Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 094
Most nézem, hogy kb. csak egyikükön van fekete cipő.

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 403 — LIGHTS OUT!
Ha van úgy is annyi érem, adhatnának egy Dzekonak, mégis csak lehúzott 5 szezont a Cityben és ha már úgy is ott van.

több mint 2 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 333 — je suis poloska
Szerintem örökös edző titulust kap Manszurk sejktől
ThundersNFL a Jobbágy
Megjegyzem azért függetlenül attól, hogy a soha meg nem szűnő pénzcsap sokaknak irritáló, a City ezerszer okosabban kezelte az utóbbi évek európai kudarcait, mint az ilyenkor első indulatból edzőt váltó PSG/Chelsea/Bayern, stb. Hittek a projektben, és hagyták dolgozni Pepet.
Kampman
Nagyon könnyű hinni egy projectben, hogy nincs veszíteni vallójuk, a klubhoz érzelmileg nem kötődnek, csak egy politikai tárgy a kezükben, a pénzügyi keretük korlátlan, és a szabályokat is úgy erőszakolják meg ahogy akarják.
Beküldték Godzillát az ovisok közé verekdeni, és nyertek, na bumm.
Tony Adams
Ovisok közé, ne már. A Premier League kiscsapataira esetleg illik ez a minősítés, de a BL az utóbbi években tele volt a City-hez hasonló monstrumokkal, PSG, Madrid, és a többi, nem sorolom.
Kampman
Jogos, madrid nem ovis hanem
nyugger

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
ThundersNFL a Jobbágy
Megjegyzem azért függetlenül attól, hogy a soha meg nem szűnő pénzcsap sokaknak irritáló, a City ezerszer okosabban kezelte az utóbbi évek európai kudarcait, mint az ilyenkor első indulatból edzőt váltó PSG/Chelsea/Bayern, stb. Hittek a projektben, és hagyták dolgozni Pepet.
Kampman
Nagyon könnyű hinni egy projectben, hogy nincs veszíteni vallójuk, a klubhoz érzelmileg nem kötődnek, csak egy politikai tárgy a kezükben, a pénzügyi keretük korlátlan, és a szabályokat is úgy erőszakolják meg ahogy akarják.
Tony Adams
Ovisok közé, ne már. A Premier League kiscsapataira esetleg illik ez a minősítés, de a BL az utóbbi években tele volt a City-hez hasonló monstrumokkal, PSG, Madrid, és a többi, nem sorolom.

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 294
Viszont birozni ma nem kell. Jol vezette a spori
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
több mint 2 éve
Hittek a projektben, ...
Kampman
A projekt neve: pénz.
Mikey
A projekt lényege a BL-győzelem volt, azt meg (komoly) pénz nélkül utoljára a Porto nyerte meg.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 377 — Lucas Scott
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
Bayern nem európai kudarc miatt váltotta le Carlot vagy Kovacot. Hanem mindkettő teljesen elvesztette az öltözőt. Megjegyzem Kovac sosem tűnt megfelelőnek, Carlo meg saját magához képest húzott olyat amit sztem soha (duhbol vagy meregbol nem nevez keretbe meghatározó játékost). Nagelsmann meg nem bukott Európában a kirúgás előtt. Hibátlan mérleg, tökéletes védelmi mutatóval.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 814 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 558
Hittek a projektben, ...
Kampman
A projekt neve: pénz.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve

több mint 2 éve
ThundersNFL a Jobbágy

több mint 2 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 333 — je suis poloska
Grat Haalandnak magasabb szintre emelte ez a Cityt. Ő speciel megérdemli.
Toca
A 3 legfontosabb meccsen lofaszt se csinalt. Ha a csoportkorben talalkoznak meg baszott volna hármat ennek az internek es sima 4-0.
Persze ok voltak iden siman a legjobb csapat, de attol meg nem szeretem az ilyen jatekosokat akik a fontos meccseken rendre befinganak. Lewa, de bruyne, haaland szerintem mind ilyenek.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 050
Szokásos, évek óta fos BL döntő! A City összességében jó csapat, megérdemelték, még ha ma szerencséjük is volt pár esetben!
Stoki
Sokszor van ez így, hogy az esélytelenebb csapat a minden mindegy alapon kimegy és jó játékot produkál. Aki egyébként a City-t fikázza, az nem veszi figyelembe, hogy ez az Inter is egy baromi jó csapat. City-nek tényleg volt némi szerencséje, de a foci ilyen a jó csapatnak szokott is szerencséje lenni.
több mint 2 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
Mennyibe került ez BL győzelem a Manszurksejk Citynek?
ThundersNFL a Jobbágy
Kérdezd meg Lukakut.
több mint 2 éve
Mind3 olasz csapat kikapott a kupa döntőben, és mind3 győzelmet érdemelt volna.

több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Na, gyorsan még 80-100 milliárd eurot a Citybe, hátha meglesz a címvédés is.

több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mennyibe került ez BL győzelem a Manszurksejk Citynek?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 472 — nabege2@yahoo.com
ki ez a tolmács?😊
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Fujjfujjfujjfujj
warr_b
Nah ki kapott ki tonga megye 1ben?
Sixo
Először tolna megyét olvastam.

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 294
Mondtam mar, hogy Grealish tulertekelt? 100+ misi erte kidobott penz. Viszont De Bruyne-nek örülök.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 377 — Lucas Scott
Legalább a Henrik megemlíti

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Fujjfujjfujjfujj
warr_b
Nah ki kapott ki tonga megye 1ben?

több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Szokásos, évek óta fos BL döntő! A City összességében jó csapat, megérdemelték, még ha ma szerencséjük is volt pár esetben!