Soccer
A Raul mágia félig meddig vicc volt, nem kell mindent ennyire véresen komolyan venni.adható tizi volt, a bíró legalább is fix jobb szögből látta mint én, és neki nem volt pixeles a streamGondolom fel se merül, hogy jogos volt.nyilvan tizit kap a real a 93-ik percben 😊Zsiiir. 😀 beérett a Raul mágia. 😀Na 2-0 a Realnak a mini el classico-n. Így hosszabbításra áll a dolog.Már 3-0 😀
roberto23
kapitnono
roberto23
Kenny
Hiába, már a B csapatnak is fújnak a birok. 😊
roberto23
de ezt azért ne hívjuk Raul mágiána, ha a srác normálisan tartja a karját lehet még mindig nem tudnánk ki ment tovább
bár utána a letört kordon viccs volt és kurva veszélyes
zacknorb
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
adható tizi volt, a bíró legalább is fix jobb szögből látta mint én, és neki nem volt pixeles a streamGondolom fel se merül, hogy jogos volt.nyilvan tizit kap a real a 93-ik percben 😊Zsiiir. 😀 beérett a Raul mágia. 😀Na 2-0 a Realnak a mini el classico-n. Így hosszabbításra áll a dolog.Már 3-0 😀
roberto23
kapitnono
roberto23
Kenny
roberto23
de ezt azért ne hívjuk Raul mágiána, ha a srác normálisan tartja a karját lehet még mindig nem tudnánk ki ment tovább
bár utána a letört kordon viccs volt és kurva veszélyes
Poloska vagyok.
Illetve egy érdekes elemzéssel jelentkezem 😊
telex.hu/sport/2023/06/11/bajnokok-ligaja-bl-donto-manchester-city-inter-elemzes-guardiola
A meccset nem láttam, csak utólag a fontosabb pillanatokat néztem vissza, gondolom, hogy nem volt minden tökéletes, sőt, de lényeg, hogy meglett végül. 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Gondolom fel se merül, hogy jogos volt.nyilvan tizit kap a real a 93-ik percben 😊Zsiiir. 😀 beérett a Raul mágia. 😀Na 2-0 a Realnak a mini el classico-n. Így hosszabbításra áll a dolog.Már 3-0 😀
roberto23
kapitnono
roberto23
Kenny
nyilvan tizit kap a real a 93-ik percben 😊Zsiiir. 😀 beérett a Raul mágia. 😀Na 2-0 a Realnak a mini el classico-n. Így hosszabbításra áll a dolog.Már 3-0 😀
roberto23
kapitnono
roberto23
Zsiiir. 😀 beérett a Raul mágia. 😀Na 2-0 a Realnak a mini el classico-n. Így hosszabbításra áll a dolog.Már 3-0 😀
roberto23
kapitnono
Én azért Gündogant nem hagytam volna ki. Balhátvédnek, mind Mario Rui, mind Theo előrébb volt nálam Dimarconál. De nálam a legnagyobb kimaradó az Onana. Amennyire rosszul véd a bajnokságban, a BLben villogott.Walker jobb hatvedben???? A játék percek felén sem volt pályán. Atyauristen bmeg.
👕✨ Introducing the 2022/23 UEFA Champions League Team of the Season, as selected by UEFA's Technical Observer panel.
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) June 11, 2023
Who would be your captain? ©️🤷♂️#UCL || #UCLfinal pic.twitter.com/tMrT2z3LPQ
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Na 2-0 a Realnak a mini el classico-n. Így hosszabbításra áll a dolog.Már 3-0 😀
roberto23

Lehet, de amúgy ha az arcát nézed, szerintem nála reális a 18.És Mukokóval közös az okirat-hamisítójuk. 😀Lehet inkább az u19es VB-n nézték ki maguknak. Emellett jó fizikai paraméterei vannak.Huh. Akkora a válság, hogy már a horvát harmadosztályból igazolnak. Azt még Warrb sem nézi.valamit tudhat ha egy harmadik ligás játékosért 5 milliót fizetnek ebben a gatya szar anyagi helyzetben.
🚨 EXCL: Barcelona are set to sign top talented centre back Mikayil Faye from NK Kustosija. Deal done, here we go. #FCB
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 11, 2023
Born in 2004, linked with Chelsea and BVB — Barça see Faye as a potential future top player. 🔵🔴
Deal agreed on €5m fee plus add-ons, to be signed soon. pic.twitter.com/BwcUvj4jiu
Sixo
Mondhatni scout pick.
Kenny
Sixo
Tony Adams
És Mukokóval közös az okirat-hamisítójuk. 😀Lehet inkább az u19es VB-n nézték ki maguknak. Emellett jó fizikai paraméterei vannak.Huh. Akkora a válság, hogy már a horvát harmadosztályból igazolnak. Azt még Warrb sem nézi.valamit tudhat ha egy harmadik ligás játékosért 5 milliót fizetnek ebben a gatya szar anyagi helyzetben.
🚨 EXCL: Barcelona are set to sign top talented centre back Mikayil Faye from NK Kustosija. Deal done, here we go. #FCB
Born in 2004, linked with Chelsea and BVB — Barça see Faye as a potential future top player. 🔵🔴
Deal agreed on €5m fee plus add-ons, to be signed soon. pic.twitter.com/BwcUvj4jiu
Sixo
Mondhatni scout pick.
Kenny
Sixo
Lehet inkább az u19es VB-n nézték ki maguknak. Emellett jó fizikai paraméterei vannak.Huh. Akkora a válság, hogy már a horvát harmadosztályból igazolnak. Azt még Warrb sem nézi.valamit tudhat ha egy harmadik ligás játékosért 5 milliót fizetnek ebben a gatya szar anyagi helyzetben.
Sixo
Mondhatni scout pick.
Kenny
Huh. Akkora a válság, hogy már a horvát harmadosztályból igazolnak. Azt még Warrb sem nézi.valamit tudhat ha egy harmadik ligás játékosért 5 milliót fizetnek ebben a gatya szar anyagi helyzetben.
Sixo
Mondhatni scout pick.
👕✨ Introducing the 2022/23 UEFA Champions League Team of the Season, as selected by UEFA's Technical Observer panel.
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) June 11, 2023
Who would be your captain? ©️🤷♂️#UCL || #UCLfinal pic.twitter.com/tMrT2z3LPQ
Ohhh..lehet valami külgazdasági attasé kinevezést kap
Zsuzsi nagy bejelentés holnap. Szerintem rohanok haza munkából!
JC6 - a ruszki
Poloska vagyok.
Hozzámegy SzijjashozA Tények Pluszban ilyen sztáresküvőket szoktak bejelenteni nem????Ohhh..Coming out!?!?!?!😜
JC6 - a ruszki
nagir
Tony Adams
A Tények Pluszban ilyen sztáresküvőket szoktak bejelenteni nem????Ohhh..Coming out!?!?!?!😜
JC6 - a ruszki
nagir
Ohhh..Coming out!?!?!?!😜
JC6 - a ruszki

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Volt már, hogy Nemanja Nikolics visszavonult ?Holnap tv2 tenyek+
Sixo
Dzsudzsi bejelentest tesz.info h mit?visszavonul?