Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Ha valamit akarunk, ezeket ütni kéne!
több mint 2 éve
youtu.be/sAyxtwtXp1MMost pont nem arra gondoltam, az egyik hortis videóban volt egy távoli fejeseKihagyna 3 tizit?Martin Palermo kellene ideValami helyzet jó lenne már.Mit szólnál egy 18 méteres fejeshez?
NB2
Sixo
Gergőbácsi
Willie Parker
Gergőbácsi
több mint 2 éve
youtu.be/53475jUreDUMost pont nem arra gondoltam, az egyik hortis videóban volt egy távoli fejeseKihagyna 3 tizit?Martin Palermo kellene ideValami helyzet jó lenne már.Mit szólnál egy 18 méteres fejeshez?
NB2
Sixo
Gergőbácsi
Willie Parker
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Most pont nem arra gondoltam, az egyik hortis videóban volt egy távoli fejeseKihagyna 3 tizit?Martin Palermo kellene ideValami helyzet jó lenne már.Mit szólnál egy 18 méteres fejeshez?
NB2
Sixo
Gergőbácsi
Willie Parker
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Kihagyna 3 tizit?Martin Palermo kellene ideValami helyzet jó lenne már.Mit szólnál egy 18 méteres fejeshez?
NB2
Sixo
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Martin Palermo kellene ideValami helyzet jó lenne már.Mit szólnál egy 18 méteres fejeshez?
NB2
Sixo
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
OKözeledik a legfontosabb EGY PERC!!!
Valami helyzet jó lenne már.Csak egy perc, és lesz
NB2
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Valami helyzet jó lenne már.Mit szólnál egy 18 méteres fejeshez?
NB2
több mint 2 éve
OValami helyzet jó lenne már.Csak egy perc, és lesz
NB2
több mint 2 éve
A tádzsikok nem türkök, hanem perzsákEzt nem is tudtam.
Kampman
több mint 2 éve
Valami helyzet jó lenne már.
több mint 2 éve
Nehéz elképzelni, hogy hogyan lőnénk gólt. Találni persze lehet, de ez így hervasztó.
több mint 2 éve
Én a kirgizeknek szoktam szorítaniA tádzsik tezsvéreink közben megbasszák az üzbégeketA tádzsikok nem türkök, hanem perzsák, ők nem testvérek, kevered őket az üzbégekkel meg az összes többivel.
Willie Parker
Kampman
több mint 2 éve
Nem játszunk jól.
több mint 2 éve
Az a vicces, h a Türk Tanácsban Türkmenisztán csak megfigyelő, mint Mo isA tádzsik tezsvéreink közben megbasszák az üzbégeketA tádzsikok nem türkök, hanem perzsák, ők nem testvérek, kevered őket az üzbégekkel meg az összes többivel.
Willie Parker
Kampman
több mint 2 éve
Szavicsevics még mindig jól nyomja, pedig már 1994-ben is játszott a MilanbanMijatovics meg 98ban BL nyert a Realnak a szemétláda. Emlékszem kis gyerekként sírtam miatta. Mondjuk akkor még támadó volt,de úgy látszik a reflexei is helyén vannak így 50 fölött.
Willie Parker
több mint 2 éve
Eddig hmm szart sem érünkFel kellene ébredni
több mint 2 éve
A tádzsik tezsvéreink közben megbasszák az üzbégeketA tádzsikok nem türkök, hanem perzsák, ők nem testvérek, kevered őket az üzbégekkel meg az összes többivel.
Willie Parker
több mint 2 éve
A tádzsik tezsvéreink közben megbasszák az üzbégeketkisköcsög Üzbegisztánnak akkor nem megy
Willie Parker
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nagy Ádi eddig netto 30 centit passzolt előreEzzel mondjuk mar elorebb jar mint szokott
Willie Parker
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
A tádzsik tezsvéreink közben megbasszák az üzbégeket
több mint 2 éve
Ádám Martin a bodegás Böde?
több mint 2 éve
Emlékeim szerint utoljára 2009-ben nyertünk a Balkánon, nem zártkapus meccsen.
több mint 2 éve
Eddig nem jön ki az ajrokülönbség