Soccer
benin senkit sem vert megNálam ez az állás:???Mozambik hozta a kötelezőt, idegenben elkente a csoport utolsó Ruandát, ezzel kijutottak a kontinens viadalra csoport 2.ként, Szenegál simán nyerte a 4est.Nem jutottak még ki, az utolsó körben Benint fogadják, és ha a vendégek győznek, akkor ők jutnak ki.
Sixo
warr_b
Ez valami úgy szabály, hogy egy győzelem 4 pontot ér?
Sixo
warr_b
en.wikipedia.org/wiki/2023_Africa_Cup_of_Nations_qualification_Group_L
Nálam ez az állás:???Mozambik hozta a kötelezőt, idegenben elkente a csoport utolsó Ruandát, ezzel kijutottak a kontinens viadalra csoport 2.ként, Szenegál simán nyerte a 4est.Nem jutottak még ki, az utolsó körben Benint fogadják, és ha a vendégek győznek, akkor ők jutnak ki.
Sixo
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
???Mozambik hozta a kötelezőt, idegenben elkente a csoport utolsó Ruandát, ezzel kijutottak a kontinens viadalra csoport 2.ként, Szenegál simán nyerte a 4est.Nem jutottak még ki, az utolsó körben Benint fogadják, és ha a vendégek győznek, akkor ők jutnak ki.
Sixo
warr_b
Mozambik hozta a kötelezőt, idegenben elkente a csoport utolsó Ruandát, ezzel kijutottak a kontinens viadalra csoport 2.ként, Szenegál simán nyerte a 4est.Nem jutottak még ki, az utolsó körben Benint fogadják, és ha a vendégek győznek, akkor ők jutnak ki.
Sixo

Persze,de ő azért már 31 éves, megértem hogy a pályafutása végén van az a pénz amiért korpás a haja.Ő sem idős, és a VB-n még kezdő volt a portugál válogatottban.William #Carvalho is getting closer to #AlNassr from #RealBetis. Ready a contract until 2026 (€10M/year). #transfers
— Nicolò Schira (@NicoSchira) June 18, 2023
Tony Adams
Sixo
Ő sem idős, és a VB-n még kezdő volt a portugál válogatottban.William #Carvalho is getting closer to #AlNassr from #RealBetis. Ready a contract until 2026 (€10M/year). #transfers
Tony Adams
Attól függ mennyi államkötvényt veszünk a következő hetekben!A kedvenc ilyen hétvégi hírem az volt, hogy egy szaudi csapat elutazott Londonba hogy tárgyaljon a Chelsea-vel Auba, Mendy és Koulibaly átigazolásáról.Kíváncsi vagyok, hogy Felcsútra mikor fognak ehhez hasonló nevek érkezni.
Micsoda tárgyalási fordulók lehetnek ott!! 😀😀😀
Tony Adams
Sixo
William #Carvalho is getting closer to #AlNassr from #RealBetis. Ready a contract until 2026 (€10M/year). #transfers
A kedvenc ilyen hétvégi hírem az volt, hogy egy szaudi csapat elutazott Londonba hogy tárgyaljon a Chelsea-vel Auba, Mendy és Koulibaly átigazolásáról.Kíváncsi vagyok, hogy Felcsútra mikor fognak ehhez hasonló nevek érkezni.
Tony Adams
De, érkezett is Jorginho meg Trossard. De amúgy télen nem a legjobb igazolni, mert ha csapat egység az erősséged, sok időbe fog telni beépíteni játékosokat, és arra a szezon is rámehet. Nyáron van 2.5-3 hónap szünet, hogy ezt megtegyék.Félttávnál kb. télen nem láthatta? És hogy kéne még igazolni esetleg.De azt nem tudhatta, hogy ilyen lesz az előző szezon. Erre senki sem számított.Akkor az elmúlt szezonra kellett volna mélyebben a zsebébe nyúlnia szerintem. Ilyen nagyobb előny amit elpackáztak nem lesz mostanában nekik.Ha a Chelsea tudott költeni télen 600at és most még többet akarnak, akkor miért lenne az Arsenalnál 190 a határ. Nem hinném, hogy több bevétele lenne a kékeknek. Arról beszélnek, hogy Kroenke ha látja a bajnoki esélyeket, akkor hajlandó mélyen a pénztárcába nyúlni.Egy univerzális játékos, akinek van PL rutinja, még csak 24 éves és 190 centi magas, ami csak javíthat az amúgy is erős pontrúgásainkon. De ha ő 80 M, és Rice 110 M akkor kb vége is az átigazolási szezonunknak.Havertz a Leverkusenben védőt leszámítva minden poszton játszott, rendkívül sokoldalú és sok mindenben lehet használni. Az látszik, hogy a top csapatok ilyen profilokat keresnek, több poszton bevethető játékosokat, ha jön a sérül tudjanak variálni. Én azt mondanám, hogy 3 poszton is látom, hogy pályára küldhető, Jesus Xhaka és Odegaard helyén is. Középen legyen és minél közelebb a kapuhoz, ez jött be neki.❗️News #Havertz: He‘s very close to join @Arsenal now! All depends on the final offer from Arsenal. #CFC
— Florian Plettenberg (@Plettigoal) June 18, 2023
Havertz, keen to join #Arsenal now as personal terms are almost agreed. Arteta loves to see him in addition to Jesus.
➡️ Bayern inquired about conditions in the last days… pic.twitter.com/jWjyPZvDID
Ez elég vaskos csomag egy cserecsatárért, de az utóbbi napok elemzéseit olvasva az sem lenne meglepő, ha Xhaka pótlására jönne.
Tony Adams
Sixo
Tony Adams
Sixo
zavi27
Sixo
zavi27
Félttávnál kb. télen nem láthatta? És hogy kéne még igazolni esetleg.De azt nem tudhatta, hogy ilyen lesz az előző szezon. Erre senki sem számított.Akkor az elmúlt szezonra kellett volna mélyebben a zsebébe nyúlnia szerintem. Ilyen nagyobb előny amit elpackáztak nem lesz mostanában nekik.Ha a Chelsea tudott költeni télen 600at és most még többet akarnak, akkor miért lenne az Arsenalnál 190 a határ. Nem hinném, hogy több bevétele lenne a kékeknek. Arról beszélnek, hogy Kroenke ha látja a bajnoki esélyeket, akkor hajlandó mélyen a pénztárcába nyúlni.Egy univerzális játékos, akinek van PL rutinja, még csak 24 éves és 190 centi magas, ami csak javíthat az amúgy is erős pontrúgásainkon. De ha ő 80 M, és Rice 110 M akkor kb vége is az átigazolási szezonunknak.Havertz a Leverkusenben védőt leszámítva minden poszton játszott, rendkívül sokoldalú és sok mindenben lehet használni. Az látszik, hogy a top csapatok ilyen profilokat keresnek, több poszton bevethető játékosokat, ha jön a sérül tudjanak variálni. Én azt mondanám, hogy 3 poszton is látom, hogy pályára küldhető, Jesus Xhaka és Odegaard helyén is. Középen legyen és minél közelebb a kapuhoz, ez jött be neki.❗️News #Havertz: He‘s very close to join @Arsenal now! All depends on the final offer from Arsenal. #CFC
Havertz, keen to join #Arsenal now as personal terms are almost agreed. Arteta loves to see him in addition to Jesus.
➡️ Bayern inquired about conditions in the last days… pic.twitter.com/jWjyPZvDID
Ez elég vaskos csomag egy cserecsatárért, de az utóbbi napok elemzéseit olvasva az sem lenne meglepő, ha Xhaka pótlására jönne.
Tony Adams
Sixo
Tony Adams
Sixo
zavi27
Sixo
Laosz U17 meg elvérzett és már az is biztos hogy nem juthatnak tovább 😕Puerto Rico nagy meglepetésre büntetőkkel túljutott Suriname-on 😳Amúgy ma rohadt jó meccsek lesznek. de persze a Madik a legvárósabbak, még ha már mind1 meccs lesz, már kiestünk. Mondjuk azt egyszer szívesen meghallgatnám, ahogy a magyar kommentátorok egy kontinens tornán vagy vb-n megpróbálják Romuald Rakotondrabe legényeinek nevei kimondani.
Sixo kedvenc Madagaszkárja hamarosan kezd, Ghánát fogadják.
Én meg majd természetesen a Cape Verde-Felső-Voltát nézem hattól, utána rögtön nyolctól meg Gabon-Kongói DK.
warr_b
De ma játszik még Swáziföld, Sierra Leone, Togo, Zöld Foki Szigetek, Uganda, a Tanzánia - Niger meg épp most közeledik félidőhöz.
Sixo

El tudom fogadni hogy Benzemával vagy CR7-tel növeled a bajnokságod értékét, de ki a pöcs kapcsol oda egy meccsre, hogy Ruben Neves-t nézze???Ez mondjuk erős lenne. Pálya csúcsán van, a PLben is a jobbak közé tartozik a posztján, csapat egyik legértékesebbje. Eddig csak kiégett visszavonulás előtt állók mentek oda + Benzi, de azért ő is már 36 lesz idén.jézusom ne már, minden évben pletykálták, hogy eladják, de hogy pont a szaudiaknak... Mendesnek biztos ott is jó kapcsolatai vannak, hányinger
Saudi Arabian club Al Hilal have agreed a £47m fee with Wolves for the signing of Ruben Neves.
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) June 18, 2023
More from @SteveMadeley78
Sixo
Löfli
De lesznek még ilyen üzletek, az ügynökcápák mozgásba lendültek és minden centet kivasalnak a hülye arabokból.
Ez mondjuk erős lenne. Pálya csúcsán van, a PLben is a jobbak közé tartozik a posztján, csapat egyik legértékesebbje. Eddig csak kiégett visszavonulás előtt állók mentek oda + Benzi, de azért ő is már 36 lesz idén.jézusom ne már, minden évben pletykálták, hogy eladják, de hogy pont a szaudiaknak... Mendesnek biztos ott is jó kapcsolatai vannak, hányinger
Saudi Arabian club Al Hilal have agreed a £47m fee with Wolves for the signing of Ruben Neves.
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Puerto Rico nagy meglepetésre büntetőkkel túljutott Suriname-on 😳Amúgy ma rohadt jó meccsek lesznek. de persze a Madik a legvárósabbak, még ha már mind1 meccs lesz, már kiestünk. Mondjuk azt egyszer szívesen meghallgatnám, ahogy a magyar kommentátorok egy kontinens tornán vagy vb-n megpróbálják Romuald Rakotondrabe legényeinek nevei kimondani.
Én meg majd természetesen a Cape Verde-Felső-Voltát nézem hattól, utána rögtön nyolctól meg Gabon-Kongói DK.
warr_b
De ma játszik még Swáziföld, Sierra Leone, Togo, Zöld Foki Szigetek, Uganda, a Tanzánia - Niger meg épp most közeledik félidőhöz.
Szerkesztette: warr_b

Partey - > Lavia swap erősnek hangzikPartey egy klasszis játékos, de idén meglátszott hogy ő sem igazán passzol ehhez a játékstílushoz. De nagyon sok európai top csapatban lehetne ő kezdő, akár szerintem a Bayern-ban is. Viszont még nem engedném el, Lavia-ban iszonyatos potenciál van, imádnám ha idejönne, de kb a tavalyi volt az első felnőtt szezonja, neki még jót tenne egy padról beforgatott év.
Sixo
De azt nem tudhatta, hogy ilyen lesz az előző szezon. Erre senki sem számított.Akkor az elmúlt szezonra kellett volna mélyebben a zsebébe nyúlnia szerintem. Ilyen nagyobb előny amit elpackáztak nem lesz mostanában nekik.Ha a Chelsea tudott költeni télen 600at és most még többet akarnak, akkor miért lenne az Arsenalnál 190 a határ. Nem hinném, hogy több bevétele lenne a kékeknek. Arról beszélnek, hogy Kroenke ha látja a bajnoki esélyeket, akkor hajlandó mélyen a pénztárcába nyúlni.Egy univerzális játékos, akinek van PL rutinja, még csak 24 éves és 190 centi magas, ami csak javíthat az amúgy is erős pontrúgásainkon. De ha ő 80 M, és Rice 110 M akkor kb vége is az átigazolási szezonunknak.Havertz a Leverkusenben védőt leszámítva minden poszton játszott, rendkívül sokoldalú és sok mindenben lehet használni. Az látszik, hogy a top csapatok ilyen profilokat keresnek, több poszton bevethető játékosokat, ha jön a sérül tudjanak variálni. Én azt mondanám, hogy 3 poszton is látom, hogy pályára küldhető, Jesus Xhaka és Odegaard helyén is. Középen legyen és minél közelebb a kapuhoz, ez jött be neki.❗️News #Havertz: He‘s very close to join @Arsenal now! All depends on the final offer from Arsenal. #CFC
Tony Adams
Sixo
Tony Adams
Sixo
zavi27
Akkor az elmúlt szezonra kellett volna mélyebben a zsebébe nyúlnia szerintem. Ilyen nagyobb előny amit elpackáztak nem lesz mostanában nekik.Ha a Chelsea tudott költeni télen 600at és most még többet akarnak, akkor miért lenne az Arsenalnál 190 a határ. Nem hinném, hogy több bevétele lenne a kékeknek. Arról beszélnek, hogy Kroenke ha látja a bajnoki esélyeket, akkor hajlandó mélyen a pénztárcába nyúlni.Egy univerzális játékos, akinek van PL rutinja, még csak 24 éves és 190 centi magas, ami csak javíthat az amúgy is erős pontrúgásainkon. De ha ő 80 M, és Rice 110 M akkor kb vége is az átigazolási szezonunknak.Havertz a Leverkusenben védőt leszámítva minden poszton játszott, rendkívül sokoldalú és sok mindenben lehet használni. Az látszik, hogy a top csapatok ilyen profilokat keresnek, több poszton bevethető játékosokat, ha jön a sérül tudjanak variálni. Én azt mondanám, hogy 3 poszton is látom, hogy pályára küldhető, Jesus Xhaka és Odegaard helyén is. Középen legyen és minél közelebb a kapuhoz, ez jött be neki.❗️News #Havertz: He‘s very close to join @Arsenal now! All depends on the final offer from Arsenal. #CFC
Tony Adams
Sixo
Tony Adams
Sixo
deyellSpori aki részegen vezet meccset, győzzetek meg róla, hogy nem Löfli szerepel a videóban.