Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Amúgy az a durva, hogy ez a city keret nem egy húde penge és posztjukon legjobb játékosok tömkelege
Stoki
De. Elképesztő keretuk van.
csebi
Elképesztő a keret, és benne rohadt sok okos focista, akik kismillió szerepkört be tudnak tölteni.
Ezen kívül az orvosi csapatuk is valami túlvilági munkát végez, ( nem akarom tudni hogy hogyan) hihetetlen fizikai/ mentális állapotban vannak még most is.
Tony Adams
Nem is tudom már ki ígért Pepnek tortát vagy mit, ha egyszerre 5 néger lesz a csapatában... 🙂

Foden, Ake, Grealish, Walker, Haaland mint okos focista.... Na ne már. Jól felépített, kismilliószor begyakorolt játék a kulcsa az egésznek.
FLZOLI
Azért amit taktikailag véghez vittek idén Pep-ék, az szerintem kimagasló.
Az idény előtt kidobták az eddigi támadás felépítést, és Haaland stílusához igazodtak elől.
Majd tavasszal átalakították a hátulról való labdás építkezésüket Stones-sal.
És ezt tették a meglévő kerettel, ehhez szerintem "inteligens" játékosok kellenek. Szerencséjükre ezek a focisták már ott voltak, több év alatt talicskázták össze őket euró-százmillákból.
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 313 — Bears & Illinois fan
sok helyen láttam hogy most halt meg a football
hát nekem az sokkal inkább az első Chelsea BL cím volt

bár szerintem a foci nem halott
zacknorb
Nem, az 1954-ben halt meg, amikor a tokosok nyertek. A labdarúgásnak, mint játéknaka legtöbbet ártó társaság azóta is.

Voltak még mélypontok, olasz catenaccio, Sammer aranylabdája és Thomas Müller......😊
csi77
Úgy érzem nem német drukker vagy! 😀
Toca
Nem is értem, miből gondolod? 😀

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 506 — Vikings fan

zacknorb
Nem, az 1954-ben halt meg, amikor a tokosok nyertek. A labdarúgásnak, mint játéknaka legtöbbet ártó társaság azóta is.

Voltak még mélypontok, olasz catenaccio, Sammer aranylabdája és Thomas Müller......😊
csi77
Úgy érzem nem német drukker vagy! 😀
több mint 2 éve

zacknorb

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 629 — Sworn to the Dark
jó meccsek lesznek ma. hajrá Hellas, Alavés, Bari.

built for this shit

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Akkor idén azért nem Haaland kapja az Aranylabdát mert Messi Miamiba igazol? 🤔
Matthew99
A goldenboi a narratíva szerint nemet mondott a szaudi pénzre mert a családjának él és csak focizni szeretne. Az más kérdés, hogy így több pénzt kap, de ez senkit sem érdekel. Jól rúgta a 11-eseket a vb-n a börtönválogatottban, sima díj

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 403 — LIGHTS OUT!
Gyerünk Max, ez visszautasíthatatlan ajánlat.

több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 413 — Invisible man
Akkor idén azért nem Haaland kapja az Aranylabdát mert Messi Miamiba igazol? 🤔

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Amúgy az a durva, hogy ez a city keret nem egy húde penge és posztjukon legjobb játékosok tömkelege
Stoki
csebi
Elképesztő a keret, és benne rohadt sok okos focista, akik kismillió szerepkört be tudnak tölteni.
Ezen kívül az orvosi csapatuk is valami túlvilági munkát végez, ( nem akarom tudni hogy hogyan) hihetetlen fizikai/ mentális állapotban vannak még most is.
Tony Adams
Nem is tudom már ki ígért Pepnek tortát vagy mit, ha egyszerre 5 néger lesz a csapatában... 🙂

Foden, Ake, Grealish, Walker, Haaland mint okos focista.... Na ne már. Jól felépített, kismilliószor begyakorolt játék a kulcsa az egésznek.

több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126
Szerintem örökös edző titulust kap Manszurk sejktől
ThundersNFL a Jobbágy
Megjegyzem azért függetlenül attól, hogy a soha meg nem szűnő pénzcsap sokaknak irritáló, a City ezerszer okosabban kezelte az utóbbi évek európai kudarcait, mint az ilyenkor első indulatból edzőt váltó PSG/Chelsea/Bayern, stb. Hittek a projektben, és hagyták dolgozni Pepet.
Kampman
Nagyon könnyű hinni egy projectben, hogy nincs veszíteni vallójuk, a klubhoz érzelmileg nem kötődnek, csak egy politikai tárgy a kezükben, a pénzügyi keretük korlátlan, és a szabályokat is úgy erőszakolják meg ahogy akarják.
Beküldték Godzillát az ovisok közé verekdeni, és nyertek, na bumm.
Tony Adams
Ovisok közé, ne már. A Premier League kiscsapataira esetleg illik ez a minősítés, de a BL az utóbbi években tele volt a City-hez hasonló monstrumokkal, PSG, Madrid, és a többi, nem sorolom.
Kampman
Lehet érdem hogy kb 4-5 éve top4 csapat végre révbe ért, mert ők folyamatosan erősítettek, a többiek meg nem annyira. De ezen csapatok közül max a PSGt mondhatod, hogy nem csinálja jol. A többi, csak azért mert éppen generáció váltás van vagy éppen buli van a felsővezetésben már rég köröket vert a Pep Cityjére aki csak vár, hogy egyszer kijöjjön a lépés számonkérés nélkül végtelen penzcsappal.
Na kijött éljen!
Toca
szóval a City azért nyert mert várt hogy kijöjjön a lépés de ha más nyer akkor az tökéletesen felépített csapat? mesélj még kérlek erről. ez a City idén úgy vert meg mindenkit hogy megse izzadt
DBook90
Tanuld meg értő olvasást.
Nekem nem a Cityvel van gondom inkább Peppel.
Meg se izzadt? Azért örülök, hogy ahogy nyert végre BLt a City rögtön megjön a marha nagy arc gratulálok.
Főleg egy olyan meccs után ahol a legjobb emberük Ederson volt.
Toca
csak megsugom jobban gyűlölöm a Cityt mint bárki ezen az oldalon de a döntő kivételével toronymagasan a legjobbak voltak.
mi a problémád Guardiolaval?
több mint 2 éve
Birom itt a hozzaszolasokat.azert mert vmi donto jonak kene lennie?
Aki a 99es azt mondja h huu az igen az latta?nem volt egy nagy meccs.leszamitva az utolso ket percet de ott is volt ket gol oszt csa.az ido megszepiti.
Nem lehet kiszoogalni a nezoket mindig mert ha van egy klasszissal jobb ellenfeled neki esel?
Inkabb nyerjen ebt a magyar csapat csunyan, mint kiessen szep jatekal.es a csunya jatek is iszonyat energiat olel fel.
A focinak megvannak a korlatai sajna de minden alkalommal felhozni ertelmetlen.
Amugy az idei kieses reszt nem vokt olyan jo mint a tavalyi.
Sztem ott volt eleg drama de nem lehet minden pl evben barca pool ahol az elso meccs utan ment a fikazas h szar parharc, eldolt.

Mar reg a penz az elso mint minden sportban lehetnenek jobb a szabalyok de igyis ezt nezik a legtobben.

A city egy dologban tenyleg jo volt.kiallt pep mellett.en sem orulok a city gyozelmenek de ha a psgt nezzuk ott evente rebuild van.
YoungZeeZee
Nem értek egyet ha a BLt nézzük. Ebből a City keretből 2-3 BL ki kellett volna essen.
több mint 2 éve
Stoki
csebi
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 583
Birom itt a hozzaszolasokat.azert mert vmi donto jonak kene lennie?
Aki a 99es azt mondja h huu az igen az latta?nem volt egy nagy meccs.leszamitva az utolso ket percet de ott is volt ket gol oszt csa.az ido megszepiti.
Nem lehet kiszoogalni a nezoket mindig mert ha van egy klasszissal jobb ellenfeled neki esel?
Inkabb nyerjen ebt a magyar csapat csunyan, mint kiessen szep jatekal.es a csunya jatek is iszonyat energiat olel fel.
A focinak megvannak a korlatai sajna de minden alkalommal felhozni ertelmetlen.
Amugy az idei kieses reszt nem vokt olyan jo mint a tavalyi.
Sztem ott volt eleg drama de nem lehet minden pl evben barca pool ahol az elso meccs utan ment a fikazas h szar parharc, eldolt.

Mar reg a penz az elso mint minden sportban lehetnenek jobb a szabalyok de igyis ezt nezik a legtobben.

A city egy dologban tenyleg jo volt.kiallt pep mellett.en sem orulok a city gyozelmenek de ha a psgt nezzuk ott evente rebuild van.
több mint 2 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 634 — Amerikai sportok rajongója
Na, gyorsan még 80-100 milliárd eurot a Citybe, hátha meglesz a címvédés is.
Bálesz
Mondja ezt itthonról fanyalogva egy Fradi szurkoló ugye.😛
zavi27
Ja, ez pont ugyanaz a szitu.
Szegény elnyomott újpesti... 😀 Elkezdhetjük ezredszer is, de ugyanaz lesz a vége. Sosem kapok érdemi választ, a tények elől az összes lila menekül. Utána "pont" elfelejtitek olvasni a fórumot.
Neverending story, de ha ez kell...
Bálesz
Semmi köze nem volt hozzank most ahhoz amit irtam, meg elnyomashoz. Arrol vontam parhuzamot hogy a Cityt azert gunyolod mert temerdek ketes penz van odairanyitva korlatlanul folyamatosan. Gondoltam ismeros lehet kicsit a szitu itthonrol ezen "viccelodes" helyett.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 377 — Lucas Scott
Stoki

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 602 — Cowboys fan
Abból is látszik, hogy Pep mekkora edző, hogy meg tudta törni a világ minden pénzéből összevásárolt csapatok BL-átkát.
Pedig kb másfélmilliárd oka volt annak, hogy ne nyerjék meg.
slowmotion
Kalap szarok voltak a dontoben, bitch please
davemayer
A foci vébén is hangsúlyosan megmutatkozott, hogy ezt a játékot még mindig gólra játsszák, nem majdnem-gólra. Rengeteg olyan meccset láttam (pláne Pool-drukkerként, a fasz rosszabbik végéről), ahol egy semmiből bemákolt góllal szemben volt három kapufa, két gólvonalról mentett labda, és a futballt ölő csapat nyert.
Ilyen ez a szelavi.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 602 — Cowboys fan
ThundersNFL a Jobbágy
Megjegyzem azért függetlenül attól, hogy a soha meg nem szűnő pénzcsap sokaknak irritáló, a City ezerszer okosabban kezelte az utóbbi évek európai kudarcait, mint az ilyenkor első indulatból edzőt váltó PSG/Chelsea/Bayern, stb. Hittek a projektben, és hagyták dolgozni Pepet.
Kampman
Nagyon könnyű hinni egy projectben, hogy nincs veszíteni vallójuk, a klubhoz érzelmileg nem kötődnek, csak egy politikai tárgy a kezükben, a pénzügyi keretük korlátlan, és a szabályokat is úgy erőszakolják meg ahogy akarják.
Tony Adams
Ovisok közé, ne már. A Premier League kiscsapataira esetleg illik ez a minősítés, de a BL az utóbbi években tele volt a City-hez hasonló monstrumokkal, PSG, Madrid, és a többi, nem sorolom.
Kampman
Lehet érdem hogy kb 4-5 éve top4 csapat végre révbe ért, mert ők folyamatosan erősítettek, a többiek meg nem annyira. De ezen csapatok közül max a PSGt mondhatod, hogy nem csinálja jol. A többi, csak azért mert éppen generáció váltás van vagy éppen buli van a felsővezetésben már rég köröket vert a Pep Cityjére aki csak vár, hogy egyszer kijöjjön a lépés számonkérés nélkül végtelen penzcsappal.
Na kijött éljen!
Toca
szóval a City azért nyert mert várt hogy kijöjjön a lépés de ha más nyer akkor az tökéletesen felépített csapat? mesélj még kérlek erről. ez a City idén úgy vert meg mindenkit hogy megse izzadt
DBook90
Meg se izzadt? Azért örülök, hogy ahogy nyert végre BLt a City rögtön megjön a marha nagy arc gratulálok.
Toca
Hát tavaly is a kapus nyerte meg a csapatának, pedig nem ők játszottak jobban
több mint 2 éve
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
Tony Adams
Kampman
Na kijött éljen!
Toca
DBook90
több mint 2 éve
Gondolom a tegnap nem volt túl jó napja a háremhölgyeknek és a Kelet-Európából importált hostess lányoknak... Fire in the hole
De legalább megnőtt a mindig is City drukker voltam tábor az instán és a Tiktokon.

Nem olyan régen a foci megmenekült, most meghalt. A foci hazatért, de az arabok csak pénzmosásra és hatalomszerzésre használják. A szokásos Pep Show egy pojáca nárcisztikus, cinikus és álszent performansza vagy csak a kecske elme eszes szellemes egyvelege.

több mint 2 éve
Bálesz
Muhahaha, magyar Leicester City drukker, magyar játékos nélkül.....

Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 808 — #NoStress
Abból is látszik, hogy Pep mekkora edző, hogy meg tudta törni a világ minden pénzéből összevásárolt csapatok BL-átkát.
slowmotion
davemayer
De ha meg úgy nezzük, akkor a legjobbak voltak a döntőben.

több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 545 — "Grammar maci"
slowmotion

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
Tony Adams
Kampman
Na kijött éljen!
Toca
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Bálesz
Mondja ezt itthonról fanyalogva egy Fradi szurkoló ugye.😛
zavi27
Ja, ez pont ugyanaz a szitu.
Szegény elnyomott újpesti... 😀 Elkezdhetjük ezredszer is, de ugyanaz lesz a vége. Sosem kapok érdemi választ, a tények elől az összes lila menekül. Utána "pont" elfelejtitek olvasni a fórumot.
Neverending story, de ha ez kell...