NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 090
42
1:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Newcastle komolyan gondolja a BL helyek mai eldöntésétes tenyleg.
zacknorb
több mint 3 éve
Na Alphonso Davies kidőlt a szezon maradék részére.Ja és a vezetőség elégedetlen Tuchel Mainz elleni döntéseivel hogy ki játszott mikor cserélt stb.
Erre már tényleg nincsenek szavak baszki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Röhögnék ha így buknák el a már fix feljutást.🚨 BREAKING: Burnley under investigation by EFL for potential match fixing in their recent 0-0 draw with Reading.
— Barstool Football (@StoolFootball) April 22, 2023
Clarets facing a points deduction & fine if found guilty.
THIS IS HUGE! 🤯🟣 [Mail] pic.twitter.com/lX9Yke7sQZ
több mint 3 éve
Na Messi Barcelonában van ha lehet hinni a sajtónak....kell ő ide egyáltalán vagy csak velejáró pénztömeg kell a Barcának....liga áldását adta rá.
ThundersNFL a Jobbágy
A csapatnak kell Messi a crucial pillanatokban, de Laportanak nagyobb szüksége van a vele jövő pénzre.
több mint 3 éve
Kapuból ilyen lassan vissza a labda, kapufa volt.Én is azt néztem, a kommentek között írták, hogy az elsőt a kapus a kapufára tolta és csak ő lantolt a hálóban.most az első gól volt???What did i just witness? 🤔 pic.twitter.com/9Mrhl8CYxz
— Football Fights (@footbalIfights) April 22, 2023
Sixo
NB2
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Én is azt néztem, a kommentek között írták, hogy az elsőt a kapus a kapufára tolta és csak ő lantolt a hálóban.most az első gól volt???What did i just witness? 🤔 pic.twitter.com/9Mrhl8CYxz
Sixo
NB2
több mint 3 éve
Na Messi Barcelonában van ha lehet hinni a sajtónak....kell ő ide egyáltalán vagy csak velejáró pénztömeg kell a Barcának....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
ha jól látom az kapufa volt, a kapus landolt a hálóban csakmost az első gól volt???What did i just witness? 🤔 pic.twitter.com/9Mrhl8CYxz
Sixo
NB2
több mint 3 éve
most az első gól volt???What did i just witness? 🤔 pic.twitter.com/9Mrhl8CYxz
Sixo
több mint 3 éve
Ő volt a betyárHát, a Vasas VIP nem rossz 😃ő is kiugrott ex fórumtárs?
Pátkai mindenkit üdvözöl!
jobbágy#JC6
peach
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Hát, a Vasas VIP nem rossz 😃ő is kiugrott ex fórumtárs?
Pátkai mindenkit üdvözöl!
jobbágy#JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Azt mondtam penteken, meloban Pityunak (Haverom Steve Briggs, aranypofa ficko. Szuletett Lutonban, csak Luton mezben dolgozik es jar az utcan, sztem abban is zuhanyzik), szal anno vagy 8 eve basztattam, mikor lesz mar a Luton Premier ligas csapat? Nyilvan vicc volt, Liga 2-ben voltak kozepszarok. Mikor is jott szponzornak a Ryan Air. Lutonban van egy repter ugyi. Es a League 2 az negyedosztaly. A stadion ott van az egyik buszmegallo utcajaban, ket kis fos utca kozt, el nem hiszed, hogy ott stadion van. Fogalmam nincs hova fog ott parkolni a sok szurker de mindegy.Amikor a város és a csapat névadója, Jake Luton bekerült az NFL-be, az egy jel volt, hogy a jövő reménnyel teljes. 😀 😀 😀
Es most van komoly eselye a Luton town FCnek, hogy bejusson a csucsligaba. Ecceruen keptelen vagyok felfogni. olyan csapatok nem jutnak be, akiknek akkora stadionjuk es szurkolotaboruk van, hogy csuhaj. Es a csirkeszaros Luton megcsinalhatja. mondjuk jo csapatuk van. De erted, veszek egy eves berletet, 15 perc busszal, ez nezhetem minden masodik heten a Liverpoolt, stb.
ulpianus
több mint 3 éve
What did i just witness? 🤔 pic.twitter.com/9Mrhl8CYxz
több mint 3 éve
Azt mondtam penteken, meloban Pityunak (Haverom Steve Briggs, aranypofa ficko. Szuletett Lutonban, csak Luton mezben dolgozik es jar az utcan, sztem abban is zuhanyzik), szal anno vagy 8 eve basztattam, mikor lesz mar a Luton Premier ligas csapat? Nyilvan vicc volt, Liga 2-ben voltak kozepszarok. Mikor is jott szponzornak a Ryan Air. Lutonban van egy repter ugyi. Es a League 2 az negyedosztaly. A stadion ott van az egyik buszmegallo utcajaban, ket kis fos utca kozt, el nem hiszed, hogy ott stadion van. Fogalmam nincs hova fog ott parkolni a sok szurker de mindegy.Jó majd ha feljutnak és ott nyomnak egy kecsós sztorit majd akkor elérzékenyülök 😛
Es most van komoly eselye a Luton town FCnek, hogy bejusson a csucsligaba. Ecceruen keptelen vagyok felfogni. olyan csapatok nem jutnak be, akiknek akkora stadionjuk es szurkolotaboruk van, hogy csuhaj. Es a csirkeszaros Luton megcsinalhatja. mondjuk jo csapatuk van. De erted, veszek egy eves berletet, 15 perc busszal, ez nezhetem minden masodik heten a Liverpoolt, stb.
ulpianus
Viccet félretéve hatalmasok ezek a sztorik, ugye nem valóság de anno egyik fmben indítottam egyet a torquay-jal és feljutottunk mi is a PLig - elképzeltem magamban mennyit valtozhatott a sportélet a városban azalatt a bő 10 szezon alatt amit lehúztam velük (mondjuk ott a stadiont is fel lehetett fejleszteni elfogadható szintre, de a valóságban ez is más).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Azt mondtam penteken, meloban Pityunak (Haverom Steve Briggs, aranypofa ficko. Szuletett Lutonban, csak Luton mezben dolgozik es jar az utcan, sztem abban is zuhanyzik), szal anno vagy 8 eve basztattam, mikor lesz mar a Luton Premier ligas csapat? Nyilvan vicc volt, Liga 2-ben voltak kozepszarok. Mikor is jott szponzornak a Ryan Air. Lutonban van egy repter ugyi. Es a League 2 az negyedosztaly. A stadion ott van az egyik buszmegallo utcajaban, ket kis fos utca kozt, el nem hiszed, hogy ott stadion van. Fogalmam nincs hova fog ott parkolni a sok szurker de mindegy.Es most van komoly eselye a Luton town FCnek, hogy bejusson a csucsligaba. Ecceruen keptelen vagyok felfogni. olyan csapatok nem jutnak be, akiknek akkora stadionjuk es szurkolotaboruk van, hogy csuhaj. Es a csirkeszaros Luton megcsinalhatja. mondjuk jo csapatuk van. De erted, veszek egy eves berletet, 15 perc busszal, ez nezhetem minden masodik heten a Liverpoolt, stb.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Hivatalosan is eljutott a WrexhamThe scenes as Wrexham are promoted to League Two. 🏴🥳 pic.twitter.com/qfNtDPqMoF
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) April 22, 2023
több mint 3 éve
mikor írtam pont ránéztem és láttam hogy 4-0Mostantól elég. Eddig nem lett volna. 75 ponttal már nemet bajnok lehet vmeik csapat. Utoljára ez 2010/11ben volt elég a dortmundnak, de sztem lesz még ponthullajtas …elég annyi pontot hozni mint a bayernAzt ne mond már, hogy az elmúlt hetekben látott Dortmund azt mondatta veled, hogy ők innentől mindent nyerni fognak.A jinxeles nem all jól neked 😊Tuchel legalább most bajnokot farag a Dortmundbol.Van egy érzésem, hogy a Dortmund képes elbukni ezt a Frankfurt elleni meccset is.
Bazsinho
Sixo
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
csebi
sejtettem hogy nem változik meg 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ja, most meg valamit Schifferes e-mail-ről beszélt nekünk, de nem figyeltem 😃Mondjuk az tiszta tizi volt a Vasasnak. Jó volt ismerős arcokkal találkozni, Lazok Jani a legnagyobb 😃Akartam kérdezni: te mit kavarsz annyit a Vasas környékén? (Jut eszembe, én még láttam Schiffer Andrást Sowunmi-mezben a Fáy utcában.)
Sowunmi meg egy állat, besírtam rajta🤣
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
ez a pufidzsekire felvett zakó még mindig pusztít. meg a "német" tolmácsolás....
több mint 3 éve
Mondjuk az tiszta tizi volt a Vasasnak. Jó volt ismerős arcokkal találkozni, Lazok Jani a legnagyobb 😃Akartam kérdezni: te mit kavarsz annyit a Vasas környékén? (Jut eszembe, én még láttam Schiffer Andrást Sowunmi-mezben a Fáy utcában.)
Sowunmi meg egy állat, besírtam rajta🤣
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Mondjuk az tiszta tizi volt a Vasasnak. Jó volt ismerős arcokkal találkozni, Lazok Jani a legnagyobb 😃Sowunmi meg egy állat, besírtam rajta🤣
több mint 3 éve
Mostantól elég. Eddig nem lett volna. 75 ponttal már nemet bajnok lehet vmeik csapat. Utoljára ez 2010/11ben volt elég a dortmundnak, de sztem lesz még ponthullajtas …elég annyi pontot hozni mint a bayernAzt ne mond már, hogy az elmúlt hetekben látott Dortmund azt mondatta veled, hogy ők innentől mindent nyerni fognak.A jinxeles nem all jól neked 😊Tuchel legalább most bajnokot farag a Dortmundbol.Van egy érzésem, hogy a Dortmund képes elbukni ezt a Frankfurt elleni meccset is.
Bazsinho
Sixo
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Hogyan jött ki ez a 7 perc?
több mint 3 éve
Most lehetne 1-1....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018