Soccer
built for this shit
Elvileg hamarosan bejelentik, hogy Ancelotti jövőre átveszi a brazil válogatottat.Én nagyon várom, hogy 2-3 éven belül a 3 spanyol nagyot egykori legendák, Xavi, Xabi Alonso és Fernando Torres irányítsa
Nagyon kiváncsi leszek mire megy Don Carlo a brazilokkal. Na meg, hogy ki megy a Realhoz utána. Ha most kene tippelni szerintem Xabi Alonso lesz. Persze ha nem fut bele egy szarabb évbe jövőre.
roberto23
Poloska vagyok.
Nagyon kiváncsi leszek mire megy Don Carlo a brazilokkal. Na meg, hogy ki megy a Realhoz utána. Ha most kene tippelni szerintem Xabi Alonso lesz. Persze ha nem fut bele egy szarabb évbe jövőre.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Hasonlo az erzesem Havertz-cel es par mas (volt) jatekosunkkal, mint jo par Colts playaval:Egy univerzális játékos, akinek van PL rutinja, még csak 24 éves és 190 centi magas, ami csak javíthat az amúgy is erős pontrúgásainkon. De ha ő 80 M, és Rice 110 M akkor kb vége is az átigazolási szezonunknak.Havertz a Leverkusenben védőt leszámítva minden poszton játszott, rendkívül sokoldalú és sok mindenben lehet használni. Az látszik, hogy a top csapatok ilyen profilokat keresnek, több poszton bevethető játékosokat, ha jön a sérül tudjanak variálni. Én azt mondanám, hogy 3 poszton is látom, hogy pályára küldhető, Jesus Xhaka és Odegaard helyén is. Középen legyen és minél közelebb a kapuhoz, ez jött be neki.❗️News #Havertz: He‘s very close to join @Arsenal now! All depends on the final offer from Arsenal. #CFC
— Florian Plettenberg (@Plettigoal) June 18, 2023
Havertz, keen to join #Arsenal now as personal terms are almost agreed. Arteta loves to see him in addition to Jesus.
➡️ Bayern inquired about conditions in the last days… pic.twitter.com/jWjyPZvDID
Ez elég vaskos csomag egy cserecsatárért, de az utóbbi napok elemzéseit olvasva az sem lenne meglepő, ha Xhaka pótlására jönne.
Tony Adams
Sixo
Tony Adams
A tavalyi egy kiemelkedoen szar ev volt, innen csak feljebb lehet.
Foleg hogy volt 6 edzoje 3 ev alatt, amibol kevesen tudtak hasznalni.
Ziyech, Pulisic, RLC, Aubamayang nyugodtan mehetnenek, de Havertz es Mount tavozasa fajni fog.
Havertz fejjel elit, mellette mereteihez kepest kva joll cselez, tavolrol is jol lo. Mindig ugy ereztem h par kilo izom meg raferne, de remelem nem "pocsekoljak" el 6os szerepben. O inkabb 10es, nemi 8assal, de hamis 9esnek v szelsonek is elmegy.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Ha a Chelsea tudott költeni télen 600at és most még többet akarnak, akkor miért lenne az Arsenalnál 190 a határ. Nem hinném, hogy több bevétele lenne a kékeknek. Arról beszélnek, hogy Kroenke ha látja a bajnoki esélyeket, akkor hajlandó mélyen a pénztárcába nyúlni.Egy univerzális játékos, akinek van PL rutinja, még csak 24 éves és 190 centi magas, ami csak javíthat az amúgy is erős pontrúgásainkon. De ha ő 80 M, és Rice 110 M akkor kb vége is az átigazolási szezonunknak.Havertz a Leverkusenben védőt leszámítva minden poszton játszott, rendkívül sokoldalú és sok mindenben lehet használni. Az látszik, hogy a top csapatok ilyen profilokat keresnek, több poszton bevethető játékosokat, ha jön a sérül tudjanak variálni. Én azt mondanám, hogy 3 poszton is látom, hogy pályára küldhető, Jesus Xhaka és Odegaard helyén is. Középen legyen és minél közelebb a kapuhoz, ez jött be neki.❗️News #Havertz: He‘s very close to join @Arsenal now! All depends on the final offer from Arsenal. #CFC
Havertz, keen to join #Arsenal now as personal terms are almost agreed. Arteta loves to see him in addition to Jesus.
➡️ Bayern inquired about conditions in the last days… pic.twitter.com/jWjyPZvDID
Ez elég vaskos csomag egy cserecsatárért, de az utóbbi napok elemzéseit olvasva az sem lenne meglepő, ha Xhaka pótlására jönne.
Tony Adams
Sixo
Tony Adams
Egy univerzális játékos, akinek van PL rutinja, még csak 24 éves és 190 centi magas, ami csak javíthat az amúgy is erős pontrúgásainkon. De ha ő 80 M, és Rice 110 M akkor kb vége is az átigazolási szezonunknak.Havertz a Leverkusenben védőt leszámítva minden poszton játszott, rendkívül sokoldalú és sok mindenben lehet használni. Az látszik, hogy a top csapatok ilyen profilokat keresnek, több poszton bevethető játékosokat, ha jön a sérül tudjanak variálni. Én azt mondanám, hogy 3 poszton is látom, hogy pályára küldhető, Jesus Xhaka és Odegaard helyén is. Középen legyen és minél közelebb a kapuhoz, ez jött be neki.❗️News #Havertz: He‘s very close to join @Arsenal now! All depends on the final offer from Arsenal. #CFC
Tony Adams
Sixo
Havertz a Leverkusenben védőt leszámítva minden poszton játszott, rendkívül sokoldalú és sok mindenben lehet használni. Az látszik, hogy a top csapatok ilyen profilokat keresnek, több poszton bevethető játékosokat, ha jön a sérül tudjanak variálni. Én azt mondanám, hogy 3 poszton is látom, hogy pályára küldhető, Jesus Xhaka és Odegaard helyén is. Középen legyen és minél közelebb a kapuhoz, ez jött be neki.❗️News #Havertz: He‘s very close to join @Arsenal now! All depends on the final offer from Arsenal. #CFC
Tony Adams
❗️News #Havertz: He‘s very close to join @Arsenal now! All depends on the final offer from Arsenal. #CFC
Haaland jó eséllyel még1 nemzetközi tornáról fog lemaradni a norvégokkal. 87. percben még vezettek otthon a skótok ellen, aztán kikaptak. Skótok 3/3 eddig és a spanyolok is a csoportban vannak + a georgiaiak is 3 ponttal a norvégok előtt vannak 1 meccsel kevesebbel. A norvég keret amúgy meg nem is rossz, simán jobb, mint a miénk.Odegard az új de Bruyne kb, minden fontos meccsen betlizik majd. Már a Realban is azért nem marasztalták mert mentálisan gyenge. Ha a csapatnak megy kb világklasszis, de szorult helyzetben beszürkül
Sixo
Kim ennyire jo vedo lenne? sztem o akkor jonne, amikor Pavardot meg Hernandezt mar biztosan tudjuk annyiert eladni, amennyiert akarjuk.
csebi
KIM MIN-JAE
— Bence Valyi (@bence_valyi) June 17, 2023
Total coolness. Nearly impregnable composure. A towering force inside the box.
One of the hottest names on this summer’s centre-back market, Napoli’s South-Korean defensive master! 👇
1/13 pic.twitter.com/AhMkst5ggp
Kurva anyjukat, főleg Asier Villalibrenek. Pokolban a helye. Először Copa del Rey döntő, most meg ezt veszi el.Alavés feljutott egy 128. percben lőtt tizenegyessel.Ez a legvadabb dráma és a legdurvább legalja spanyol footballvalóság tökéletes mixe volt
deyell
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Èn csak az utolsó tíz percet láttam de az bőven elég volt arra, hogy kiderüljön valami nem kerek a fejekben. Szobi ès Kerkez látványosan utálta egymást a többiek meg csak tessék lássèk módon voltak jelen testben, kevésbé lèlekben. Tartok tőle az utóbbi kèt ember inkább a jövőjèn gondolkodott mint az adott meccsen. Reméljük túl lendülnek rajta, ès a litvánokat megoldjuk.Sajnos lemaradtam a meccsről.ez első félidő az szerintem botrány volt, nem volt értékelhető helyzetünk, 2 eladott labdánkból az elején lett két jugó helyzet, konkrétan az egyik végén Nagy Ádi a saját kapufánkra fejelte
Milyen volt a csapat?
ThundersNFL a Jobbágy
a másodikra már egy másik magyar csapat jött ki, nyomtunk, de normális csatár nélkül ez nehéz, Szobi halovány volt, nekem Kerkez játéka tetszett, bár a 2. félidőben* ha külsővel beteszik középre ott jött egy magyar üresen, akkor lehet nyerünk
*ha nem ő volt akkor bocs
NB2
Alavés feljutott egy 128. percben lőtt tizenegyessel.Ez a legvadabb dráma és a legdurvább legalja spanyol footballvalóság tökéletes mixe volt
deyell
Poloska vagyok.
built for this shit
2.hely szerintem sima, nem kell a kardba dőlni.
Bár 90 percen keresztül csak a bal oldalt járatni, hát, lenne 1-2 kérdésem Rossihoz hogy ezzel mégis mit akart. Még Bolla is állandóan keresztbe lőtte… 😃 nagyon lagymatag volt a csapat, de nem kaptunk ki, kutyát sem fogja érdekelni ez a szutyok 0-0, amikor kijutunk.
Viszont….
SKÓCIAAAAAAAAA gyerekek, feltámadt vagy 20 év után végre 🤣🤣🤣yeaaahhhhh🏴🏴🏴
Sajnos lemaradtam a meccsről.ez első félidő az szerintem botrány volt, nem volt értékelhető helyzetünk, 2 eladott labdánkból az elején lett két jugó helyzet, konkrétan az egyik végén Nagy Ádi a saját kapufánkra fejelte
Milyen volt a csapat?
ThundersNFL a Jobbágy
a másodikra már egy másik magyar csapat jött ki, nyomtunk, de normális csatár nélkül ez nehéz, Szobi halovány volt, nekem Kerkez játéka tetszett, bár a 2. félidőben* ha külsővel beteszik középre ott jött egy magyar üresen, akkor lehet nyerünk
*ha nem ő volt akkor bocs
Sajnos lemaradtam a meccsről.Hátul stabil, középen instabil, elől a Szalai Ádám Martin reinkarnáció nem sikerült.
Milyen volt a csapat?
ThundersNFL a Jobbágy
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
A mélyirányítóba visszalépő Szoboszlai az a nemrégi Cristiano Ronaldo, aki a portugál válogatott pozíciós játékát is képes volt veszélytelenné tenni ezzel a szabadjátékkal.
— Militár Iván (@MilitarIvan9) June 17, 2023
Szoboszlainak nem irányítani, hanem helyzeteket kidolgozni kellene. Közelebb a kapuhoz, a vonalak között. pic.twitter.com/lszhGCnSWY
Viszonyítás kérdése.🙂Az ezüst után jött a bronz.Pedig az ezüst később jött, mint a bronz. De az is lehet, hogy én vagyok amnéziás. Vagy amnesztiás. Franc se tudja.bazdmeg ez a Bozsik....szerény képességű ellenfél, 1 pont jó, nem kaptunk ki. szégyen ez a faszi. na majd a puskásban, montenegróban meg a játék amilyen lényeg a pont..A másik meg a Horvátok generációt 1 db VB bronzra tette.
na takarodj. mintha fosna hogy valami rosszat mond akkor neki annyi meg a zsíros fizunak.
petey
Volt ott egy ezüst is faszikám...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
nagylaza, főpohárnok
A horvátoknak kvázi kèt eredmènyes generációja volt/van. Először volt a bronz a 98-as VBn aztán nèmi szünet ès megint a sikerek.Az ezüst után jött a bronz.Pedig az ezüst később jött, mint a bronz. De az is lehet, hogy én vagyok amnéziás. Vagy amnesztiás. Franc se tudja.bazdmeg ez a Bozsik....szerény képességű ellenfél, 1 pont jó, nem kaptunk ki. szégyen ez a faszi. na majd a puskásban, montenegróban meg a játék amilyen lényeg a pont..A másik meg a Horvátok generációt 1 db VB bronzra tette.
na takarodj. mintha fosna hogy valami rosszat mond akkor neki annyi meg a zsíros fizunak.
petey
nagylaza, főpohárnok
Az ezüst után jött a bronz.Pedig az ezüst később jött, mint a bronz. De az is lehet, hogy én vagyok amnéziás. Vagy amnesztiás. Franc se tudja.bazdmeg ez a Bozsik....szerény képességű ellenfél, 1 pont jó, nem kaptunk ki. szégyen ez a faszi. na majd a puskásban, montenegróban meg a játék amilyen lényeg a pont..A másik meg a Horvátok generációt 1 db VB bronzra tette.
petey
nagylaza, főpohárnok
Pedig az ezüst később jött, mint a bronz. De az is lehet, hogy én vagyok amnéziás. Vagy amnesztiás. Franc se tudja.bazdmeg ez a Bozsik....szerény képességű ellenfél, 1 pont jó, nem kaptunk ki. szégyen ez a faszi. na majd a puskásban, montenegróban meg a játék amilyen lényeg a pont..A másik meg a Horvátok generációt 1 db VB bronzra tette.
petey
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.