Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 817 — Kinek mit intézett a kormánya
Csebi is beállt, vagy szerződtettek valami orosz elitkommandót, hogy 0-0 a meccs?

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Nagyon érett ez a lett gól.
több mint 2 éve
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 353 — Browns GM
sejtettem, hogy nem nézőtéri rendbontás miatt szakadt félbe a Katar - Új-Zéland.

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 403 — LIGHTS OUT!
Közben elkezdődött az U21es Magyar vs Izland barátságos meccs. M4 közvetíti.

több mint 2 éve
Nagyot játszanak ma Csebi fiai. Főleg a Borg testvérek. Mik ezek az alliteráló nevek Teddy Teuma, Jodi Jones és Yankam Yannick.

Myanmar vs Macao nagy meccs volt.

Szerkesztette: Sixo

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 294
Pesic-et serules miatt a 40. percben lekaptak. Jo ugynok volt
Toto21
Ne aggódj, majd a holnapi kormányinfón bejelentik, hogy SZÉP kártyával focistát is lehet venni.
Tony Adams
Stan bacsi, hogy fogadkozott, hogy meg kell nyerni minden felkeszulesi meccset, meg komolyan venni. Szloven 2. osztaly bajnokaval nem birnak. Ki kene mar tenni a szuret.
több mint 2 éve
Toto21
Ne aggódj, majd a holnapi kormányinfón bejelentik, hogy SZÉP kártyával focistát is lehet venni.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 388 — Lucas Scott
Ziyech szerintem ezekben a percekben rúgja ki az ügynökét, csak 20 milla/ évet kap az új szaúdi csapatától.😃
Tony Adams
Mohamed próféta igaz kovetoire biztos más adózási szabályok vonatkoznak 😉

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 927 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Jó ,de az milyen már hogy a Chelsea-t Boehly bácsival közösen megvásárló Clearlake Capital tulajdonosa ugyanaz a szaúdi PIF, aki megvette a Newcastle-t is.
És most szaúdi csapatok épp betapossák az FFP keretei közé a Chelsea-t. Hányinger.
Tony Adams
az igen, pont most akartam írni, hogy mi értelme, hogy viszik Mendyt és Zijest is, mert Európából úgyse fogják nézni többen a szaudi bajnokságot. de ha ez tényleg így van, az elég bicskanyitogató

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Ziyech szerintem ezekben a percekben rúgja ki az ügynökét, csak 20 milla/ évet kap az új szaúdi csapatától.😃
több mint 2 éve
Jó ,de az milyen már hogy a Chelsea-t Boehly bácsival közösen megvásárló Clearlake Capital tulajdonosa ugyanaz a szaúdi PIF, aki megvette a Newcastle-t is.
És most szaúdi csapatok épp betapossák az FFP keretei közé a Chelsea-t. Hányinger.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"

Aha
Oké, így érthető a váltás
zacknorb
Szereti a putri helyekből felépíteni a csapatokat 😀

Jó focit játszat, szereti az NFL-t, nem lehet nem szeretni 😀

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Aha
zacknorb
superleague

Liverpool Fc
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 817 — Kinek mit intézett a kormánya

Aha

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 822 — SB 50 Champion @ Grund
Brendan Rodgers -> Celtic, nem nagy meglepetés, de valszeg jó döntés...
StormST
Skóciában ők állnak a legjobban anyagilag, gondolom nem lesz gond azzal, hogy megkapja, akit akar, úgyhogy megint kinéz egy triplázás a Szeltiknek sajnos
slowmotion
A Celtic-nél a pénz sose volt igazán gond, inkább az, hogy elhordják a jobb játékosokat / edzőket, amikor jönnek az eredmények, kérdés ez most mennyire lesz téma a nyáron...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Koulibaly is évi 25 Millát kap a szaudiaktól, lehet hogy ott ez a szakmunkás minimálbér.🤐
Tony Adams
mondjuk legalább érte nem kár 😀
Löfli
kérdés mennyit kap a Chelsea érte.
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 927 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Koulibaly is évi 25 Millát kap a szaudiaktól, lehet hogy ott ez a szakmunkás minimálbér.🤐
Tony Adams
mondjuk legalább érte nem kár 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 602 — Cowboys fan
StormST
Skóciában ők állnak a legjobban anyagilag, gondolom nem lesz gond azzal, hogy megkapja, akit akar, úgyhogy megint kinéz egy triplázás a Szeltiknek sajnos
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 822 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 602 — Cowboys fan
Hatalmas meglepetés szerintem. A PL tavalyi szezonjának egyik legjobb edzője volt ,ha azt nézzük mit hozott ki a keretből.

Sixo
de azt nem tudjuk, mi van mögötte. lehet, hogy megzaklatott valakit, aztán elébe akarnak menni a dolognak. vagy lehet, hogy beszólt a tulajnak. vagy valami nagyobb nevet akarnak hozni. ki tudja?
több mint 2 éve
Hatalmas meglepetés szerintem. A PL tavalyi szezonjának egyik legjobb edzője volt ,ha azt nézzük mit hozott ki a keretből.

több mint 2 éve
Megvan az új gólkirály jelölt: Beke Peti ---> Paks

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981
Na Joselu közben hivatalos. És ahogy olvasom lehet Alvaro Rodriguez is az első csapat tagja lesz jövőre.

Ennek örülnek, benne szerintem van fantázia. És így, h rajta kívül Vini, Rodrygo, Brahim és Joselu lesz csak remelem kap majd rendesen jatekperceket. Főleg, h így előzetesen ezzel a tamadoreszlegekkel nagy elvárások úgy sem lehetnek a kovi szezonra, legalább le lehet tesztelni a srácot és ha úgy van beépíteni.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”