NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 605 — Omar's Coming Yo!
Newcastle komolyan gondolja a BL helyek mai eldöntését
zacknorb
es tenyleg.

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 701 — Kinek mit intézett a kormánya
Newcastle komolyan gondolja a BL helyek mai eldöntését

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 354 — Lucas Scott
Na Alphonso Davies kidőlt a szezon maradék részére.
Ja és a vezetőség elégedetlen Tuchel Mainz elleni döntéseivel hogy ki játszott mikor cserélt stb.

Erre már tényleg nincsenek szavak baszki

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 392 — LIGHTS OUT!
Röhögnék ha így buknák el a már fix feljutást.

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 605 — Omar's Coming Yo!
Na Messi Barcelonában van ha lehet hinni a sajtónak....kell ő ide egyáltalán vagy csak velejáró pénztömeg kell a Barcának....
ThundersNFL a Jobbágy
liga áldását adta rá.
A csapatnak kell Messi a crucial pillanatokban, de Laportanak nagyobb szüksége van a vele jövő pénzre.

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 816 — "Montoya por favor!"

Sixo
most az első gól volt???
NB2
Én is azt néztem, a kommentek között írták, hogy az elsőt a kapus a kapufára tolta és csak ő lantolt a hálóban.
Sixo
Kapuból ilyen lassan vissza a labda, kapufa volt.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve

Sixo
most az első gól volt???
NB2
Én is azt néztem, a kommentek között írták, hogy az elsőt a kapus a kapufára tolta és csak ő lantolt a hálóban.

több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 877 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na Messi Barcelonában van ha lehet hinni a sajtónak....kell ő ide egyáltalán vagy csak velejáró pénztömeg kell a Barcának....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 242

Sixo
most az első gól volt???
NB2
ha jól látom az kapufa volt, a kapus landolt a hálóban csak
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 457 — nabege2@yahoo.com

Sixo
most az első gól volt???
több mint 3 éve
Hát, a Vasas VIP nem rossz 😃
Pátkai mindenkit üdvözöl!
jobbágy#JC6
ő is kiugrott ex fórumtárs?
peach
Ő volt a betyár

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 872 — a new hope (again)
Hát, a Vasas VIP nem rossz 😃
Pátkai mindenkit üdvözöl!
jobbágy#JC6
ő is kiugrott ex fórumtárs?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 238 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azt mondtam penteken, meloban Pityunak (Haverom Steve Briggs, aranypofa ficko. Szuletett Lutonban, csak Luton mezben dolgozik es jar az utcan, sztem abban is zuhanyzik), szal anno vagy 8 eve basztattam, mikor lesz mar a Luton Premier ligas csapat? Nyilvan vicc volt, Liga 2-ben voltak kozepszarok. Mikor is jott szponzornak a Ryan Air. Lutonban van egy repter ugyi. Es a League 2 az negyedosztaly. A stadion ott van az egyik buszmegallo utcajaban, ket kis fos utca kozt, el nem hiszed, hogy ott stadion van. Fogalmam nincs hova fog ott parkolni a sok szurker de mindegy.
Es most van komoly eselye a Luton town FCnek, hogy bejusson a csucsligaba. Ecceruen keptelen vagyok felfogni. olyan csapatok nem jutnak be, akiknek akkora stadionjuk es szurkolotaboruk van, hogy csuhaj. Es a csirkeszaros Luton megcsinalhatja. mondjuk jo csapatuk van. De erted, veszek egy eves berletet, 15 perc busszal, ez nezhetem minden masodik heten a Liverpoolt, stb.
ulpianus
Amikor a város és a csapat névadója, Jake Luton bekerült az NFL-be, az egy jel volt, hogy a jövő reménnyel teljes. 😀 😀 😀
több mint 3 éve

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 542 — "Grammar maci"
Azt mondtam penteken, meloban Pityunak (Haverom Steve Briggs, aranypofa ficko. Szuletett Lutonban, csak Luton mezben dolgozik es jar az utcan, sztem abban is zuhanyzik), szal anno vagy 8 eve basztattam, mikor lesz mar a Luton Premier ligas csapat? Nyilvan vicc volt, Liga 2-ben voltak kozepszarok. Mikor is jott szponzornak a Ryan Air. Lutonban van egy repter ugyi. Es a League 2 az negyedosztaly. A stadion ott van az egyik buszmegallo utcajaban, ket kis fos utca kozt, el nem hiszed, hogy ott stadion van. Fogalmam nincs hova fog ott parkolni a sok szurker de mindegy.
Es most van komoly eselye a Luton town FCnek, hogy bejusson a csucsligaba. Ecceruen keptelen vagyok felfogni. olyan csapatok nem jutnak be, akiknek akkora stadionjuk es szurkolotaboruk van, hogy csuhaj. Es a csirkeszaros Luton megcsinalhatja. mondjuk jo csapatuk van. De erted, veszek egy eves berletet, 15 perc busszal, ez nezhetem minden masodik heten a Liverpoolt, stb.
ulpianus
Jó majd ha feljutnak és ott nyomnak egy kecsós sztorit majd akkor elérzékenyülök 😛

Viccet félretéve hatalmasok ezek a sztorik, ugye nem valóság de anno egyik fmben indítottam egyet a torquay-jal és feljutottunk mi is a PLig - elképzeltem magamban mennyit valtozhatott a sportélet a városban azalatt a bő 10 szezon alatt amit lehúztam velük (mondjuk ott a stadiont is fel lehetett fejleszteni elfogadható szintre, de a valóságban ez is más).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Hivatalosan is eljutott a Wrexham

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 910 — The Mathematician
Tuchel legalább most bajnokot farag a Dortmundbol.
Bazsinho
Van egy érzésem, hogy a Dortmund képes elbukni ezt a Frankfurt elleni meccset is.
Sixo
A jinxeles nem all jól neked 😊
csebi
Azt ne mond már, hogy az elmúlt hetekben látott Dortmund azt mondatta veled, hogy ők innentől mindent nyerni fognak.
Sixo
elég annyi pontot hozni mint a bayern
Negritis, a vajda
Mostantól elég. Eddig nem lett volna. 75 ponttal már nemet bajnok lehet vmeik csapat. Utoljára ez 2010/11ben volt elég a dortmundnak, de sztem lesz még ponthullajtas …
csebi
mikor írtam pont ránéztem és láttam hogy 4-0
sejtettem hogy nem változik meg 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 119
Mondjuk az tiszta tizi volt a Vasasnak. Jó volt ismerős arcokkal találkozni, Lazok Jani a legnagyobb 😃
Sowunmi meg egy állat, besírtam rajta🤣
jobbágy#JC6
Akartam kérdezni: te mit kavarsz annyit a Vasas környékén? (Jut eszembe, én még láttam Schiffer Andrást Sowunmi-mezben a Fáy utcában.)
nagylaza, főpohárnok
Ja, most meg valamit Schifferes e-mail-ről beszélt nekünk, de nem figyeltem 😃
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 605 — Csodabogár
ez a pufidzsekire felvett zakó még mindig pusztít. meg a "német" tolmácsolás....

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 574 — beers & Packers
Mondjuk az tiszta tizi volt a Vasasnak. Jó volt ismerős arcokkal találkozni, Lazok Jani a legnagyobb 😃
jobbágy#JC6
Akartam kérdezni: te mit kavarsz annyit a Vasas környékén? (Jut eszembe, én még láttam Schiffer Andrást Sowunmi-mezben a Fáy utcában.)
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 119
több mint 3 éve
Tuchel legalább most bajnokot farag a Dortmundbol.
Bazsinho
Van egy érzésem, hogy a Dortmund képes elbukni ezt a Frankfurt elleni meccset is.
Sixo
A jinxeles nem all jól neked 😊
csebi
Azt ne mond már, hogy az elmúlt hetekben látott Dortmund azt mondatta veled, hogy ők innentől mindent nyerni fognak.
Sixo
elég annyi pontot hozni mint a bayern
Negritis, a vajda
Mostantól elég. Eddig nem lett volna. 75 ponttal már nemet bajnok lehet vmeik csapat. Utoljára ez 2010/11ben volt elég a dortmundnak, de sztem lesz még ponthullajtas …

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 574 — beers & Packers
Hogyan jött ki ez a 7 perc?
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 877 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Most lehetne 1-1....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018