NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 096
42
18:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
😡😡😡
több mint 2 éve
Discussions progressing well on the final details between Chelsea and Mauricio Pochettino. Very positive meeting took place on Monday in Spain discussing on long term project. 🔵⏳ #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 26, 2023
All parties expect full agreement to be completed soon. pic.twitter.com/OoAbWmM8y8
több mint 2 éve
04.24 - Fradi edző: végre beépítettük a magyar fiatalokat a csapatba, köztük a balhátvéd Pászka Lórándot.“19 éves”
04.25 - Fradi elnök:
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
04.24 - Fradi edző: végre beépítettük a magyar fiatalokat a csapatba, köztük a balhátvéd Pászka Lórándot.És azt mondja, hogy nem volt zsákbamacska...
04.25 - Fradi elnök:
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
warr-al szívtál közös levegőt valamikor? 😊ja ez már nem hír, meg sajna az MTK se 😀kikapott a RealMeki mit csináltok ?dolgoztam, mi volt?
Sixo
eaglesmcnabb
NB2
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
ja ez már nem hír, meg sajna az MTK se 😀kikapott a RealMeki mit csináltok ?dolgoztam, mi volt?
Sixo
eaglesmcnabb
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Német sajtó erősen tolja most a Rummenigge és Hoeneß visszatérnek és Sali illetve Kahn repül. + jövőre jön Lahm is a stábba. Csebi likeolja a német sajtót.Rumenigget kizartnak tartom. vegre nem kell spotlightban elnie, esze agaban sincs visszaterni foleg nem Hoeness-szel. Hoeness mas kerdes, ot is irjak illetve a fiat is, aki nem tudom, hogyan kerult elo, emlekeim szerint sosem vett reszt semmilyen szinten egy futball klub iranyitasaban.
Sixo
Lahm mar egy jo otlet lehet, csak ugye o most komoly poziban van benne a jovo evi nemet EB megszervezese korul. viszont utana sztem is opcio lehet, es orulnek neki is.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 576
Az AI ilyedt meg.Német sajtó erősen tolja most a Rummenigge és Hoeneß visszatérnek és Sali illetve Kahn repül. + jövőre jön Lahm is a stábba. Csebi likeolja a német sajtót.Biztos írt egy dörgedelmes emailt megint és a fejesek beijedtek hogy elpártol a magyar drukkerhad 😊
Sixo
davemayer
több mint 2 éve
04.24 - Fradi edző: végre beépítettük a magyar fiatalokat a csapatba, köztük a balhátvéd Pászka Lórándot. 04.25 - Fradi elnök:
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
kikapott a RealMeki mit csináltok ?dolgoztam, mi volt?
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Meki mit csináltok ?dolgoztam, mi volt?
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Hiába... :-/Warrb kamuztál, nem is szurkolsz a Leichesternek ...De mégis.
Sixo
Sixo
Így nagyon nehéz lesz az utolsó öt forduló... (@Bournemouth, @City, Newcastle, @West Ham, Spurs)
Max 4 pontot látok ebből.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
2-1-es Tigres siker az odavágón.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Német sajtó erősen tolja most a Rummenigge és Hoeneß visszatérnek és Sali illetve Kahn repül. + jövőre jön Lahm is a stábba. Csebi likeolja a német sajtót.Biztos írt egy dörgedelmes emailt megint és a fejesek beijedtek hogy elpártol a magyar drukkerhad 😊
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Német sajtó erősen tolja most a Rummenigge és Hoeneß visszatérnek és Sali illetve Kahn repül. + jövőre jön Lahm is a stábba. Csebi likeolja a német sajtót.
több mint 3 éve
Na, vajon beelőzi-e a Villa és a Brighton is a Spurst?
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Gareth Bale to Wrexham... 👀😉 pic.twitter.com/zYbvQcoRFa
— SPORTbible (@sportbible) April 25, 2023
több mint 3 éve
Taty Castellanos a Girona Al Bundyja 😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Taty Castellanos is the first player since 1947 to score FOUR on Real Madrid in La Liga 😤 pic.twitter.com/RhR4ltp2Yu
— B/R Football (@brfootball) April 25, 2023
több mint 3 éve
Real teljesen telibeszarja ezt a meccset?Nem hinném, azért ők sem szeretnék ha beérné őket az Atleti. KB a full kezdő volt fent a pályán, Courtois és Benzema sérült. Modric is 63 percet a pályán volt, ami jelzés értékű.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Real teljesen telibeszarja ezt a meccset?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Warrb kamuztál, nem is szurkolsz a Leichesternek ...De mégis.
Sixo
több mint 3 éve
Úgy látom èrtèkes az a 0-0 a Girona ellen 😁