Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Ha van úgy is annyi érem, adhatnának egy Dzekonak, mégis csak lehúzott 5 szezont a Cityben és ha már úgy is ott van.
több mint 2 éve
Jogos, madrid nem ovis hanemOvisok közé, ne már. A Premier League kiscsapataira esetleg illik ez a minősítés, de a BL az utóbbi években tele volt a City-hez hasonló monstrumokkal, PSG, Madrid, és a többi, nem sorolom.Nagyon könnyű hinni egy projectben, hogy nincs veszíteni vallójuk, a klubhoz érzelmileg nem kötődnek, csak egy politikai tárgy a kezükben, a pénzügyi keretük korlátlan, és a szabályokat is úgy erőszakolják meg ahogy akarják.Szerintem örökös edző titulust kap Manszurk sejktőlMegjegyzem azért függetlenül attól, hogy a soha meg nem szűnő pénzcsap sokaknak irritáló, a City ezerszer okosabban kezelte az utóbbi évek európai kudarcait, mint az ilyenkor első indulatból edzőt váltó PSG/Chelsea/Bayern, stb. Hittek a projektben, és hagyták dolgozni Pepet.
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
Beküldték Godzillát az ovisok közé verekdeni, és nyertek, na bumm.
Tony Adams
Kampman
nyugger
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Ovisok közé, ne már. A Premier League kiscsapataira esetleg illik ez a minősítés, de a BL az utóbbi években tele volt a City-hez hasonló monstrumokkal, PSG, Madrid, és a többi, nem sorolom.Nagyon könnyű hinni egy projectben, hogy nincs veszíteni vallójuk, a klubhoz érzelmileg nem kötődnek, csak egy politikai tárgy a kezükben, a pénzügyi keretük korlátlan, és a szabályokat is úgy erőszakolják meg ahogy akarják.Szerintem örökös edző titulust kap Manszurk sejktőlMegjegyzem azért függetlenül attól, hogy a soha meg nem szűnő pénzcsap sokaknak irritáló, a City ezerszer okosabban kezelte az utóbbi évek európai kudarcait, mint az ilyenkor első indulatból edzőt váltó PSG/Chelsea/Bayern, stb. Hittek a projektben, és hagyták dolgozni Pepet.
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
Tony Adams
több mint 2 éve
Viszont birozni ma nem kell. Jol vezette a spori
több mint 2 éve
Nagyon könnyű hinni egy projectben, hogy nincs veszíteni vallójuk, a klubhoz érzelmileg nem kötődnek, csak egy politikai tárgy a kezükben, a pénzügyi keretük korlátlan, és a szabályokat is úgy erőszakolják meg ahogy akarják.Szerintem örökös edző titulust kap Manszurk sejktőlMegjegyzem azért függetlenül attól, hogy a soha meg nem szűnő pénzcsap sokaknak irritáló, a City ezerszer okosabban kezelte az utóbbi évek európai kudarcait, mint az ilyenkor első indulatból edzőt váltó PSG/Chelsea/Bayern, stb. Hittek a projektben, és hagyták dolgozni Pepet.
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
több mint 2 éve
A projekt lényege a BL-győzelem volt, azt meg (komoly) pénz nélkül utoljára a Porto nyerte meg.Hittek a projektben, ...A projekt neve: pénz.
Kampman
Mikey
több mint 2 éve
Bayern nem európai kudarc miatt váltotta le Carlot vagy Kovacot. Hanem mindkettő teljesen elvesztette az öltözőt. Megjegyzem Kovac sosem tűnt megfelelőnek, Carlo meg saját magához képest húzott olyat amit sztem soha (duhbol vagy meregbol nem nevez keretbe meghatározó játékost). Nagelsmann meg nem bukott Európában a kirúgás előtt. Hibátlan mérleg, tökéletes védelmi mutatóval.Szerintem örökös edző titulust kap Manszurk sejktőlMegjegyzem azért függetlenül attól, hogy a soha meg nem szűnő pénzcsap sokaknak irritáló, a City ezerszer okosabban kezelte az utóbbi évek európai kudarcait, mint az ilyenkor első indulatból edzőt váltó PSG/Chelsea/Bayern, stb. Hittek a projektben, és hagyták dolgozni Pepet.
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Lukaku Champions League final highlights: pic.twitter.com/qIu7mXEikn
— Footy Humour (@FootyHumour) June 10, 2023
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hittek a projektben, ...A projekt neve: pénz.
Kampman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Pep Guardiola is the first manager in European football history to complete the treble TWICE.
— Squawka (@Squawka) June 10, 2023
Barcelona (2008/09)
🏆 LaLiga
🏆 Copa del Rey
🏆 UCL
Man City (2022/23)
🏆 Premier League
🏆 FA Cup
🏆 UCL
The Double Treble™ pic.twitter.com/98H60CDbaV
több mint 2 éve
Szerintem örökös edző titulust kap Manszurk sejktőlMegjegyzem azért függetlenül attól, hogy a soha meg nem szűnő pénzcsap sokaknak irritáló, a City ezerszer okosabban kezelte az utóbbi évek európai kudarcait, mint az ilyenkor első indulatból edzőt váltó PSG/Chelsea/Bayern, stb. Hittek a projektben, és hagyták dolgozni Pepet.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Grat Haalandnak magasabb szintre emelte ez a Cityt. Ő speciel megérdemli.A 3 legfontosabb meccsen lofaszt se csinalt. Ha a csoportkorben talalkoznak meg baszott volna hármat ennek az internek es sima 4-0.
Toca
Persze ok voltak iden siman a legjobb csapat, de attol meg nem szeretem az ilyen jatekosokat akik a fontos meccseken rendre befinganak. Lewa, de bruyne, haaland szerintem mind ilyenek.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Szokásos, évek óta fos BL döntő! A City összességében jó csapat, megérdemelték, még ha ma szerencséjük is volt pár esetben!Sokszor van ez így, hogy az esélytelenebb csapat a minden mindegy alapon kimegy és jó játékot produkál. Aki egyébként a City-t fikázza, az nem veszi figyelembe, hogy ez az Inter is egy baromi jó csapat. City-nek tényleg volt némi szerencséje, de a foci ilyen a jó csapatnak szokott is szerencséje lenni.
Stoki
több mint 2 éve
Mennyibe került ez BL győzelem a Manszurksejk Citynek?Kérdezd meg Lukakut.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Mind3 olasz csapat kikapott a kupa döntőben, és mind3 győzelmet érdemelt volna.
több mint 2 éve
Na, gyorsan még 80-100 milliárd eurot a Citybe, hátha meglesz a címvédés is.

több mint 2 éve
Mennyibe került ez BL győzelem a Manszurksejk Citynek?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
ki ez a tolmács?😊
több mint 2 éve
Szerintem örökös edző titulust kap Manszurk sejktől
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Először tolna megyét olvastam.FujjfujjfujjfujjNah ki kapott ki tonga megye 1ben?
warr_b
Sixo
több mint 2 éve
Mondtam mar, hogy Grealish tulertekelt? 100+ misi erte kidobott penz. Viszont De Bruyne-nek örülök.
több mint 2 éve
Legalább a Henrik megemlíti
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Szokásos, évek óta fos BL döntő! A City összességében jó csapat, megérdemelték, még ha ma szerencséjük is volt pár esetben!