Soccer

42 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 148 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 832 — Omar's Coming Yo!
OTT AZ ELSŐ KALAP
zacknorb
Elso kalapos magyar csapat egy csoportkorben.
Ezt kicsit izlelgessuk.

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 148 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
OTT AZ ELSŐ KALAP
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 969
a BL előselejtezőből induló Breidablik bejutott a Konfetti csoportkörbe, első izlandiként!! remélem egy csoportba kerülnek a Fradival! 😀
Löfli
Egyik kedvenc tippmix csapatom
davemayer
Nekem a REAC
Willie Parker
Erre mondják, hogy leütötted a magas labdát.
Kampman
A REAC is több mint egy klub.
Willie Parker
Szárnyakat is ad, csak nem mindenki tud repülni attól hogy bundában jár.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 969
jöhet az utolsó normális BL csoportkör sorsolás
Löfli
A 3.-4. Kalapból is csak a múltja miatt van értelme pár csapatnak Értelmetlen töltelék csapatok, a 16 csapatból is már lógnak ki lefelé, nem 32.
Lehet kellene nekik Vlm külön liga, mert a
BL az már túl erős nekik.
Viszont Időhúzásnak tavaszig
OK

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 593 — Lucas Scott
Ryan Gravenberch to Liverpool, here we go! €40m plus €5m in add-ons, 5 year deal, he will fly to Liverpool this evening 🚨🔴 #LFC

Agreement in place and medical tests booked.

Deal was negotiated by Jose Fortes Rodrigues from Raiola.
Beki
Most hirtelen nem emlékszem mennyiért jött de sztem kevesebbért. Ilyen szempontból jó üzlet. A probléma vele h nem találtuk a helyet. Nem hatos nem tízes de Kimmich mellett sem volt jó nyolcasnak mondjuk. Ha védekezésben nem volt jó nálunk akkor nem látom h a PLben miért lenne az de Klopp lehet kihoz belőle vmit.
csebi
Ja és amit elfelejtettem. Így lesz pénz Palhinhara a Fulhambol. Mostantól Tuchel nem sok mindenre foghatja ha nincs eredmény
csebi
83 millió eurót kér a Fulham???
Willie Parker
Nyilván annyit nem fizetünk. Mondjuk sztem idén hatost csak hatalmas ráfizetéssel lehet venni szóval bmi lehet.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ha jól számolom hiába esett ki az EL-ből a Dinamo Zagreb, a Fradi így is első kalapos lesz valószínűleg, mert a Dinamo Kiev összetettben 2 gólos hátrányban van és még az AZ is kieshet.
ervinator
megvan az elso kalap.
Kenny
Még ahogy számolom kell egy a LASK, Levski, Rijeka, Osasuna négyesből
zacknorb
Nembaj, hogy egy korabban elhangzott klasszikust idezzek, "megtalaltuk a helyunket Europaban" 😊

több mint 2 éve
Ha jól számolom hiába esett ki az EL-ből a Dinamo Zagreb, a Fradi így is első kalapos lesz valószínűleg, mert a Dinamo Kiev összetettben 2 gólos hátrányban van és még az AZ is kieshet.
ervinator
megvan az elso kalap.
Kenny
Még ahogy számolom kell egy a LASK, Levski, Rijeka, Osasuna négyesből
több mint 2 éve
ervinator
megvan az elso kalap.

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 102
a BL előselejtezőből induló Breidablik bejutott a Konfetti csoportkörbe, első izlandiként!! remélem egy csoportba kerülnek a Fradival! 😀
Löfli
davemayer
Nekem a REAC
Willie Parker
Kampman
A REAC is több mint egy klub.
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 963
Löfli
davemayer
Nekem a REAC
Willie Parker
több mint 2 éve
ervinator

Ezeknek kell továbbjutni (4-nek) hogy első kalap legyen
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 704 — "Grammar maci"

zacknorb
Az utolsó mondatért örök hála 🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
több mint 2 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 133

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
Füllkrug -> Dortmund 13 misi
több mint 2 éve
Na mi van? Amikor elmentem zuhanyozni még 4:0 volt? 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Lesgólokkal provolkálta a Fradi az eredményjelzőt
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 581 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Na mi van? Amikor elmentem zuhanyozni még 4:0 volt? 😊

több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 704 — "Grammar maci"
Nem tudom a kalapokat de egy Fradi, slovan, breidablik, klasvik egy csoportban poén lenne

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Löfli
davemayer
Nekem a REAC
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 519 — Cowboys fan
Ryan Gravenberch to Liverpool, here we go! €40m plus €5m in add-ons, 5 year deal, he will fly to Liverpool this evening 🚨🔴 #LFC

Beki
Most hirtelen nem emlékszem mennyiért jött de sztem kevesebbért. Ilyen szempontból jó üzlet. A probléma vele h nem találtuk a helyet. Nem hatos nem tízes de Kimmich mellett sem volt jó nyolcasnak mondjuk. Ha védekezésben nem volt jó nálunk akkor nem látom h a PLben miért lenne az de Klopp lehet kihoz belőle vmit.
csebi
18,5 misiért ment a Bayernbe.
Sixo
Nekem is 20 körül rémlett. Alapvetően nem értem ezt az üzletet a Pool oldaláról. Duplat fizettek érte miután nem játszott a bayernben.
csebi
kevés kilométert tettetek bele, szóval volt ideje rápihenni az idei szezonra
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Csunya kapushiba
több mint 2 éve
most mar legyen meg a 10.

több mint 2 éve

Beki
csebi
Ja és amit elfelejtettem. Így lesz pénz Palhinhara a Fulhambol. Mostantól Tuchel nem sok mindenre foghatja ha nincs eredmény
csebi
83 millió eurót kér a Fulham???
több mint 2 éve
Ebből egy hosszú menetelés lehetne a konfettiben, ha marad Máté Csaba