Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Löfli, Sixo, holnap kezdődik az U17-es Ázsia-bajnokság!Nem rossz választás, én maradok az üzbégeknél, mindig is kedveltem a sakkozóikat. Mondjuk ők is Laoszhoz hasonlóan utolsó kalaposok, tehát underdogok. Löfli fixen a címvédő japánoknak fog szorítani.
Asszem Laosznak fogok drukkolni 🙂
warr_b
több mint 2 éve
Mi kutyánk kölyke!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Löfli, Sixo, holnap kezdődik az U17-es Ázsia-bajnokság!Asszem Laosznak fogok drukkolni 🙂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Újabb NSO-gyöngyszem?
Kroos Hazard-ral szúrt oda Bellinghamnek
😀
JC6 - a ruszki
¿Cómo se pronuncia 'Hazard'?
— #Vamos por Movistar Plus+ (@vamos) February 16, 2020
El que mejor lo puede aclarar se lo ha explicado a @Rsierraplus.#ElPartidazoDeMovistar pic.twitter.com/hwiPqR5Rzf

több mint 2 éve
Újabb NSO-gyöngyszemA pontos kiejtése Hazard nevének egyébként "ázár", tehát itt még ez helyes is nyelvtanilag.
Kroos Hazard-ral szúrt oda Bellinghamnek
😀
JC6 - a ruszki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Újabb NSO-gyöngyszemKroos Hazard-ral szúrt oda Bellinghamnek
😀
több mint 2 éve
Mi a faszért kell ennyire magukra húzni az ellenfelet?
több mint 2 éve
Hát bmeg +30 perc 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Ez a Koeman kinevezés amúgy jó nagy 0 😀
több mint 2 éve
Modric mind a 70 év rutinja benne volt ebbe 😀Te jó ég ez milyen gagyi volt 😀 😀 😀
Kenny
több mint 2 éve
Csebi örülhet, Egyiptom is kijutott az ANK-ra.

több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 583
AC Milan-t megjárt játékost igazolt az Újpest...sok ilyen van, de ez vmi legalja cim volt.
Erre kiderül hogy Tamás Krisz az, LOL
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
Ez a Romano által irt Havertz deal nekem nagyon nem tetszik. Igazi csatár kéne, nem second strikerNekem sem tetszik, de úgy látszik, nekik az jött le ebből az évből, hogy ha Jesus nincs, akkor Nketiah sem megoldás.Ő nem ugyanabban jó amiben Jesus, és látszott is, küszködtünk, akkor billentünk valamennyire helyre, amikor Trossard beállt 9esbe, Nketiah ment a padra. Simán lehet hogy dobják a két fiatalt, és hoznak egy Jesus 2. nullát, amire Havertz szerintem tökéletesen alkamas, és talán a személyisége is passzol.
Heisman nádor
Ha Eduék szerint ez az út járható, csinálják, de rohadt sok pénzt beletoltak már az amicsik ebbe a projectbe, szerintem idén már Artetáék vállán eredménykényszer lesz.
több mint 2 éve
AC Milan-t megjárt játékost igazolt az Újpest...Erre kiderül hogy Tamás Krisz az, LOL
több mint 2 éve
Ez a Romano által irt Havertz deal nekem nagyon nem tetszik. Igazi csatár kéne, nem second striker
több mint 2 éve
Igen, 10 emberrel is helyt álltak, de 3 nap múlva az üzbégek ellen nem sok esély lesz...Tádzsik tesóink viszont nagyot küzdöttekRIP Dél-Szudán. Még Lokival a soraikban is kikaptak, pedig nyerniük kellett volna otthon, hogy az utolsó fordulóra legyen esélyük tovább menni.Bosszantó egy 96. perces góllal otthon kikapni.
Sixo
warr_b
Löfli

több mint 2 éve
Tádzsik tesóink viszont nagyot küzdöttekRIP Dél-Szudán. Még Lokival a soraikban is kikaptak, pedig nyerniük kellett volna otthon, hogy az utolsó fordulóra legyen esélyük tovább menni.Bosszantó egy 96. perces góllal otthon kikapni.
Sixo
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
RIP Dél-Szudán. Még Lokival a soraikban is kikaptak, pedig nyerniük kellett volna otthon, hogy az utolsó fordulóra legyen esélyük tovább menni.Bosszantó egy 96. perces góllal otthon kikapni.
Sixo

több mint 2 éve
RIP Dél-Szudán. Még Lokival a soraikban is kikaptak, pedig nyerniük kellett volna otthon, hogy az utolsó fordulóra legyen esélyük tovább menni.
több mint 2 éve
A spanyol Jesús Gil Manzano vezeti a férfi A-válogatott @FudbalskiSavez elleni EB-selejtező mérkőzését. Asszisztensei Diego Barbero Sevilla és Angel Nevado Rodriguez lesznek, a negyedik játékvezető pedig José Luis Munuera Montero. #csakegyutt #magyarok #MNEHUN
— MLSZ (@MLSZhivatalos) June 14, 2023
Hú bazdmeg pedig azt hittem már pár hónapra megszabadultam ezektől az istenbarmaitól.
Mondjuk tőlünk nem utál senkit, az ellenféltől Savicot fix, szóval lehet ez nem lesz baj.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
3-tól Dél-Szudán - Gambia, fél 4-től Omán - Tádzsikisztán, ma se hiába keltem fel 😊Bajban a tádzsikok...
Löfli

több mint 2 éve
3-tól Dél-Szudán - Gambia, fél 4-től Omán - Tádzsikisztán, ma se hiába keltem fel 😊Sajnos a Közép-afrikai Köztársaság csak szombaton, magyar idő szerint délután 15 órától lép pályára Angola ellen.
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Jövünk fel, mint a kib*szott higany 😊3-tól Dél-Szudán - Gambia, fél 4-től Omán - Tádzsikisztán, ma se hiába keltem fel 😊Nap meccse 6tól, Sao Tome és Príncipe vs Bissau Guinea. Vendégek egy győzelemmel fixen kijutnának az Africa Cup of Nationsre.
Löfli
Illetve emlékezzünk meg egy tegnap esti argentin bajnokiról, ahol Warrb kedvenc csapata az Atletico Tucuman legyőzte Löfli kedvenc argentin csapatát a Godoy Cruz Antonio Tombát. Már alapból ez meglepő, hogy Warrb bármely csapata, nyer, pláne, hogy Löfli kedvencei ellen, 10 évente egyszer fordult elő ilyen, de ehhez még hozzájön, hogy Warrbék 26.-27.ek voltak a 28 fős bajnokságból.
Sixo

több mint 2 éve
3-tól Dél-Szudán - Gambia, fél 4-től Omán - Tádzsikisztán, ma se hiába keltem fel 😊Nap meccse 6tól, Sao Tome és Príncipe vs Bissau Guinea. Vendégek egy győzelemmel fixen kijutnának az Africa Cup of Nationsre.
Löfli
Illetve emlékezzünk meg egy tegnap esti argentin bajnokiról, ahol Warrb kedvenc csapata az Atletico Tucuman legyőzte Löfli kedvenc argentin csapatát a Godoy Cruz Antonio Tombát. Már alapból ez meglepő, hogy Warrb bármely csapata, nyer, pláne, hogy Löfli kedvencei ellen, 10 évente egyszer fordult elő ilyen, de ehhez még hozzájön, hogy Warrbék 26.-27.ek voltak a 28 fős bajnokságból.