Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 475 — nabege2@yahoo.com
A várakozásoknak megfelelően az Usa nyerte a helyi nemzetek ligáját, Mexikóé a bronz.
warr_b
Már miért lenne várakozásoknak megfelelő? Kanada egész VB selejtező alatt jobb volt. A csoportban nem is tudom hányszor verték agyon az amerikaiakat.
Sixo
Azért ne túlozzunk 😊
Kanadában 2-0 lett, Usában 1-1

Amúgy nagy különbség nem volt:

Kanada 8-4-2 23-7 28p
Maxikó 8-4-2 17-8 28p
USA 7-4-3 21-10 25p

A NL döntőn meg meddő kanadai mezőnyfölény volt (62-38), de kaput eltaláló lövések 4-10, a meccs előtti odds 3.20/2.25 volt.
warr_b
Mi az, hogy ne túlozzak? Mi lesz a következő amit el akarsz venni tőlem? A kenyér?
Sixo
nem, durvabb dolgot. a sört.
csebi
folyékony kenyér, kettőt egy csapásra 😊
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 794 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A várakozásoknak megfelelően az Usa nyerte a helyi nemzetek ligáját, Mexikóé a bronz.
warr_b
Már miért lenne várakozásoknak megfelelő? Kanada egész VB selejtező alatt jobb volt. A csoportban nem is tudom hányszor verték agyon az amerikaiakat.
Sixo
Azért ne túlozzunk 😊

Kanada 8-4-2 23-7 28p
Maxikó 8-4-2 17-8 28p
USA 7-4-3 21-10 25p

A NL döntőn meg meddő kanadai mezőnyfölény volt (62-38), de kaput eltaláló lövések 4-10, a meccs előtti odds 3.20/2.25 volt.
warr_b
Mi az, hogy ne túlozzak? Mi lesz a következő amit el akarsz venni tőlem? A kenyér?
Sixo
csebi
Megelőztél.
Kegyetlen egy nyavalyás vagyok.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 285 — NFL bracket champion '26
Állítólag Luis Enrique lesz a kövi PSG HC.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 388 — Lucas Scott
warr_b
Sixo
Azért ne túlozzunk 😊

Kanada 8-4-2 23-7 28p
Maxikó 8-4-2 17-8 28p
USA 7-4-3 21-10 25p

warr_b
Sixo

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 403 — LIGHTS OUT!
warr_b
Sixo
Azért ne túlozzunk 😊

Kanada 8-4-2 23-7 28p
Maxikó 8-4-2 17-8 28p
USA 7-4-3 21-10 25p

warr_b

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 285 — NFL bracket champion '26
 telex.hu/sport/2023/06/17/izraeli-valogatott-futballistat-igazolt-a-fradi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 794 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Sixo
Azért ne túlozzunk 😊

Kanada 8-4-2 23-7 28p
Maxikó 8-4-2 17-8 28p
USA 7-4-3 21-10 25p

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 403 — LIGHTS OUT!
warr_b

több mint 2 éve

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981
Baszki, Joselu 4/3ra rontotta a mérlegét. 😕

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
“Tizenegy év után nyertek ismét kupát nyertek a spanyolok”

Álávjú eneso
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 817 — Kinek mit intézett a kormánya
Reti spanyolok nem látták az EL döntőt?
Szélsővédő, nem középhátvéd
zacknorb
Na, a végén rájöttek

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 817 — Kinek mit intézett a kormánya
Reti spanyolok nem látták az EL döntőt?
Szélsővédő, nem középhátvéd

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 613 — Omar's Coming Yo!
jol felrugodssak, oda nem er fel Livakovic.

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ruben Neves fizuja 25 M euro/ év lesz a szaudiaknál. Elmebetegek.
Tony Adams
A foci épp menekül.

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Ruben Neves fizuja 25 M euro/ év lesz a szaudiaknál. Elmebetegek.
több mint 2 éve
Elvileg a Realba már csak Joselu fog érkezni, mert inkább vár Perez Mbappe-ra megint. Beszarok.

Mert azt a részét megértem, hogy egy 30 éves Kane-ért nem akarjak a világ pénzét odaadni. Joselu érkezése is logikus, olcsó, ingyen van, viszonylag gólerős, tökéletes kiegészítő ember. De egyedül vele nekimenni megint a szezonnak? Mit akarunk így?

Basszus legalább akkor a b csapatból kerüljön fel vki állandónak, vagy vmi elfekvő 17-18 éves srácot próbáljanak már ki, hátha. De egy egy szem Joseluval nekimenni nagyon nagy baromság.
roberto23
Joselu most állt be a spanyolokhoz a Nemzetek Ligája döntőben.

Amúgy meg a Realnak meg kéne vennie Szoboszlait, Kerkezt, Szalai Attilát és Sallait. Kijonne az egész olyan 100 millióból és mekkora erősítés lenne. 😀
iktriad
Jaja nézem. Remelem meglesz a 4/4 neki a válogatottban. 😀

Mondjuk eddig a Realban is 2/2. 😀

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 317 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Elvileg a Realba már csak Joselu fog érkezni, mert inkább vár Perez Mbappe-ra megint. Beszarok.

Mert azt a részét megértem, hogy egy 30 éves Kane-ért nem akarjak a világ pénzét odaadni. Joselu érkezése is logikus, olcsó, ingyen van, viszonylag gólerős, tökéletes kiegészítő ember. De egyedül vele nekimenni megint a szezonnak? Mit akarunk így?

Basszus legalább akkor a b csapatból kerüljön fel vki állandónak, vagy vmi elfekvő 17-18 éves srácot próbáljanak már ki, hátha. De egy egy szem Joseluval nekimenni nagyon nagy baromság.
roberto23
Joselu most állt be a spanyolokhoz a Nemzetek Ligája döntőben.

Amúgy meg a Realnak meg kéne vennie Szoboszlait, Kerkezt, Szalai Attilát és Sallait. Kijonne az egész olyan 100 millióból és mekkora erősítés lenne. 😀
több mint 2 éve

több mint 2 éve
De ami fontosabb, vezet DR Congo!
warr_b
nagyon fontos győzelem ez, bár sok múlik még a keddi meccsen is, gondolom ott egy X lenne a legjobb nekünk
Löfli
Már 2-0! Nagyon nyílt minden az utolsó körre, bárki kihúzható...

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 927 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
warr_b
nagyon fontos győzelem ez, bár sok múlik még a keddi meccsen is, gondolom ott egy X lenne a legjobb nekünk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Mozambik hozta a kötelezőt, idegenben elkente a csoport utolsó Ruandát, ezzel kijutottak a kontinens viadalra csoport 2.ként, Szenegál simán nyerte a 4est.
Sixo
Nem jutottak még ki, az utolsó körben Benint fogadják, és ha a vendégek győznek, akkor ők jutnak ki.
warr_b
???
Ez valami úgy szabály, hogy egy győzelem 4 pontot ér?

Sixo
Nálam ez az állás:

warr_b
benin senkit sem vert meg
 en.wikipedia.org/wiki/2023_Africa_Cup_of_Nations_qualification_Group_L
Sixo
valamiért eredményeken 3-0 van beírva nekik Ruanda ellen
Löfli
Valamint kántrovörzit érzek itt...
A március 29-i Ruanda elleni meccsüket hol 1-1-nek írják, hol 3-0 megállapított eredmény Beninnek.
De még a cafonline-on is a meccsek listájában 0-3 van, de ha rájattintok a match detailsre ott meg 1-1 😂
Wikipédiara azért ne hivatkozzunk mint feltétlen hiteles forrás 😎

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 094
Javaslok majd külön követőt az ANK-ra, mint ahogy az EB-re meg a VB-re is szokott lenni, látványosan sok itt az érdeklődő.

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 927 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Mozambik hozta a kötelezőt, idegenben elkente a csoport utolsó Ruandát, ezzel kijutottak a kontinens viadalra csoport 2.ként, Szenegál simán nyerte a 4est.
Sixo
Nem jutottak még ki, az utolsó körben Benint fogadják, és ha a vendégek győznek, akkor ők jutnak ki.
warr_b
???
Ez valami úgy szabály, hogy egy győzelem 4 pontot ér?

Sixo
Nálam ez az állás:

warr_b
benin senkit sem vert meg
 en.wikipedia.org/wiki/2023_Africa_Cup_of_Nations_qualification_Group_L
Sixo
valamiért eredményeken 3-0 van beírva nekik Ruanda ellen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!