Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Teszem hozzá, hogy a funkcionális kollagénnel növeszthetne tököket is...Még dolgozomwww.haon.hu/helyi-sport/2023/06/dzsudzsak-balazs-bejelentes-dvsc-tv-2-labdarugas-sport-debrecen-haon
De hol van Zsuzsi!?????
Azt mondtak 18:45
JC6 - a ruszki
zacknorb
több mint 2 éve
Nem, sajnos ez az éber valóság!Ez eszméletlen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Még dolgozomwww.haon.hu/helyi-sport/2023/06/dzsudzsak-balazs-bejelentes-dvsc-tv-2-labdarugas-sport-debrecen-haon
De hol van Zsuzsi!?????
JC6 - a ruszki
zacknorb
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
Ez eszméletlen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Még dolgozomwww.haon.hu/helyi-sport/2023/06/dzsudzsak-balazs-bejelentes-dvsc-tv-2-labdarugas-sport-debrecen-haon
De hol van Zsuzsi!?????
JC6 - a ruszki
zacknorb
több mint 2 éve
Már aktualitását vesztette, de ebbe csak ma futottam bele, és röhögtem egy jót.On Champions League Final day, we travelled to Manchester to see who the red side of the City were rooting for…
— Paddy Power (@paddypower) June 10, 2023
(18+ BeGambleAware) | #UCLfinal pic.twitter.com/AtK1fdVQP3
több mint 2 éve
Még dolgozomwww.haon.hu/helyi-sport/2023/06/dzsudzsak-balazs-bejelentes-dvsc-tv-2-labdarugas-sport-debrecen-haon
De hol van Zsuzsi!?????
JC6 - a ruszki
Poloska vagyok.
több mint 2 éve

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Csebi, mint a német foci, helyi nagykövete, elmondanád nekem, hogy mi ez a védelem? Az ukránoktól 3 gól 60 perc alatt.
több mint 2 éve
index.hu/kulfold/2023/06/12/meghalt-silvio-berlusconi-olaszorszag-ac-milan-miniszterelnok/Isten Nyugosztalja a Vén Kujont! 😞
zacknorb

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Nalam akkor megy az fm mikor otthon vagyunk Magyarországon. Szóval eléggé kiszámíthatatlan meg most csak az fm 21 van fenn.durranhatna egy co-op valamikor.en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
Kenny
Mivel a máltai bajnokságos mentésben már nem igazán látom az értelmet h tovább vigyem ezért gondoltam egy újabb challengere.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Vini Junior megkapta Ronaldo 7es mezszámát.2️⃣0️⃣ 👉 7️⃣
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) June 12, 2023
🇧🇷 @vinijr #RealFootball pic.twitter.com/JHP042N9m4
2️⃣1️⃣ 👉 1️⃣1️⃣
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) June 12, 2023
🇧🇷 @RodrygoGoes #RealFootball pic.twitter.com/OHqqn1WXEy
Szerkesztette: Sixo
több mint 2 éve
Akkor viszont minimum kell még távozó is. Inkább 2.Romano Mac Allister transzfer előtt is már azt írta, hogy 3 belső kp-t akarnak és azóta is ez a tervük szerinte.Nagyon mondják hogy három új középpályást akar Klopp, azért mertem annyit írni. Mellesleg annyi kellene is.Van az a pénz...3-4 biztosan nem jön. Nekem a kommunikációkból és hírekből úgy jön le, hogy van 2-4 név akik közül 1-et nagyon szeretnénk még. Pár napja volt egy hsz-em ahol le is írtam, hogy én amúgy nem is hozném többet. Ha itt jön 2 kezdőbe való fiatal akkor megvan a keretmélység meg minden. Jövőre jöhet majd egy következő hullám majd amikor még 1-2 öreg elmegy majd.
Közben olvasom hogy a Nice nem túl lelkes a tárgyalásokat illetően Khéphren Thuram átigazolása kapcsán, pedig Schmadtke elkezdte puhítani őket. Ahogy a Gladbachot is Manu Koné miatt.
Nagyon kíváncsian várom hogy ha tényleg jön 3-4 új középpályás, akkor a régiek, mint Henderson, Fabinho és Thiago mennyit fognak játszani, és ezt hogy fogják viselni. Különösen Henderson.
Mikey
alatriste
Mikey
Beki
Mac Allister
Új 1
Új 2
Thiago
Fabinho
Henderson
Elliot
Jones
Bajcetic
9 ember azért irgalmatlan sok.
Továbbá eddig semmilyen komoly hír nem volt arról, hogy bárkit is eladnánk.
A 3 fiatalból nem látnám értelmét kiszállni. Mindnek volt jó időszaka.
A 3 öregből meg 1 a kapitány és szerintem az új Milner szerepkörbe tagozódik be, Thiago amikor egészséges most is kb a legjobb kp-ás volt. Fab érdekes de akkor a 2 új érkezőből 1 de lehet mind 2 hatos kell legyen. Ráadásul Fab is jobban nézett ki a WM rendszerben már, az értéke viszont az összességében szar idény után magasan biztos nem lenne.
Én még 1 érkezőt várok és igazából már azt is úgy ha megy is valaki.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Romano Mac Allister transzfer előtt is már azt írta, hogy 3 belső kp-t akarnak és azóta is ez a tervük szerinte.Nagyon mondják hogy három új középpályást akar Klopp, azért mertem annyit írni. Mellesleg annyi kellene is.Van az a pénz...3-4 biztosan nem jön. Nekem a kommunikációkból és hírekből úgy jön le, hogy van 2-4 név akik közül 1-et nagyon szeretnénk még. Pár napja volt egy hsz-em ahol le is írtam, hogy én amúgy nem is hozném többet. Ha itt jön 2 kezdőbe való fiatal akkor megvan a keretmélység meg minden. Jövőre jöhet majd egy következő hullám majd amikor még 1-2 öreg elmegy majd.
Közben olvasom hogy a Nice nem túl lelkes a tárgyalásokat illetően Khéphren Thuram átigazolása kapcsán, pedig Schmadtke elkezdte puhítani őket. Ahogy a Gladbachot is Manu Koné miatt.
Nagyon kíváncsian várom hogy ha tényleg jön 3-4 új középpályás, akkor a régiek, mint Henderson, Fabinho és Thiago mennyit fognak játszani, és ezt hogy fogják viselni. Különösen Henderson.
Mikey
alatriste
Mikey
több mint 2 éve
durranhatna egy co-op valamikor.en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
több mint 2 éve
Nagyon mondják hogy három új középpályást akar Klopp, azért mertem annyit írni. Mellesleg annyi kellene is.Van az a pénz...3-4 biztosan nem jön. Nekem a kommunikációkból és hírekből úgy jön le, hogy van 2-4 név akik közül 1-et nagyon szeretnénk még. Pár napja volt egy hsz-em ahol le is írtam, hogy én amúgy nem is hozném többet. Ha itt jön 2 kezdőbe való fiatal akkor megvan a keretmélység meg minden. Jövőre jöhet majd egy következő hullám majd amikor még 1-2 öreg elmegy majd.
Mikey
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
PC-s managerrel?azóta volt pár rebrand meg breakup 😀
Anno 15 éve imàdtam, lehet h belekezdenék.
steelwolf
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Bobál is off, brühühü11. távozó asszem.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
PC-s managerrel?Anno 15 éve imàdtam, lehet h belekezdenék.
több mint 2 éve
FM editorazt meg hogyan???Afrikai, dél-amerikai, óceániai csapattal is meg lehet nyerni az UEFA BL-t 😉Vkiknek sok a szabadidejuk.ilyet🤣egy football manageres csoportban szoktak ilyen challengeket feltenni, szoval igen letezo.Letezik ilyen h island challenge vagy ezt csak ugy kitalatad?😀en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
YoungZeeZee
a masik, amit lementettem az a Pentagon challenge. meg kell nyerni minden kontinens 'BL' sorozatat. de ehhez meg nem kezdtem hozza szvsz.
csebi
YoungZeeZee
Heisman nádor
csebi
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Van az a pénz...3-4 biztosan nem jön. Nekem a kommunikációkból és hírekből úgy jön le, hogy van 2-4 név akik közül 1-et nagyon szeretnénk még. Pár napja volt egy hsz-em ahol le is írtam, hogy én amúgy nem is hozném többet. Ha itt jön 2 kezdőbe való fiatal akkor megvan a keretmélység meg minden. Jövőre jöhet majd egy következő hullám majd amikor még 1-2 öreg elmegy majd.
Mikey

Liverpool Fc
több mint 2 éve
azt meg hogyan???Afrikai, dél-amerikai, óceániai csapattal is meg lehet nyerni az UEFA BL-t 😉Vkiknek sok a szabadidejuk.ilyet🤣egy football manageres csoportban szoktak ilyen challengeket feltenni, szoval igen letezo.Letezik ilyen h island challenge vagy ezt csak ugy kitalatad?😀en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
YoungZeeZee
a masik, amit lementettem az a Pentagon challenge. meg kell nyerni minden kontinens 'BL' sorozatat. de ehhez meg nem kezdtem hozza szvsz.
csebi
YoungZeeZee
Heisman nádor
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Afrikai, dél-amerikai, óceániai csapattal is meg lehet nyerni az UEFA BL-t 😉Vkiknek sok a szabadidejuk.ilyet🤣egy football manageres csoportban szoktak ilyen challengeket feltenni, szoval igen letezo.Letezik ilyen h island challenge vagy ezt csak ugy kitalatad?😀en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
YoungZeeZee
csebi
YoungZeeZee
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 583
Vkiknek sok a szabadidejuk.ilyet🤣egy football manageres csoportban szoktak ilyen challengeket feltenni, szoval igen letezo.Letezik ilyen h island challenge vagy ezt csak ugy kitalatad?😀en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
YoungZeeZee
csebi
több mint 2 éve
index.hu/kulfold/2023/06/12/meghalt-silvio-berlusconi-olaszorszag-ac-milan-miniszterelnok/
Poloska vagyok.