NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 096
42
Soccer
Hajnalban Concacaf BL elődöntő 😊Viva Mexico!
Tigres-Leon, nagymacskaderbi 😀
warr_b
Tigres-Leon, nagymacskaderbi 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 gólos bergamói vereségével, a Roma kicsúszott a top4ből.majd az elit edző megoldja hogy legyen egy 6. hely nah
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
meg pénz. oh wait...Kell egy kis izgalom 😊Luton a tegnapi győzelmével már harmadik helyen áll.csak ne olyan gyorsan, most éppen az a téma, hogy bunda miatt vizsgálódnak a Kompany & Company-nál
Az volt már, hogy a Burnley visszajutott a PL-be?
warr_b
de amúgy ez a Börnli már nem az a Börnli
slowmotion
warr_b
Kell egy kis izgalom 😊Luton a tegnapi győzelmével már harmadik helyen áll.csak ne olyan gyorsan, most éppen az a téma, hogy bunda miatt vizsgálódnak a Kompany & Company-nál
warr_b
slowmotion

Luton a tegnapi győzelmével már harmadik helyen áll.csak ne olyan gyorsan, most éppen az a téma, hogy bunda miatt vizsgálódnak a Kompany & Company-nál
warr_b
Poloska vagyok.

There are 7⃣ days until #MálagaHuesca and...
— Málaga CF English (@MalagaCF_en) April 24, 2023
TICKETS HAVE SOLD OUT!
Once again there'll be a full house at La Rosaleda! See you there! 💙#BelievingIsAchieving pic.twitter.com/JVzWrw3JQq
Mocskosul sok pénzt öntöttek Reynoldsék a projektre, muszáj hogy mindenhonnan ez ömöljön ránk. Ekkora büdzsével cink lett volna megint nem feljutni..vagy igy adjak el a faszsagot 😀Én rohadtul unom már, hogy napok óta mindenből ez ömlik. Ki a kutyát érdekel ez?ha mindenhonnan ez ömlik akkor sokakat
zavi27
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
Mondjuk mocskosul sok pénz is jön vissza, az egész világ róluk beszel 😆
(🟢) Ryan Mason is understood to have significant support of Spurs players to take the team until the end of the season.@SamiMokbel81_DM pic.twitter.com/eT0R17NSWP
— The Spurs Watch (@TheSpursWatch) April 24, 2023
Ez biztosan nagyon megnyugtatja szegény Masont. 😀😀😀D
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
vagy igy adjak el a faszsagot 😀Én rohadtul unom már, hogy napok óta mindenből ez ömlik. Ki a kutyát érdekel ez?ha mindenhonnan ez ömlik akkor sokakat
zavi27
Negritis, a vajda
Lipcse 2.0 lesz ebből.Én rohadtul unom már, hogy napok óta mindenből ez ömlik. Ki a kutyát érdekel ez?ha mindenhonnan ez ömlik akkor sokakat
zavi27
Negritis, a vajda
Engem például ezerszer inkább érdekel az ilyen bulvárjellegű hamupipőke sztori, mint például bármi "komoly sporthír" a hígfos embéegybőlÉn rohadtul unom már, hogy napok óta mindenből ez ömlik. Ki a kutyát érdekel ez?ha mindenhonnan ez ömlik akkor sokakat
zavi27
Negritis, a vajda
biszem-baszom kamu csapatoknak.
| Nő Bajner, Nő party |
Én rohadtul unom már, hogy napok óta mindenből ez ömlik. Ki a kutyát érdekel ez?ha mindenhonnan ez ömlik akkor sokakat
zavi27
Én rohadtul unom már, hogy napok óta mindenből ez ömlik. Ki a kutyát érdekel ez?kerdes:Everything I own smells like champagne, beer and grass. I’m still somewhere between giggling and sobbing. This town and this sport is one of the most romantic things on earth. Thank you, @Wrexham_AFC ⚔️🏴⚔️ pic.twitter.com/cxpVRUpkLq
— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) April 23, 2023
warr_b
most csak azert van ilyen hype mert ryan reynolds a tulaj vagy a wrexham mindenki altal elfeledett nagy csapat?
😀
vegye meg a stadlert vagy a gazszer fc-t is.
YoungZeeZee
reynoldskerdes:Everything I own smells like champagne, beer and grass. I’m still somewhere between giggling and sobbing. This town and this sport is one of the most romantic things on earth. Thank you, @Wrexham_AFC ⚔️🏴⚔️ pic.twitter.com/cxpVRUpkLq
— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) April 23, 2023
warr_b
most csak azert van ilyen hype mert ryan reynolds a tulaj vagy a wrexham mindenki altal elfeledett nagy csapat?
😀
vegye meg a stadlert vagy a gazszer fc-t is.
YoungZeeZee