Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Főleg a kapus kezébe …Sose értem laposan miért rúgják az ilyetVagy SaneFoden már a nehezét megcsináltaLukaku berúgta volna.
Toca
Sixo
csebi
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Sose értem laposan miért rúgják az ilyetVagy SaneFoden már a nehezét megcsináltaLukaku berúgta volna.
Toca
Sixo
csebi
több mint 2 éve
Vagy TorghelleVagy SaneFoden már a nehezét megcsináltaLukaku berúgta volna.
Toca
Sixo
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Vagy SaneFoden már a nehezét megcsináltaLukaku berúgta volna.
Toca
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Foden már a nehezét megcsinálta
több mint 2 éve
Szoljon mar valaki Guardiolanak hogy vannak cserek is amugy.
több mint 2 éve
Sőt 7 meccsen 7 gólt 4 assist.Legutóbbi 5 meccsen 5 gólt egy assist.Mért nem Correa vagy az Inter takarítója játszik Lukaku helyettLukaku utóbbi időben formában volt, érthető hogy behozták
Heisman nádor
zacknorb
Sixo
több mint 2 éve
Legutóbbi 5 meccsen 5 gólt egy assist.Mért nem Correa vagy az Inter takarítója játszik Lukaku helyettLukaku utóbbi időben formában volt, érthető hogy behozták
Heisman nádor
zacknorb
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 583
Illetve tobb eszkoz van felterkepezni az ellenfelet igy konnyebb megolni a jatekot.komoly kérdés, csak kicsi voltam vagy 15eve tenyleg elvezetesebb volt a furball? mert mostanaban belenezek bármibe és ez van mint mostNem feltétlenül volt élvezetesebb, de sokkal jobban kinyílt az olló a legszűkebb elit és a többiek között. Ez az elit viszont nem játszik szebb futballt csak azért, mert több pénze van.
Adirotor
Kampman
Konnyen fikazunk de iszonyat melot raknak bele egy ilyen "fossba".
a 90es vb volt kb a legalja egy korszaknak.
több mint 2 éve
Mért nem Correa vagy az Inter takarítója játszik Lukaku helyettLukaku utóbbi időben formában volt, érthető hogy behozták
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Mért nem Correa vagy az Inter takarítója játszik Lukaku helyett
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Rodrinak mindent is szabad
több mint 2 éve
Lószar menti meg a Cicit....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Eddig az Inter vezetChockerkedésben
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Belgák utolsó meccsén a VBn is hatalmasat ment Lókuki
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Innen már Pep se tudja elbukni.
több mint 2 éve
Akanji nagyot ment
több mint 2 éve
vicc mi az isten nincs ezen a meccsen 😊Lukakó góltól mentette meg a Cityt 😊
több mint 2 éve
Ez a dagadt Lukaku bmeg
több mint 2 éve
Lukaku mekkora blokk 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Lukaku mekkorát védett…