapatának, pedig nem ők játszottak jobbanTanuld meg értő olvasást.szóval a City azért nyert mert várt hogy kijöjjön a lépés de ha más nyer akkor az tökéletesen felépített csapat? mesélj még kérlek erről. ez a City idén úgy vert meg mindenkit hogy megse izzadtLehet érdem hogy kb 4-5 éve top4 csapat végre révbe ért, mert ők folyamatosan erősítettek, a többiek meg nem annyira. De ezen csapatok közül max a PSGt mondhatod, hogy nem csinálja jol. A többi, csak azért mert éppen generáció váltás van vagy éppen buli van a felsővezetésben már rég köröket vert a Pep Cityjére aki csak vár, hogy egyszer kijöjjön a lépés számonkérés nélkül végtelen penzcsappal.Ovisok közé, ne már. A Premier League kiscsapataira esetleg illik ez a minősítés, de a BL az utóbbi években tele volt a City-hez hasonló monstrumokkal, PSG, Madrid, és a többi, nem sorolom.Nagyon könnyű hinni egy projectben, hogy nincs veszíteni vallójuk, a klubhoz érzelmileg nem kötődnek, csak egy politikai tárgy a kezükben, a pénzügyi keretük korlátlan, és a szabályokat is úgy erőszakolják meg ahogy akarják.Szerintem örökös edző titulust kap Manszurk sejktőlMegjegyzem azért függetlenül attól, hogy a soha meg nem szűnő pénzcsap sokaknak irritáló, a City ezerszer okosabban kezelte az utóbbi évek európai kudarcait, mint az ilyenkor első indulatból edzőt váltó PSG/Chelsea/Bayern, stb. Hittek a projektben, és hagyták dolgozni Pepet.
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
Tony Adams
Kampman
Na kijött éljen!
Toca
DBook90
Meg se izzadt? Azért örülök, hogy ahogy nyert végre BLt a City rögtön megjön a marha nagy arc gratulálok.
Toca
több mint 2 éve
Tanuld meg értő olvasást.szóval a City azért nyert mert várt hogy kijöjjön a lépés de ha más nyer akkor az tökéletesen felépített csapat? mesélj még kérlek erről. ez a City idén úgy vert meg mindenkit hogy megse izzadtLehet érdem hogy kb 4-5 éve top4 csapat végre révbe ért, mert ők folyamatosan erősítettek, a többiek meg nem annyira. De ezen csapatok közül max a PSGt mondhatod, hogy nem csinálja jol. A többi, csak azért mert éppen generáció váltás van vagy éppen buli van a felsővezetésben már rég köröket vert a Pep Cityjére aki csak vár, hogy egyszer kijöjjön a lépés számonkérés nélkül végtelen penzcsappal.Ovisok közé, ne már. A Premier League kiscsapataira esetleg illik ez a minősítés, de a BL az utóbbi években tele volt a City-hez hasonló monstrumokkal, PSG, Madrid, és a többi, nem sorolom.Nagyon könnyű hinni egy projectben, hogy nincs veszíteni vallójuk, a klubhoz érzelmileg nem kötődnek, csak egy politikai tárgy a kezükben, a pénzügyi keretük korlátlan, és a szabályokat is úgy erőszakolják meg ahogy akarják.Szerintem örökös edző titulust kap Manszurk sejktőlMegjegyzem azért függetlenül attól, hogy a soha meg nem szűnő pénzcsap sokaknak irritáló, a City ezerszer okosabban kezelte az utóbbi évek európai kudarcait, mint az ilyenkor első indulatból edzőt váltó PSG/Chelsea/Bayern, stb. Hittek a projektben, és hagyták dolgozni Pepet.
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
Tony Adams
Kampman
Na kijött éljen!
Toca
DBook90
több mint 2 éve
Gondolom a tegnap nem volt túl jó napja a háremhölgyeknek és a Kelet-Európából importált hostess lányoknak... Fire in the holeDe legalább megnőtt a mindig is City drukker voltam tábor az instán és a Tiktokon.
Nem olyan régen a foci megmenekült, most meghalt. A foci hazatért, de az arabok csak pénzmosásra és hatalomszerzésre használják. A szokásos Pep Show egy pojáca nárcisztikus, cinikus és álszent performansza vagy csak a kecske elme eszes szellemes egyvelege.
több mint 2 éve
Na, gyorsan még 80-100 milliárd eurot a Citybe, hátha meglesz a címvédés is.Muhahaha, magyar Leicester City drukker, magyar játékos nélkül.....
Bálesz
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
Manchester City have spent their infinite money well. And it’s not easy to spend infinite money well. But it is impossible to spend infinite money well if you don’t have infinite money.
— Mike L. Goodman (@TheM_L_G) June 11, 2023
több mint 2 éve
De ha meg úgy nezzük, akkor a legjobbak voltak a döntőben.Abból is látszik, hogy Pep mekkora edző, hogy meg tudta törni a világ minden pénzéből összevásárolt csapatok BL-átkát.Kalap szarok voltak a dontoben, bitch please
slowmotion
davemayer
több mint 2 éve
Abból is látszik, hogy Pep mekkora edző, hogy meg tudta törni a világ minden pénzéből összevásárolt csapatok BL-átkát.Kalap szarok voltak a dontoben, bitch please
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
szóval a City azért nyert mert várt hogy kijöjjön a lépés de ha más nyer akkor az tökéletesen felépített csapat? mesélj még kérlek erről. ez a City idén úgy vert meg mindenkit hogy megse izzadtLehet érdem hogy kb 4-5 éve top4 csapat végre révbe ért, mert ők folyamatosan erősítettek, a többiek meg nem annyira. De ezen csapatok közül max a PSGt mondhatod, hogy nem csinálja jol. A többi, csak azért mert éppen generáció váltás van vagy éppen buli van a felsővezetésben már rég köröket vert a Pep Cityjére aki csak vár, hogy egyszer kijöjjön a lépés számonkérés nélkül végtelen penzcsappal.Ovisok közé, ne már. A Premier League kiscsapataira esetleg illik ez a minősítés, de a BL az utóbbi években tele volt a City-hez hasonló monstrumokkal, PSG, Madrid, és a többi, nem sorolom.Nagyon könnyű hinni egy projectben, hogy nincs veszíteni vallójuk, a klubhoz érzelmileg nem kötődnek, csak egy politikai tárgy a kezükben, a pénzügyi keretük korlátlan, és a szabályokat is úgy erőszakolják meg ahogy akarják.Szerintem örökös edző titulust kap Manszurk sejktőlMegjegyzem azért függetlenül attól, hogy a soha meg nem szűnő pénzcsap sokaknak irritáló, a City ezerszer okosabban kezelte az utóbbi évek európai kudarcait, mint az ilyenkor első indulatból edzőt váltó PSG/Chelsea/Bayern, stb. Hittek a projektben, és hagyták dolgozni Pepet.
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
Tony Adams
Kampman
Na kijött éljen!
Toca
több mint 2 éve
Ja, ez pont ugyanaz a szitu.Na, gyorsan még 80-100 milliárd eurot a Citybe, hátha meglesz a címvédés is.Mondja ezt itthonról fanyalogva egy Fradi szurkoló ugye.😛
Bálesz
zavi27
Szegény elnyomott újpesti... 😀 Elkezdhetjük ezredszer is, de ugyanaz lesz a vége. Sosem kapok érdemi választ, a tények elől az összes lila menekül. Utána "pont" elfelejtitek olvasni a fórumot.
Neverending story, de ha ez kell...