Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Csebi is beállt, vagy szerződtettek valami orosz elitkommandót, hogy 0-0 a meccs?
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nagyon érett ez a lett gól.
több mint 2 éve
sejtettem, hogy nem nézőtéri rendbontás miatt szakadt félbe a Katar - Új-Zéland.Michael Boxall was racially abused during the first half of the game by a Qatari player.
— New Zealand Football 🇳🇿 (@NZ_Football) June 19, 2023
No official action was taken so the team have agreed not to come out for the second half of the match.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
Közben elkezdődött az U21es Magyar vs Izland barátságos meccs. M4 közvetíti.
több mint 2 éve
Stan bacsi, hogy fogadkozott, hogy meg kell nyerni minden felkeszulesi meccset, meg komolyan venni. Szloven 2. osztaly bajnokaval nem birnak. Ki kene mar tenni a szuret.Pesic-et serules miatt a 40. percben lekaptak. Jo ugynok voltNe aggódj, majd a holnapi kormányinfón bejelentik, hogy SZÉP kártyával focistát is lehet venni.
Toto21
Tony Adams
több mint 2 éve
Pesic-et serules miatt a 40. percben lekaptak. Jo ugynok voltNe aggódj, majd a holnapi kormányinfón bejelentik, hogy SZÉP kártyával focistát is lehet venni.
Toto21
több mint 2 éve
Pesic-et serules miatt a 40. percben lekaptak. Jo ugynok volt
több mint 2 éve
Ziyech szerintem ezekben a percekben rúgja ki az ügynökét, csak 20 milla/ évet kap az új szaúdi csapatától.😃Mohamed próféta igaz kovetoire biztos más adózási szabályok vonatkoznak 😉
Tony Adams
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Jó ,de az milyen már hogy a Chelsea-t Boehly bácsival közösen megvásárló Clearlake Capital tulajdonosa ugyanaz a szaúdi PIF, aki megvette a Newcastle-t is.az igen, pont most akartam írni, hogy mi értelme, hogy viszik Mendyt és Zijest is, mert Európából úgyse fogják nézni többen a szaudi bajnokságot. de ha ez tényleg így van, az elég bicskanyitogató
És most szaúdi csapatok épp betapossák az FFP keretei közé a Chelsea-t. Hányinger.
Tony Adams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Ziyech szerintem ezekben a percekben rúgja ki az ügynökét, csak 20 milla/ évet kap az új szaúdi csapatától.😃
több mint 2 éve
Jó ,de az milyen már hogy a Chelsea-t Boehly bácsival közösen megvásárló Clearlake Capital tulajdonosa ugyanaz a szaúdi PIF, aki megvette a Newcastle-t is. És most szaúdi csapatok épp betapossák az FFP keretei közé a Chelsea-t. Hányinger.
több mint 2 éve
Szereti a putri helyekből felépíteni a csapatokat 😀We are delighted to announce the appointment of Andoni Iraola as the club's new head coach.
— AFC Bournemouth 🍒 (@afcbournemouth) June 19, 2023
Welcome to #afcb, Andoni 🤝
Aha
Oké, így érthető a váltás
zacknorb
Jó focit játszat, szereti az NFL-t, nem lehet nem szeretni 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
superleagueWe are delighted to announce the appointment of Andoni Iraola as the club's new head coach.
Aha
zacknorb

Liverpool Fc
több mint 2 éve
We are delighted to announce the appointment of Andoni Iraola as the club's new head coach.
Aha
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A Celtic-nél a pénz sose volt igazán gond, inkább az, hogy elhordják a jobb játékosokat / edzőket, amikor jönnek az eredmények, kérdés ez most mennyire lesz téma a nyáron...Brendan Rodgers -> Celtic, nem nagy meglepetés, de valszeg jó döntés...Skóciában ők állnak a legjobban anyagilag, gondolom nem lesz gond azzal, hogy megkapja, akit akar, úgyhogy megint kinéz egy triplázás a Szeltiknek sajnos
StormST
slowmotion

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
kérdés mennyit kap a Chelsea érte.Koulibaly is évi 25 Millát kap a szaudiaktól, lehet hogy ott ez a szakmunkás minimálbér.🤐mondjuk legalább érte nem kár 😀
Tony Adams
Löfli
több mint 2 éve
Koulibaly is évi 25 Millát kap a szaudiaktól, lehet hogy ott ez a szakmunkás minimálbér.🤐mondjuk legalább érte nem kár 😀
Tony Adams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Koulibaly is évi 25 Millát kap a szaudiaktól, lehet hogy ott ez a szakmunkás minimálbér.🤐
több mint 2 éve
Brendan Rodgers -> Celtic, nem nagy meglepetés, de valszeg jó döntés...Skóciában ők állnak a legjobban anyagilag, gondolom nem lesz gond azzal, hogy megkapja, akit akar, úgyhogy megint kinéz egy triplázás a Szeltiknek sajnos
StormST
több mint 2 éve
Brendan Rodgers -> Celtic, nem nagy meglepetés, de valszeg jó döntés...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Hatalmas meglepetés szerintem. A PL tavalyi szezonjának egyik legjobb edzője volt ,ha azt nézzük mit hozott ki a keretből.de azt nem tudjuk, mi van mögötte. lehet, hogy megzaklatott valakit, aztán elébe akarnak menni a dolognak. vagy lehet, hogy beszólt a tulajnak. vagy valami nagyobb nevet akarnak hozni. ki tudja?
🚨 BREAKING 🚨
— Football Daily (@footballdaily) June 19, 2023
Bournemouth have SACKED head coach Gary O’Neil pic.twitter.com/LW8cP74zi6
Sixo
több mint 2 éve
Hatalmas meglepetés szerintem. A PL tavalyi szezonjának egyik legjobb edzője volt ,ha azt nézzük mit hozott ki a keretből.🚨 BREAKING 🚨
— Football Daily (@footballdaily) June 19, 2023
Bournemouth have SACKED head coach Gary O’Neil pic.twitter.com/LW8cP74zi6
több mint 2 éve
Megvan az új gólkirály jelölt: Beke Peti ---> Paks
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Na Joselu közben hivatalos. És ahogy olvasom lehet Alvaro Rodriguez is az első csapat tagja lesz jövőre. Ennek örülnek, benne szerintem van fantázia. És így, h rajta kívül Vini, Rodrygo, Brahim és Joselu lesz csak remelem kap majd rendesen jatekperceket. Főleg, h így előzetesen ezzel a tamadoreszlegekkel nagy elvárások úgy sem lehetnek a kovi szezonra, legalább le lehet tesztelni a srácot és ha úgy van beépíteni.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”